Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi kaç kilosun? böyle zayıflayanları gördükçe daha da hevesleniyorum :)

su an 57 küsürlü biseyim 57. 4 5 6 7 olabilirm cuma günü tartılıcammmmmm

hoşbulduk canıım, senin adın nediirr?

aaa haksızlık ediyorsun bence kendineee :20: tabiki kilo alma kendini salma ama taşlığına da laf etme yani :21:

canımmm senin yüregin güzelde ondaaann :)

mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

hosgeldin canım tanıtsana kendini biraz bende Ecem 23 yasımdayım ögrenciyim nisanlıyım vede İstanbulda yasıyorummm bebisini allah bagıslasın emziriyor musun?

Son düzenleme:
Ahaaa benim gibi bendee bundan 5 ay öncee 76 ydımmmmmmm vericekkksinnnnnnn vericeksn :))

Yarasııııınnn canıma

Kararlı olman harika :34: Ben de 21 yaşındayım. Kilo cetvelimden görebilirsin kilomu. Ama epey yol katettim çok şükür Allah'a.. Öğrenci misin çalışıyor msun evde misin hangi şehirde yaşıyorsun falan filan sorular sorular sorular :)))

İyi bakalım :)
öğrenciyim daha 1 senem daha var okulun bitmesine. bilgisayar müh. olcam inşallah :) bekarım ama 3 yıllık bi ilişkim var okulumun bitmesini bekliyoruz :16::16:
aslen denizliliyim ama ıspartada yaşıyorum okul nedeniyle. ama artık memleketim diyebilirim ıspartaya sevgilim ıspartalı çünkü :)

hoş geldin emoooş :9: ne güzel burda da bir emine buldum. 9. takımdaki dukandaşımın adı da emineydi, o da 1.72 boyundaydı :27: onun yeri ben de apayrıdır gerçi :31:

ben de seninle yaşıtım ecem gibii, 23 yaşındayıım. :3: ama benim boyum 1.58 tombiklikten kurtuldum ama taş olmaya çalışıyorum :17:
ya cnm çok sevindim ne kadar güzel kilo vermişsin az kalmış zaten hedefine de :) benim ilk hedefim 60 şimdi sonra 58-55 inşallah :) 53 kiloya kadar düşmüştüm bi ara ama hiç iyi olmuyo valla kemik torbasından farksız oluyorum 55-58 arası ideal senin deyiminle taş olduğum kilom bu :):)

vay canınaa hoş geldiiin :3: çıtır bayanlar takımı olduk iyiceee, ben de 23 yaşındayım, lafraise (ecem) ve emoş da 23 yaşında :8: dontpanic(tuba) da 21 yaşındaa :55: diğer arkadaşların yaşını bilmiyorum, ben de yeni sayılırım. :34:

O arabayla oynayan ufaklık ben mi oluyorum buse :9:
karnım gurluyor, gideyim yoğurt yiyeyim :31: sonra da yatarım kızlar, yarın çok telaşlı olacağım evde gün var :32: pasta börek çöreeek oofff eyvaahh, temizlik tabi bir de yandık yarın çok yorucu olacak, hizmet edeceğim tüm gün...:31:

amaa tabiki sıfır kaçamakla günü bitireceğim. :51: kendime uygun tavuk salatası yaptırdım, misafirlerle ondan yiyeceğim. ötekiler yasak :20:

brrravo sana :46:

hos bulduk.ne guzel yasit olmamiz.

İsmin neydi canım? Bu arada benim ismim tuğba. Takımın kaptan yardımcısıyım. Kaptanımız LadyLiNe (ebru) geldiğinde o da konuşacaktır siz yeni gelen arkadaşlarımızla ilgili. Ben senin için kuralları paylaşacağım birazdan :34:

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

öğrenciyim daha 1 senem daha var okulun bitmesine. bilgisayar müh. olcam inşallah :) bekarım ama 3 yıllık bi ilişkim var okulumun bitmesini bekliyoruz :16::16:
aslen denizliliyim ama ıspartada yaşıyorum okul nedeniyle. ama artık memleketim diyebilirim ıspartaya sevgilim ıspartalı çünkü :)

Çooook memnun oldum :) bi mühendisimiz oldu ne kadar güzel :16: ilişkin için de hakkında hayırlısı olsun canım bnm çok mutlu olursunuz inşallah her zaman :)
Ve geleyim asıl can alıcı noktayaaa :) Biz senle hemşeri çıktık ya :52:Ben de denizli'liyim ama istanbul'da yaşıyorum her yaz gideriz :) Sen merkezde mi yaşıyorsun ilçelerdemi? Çok mutlu oldum ya :))))

Kızlar bende menümü paylasmaya devam edicem bu rahatlık neyse bendeki artıkkk.. yarından itibaren takımdaymısım gibi paylasıcam yoksaa elden gidiyorr kontrol edemiyorum hedef 55 sunun surasında 2.6 kg gibi bisey var bunuda veriyimde rahat bırakıcam sizi :)

Buranın faydası bu zaten emoş :) Birbirmize destek olarak kavuşcaz inşallah sağlığımıza güzelliğimize :34:

