• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Elif.Ara öğün olarak fındık güzel ama saat 21:00 de yemeni önermem. Hatta akşam 6-7 den sonra birşey yememeye çalışıyoruz. Zaten sütte içecekmişsin onun dışında birşeyler tüketmemeye çalış.

çok defa diyetisyene gittim her zamanda bana akşam yemeğinden 2 saat sonra meyve vermiştir bide gece sütü.zararını görmedim faydasını gördüm.uzun süre aç kalmak kilo verdirmez.7 den sonra bişey yemeyinde ezbere bişey bence.herkesin yatma saati farklı çünkü.fındık yemem yanlış ama haklısın:) o keyfii bişeydi şu an vazgeçtim fındıktan:)

çok defa diyetisyene gittim her zamanda bana akşam yemeğinden 2 saat sonra meyve vermiştir bide gece sütü.zararını görmedim faydasını gördüm.uzun süre aç kalmak kilo verdirmez.7 den sonra bişey yemeyinde ezbere bişey bence.herkesin yatma saati farklı çünkü.fındık yemem yanlış ama haklısın:) o keyfii bişeydi şu an vazgeçtim fındıktan:)

Yatma saatimize göre yediklerimizi ayarlayacağımız doğru ancak akşam 7 den sonraya bırakmamak en güzeli.Hatta biyolojik olarakta öyle.Eğer gece çalışan biri değilsek uymak lazım. Güneş batınca vücud kendini otomotik olarak uykuya hazırlamaya ve yavaşlamaya başlarmış.Hatta saatlere göre her organın makine gibi kendini arındırdığı saatlerde var. Uykuya hazırlanıp yediklerini sindiren mideye tekrar yiyecek verip aktive etmek,takibinde bağrsakları da çalışmaya zorlamak mantıklı değil. Süt veya yoğurt yatmadan 2 saat önce öneriliyor dediğin gibi meyvede ama meyve şekerinden dolayı bu saatlerde yenilirse direk depolanıyor.Bunlar doktorlardan duyduklarımız ne kadar doğru bilmem ama vücudun ve organların arınma saatleri olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

Yatma saatimize göre yediklerimizi ayarlayacağımız doğru ancak akşam 7 den sonraya bırakmamak en güzeli.Hatta biyolojik olarakta öyle.Eğer gece çalışan biri değilsek uymak lazım. Güneş batınca vücut kendini otomotik olarak uykuya hazırlamaya ve yavaşlamaya başlarmış.Hatta saatlere göre her organın makine gibi kendini arındırdığı saatlerde var. Uykuya hazırlanıp yediklerini sindiren mideye tekrar yiyecek verip aktive etmek,takibinde bağrsakları da çalışmaya zorlamak mantıklı değil. Süt veya yoğurt yatmadan 2 saat önce öneriliyor dediğin gibi meyvede ama meyve şekerinden dolayı bu saatlerde yenilirse direk depolanıyor.Bunlar doktorlardan duyduklarımız ne kadar doğru bilmem ama vücudun ve organların arınma saatleri olduğunu düşünüyorum.

bazı doktorlardan bende duydum bu saatlerdeki meyve şeker olarak depolanıyor diye.ama diyetisyenim hep verirdi geç yattığım için, 2-3 gibi yatıyorum ben.amaç kilo vermekse eğer kilo vermeme hiç bi olumsuz etkisi olmadı aksine aç kalmadan zorlanmadan verdim.sağlığımdan da bişey kaybetmedim.
ama tabi dediğin gibi düzenli uyusak çok daha güzel olur.

bazı doktorlardan bende duydum bu saatlerdeki meyve şeker olarak depolanıyor diye.ama diyetisyenim hep verirdi geç yattığım için, 2-3 gibi yatıyorum ben.amaç kilo vermekse eğer kilo vermeme hiç bi olumsuz etkisi olmadı aksine aç kalmadan zorlanmadan verdim.sağlığımdan da bişey kaybetmedim.
ama tabi dediğin gibi düzenli uyusak çok daha güzel olur.

Elif bu arada sende kendine kilo tickere yapar mısın? Kilonda görünür.Ayrıca ben sormayı unuttum.Bana dünkü yani başlangıç kilonu ve hedefini söyler misin? Not almam gerekiyorda.

Elif bu arada sende kendine kilo tickere yapar mısın? Kilonda görünür.Ayrıca ben sormayı unuttum.Bana dünkü yani başlangıç kilonu ve hedefini söyler misin? Not almam gerekiyorda.

başlangıç kilom 70 hedefim 60.inşallah başarırırm.ticker yapıyorum birazdan.

aslında başlangıç kilom 93.8 di :) verdim çok şükür çoğunu.rakamı yazınca yaşadığım zorlu süreç geliyo aklıma..iyi gelmiyo bana:S çoğu kişiyi motive eder aslında verdiği kilolar ama bana iyi gelmiyo.o yüzden 70 den yeni bi sayfa açıyorum :) :46:

aslında başlangıç kilom 93.8 di :) verdim çok şükür çoğunu.rakamı yazınca yaşadığım zorlu süreç geliyo aklıma..iyi gelmiyo bana:S çoğu kişiyi motive eder aslında verdiği kilolar ama bana iyi gelmiyo.o yüzden 70 den yeni bi sayfa açıyorum :) :46:

Tebrik ederim seni yaklasik 24 kilo vermissin, acikcasi bu durum beni motive ederdi :))

bUGUN KI sporumm

45 dk yuruyus +50 dak yuruyus
10 set merdiven inip cikma

callanetics i yapamadim bugun:25:

bUGUN KI sporumm

Güzel spor yapmışsın Gönül'cüm tebrikler:46:.Ben bugün zorunlu hareketlerimizi 200 kez yapıp bıraktım.Yarın güzel bir spor yapacağım.

afiyet olsun cicim.

tam bu mesajını okurken yaşadıklarını yaşadım:1:

Allah gönlüne göre versin.ben istanbulu sadece gezmeye giymek istiyorum.yaşamak için bana fazla büyük ve karmaşık.
. Amin saol canim... Hehe bizim halimiz :)))

ben geldimmmmm :)

Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kase biberli mantarlı sote

Öğle: dışardaydım arkadaşımla yemek yemedim, ama bir arjantin (50 cl) bira içtim :43:

Akşam: 1er kase çorba ve sarımsaklı yoğurt, 1 tabak kıymalı kabak yemeği

Su: 2 lt

SPOR: 30 dk yürüyüş, leslie 1 mil, 100 twist, 50 mekik

Menucugumm:51:

Oglen
uc light etimekk
1 kk b peynir, iki s zeytin, biraz surme peynir (banu'nun taktik:1:)

Ara
3 yulafli puskevit, bir minnak erik, bir mmm neydii heh buldumm kivi

Aksam
elin iki kati uzunlugunda kepekli ekmek arasina uc tavuk kofte vee yesillik

(acikirsam uc kasikcik yogurt ve bir dilim ananas:35:)

bole harbi az gibi gorunuyormus kiz cadi banu :1:

daha yarim lt su ictim ikiye tamamlamaya cabalayim sonra iki fincan yesil cay iste ..

Menüm :

Sabah :

1 haslanmş yumurta
1 dilim peynir
domates
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
Nescafe
Soda

Akşam
1 kase yoğurt
yarım tabak sebzeli yemek

Spor:
30 dk yürüme /koşma
100 twister
100 yan bel hareketi .
.

Afiyet olsun kizlarrrr muneler guzel

Size bir sir verceyim kizlar, belim iki cm incelmiiis:52::52::52:

Ohh super gdiosun..sonuca z kali

Selam millet ben geldim ne var ne yok :16:

Son bir ayda çok kötüydüm Kübra'cım o yüzden gelemedim. Aşırı yorgunluk ve mide bulantısı mahvetti beni. Şuan çok iyiyim allaha şükür. Bebek 12 haftalık şuan. İkimizinde sağlığı yerinde. Bende özledim sizleri. Düzeldim yaa biraz artık arada bir uğrarım.

Ebruuu hosgeldinnn....hamileligin hairli sunnn. Tez zamanda kavus bebeginee

Canım ellerine sağlık.Ben sonradan uğrayamadım ancak halletmişsiniz.Teşekkürler:16:

Üzüldüğü şeye bak deli misin.Maşşallah çok güzel vermişsin.Yeterki böyle vermeye devam et.Ne kadar hızlı verirsen o kadar çabuk geri alırsın.

Şuan için grubumuzda ne yazık ki yer yok.Ancak her zaman misafir olarak bekleriz:16:

Canım ayakta 2 kez sağa 2 kez sola doğru eğiliyorsun.Böylece 1 sayı oluyor.

Her zaman bekleriz.

Ben Hatice.

Çocuklarını Allah bağışlasın :16:

Bak ben 2 defa yapmiyordum o sekilde daha kolay bence tek yapinca kramp iriyor sanki..bende oyle yapayim artik:)

selam kızlaar

bugünki listem:

kahvaltı:

2 dilim light ekmek,2 kk beyaz-1kk kaşar peyniri,salatalık,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı reçel.

öğle:

1 kase ayranlı mısır çorbası ( mısır,fasülye,yoğurt,mısır yarması)

ara:

küçük muzun yarısı,10 çiğ fındık

akşam:

1 tabak taze fasülye,cacık

21.00 çiğ fındık

23.00 1 bardak süt

şu fındıkları yemesem iyi olcak ama trabzondan gelmiş çok lezzetli yemeden duramıyorum :(

Afiyet lsun

Bencede yemesen harika bir menu olacak..gunduz yemissin zaten ;) yarin gubuz yersin yie..bendede var taze am aklia gelmior yemek:)

Yatma saatimize göre yediklerimizi ayarlayacağımız doğru ancak akşam 7 den sonraya bırakmamak en güzeli.Hatta biyolojik olarakta öyle.Eğer gece çalışan biri değilsek uymak lazım. Güneş batınca vücud kendini otomotik olarak uykuya hazırlamaya ve yavaşlamaya başlarmış.Hatta saatlere göre her organın makine gibi kendini arındırdığı saatlerde var. Uykuya hazırlanıp yediklerini sindiren mideye tekrar yiyecek verip aktive etmek,takibinde bağrsakları da çalışmaya zorlamak mantıklı değil. Süt veya yoğurt yatmadan 2 saat önce öneriliyor dediğin gibi meyvede ama meyve şekerinden dolayı bu saatlerde yenilirse direk depolanıyor.Bunlar doktorlardan duyduklarımız ne kadar doğru bilmem ama vücudun ve organların arınma saatleri olduğunu düşünüyorum.

Gecen gunlerde bnde tvd izleim..guzel bi ornek verdi hatta (ok konsantre degildim sorry) syle biseydi..gunduz bi insan bi odada uyusa hic koku olmaz ama gece uyundugubda odada koku olur bunn nedeni bagirsaklar caismaigi cin:)) gec yenildiginde bagirsaklar calsmai biraktigi icin o koku olusuyoms..guzel anlatamfim ama guzel anladim aslinda:))

Benim menum ve sporum

Sabah
1 brocin,1 yumurta, 1kk peynir, 1domates, 1tk recel

Ogle
1kasik yulaf kepegi, 1kase yogurt, 1nektarin

Ara 1toblerone cikolatanin yarisi kucuk boy olanlardan ( bunu eritmek icin ekstrada 1 saat yurudum)

Aksam
1 dilim ekmek, tavuk doner( ilk defa yedim hep merak ederdim :) ve 1 porsiyonun yarisi mantar sote

Spor
Dorm room 30 dk
Slim&six pack 10dk (karin icin )
200*2 bel hareketleri, biraz agirlik ve gogus hareketleri
70 dk yuruyus

