hem ne yazdığımın hemde ne anlattığımın gayette farkındayım sizin aslında ne konuştuğunuzun farkında olmadan davranmanızın doğurduğu sonuçları anlatmaya çalıştım evet çok iyi gözlemciyimdir. çünkü o ne dediğini bilmez tavrınız banaydı başkasına değil tabiki gözlemlicem neyse bu konuşma iyi yola girer diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm anlayışlı olsaydınız konuyu buralara çekmez biraz anlamaya çalışırdınız anlatmak istediğimi
sen kendinin farkindamisin yada yazdiklariyin
ama bence tamamen egon seni yonlendiriyor
sonra bir kez daha oku yazilanlari tekrar konusalim
arkadaslarım gecen hafta grıpden dolayı çok hasta olmuştum.bu nedenle işlerimde aksamıştı.yarından itibaren işlerimiz çok yoğun olacak hafta sonuna kadar dolu randevularımız.gündüzleri işte olacağım için sizlerle paylaşım yapamıya bilirim.akşam işten eve gelince paylaşım yapabilirim.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.
cumaya paylasimda bulunmayi unutma kilo bildirimini kastettim
kisi kendi gibi anlar herseyi
sonuna kadar tebrik ediyorum seni 4 ay gibi kısa bi sürede bak daha önce sohbet ediyo olsaydık nasıl verdiğinizide paylaşırdınız benimle
sanirim bunlari kacirdik surekli bahsi olunan bir konu
ama siz kapalilik meselesinden baska birseyi gorememissiniz
Acelyaaaaaaaaaaaaaaa

(((( cooooooooooook üzüldümmmmmmmmmmmm umarım kararlılıgını kaybetmezsin tabi ki su an sorun yasamaman önemli olan sey ama üzüldüm ya gitmeneeeee
bende ozeldende yazistim
alıngan bi yapım yoktur aksine uzlaşmacı arkadaş canlısı bi yapım vardır ama haksızlığada gelemem insanların birbirlerini incitmesini hazmedemem çünkü kimse kimseden üstün değil
ayrıca bu fevri davranışını yaşına veriyorum şuan konuştuğun uslüple berille konuşmadık biz bence sende durul biraz bak evleniyosun evliliğin en büyük düşmanlarından biridir fevri çıkışlar üzülen sonra sen olursun canım yine söylüyorum benim sorunum sadece berilleydi diğerleriyle değil
sizin benimle hesabiniz olamaz
tavsan kussede dagin haberi olmaz misali siz icinizde bir kapalilik mevzudur kurmusta kurmussunuz
ama ben kin tutma ozelligim olmadigi icin unutmusum sizin bu kadar onemsediniz kouyu
ben demin beri gercekten iyi niyetimle cevap yaziyorum am bu son yazdinizda ne
sizin benimle hesabiniz olamazben birkac beden buyuk gelirim
hem hesaplasacak kadar degerlim degilsiniz
benim hesabim ancak sanalda gercekte sevdiklerimle olur
sanalda hesaplasmayida sizden duydum
sizi su an ayakta alkisliyorum
alttan aldikca uzatma potansiyelinize bayildim
bu konudanda cok sikildim ozur diledim olmadi
yanlis anlasima olmus dedim olmadi
ne istiyorsunuz soyleyin yapiyimda konu kapansin baydi cunku