• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Köfteci afiyet şeker olsun.Izgara köfte yediysen gayet iyi yapmışsın.Güzel bir menü olmuş :16:

Az yumurta :1::33: Eşime yumurta pişirdim benim canım istemedi sadece biraz alıp tadına baktım.

Hayırdır aşerdin mi ne yaptın:1: .Üstüne yağ falan koyuyorlar mı bilmiyorum ama çorbadan birşey olmaz.Afiyet olsun.

Hoşgeldin canım benim :16:

Küftelerimin hepsi ızgara beyaaaa :60::9::32:

köfteci afiyet şeker olsun.ızgara köfte yediysen gayet iyi yapmışsın.güzel bir menü olmuş :16:

az yumurta :1::33: Eşime yumurta pişirdim benim canım istemedi sadece biraz alıp tadına baktım.

hayırdır aşerdin mi ne yaptın:1: .üstüne yağ falan koyuyorlar mı bilmiyorum ama çorbadan birşey olmaz.afiyet olsun.

hoşgeldin canım benim :16:
ben doğal korunma yöntemi uyguluyorum.hiç birlikte olmamak en sağlıklısı:53:
bizim şu programa baktım ama orda kelle paça çorbası yazmıyordu bence kalorilidir

hiç beğenmedim yasemincim

dünkü menüm

sabah
1 kase k fleks

öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra :1::1:

ara
1 ad soda

akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav

2 lt su
spor yok

afiyet olsun canımmm, ah ahhh tavuklu pilavvvv:43::43:

Kizlar bir recel yapmisim kiiiii

Bitti saniyordum kilerde var,is bir sise:52: cilek ahududu bogurtlen...azicik yedim...tum gun zapt ederbeni

Simdi hanidir canim kabak yemegi cekiyordu (zeynepcim,senden oturuuuu senden oturu:))
Onu yapicam sabahtan yapayim yemegimi sonra temizlik yapicam aksam evimizde toplanti var :37: kisa bir is gorusmemiz vardi vakit yarlayamayinca aksam bize geln dedimdiii

Ama once nurgulcume bakalim sonra mesai baslasin

oofff reçelllllllllllll hem de en sevdiğimmmmmmmmmmmmmm:52::52:

dünkü menüm

sabah

1.5 yumurta
domates rendesi üzerine peynir
bir dilim ekmek

11'de kalktığım için öğle yemeği yemedim

ara

1/2 simit şekersiz çay

akşam

bir tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt

:46::46::46:menülerinnnn güzeelleştii, hakkını veriosunn canımmm devamını beklioruzzz

Menum:

Kahwalti
Iki dilim kiarmis ekmek
yarim kk peynir
yarim domates yesillik
Haslanmis yumurta ve 3 zeytin

Ara
2 hurma
3 ceviz
1 yulafli biskuvi

Oglen
Iskender (diyet sekilde hazirladim :27:)

Aksam
Yogurt icine bikac ceviz ve bir tane yulaf biskuvi kirip yicem ..

Su 2 lt ve yesilcay 2 fincaaaan

oofffff resmen ağzımın suları aktı iskenderrr:52::52:

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Domates,peynir
Çok az yumurta

ARA
Kahve

ÖĞLEN
2 domatesli bulgur köftesi(toplam 1 kaşık kadar eder)
Tadımlık simit
Kahve

ARA
1 bardak süt
1 ceviz

AKŞAM
1,5 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş kabak
1 kase yoğurt

çok az yion örtmenimmmmm kaptanım amaaaaa afiyet olsunn:46:

Dünü köfte günü ilan ettim:60: canım deli gibi et istiyo diyodum ya bende köfte yedim. Ne demişler ekmek bulamazsan köfte yeeee :60::60::60:

Sabah :herşey gayet normal başlamıştı: kepekli beyaz peynirli domatesli biberli tost
arada: bir sütlü nescayfe patlatıverdim(no sugar no pain hihihiihihihhih)
öğle: 5 köfte, küççük çoban salata ve köftenin en iyi arkadaşı tabiki ayran:9::9:
akşam: yine mi köfte sözleri duyar gibi oldum ama yine köfte hemde ekmeksiz 5 tane yedim. Yanına domates biber közlemiş patlıcan ve tabiki ayran:60:
spor yok
su 3 lt
1 lt kadar çay kahvede içimişimdir herhalde:60:

yaşasın köfteeeeee günüü! :D afiyet olsun :46:

hoşgeldin canım

hoşbulduk canımmmm :16:
Hoşgeldin canım benim :16:

hoşbuldum kaptanımmmmmm:16:

bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo:43::43:

Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit

Son düzenleme:
bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo:43::43:

Sen sporunu yapmış varsay bugun Banucum:9::9: Bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum:16::16:

Sen sporunu yapmış varsay bugun Banucum:9::9: Bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum:16::16:

oyyy keşke spor yerine sayılsa yaaa :D valla spor yapmış gibiyim evet de az dinleniim bgn yapcam. yrn dersim 12.20de :52::52::32::32::27::27: :D ahahahaha ne kadan sevindiriğim :D:D ama kötü olan yanı 4te toplantı var 3-4 saat sürcekmiş püf :43::43: 7de çıkarız da eve 8 gibi gelebilirim puff:43::43:

bu arada nasılsınız canlarım sizi çok özledim yaaaa. :32::32:
iyiyiz canım buralara uğramaya çalışıyorum işte
ne kadar nesfit bu canımm:44::44: Güzel menün ama afiyet olsunnn:nazar:
listeyi düzetttim bir kase
bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... Yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo:43::43:

hep hayalimdi öğretmen olmak.sınava girdiği yıl babam ölmüştü ve çalışamamıştım sınava.şimdi öğretmenlere çok özeniyorum kısmet işte ben o yıl hemşireliği kazanmıştım ve okudum.

Küftelerimin hepsi ızgara beyaaaa :60::9::32:
:60::33:

Bencede spora sayabilirsin:8:

Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit
Sabah az olmuş canım.Afiyet olsun.

bu arada nasılsınız canlarım sizi çok özledim yaaaa. :32::32:
Bizde özledik.Yokluğun çok belli oluyor.

Gerçekten olur musun?:1::1::1::16:Bu sene 1.sınıflara okuma yazma öğreteceğimde.Herbirine 29 harften çok oluyor :1::1:

Son düzenleme:

hep hayalimdi öğretmen olmak.sınava girdiği yıl babam ölmüştü ve çalışamamıştım sınava.şimdi öğretmenlere çok özeniyorum kısmet işte ben o yıl hemşireliği kazanmıştım ve okudum.
Başın sağolsun canım.Senin mesleğinde çok güzel canım.Benim 2 ablam var ikiside hemşire:16:

Son düzenleme:
17 Eylül 18 Eylül

Aynur89: 8 - Aynur 89: ? ?

Pia: 9 + Pia: 11 +

mersinli42: 10 + mersinli42: 17 +

bilgen35: 10 - bilgen35: 9 -

UZAYIM: 2 - UZAYIM: 29 -

goncagulll:11 - goncagulll: 16 -

yasminyaso: 16 + yasminyaso: 23 -

limpida: 5 - limpida: 3 -

tadLi:6 + tadLi: 7 +

nurgulguney: 1 + nurgulguney: 21 -

Kbra23: ? ? Kbra23: ? ?

17 Eylül 18 Eylül

üf neden böle oldu ki ara vererek yapmıştım ayrı ayrı. nese anlaşılır mı kaptanım? :D

nie hemşirelik de çok güzeldirrrrr kiii. zaten bi bayan ya hemşire olsun ya öğretmen :D misal bnm annem ya hemşire olurum demiş ya öğretmen. ama sonunda kuaför olmuş ne alaka diceksiniz mutlaka şimdi ahahahah :D dedem demiş ki (teee 1970lerde) okuyup da o... mu olcan :53::53: zihmiyete gel! sonra annemi halamın yanına vermiş kuaföre. annem de hep özenip durur. nie anlattım bilmiom ama ahhahahaaaaaaaaa :27::27::52::52:

17 Eylül 18 Eylül

Canım ellerine sağlık.Neslihan ve Yasemin'nin mesajları eksik.

ufff bi de benim sorunum var sizde de oluo mu bilmiorum kızlar. okuldayken otomatikman kendimi şartlandırdığım için sanırım, tuvalete çıkamıorum bennn:43:okul hayatım boyunca öle olmuştur, sanırım psikolojik bir durum. olmadığı için de şişlik oluo, gaz vs. eve gelince. üüff napcam aklıma bişe de gelmioo:43::43: fikir istiorummmmm:44::44:

17 Eylül 18 Eylül

Canım ellerine sağlık.Neslihan ve Kübra'nın mesajları eksik.(düzeltme)

Son düzenleme:
Back
X