Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biraz daha zorlayin akraba cikacaksiniz hadi sizi goruyum kizlar :1:

Gelelim sporuma

vUcut sekillendirme egzersizleri
5 dakika bel inceltme egzersizi
5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist

hoop hoop ne oluyor orda:24:banuyla,hatice akraba mı çıkıyor.biz dış kapının dış mandalı mı olucaz:10:
Az daha akraba oluyorduk.Eskilerden elbet bir akrabalık vardır:1: Sizlede olmadı 100.kuşak oda olmadı Ademle Havvadan akraba sayıllırız:1::1: Hiç dış kapının ış mandalı olur mu.Sizin yeriniz apayrı :16:

Son düzenleme:

Gelelim sporuma

5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist
Sende göçmensin biraz zorlarsak senle bile akraba çıkabiliriz :9::9: Sporun güzel olmuş canım :16:

Şimdide seni kaynatıyoruz :9:

Inanmam buna :)
Benım gıbı melegın konusulacak konusu bıle yokturr
Ay kanatlarım nerdeee :)

Gelelim sporuma

5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist

Masallah canımm :)

Süt bana kilo aldırıyor, ne zaman denediysem kilo aldırdı gece sütü. Geçen gün bir yerde okudum yatmadan önce içilen maden suyu metabolizmayı hızlandırıyormuş.

ben maden suyu cok icerim..ozelliklede aksamlari heyyooo...ama süt fazla yaramiyor banada galiba..aslinda bende severim

Ferhannnn cıdden zor ya uuyuz oluo ınsan ama naaparsın :(
Afıyet olsn bende ogle yemegı yedm :p
Sut konusunda bende bılemıyorm gece kılo aldırır dıye dusunmektym hep..

banucum sende ferhan diyebilirsinnnnn;)

Olan adaptöre olsun bilgisayara birşey olmasında yenisini alırsın canım.

Hayır en süper benim :1::9::9:

aaa sende varsan en süperi benim o zaman:))

ay bu arada aklıma gelmişken söliim canlar. geçen tvde bir doktor: "yemek yedikten sonra 40 dk geçmeden spor yapmayın" dedi. sizle de paylaşıim dedim :)

bende duydum ..evet mideyi dinlendirmek lazim

Kızlar birşey soracağım.Ben eşime doğum günü için uzaktan kumandalı helikopter almayı düşünüyorum.2 yıl önce yine uzaktan kumandalı araba almıştım hala çok seviyor.Çocuklu bir aile gelince kaldırıp saklıyor:1: Şimdide helikopter olsun diyorum ama sanki az kalıyor.Yanına başka ne yapabilirim:44: Değişik fikirleriniz varsa alayım.

Hadi ya:1:

Evet bende sıradan hediyeleri sevmiyorum.Daha önce büyük bir hediye paketi yapmıştım.İçine birsürü küçük hediye vardı ve numaralıydı.1. hediyede emzik vardı:9:Bu ilk doğum günü içindi.2. kutuda küçük oyuncak araba,uçak.Sonra 3. kutuda kalem,silgi açacak vb diye devam ediyordu.Çok beğenmişti.Şimdi yine birşeyler hazırlamak istiyorum.Helikopter yanına birde tasarlanmış tişört mü yaptırsam :44:

ay ne romantikkkkkkk... bende dogumda hediye almistim esime ..herkes aaaa onun sana almasi lääziiööömm dedi..sanki oyle bir kural var ..ben anne oluyorsam oda baba oluyor dimi neyse oda bana aldi..yoksa kiyyyaaameti koparirdimmmm hehe saka..yo yo koparirdim...yaa bilmiyorum :))))

o değil de uçan helikopter deyince aklıma 3 idiots filmi gelio :43::43::43:

izlemeyenler için özet geçiyim üzülme nedenimi: mühendislik fakültesinde geçio konu, çok disiplinli bir dekanı var fakültenin. hata kabul etmio, üni. bitirme projelerini gününde teslim etmeyenleri de anında bırakıo sınıfta. bir öğrenci de projesini özel sebeplerden tamamlayamıo, dekana durumu açıklıo, o da tabi iyi seneye bitirirsin o zaman dio. tabi hayal kırıklığı, ailesi mezun olacağı sevinciyle yaşarken bunu onlara söyleyemeyecek olmanın üzüntüsüyle çocuğun canı yanıo. arkadaşları durumu öğrenio. çocuğun projesi de uçan helikopter. arkadaşları tamamlıolar ve çocuğa sürpriz yapmak için kamera takıp helikoptere arkadaşlarının odasına uçuruolar. kamerayla da görüolar naptığını. bi bakıolar çocuk odada kendini asmışşş
:43::43::43::43::43::43::43:

gecen izliycektim..yorgun hissedip kendimi yattim...dramatikmis..

Güzel fikirler teşekkürler hatta resmimiz olan bardak olabilir.Sen söyleyince aklıma geldi:16:

o zaman 80 kiloymuşsun şimdi 6 kg daha azsın.Artık hepsi bol gelir.Yaşasın zayıflıyoruz ve bu yüzden alışveriş yapmak zorundayız.Artık mazeretimiz bu olur.:60::60: 1 ay sonra tekrar ölçülerimizi alırız.İstersen o zaman paylaşırsın:16:

2 bardak yaptirip onunkinesenin seninkine onun resmi :S yada o tshirtler nette vardir degisik fikirler..bi nak nete...

Bencede yenılmez bıle o ıykk onu yersen 5 cm genıslersn kesın :) emınım :p
Mıde bulandırcı :)))))

süper taktik;)

rejime başlayalı en büyük imtihanımı vercem bugün:5::5: annem kek ve dızmana yaptı. tatlarına bile bakmamam lazımmmmmmm:50::50::50::50::50::50: dua edin banaaa :8::8:

kiyamammmmm...ee naptin ??

menümü de yazıim da sonra kaçamak falan olmasın :ssz:

Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli tost, 1 brdk çay

Ara: kahvaltı geç olduğundan 1 brdk nescafe

Öğle: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm k.ekm. 1 brdk ayran

Ara: 1 şeftali

Akşam: 1 tabak fırında istavrit, salata, 1 dlm k.ekm.

Su: 3.5 lt

SPOR: leslie 2 miles+100 mekik+150 twist

Mutfaktan bildiriyorum şuan keklerim tobbiş tombiş oldu :1: Sizde gelin yanınada çay yaparım :1:

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
4 zeytin
peynir

öğle:2 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği

ara:1 şeftali 6 tane üzüm,1 sütlü neskafe

akşam:1 dilim fırında kabak mücver(komşu imalatı)
2 derisiz but
1 patates
2 kaşık börülce salatası

su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

Menum:

Kahvaltidan 30 dak once ceyrek nektarin

Kahvalti
3 dilim tahilli ekmekten beyaz peynir ve domatesli tosst
5 siyah zeytin
hindiba

Oglen: