selam kızlar ben geldim bugün cuma ya indirim oluyo marketlerde yarın olmadan alıyım dedim edirneden gelince soba falan yak yemek hazırla iyiki eşim nöbetçi yoksa yanmıştım daha yeni oturdum
doktor canımı sıktı biraz bu önemli bir rahatsızlık dedi ilaç falan verdi birde yasmin aldım düzene koyacakmış ara kanamaları 6 ay bunları kullanacam sonra tekrar kontrole gidecem ama öldüm bittim yani
kendime de 1 bot aldım ender de indirim vardı 40 tl ye dolgu topuk aldım boyum iyce uzadı
bide hiç bilmiyordum cuma pazarı varmış çok meşhur herşey var çok uygun dediler yakındı oarayada gittim gerçekten fiyetlar süper 25 tl ye mont aldım ama 40 beden vücuduma çok güzel olduda kollarımı kaldırınca eski montuma göre biraz sıkıyor gibi geldi 42 bedenini denedim o da çuval gibi oldu bende 40 bedenini aldım
artık eski günlerime incecik hallerime dönmek istiyorum
önceden 36 -38 beden giyerdim şimdi 40 nerdeyse dar ya
çoktandır bilgisayar açık oğlum çiş
yapınca yoldan da geldiniz hadi banyoya dedim bebeleride bir güzel yıkadım yatmadan mutfağı da temizler duş alırım artık
geçmişi de okumadım birazdan okurum
yeşil çayım elimde erisin yağlar erisin
doktor canımı sıktı biraz bu önemli bir rahatsızlık dedi ilaç falan verdi birde yasmin aldım düzene koyacakmış ara kanamaları 6 ay bunları kullanacam sonra tekrar kontrole gidecem ama öldüm bittim yani
kendime de 1 bot aldım ender de indirim vardı 40 tl ye dolgu topuk aldım boyum iyce uzadı
bide hiç bilmiyordum cuma pazarı varmış çok meşhur herşey var çok uygun dediler yakındı oarayada gittim gerçekten fiyetlar süper 25 tl ye mont aldım ama 40 beden vücuduma çok güzel olduda kollarımı kaldırınca eski montuma göre biraz sıkıyor gibi geldi 42 bedenini denedim o da çuval gibi oldu bende 40 bedenini aldım
artık eski günlerime incecik hallerime dönmek istiyorum

çoktandır bilgisayar açık oğlum çiş

geçmişi de okumadım birazdan okurum
yeşil çayım elimde erisin yağlar erisin