Kızlar yaaa allah aşkına bana bir fikir verin. Ortalık gergin bir sürü sorun var takımda diye kaç gündür ses çıkartmadım ama hep içimde bir yerde. Sizce haklı mıyım haksız mıyım? Madem konu yine açıldı. Bu halimle kendi kendimi üzmeyeyim artık. Çünkü düşündükçe üzülüyorum. Öncelikle şunu açıklayayım. Sanırım bu olaya sadece Ecem, Betül ve Beril şahit. Takımın daha önce ki durumuna ve benim kaptanlığa nasıl geldiğime. Tamamen tesadüf bir şekilde gördüm takımda ki olayları. Mezun olduktan sonra Derya gibi arada bir gelip , selam verip gidiyordum. Sonra malum olaylar gelişti ve ben ele almasam takım belki şuan kapalı olacaktı. (Bu arada bunları övünmek için yazmıyorum, yada herhangi bir takdir görmek için yazmıyorum) Bazen yazarken düşüncelerimizi tam olarak ifade edemiyoruz. Tek tek açıklama gereği duyuyorum. Sadece bu takım sayesinde bir sürü kilo verebildiğim için takımın kapanmasına göz yumamadım. Eskiden gün içinde girme imkanım vardı son bir aydır öyle bir şansımda yok. Eve geliyorum sırf burayı yalnız bırakmamak için kendimden ve birçok şeyden fedakarlık edip, şuan benim için çok önemli olan zamanın bir kısmını burda geçiriyorum. Açıkçası en baştan beri çok zor geliyor böyle olmak ama kimseyi yarı yolda bırakmak istemediğim için bir şekilde buralardayım. Şuan ayaklarımı uzatıp yatmak yerine bunları yazıyorum. Bunların hiç birisini yanlış anlamayın sakın, istemesem zaten kimse beni burda tutamaz ama bu emeklerin karşılığında da insan ister istemez güzel şeyler olsun istiyor. Ama maalesef son zamanlarda hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor. Ben bu kadar fedakarlık yaparken ve burdayken arkadaşlar gelemeyeceklerini bana değilde bir başka arkadaşa yazıyorlar. Doğal olarak bende buna gayet uygun bir şekilde tepki gösteriyorum. Onlar açıklama yapıyorlar ve hiç bir sorun kalmıyor ortada. Sizce bu olayda ben ne kadar haksızım? Mesajda yanlış anlaşılan bir yer varsa lütfen sorun çünkü artık yanlış anlaşılmak istemiyorum. Yeniden açıklama yapabilirim.
Ben biliyordum senin içinde bi yerlerde bu konunun kapanmadığını. Beril'in gidişini bu nedene bağladığını da biliyordum.. Sana daha fazla dert olmasın diye yeniden kısaca bi konuşalım. Açıklık getirilemeyecek bi mesele değil zaten.
Açıkçası ben senin o günkü tepkini hiç ama hiç yanlış anlamadım.
Tam da olması gerektiği gibi anladım.
Buraya bu kadar emek veren ve kurallara uyulması noktasında bu denli hassas olan biri olarak senin,
yeni gelen arkadaşlara,
biraz da yolu yordamı öğretmek amacıyla yazdığın bi uyarı mesajıydı o.
Ki çok iyi hatırlıyorum, "lütfen yanlış anlaşılmasın" gibi ifadeleri de sıklıkla kullandığın,
aslında yazarken de çekinerek yazdığının çok rahat anlaşıldığı bi mesajdı.
Ama Beril benim gibi yorumlayamadı belki, çünkü o sıralar biliyorsun bi kaos vardı ortada.
Beril de herkes üstüne üstüne geliyormuş gibi hissediyordu.
Ki bence haklıydı da..
Normal şartlarda karşılıklı 2 mesajlaşmayla 5 dk da birbirnizi çözüp hallolabilecek bi durumken,
iki taraflı kırgınlığa sebep oldu malesef.
Ben bu konunun çözüleceğini biliyordum,
Çünkü ikiniz de birbrinzi uzun zamandır tanıyorsunuz
İkiniz de olgun insanlarsınız ve BİRBİRİNİZİ SEVİYORSUNUZ en önemlisi..
Ama olmadı çünkü bunu çözmeye fırsat kalmadı.
Beril bambaşka bi sebepten dolayı ayrılmak durumunda kaldı takımdan.
Sen sakın daha fazla düşünme o konuyu.
O günlerin şartlarına göre şekil aldı biraz duygular hepsi bu..
Hiçkimseye "haksızdın" diyebileceğim bi mesele değil -en azından benim açımdan-.
Beril'le uzun uzun konuşma fırsatı bulacağınız bi gün, dilerseniz yine açarsınız bu konuyu,
ama ben gerek kalacağını sanmıyorum.. Bu kadar konuşuldu üzerine,
İki taraf da birbirnin o anki tepkisini anlayabilir diye düşünüyorum.
Seviyorum sizi..