Hep suyumu yazmai unutuyorum:26: hergun en az 2 lt ortalama 2-3 aradi mutlaka iciyorum..ama herhangi bi cay icmiyorum..hic icimden gelmio...icsemde hep raatlatici dinendirici caylar tercih ediyorum

Yasemin,Kübra ve cadı Nurgül yakalandınız:1: Dün yokum diye iyi konuşmuşsunuz ama bugünün unuttunuz galiba :60::60: Kahveyi görünce valla benimde canım çekti:İyide muhabbet etmişsiniz.Birdahakine bende katılayım ki Nurgül arkamdan konuşmasın :1::60::60::33::33::33::33::33:

:18::18::18::17::17::17:
onlar çok gevezeydiii
benide konştrdularrr :)

selam kızlaar

bugünki listem:

kahvaltı:

2 dilim light ekmek,2 kk beyaz-1kk kaşar peyniri,salatalık,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı reçel.

öğle:

1 kase ayranlı mısır çorbası ( mısır,fasülye,yoğurt,mısır yarması)

ara:

küçük muzun yarısı,10 çiğ fındık

akşam:

1 tabak taze fasülye,cacık

21.00 çiğ fındık

23.00 1 bardak süt

şu fındıkları yemesem iyi olcak ama trabzondan gelmiş çok lezzetli yemeden duramıyorum :(

Afiyet olsn canım

bUGUN KI sporumm

güzell ..

Benim menum ve sporum

Sabah

Ogle

Ara 1toblerone cikolatanin yarisi kucuk boy olanlardan ( bunu eritmek icin ekstrada 1 saat yurudum)

Aksam
1 dilim ekmek, tavuk doner( ilk defa yedim hep merak ederdim :) ve 1 porsiyonun yarisi mantar sote

Spor
Dorm room 30 dk
70 dk yuruyus

Afiyet olsnnn :)

ne bilem oynaşma, kıpraşma ifadesii:37::32::32:
Kız tey tey tey oyun havası değil mi? Bene bizim kız göbek atmaya başlamış bizde katılalım diyorum :1:

. Amin saol canim... Hehe bizim halimiz :)))

.

Afiyet olsun kizlarrrr muneler guzel

Gecen gunlerde bnde tvd izleim..guzel bi ornek verdi hatta (ok konsantre degildim sorry) syle biseydi..gunduz bi insan bi odada uyusa hic koku olmaz ama gece uyundugubda odada koku olur bunn nedeni bagirsaklar caismaigi cin:)) gec yenildiginde bagirsaklar calsmai biraktigi icin o koku olusuyoms..guzel anlatamfim ama guzel anladim aslinda:))
Yok yok güzel anlattın.Hatta sabah 5-7 arası bağırsaklar kendini temizliyormuş.Biz 7 gibi kalkıp tuvalete gitmediğimiz için temizleme işlemi tamamlanmıyor ve kabız oluyormuşuz.Valla bana çok mantıklı geldi.Vücud gerçekten bir makine gibi.Hem de saati kurulmuş.Organlar gayet güzel çalışıp arınıyor ancak biz düzenini bozduğumuz için hastalanıyoruz. Sadece bağırsaklar değil böbrek,karaciğer vs hepsinde biriken madeler hep yanlışlarımızdan kaynaklanıyor.

ben zorunlu hareketleri bilmiomm kiii :44: neler onlaarr:8::8:
Aşkolsun canım.Ben teklif sunum hatta sende 10dklık bir video varı onuda katalım dedin.Bende herkesin pcden yapması zor olur yan bel,sopalı hareket ve twester ile başlayalım sonra artırırız dedik.Sonra kaldı.Artık kesin yapılacak. tamam mı tatlım :16:

Benim menum ve sporum

Sabah

Ogle

Aksam

Spor
Dorm room 30 dk
70 dk yuruyus

1 saatlik yürüyüşü katınca eleştirilmeyeceğini mi düşünüyorsun seeennnn:1: Haklısın:9: Afiyet şeker olsun :1:

Back
X