• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aşkolsun hani bize:1::56:Islak kek,börek,dolma offf offf açım zaten canım çekti.Götürmüşsün Kübracım.Yarın kenine güzel bir menü yap ki engelensin tamam mı:16:

Cidden yerken hiç farketmedim ama yazarken .. evde çok şey vardı en güzellerini seçtim ablama hazırlanmştı hepsi ..
yarın hiç yemeyebilirim bile okdar tokum :)

Kıyamam canım sanada gönderirim :)

Cidden yerken hiç farketmedim ama yazarken .. evde çok şey vardı en güzellerini seçtim ablama hazırlanmştı hepsi ..
yarın hiç yemeyebilirim bile okdar tokum :)

Kıyamam canım sanada gönderirim :)
Güzel tercihler olmuş.Canım en çokta ıslak kek çekti.Gönderirsen yerim:1: Ablan hangi güzergahtan geçecek yakınsa Adana yolu üstüne molada yakalarım :1:

Güzel tercihler olmuş.Canım en çokta ıslak kek çekti.Gönderirsen yerim:1: Ablan hangi güzergahtan geçecek yakınsa Adana yolu üstüne molada yakalarım :1:

bencede en güzeli ıslak kekti :33:
Adanaya gidiyor sanırım malatya adıyaman maraşın pazarcık ilçesinden geçio sonra osmanıye adana die bilyrm :)
yanında bir koli var konserve kurabıye börekler kekler dolmaalr kaçırma :33::33::33::33:

Adanaya gidiyor sanırım malatya adıyaman maraşın pazarcık ilçesinden geçio sonra osmanıye adana die bilyrm :)
yanında bir koli var konserve kurabıye börekler kekler dolmaalr kaçırma :33::33::33::33:
Alaaaaaahhhhhh amanın ben onu pazarcık yolundan sonra yakalarım:1: Koliyi müsait yerde bıraksın ben alırım :60::60: Şimdiden söyleyeyim hepsini yerim :1::1:

Diyet nolcakkk sağlıklı beslenme nolcak pekiiii :1::1::1::1:
ben yaptım sen yapmaaa :45::45::37::37::37:
Vücud şaşırsın diye herşeyi yer şok olmasını sağlarım nasıl fikir:1::1:.Şimdi o kadar yapılmış yazık olur,günah bende birkısmında ablana yardım ederim:1::1:

Son düzenleme:
Vücud şaşırsın diye herşeyi yer şok olmasını sağlarım nasıl fikir:1::1:.Şimdi o kadar yapılmış yazık olur,günah bende birkısmında ablana yardım ederim:1::1:

bende bugün öyle yaptım işte :) :1::1::1:

Saat 9 da yola çıktı . hesapla kaçta orda olur git kap gelllllll :1::1::1::1::1:

Sporumu yazayim :8:

1 saat 5dk yuruyus
5 kez merdiven inip cikmaa
1 saat callanetics egzersizleri

Ve good night laaaar :54::54::54:

bugün yoğundu ama kaçamaklarım ile menümü yazacam hepsi çok güzeldii midem bayram etti :21::21::21::21:

Sabah :
1 kaşık kaymak
peynir
çok tahıllı ekmek
domates salatalık

Ögle :
mercimek corbası
acıbiber

Ara:
1 bardak süt
ıslak kek :17::17::17::17:( 1 dilimcik )

Akşam :
2 biber dolması
1 domates dolması
1 kase cacık

ara:
1 dilim börek :17::17::17:

yedikçe yedim
bununda tek sebebi bgn regl oldm bayağı geçiktm gibi oldu siskindm ama canm çok şey istedi..
oh oh maşallah.yarasın afiyet olsun.

canım inşallah dilediğin herşey gerçekleşir senin adına çok mutluyum.:16:

mesaj alınımştır kaptanım

hoşgeldin kübracım

işteyim bugün yoğunluk az arada bakıyorum.

menülerime bu hafta dikkat etmeye çalışıyorum ama spora vaktim ve enerjim yok.

Nerde oturuyosun canim...hastane ortami nasil.:)

Menum:

Kahwalti
Iki dilim kiarmis ekmek
yarim kk peynir
yarim domates yesillik
Haslanmis yumurta ve 3 zeytin

Ara
2 hurma
3 ceviz
1 yulafli biskuvi

Oglen
Iskender (diyet sekilde hazirladim :27:)

Aksam
Yogurt icine bikac ceviz ve bir tane yulaf biskuvi kirip yicem ..

