- Emoji Skoru
- 34.600
- Puanlar
- 798
Yukle ebru resimleri nostalji yapalimm bari
Ama ben o resimlerde kendimi hic begenmiyorumm:) yoldan gelmistim ya cok uykusuz yorgundum bi yaslii cikmisimm
Yok canım yaaa gayet güzel çıkmışsın. Ben seni beğendim
Son biseyy söylicemm tutamıyorum kendimi bende bisey düsünüyorum kötü olabilirim ama basından beri düsünüyorum sustum :)))
Yaaaa Ecemmmmmmm özelden yazsana ben çatlarım vallahi
Ya zaten biliyo musun Sneijder ve Drogba için başından beri şöyle düşünüyorum, yani öyle hissediyorum, bizim takımda çok sırıtıyorlar. Yani homojen bi takım yok sahada. Dediğin gibi ortada bi uyum, anlayış sorunu var. Zamanla nasıl aşılacak bilmiyorum ama, lig maçlarında tuttuğu gibi şampiyonlar liginde de tutmaz işte Drogba'lı Sneijder'li de olsa bu takım. Zaman, zaman, zaman... Herşeyin ilacı. Sıkı çalışmaları lazım.
Ve bu arada az önce haber sitesinde okudum Schalke oyuncusu Huntelaar demiş ki "Golü yiyince sesleri kesildi". Ay sinir oldum :95:
Allahım yaaaa sanki güzel bir gol attılarda resmen keklendik. Aslında aradaki oyuncunun ayağına çarpsaydı yine gol olmazdı. Pas verirken bizim futbolcunun bacaklarının arasından geçti. Neyse bakalım onlar hafife alsın bizi daha iyi işimiz kolaylaşır.