ben paslanmaz seköründeyim hepsinin sahipleri sivaslı hhahahahaaa nası insan olduklarını çok iyi biliyorum. bizim patronda öyle ama allahtan yurt dışında yaşamış büyümüş onlara çekmemiş okumuş kendini geliştirmiş

afiyet olsun çok güzel olmuş bende tostta kaşarı çok seviyorum ama beyaz peynir daha masum diye onu tercih ediyorum. kahveyi şekersiz nasıl içiyosun ya ben ancak süte karıştırınca şekersiz içebiliyorum.
afiyet olsun bi örnek zeynep menülerinden daha 1 tabak tavuklu makarnayla hem karbonhidratı hem proteini karıştırmışsın diyetisyenler hiç tavsiye etmiyo.
akşam az gibi ama diğer menülerine göre daha iyi dukan diyeti gibi olmuş nerdeyse protein protein

afiyet olsun 3,5 lahmacun maşallah

birini bize saklasaydın bari biz aramızda kardeş payı yapadık hihihihiii
Ben şeker kullanımını 2000 yılında bıraktım canım. Tam 12 sene oluyor. Üniversiteye hazırlanırken yine böyle duba olmuştum

taaam 98 kg. Sonra üniversiteye başladıktan sonra diyet ve spor yapıp 98 den 55 kg inmiştim tekrar, 8 ayda. O zamanki diyetisyenim bırakmamı istemişti şekeri. Çünkü her kahve ve çay kupasına 10 küp kesme şeker atıyordum. O zaman hayatımın ilk diyetini yaptığım için çok hızlı kilo vermiştim.İlk ay 8 kg

Şekersiz kahve de çayda daha güzel