Su 2 lt ve yesilcay 2 fincaaaan

Afiyet olsun super

Nurgülll beni de götür gezmeye :))
Yok be güzelim ne eniştesi oraya ulvi işler için gidiyoruz:)) bana aşık olan çıkarsa onu bilemem benim kontrolüm dışı:35::35::9::9::9::9:

Kızın sana spor yaptırıyo daha ne:9::9::9::9::9: Bu haftasonu kızımda beni at yaptı, bi de popoma vurup dıgıdık dıgıdık daha hızlı demez mi :))) Cadı bunlar tatlı cadı:16::16::16:

Harikasın, böyle devam:54:

Bu sene okan bayulgen program yapmıcakmış, rahat uyuyabilirsin:9::9::9::9:

pişt ne reçeli :1::1::1::1: yeme yeme:9::9::9:

Sizin evde misafirsiz birgün geçmiyo sanırım Kübracım :52: Annen günlere gitmeyi çok seviyo sanırım:9::9:

Kafaya takmamak lazım:16::16: Gayet fıstık gibisin:16:

Bilgencim özledim seni yahuu nerelerdesin bir konuşamadık, nasıl gidiyor hayat :34:

Olucak olucak, her geçen gün daha iyi:16:

Bilmem neden acabaaa.. Fransaya gezmeye gittigimiz icin olabilir mii

Selam kizlar

Almanya da media markta gitmiştim hadi burda da garantisi olur diye. Almanya türkiyeden daha pahalı elektronikte(bilgisayar telefon)

Canım benim teşekkür ederim:16::16:Kendi gibi kalbide güzel arkadaşım benim:54:

On18 kanali acilirsa ama oraya takilirim bu seferde..okan baska:16:
Tr fiyatlarini bilmiyorum ki ,,o yuzden mukayese edemiyorum..ama birde saturn var..ciddi bi fiyat farki yok ama ben hep orayi tercih ederim elektronikte

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Domates,peynir
Çok az yumurta

ARA
Kahve

ÖĞLEN
2 domatesli bulgur köftesi(toplam 1 kaşık kadar eder)
Tadımlık simit
Kahve

ARA
1 bardak süt
1 ceviz

AKŞAM
1,5 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş kabak
1 kase yoğurt

Dünü köfte günü ilan ettim:60: canım deli gibi et istiyo diyodum ya bende köfte yedim. Ne demişler ekmek bulamazsan köfte yeeee :60::60::60:

Sabah :herşey gayet normal başlamıştı: kepekli beyaz peynirli domatesli biberli tost
arada: bir sütlü nescayfe patlatıverdim(no sugar no pain hihihiihihihhih)
öğle: 5 köfte, küççük çoban salata ve köftenin en iyi arkadaşı tabiki ayran:9::9:
akşam: yine mi köfte sözleri duyar gibi oldum ama yine köfte hemde ekmeksiz 5 tane yedim. Yanına domates biber közlemiş patlıcan ve tabiki ayran:60:
spor yok
su 3 lt
1 lt kadar çay kahvede içimişimdir herhalde:60:

Afiyet olsun kizlar canim cekti yaaa yasemin

bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo:43::43:

Oyoyoy kiyamam...ayak agrisi ne kotu..alisirsin ins

Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit

Afiyet ollsun

bu arada nasılsınız canlarım sizi çok özledim yaaaa. :32::32:

Bizde seniiozluyoruzzz yoklugunh issediliyo canim

iyiyiz canım buralara uğramaya çalışıyorum işte

listeyi düzetttim bir kase

hep hayalimdi öğretmen olmak.sınava girdiği yıl babam ölmüştü ve çalışamamıştım sınava.şimdi öğretmenlere çok özeniyorum kısmet işte ben o yıl hemşireliği kazanmıştım ve okudum.

Canim basin sagolsun:26: hemsirelikte cok guzel bir meslek,,cok kutsal

ufff bi de benim sorunum var sizde de oluo mu bilmiorum kızlar. okuldayken otomatikman kendimi şartlandırdığım için sanırım, tuvalete çıkamıorum bennn:43:okul hayatım boyunca öle olmuştur, sanırım psikolojik bir durum. olmadığı için de şişlik oluo, gaz vs. eve gelince. üüff napcam aklıma bişe de gelmioo:43::43: fikir istiorummmmm:44::44:

Benim wc durumudahep oyledir tamammen pisikolojik..hersabah wc duzenli olur...cuma hic tik yok...sabah gitmek istiyorum kilo bildiriminden once...inadina olmaz..ins alsir rahatlarsin duzene girer..bence bir care arama..rahat ol dusunme gecer ins

Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay

Öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak kuşbaşı tavuklu türlü
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim :D) böle yazınca ne çok duruo :52::52:

1 bardak süt

Su: 2.5 lt

Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

Afiyet olsun

bugün yoğundu ama kaçamaklarım ile menümü yazacam hepsi çok güzeldii midem bayram etti :21::21::21::21:

Sabah :
1 kaşık kaymak
peynir
çok tahıllı ekmek
domates salatalık

Ögle :
mercimek corbası
acıbiber

Ara:
1 bardak süt
ıslak kek :17::17::17::17:( 1 dilimcik )

Akşam :
2 biber dolması
1 domates dolması
1 kase cacık

ara:
1 dilim börek :17::17::17:

yedikçe yedim
bununda tek sebebi bgn regl oldm bayağı geçiktm gibi oldu siskindm ama canm çok şey istedi..

Oyle yazinca bende merak etmistm.. Kek ve 1 dilim orek...cok sayilmaz cunku hic kacamagini hatirlamiyorum canim ..illaki lur arada...ucuz atlatmissin

Alaaaaaahhhhhh amanın ben onu pazarcık yolundan sonra yakalarım:1: Koliyi müsait yerde bıraksın ben alırım :60::60: Şimdiden söyleyeyim hepsini yerim :1::1:

Hehe ne super olur

Sporumu yazayim :8:

1 saat 5dk yuruyus
5 kez merdiven inip cikmaa
1 saat callanetics egzersizleri

Ve good night laaaar :54::54::54:

Waooo:19: kiskandim

Nerde oturuyosun canim...hastane ortami nasil.:)

Afiyet olsun super

Nurgülll beni de götür gezmeye :))
Yok be güzelim ne eniştesi oraya ulvi işler için gidiyoruz:)) bana aşık olan çıkarsa onu bilemem benim kontrolüm dışı:35::35::9::9::9::9:

Kızın sana spor yaptırıyo daha ne:9::9::9::9::9: Bu haftasonu kızımda beni at yaptı, bi de popoma vurup dıgıdık dıgıdık daha hızlı demez mi :))) Cadı bunlar tatlı cadı:16::16::16:

Harikasın, böyle devam:54:

Bu sene okan bayulgen program yapmıcakmış, rahat uyuyabilirsin:9::9::9::9:

pişt ne reçeli :1::1::1::1: yeme yeme:9::9::9:

Sizin evde misafirsiz birgün geçmiyo sanırım Kübracım :52: Annen günlere gitmeyi çok seviyo sanırım:9::9:

Kafaya takmamak lazım:16::16: Gayet fıstık gibisin:16:

Bilgencim özledim seni yahuu nerelerdesin bir konuşamadık, nasıl gidiyor hayat :34:

Olucak olucak, her geçen gün daha iyi:16:

On18 kanali acilirsa ama oraya takilirim bu seferde..okan baska:16:
Tr fiyatlarini bilmiyorum ki ,,o yuzden mukayese edemiyorum..ama birde saturn var..ciddi bi fiyat farki yok ama ben hep orayi tercih ederim elektronikte

Afiyet olsun kizlar canim cekti yaaa yasemin

Oyoyoy kiyamam...ayak agrisi ne kotu..alisirsin ins

Afiyet ollsun

Bizde seniiozluyoruzzz yoklugunh issediliyo canim

Canim basin sagolsun:26: hemsirelikte cok guzel bir meslek,,cok kutsal

Benim wc durumudahep oyledir tamammen pisikolojik..hersabah wc duzenli olur...cuma hic tik yok...sabah gitmek istiyorum kilo bildiriminden once...inadina olmaz..ins alsir rahatlarsin duzene girer..bence bir care arama..rahat ol dusunme gecer ins

Afiyet olsun

Oyle yazinca bende merak etmistm.. Kek ve 1 dilim orek...cok sayilmaz cunku hic kacamagini hatirlamiyorum canim ..illaki lur arada...ucuz atlatmissin

Hehe ne super olur

Waooo:19: kiskandim

canım bu yaz doğru çok misafirimiz oldu ama artık kimse uğramaz yalnız kalırız ablamda gitti ablam gidiyor diye misafirler gelmişti :)

Menum

Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)

Ara 1 kase yogurt (136 kalori)

Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)

Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)

Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)

Toplam 1095 kalori

Spor yok

Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))

Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..

Menum

Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)

Ogle

Ara

Aksam

Toplam 1095 kalori

Spor yok

Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
afiyet olsun.bugün menünü çok beyendim ferhan.:46:

Ben geri geldim, uykum kacti :30::32:

Menum

Sabah

Ogle

Ara

Aksam

Toplam 1095 kalori

Spor yok

regl olundugu nasi belli ben gibi salirmisin tatlilara :1: kek cukulata mukulata yemeyim diye kahvaltida tahin pekmeze sarilmistim direkt afiyet olsun sanada :34:

kubraaa gotuuur islak kekler fln ooooh afiyet olsun baciim:35:

Back
X