Kendisi hafif şiddetteki bi rüzgarda savrulacak bi dal parçası görünümünde naif zarif ve zayıf bi insandır :)) victoria secret meleklerine taş çıkarak güzellik ve endamdadır aynı zamanda. 57 küsür kiloyla mezun oldu burdan, ama onun hedefi vücudundaki deformasyonları da gidererek 55 kiloya ulaşmak. Kısaca :)

Hoşgeldin canım aramıza. Çok genç bi annesin, hayırlısıyla büyütmeyi nasib etsin çocuğunu Allah :nazar: Aynı şekilde senin de sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşmanı temenni ederim :34: Takım kurallarını bir kez de senin için paylaşayım. Okuduktan sonra okudum anladım diye geri bildirimde bulunman gerekiyor.

su an 57 küsürlü biseyim 57. 4 5 6 7 olabilirm cuma günü tartılıcammmmmm

canımmm senin yüregin güzelde ondaaann :)

hosgeldin canım tanıtsana kendini biraz bende Ecem 23 yasımdayım ögrenciyim nisanlıyım ve de İstanbulda yasıyorummm bebisini allah bagıslasın emziriyor musun?

ogrenciydim.evlendim ve isten ayrildim.2011 agustosunda evlendim ve anne olmak icin beklemedim.henuz emiyor kizim ama ben fazla takiyorum kilolarimi.cevrem ve doktorum bir kac aya diyetsiz inecegimi soyluyor.63 ile hamile kalip 78 le doguma girdim.hastaneden 73 ile ciktim.ama suan kilo almaya basladim ve 75 im.
ecem umarim cok mutlu bir evlilik yasarsin.okul son sinif sanirim.
dontpanik iyi dileklerin icin tesekkur ederim.ama sanirim benim gruba girmem uygun olmayacak.bir kac sayfa okudum surekli katilim zorunlu sanirim.ben olamayabilirim.bu nedenle ben gelip arada size katilayim,eger kabul ederseniz.bebegim kucuk,bende nasil olsa dogum siskinligi diye fazla yoramiyorum kendimi.cok sert bir diyette uygulayamam emdigi icin.ama yinede cok cok tsk.ederim davetiniz icin.

Çooook memnun oldum :) bi mühendisimiz oldu ne kadar güzel :16: ilişkin için de hakkında hayırlısı olsun canım bnm çok mutlu olursunuz inşallah her zaman :)
Ve geleyim asıl can alıcı noktayaaa :) Biz senle hemşeri çıktık ya :52:Ben de denizli'liyim ama istanbul'da yaşıyorum her yaz gideriz :) Sen merkezde mi yaşıyorsun ilçelerdemi? Çok mutlu oldum ya :))))

aaaa ne güzel yaa biz merkezde oturuyoruz ama aslen tavaslıyız sen neresindensin ? bende çook sevindim ya hemşerimmm :52::118:

Kızlar bende menümü paylasmaya devam edicem bu rahatlık neyse bendeki artıkkk.. yarından itibaren takımdaymısım gibi paylasıcam yoksaa elden gidiyorr kontrol edemiyorum hedef 55 sunun surasında 2.6 kg gibi bisey var bunuda veriyimde rahat bırakıcam sizi :)

Yerinde bi karar verdin bence. Senden rahatsız olan kim hem :16:

karnım gurluyor, gideyim yoğurt yiyeyim :31: sonra da yatarım kızlar, yarın çok telaşlı olacağım evde gün var :32: pasta börek çöreeek oofff eyvaahh, temizlik tabi bir de yandık yarın çok yorucu olacak, hizmet edeceğim tüm gün...:31:

amaa tabiki sıfır kaçamakla günü bitireceğim. :51: kendime uygun tavuk salatası yaptırdım, misafirlerle ondan yiyeceğim. ötekiler yasak :20:

hizmet et kalori yakarsın dün evi temizliyorum annem bu ne ask dedi oysaki amacım spor olsun hareket olsun diyeydiii :1::1::1:

Emine ve Penelope hosgeldinizz:)
Ben betul 26 yasindayimm
Muhtemelen yarin izine ayrilcamm ama yine de sikca goruceksiniz beni burda:)

Buseee buraya transfer olmak istemene cook sevindim
Hatirlaraan bu teklifi sana ilk ben yapmistimm:1::1:
Oleyyy:)

Acelya ve arzu gitmemeye karar vermenize sevindimm

aaaa ne güzel yaa biz merkezde oturuyoruz ama aslen tavaslıyız sen neresindensin ? bende çook sevindim ya hemşerimmm :52::118:

Canım bizim gittiğimzde kaldığımız evimz bağımız bahçemiz falan Irgıllı'da, Çivril'e bağlı biliyorsundur :) Sık sık Çivril'e de gider geliriz, babamın amcası orda oturuyor. Yarın akşam babaannemle dedemi Denizli'ye yolculuyoruz inşallah, onlar da sürekli gider gelirler böyle. Özledim köyümü ya :31:

aaaa bendeee eylülde denizlideydim arkadaslarımız evlenmisti yade diye bi yerdeeeeee

ogrenciydim.evlendim ve isten ayrildim.2011 agustosunda evlendim ve anne olmak icin beklemedim.henuz emiyor kizim ama ben fazla takiyorum kilolarimi.cevrem ve doktorum bir kac aya diyetsiz inecegimi soyluyor.63 ile hamile kalip 78 le doguma girdim.hastaneden 73 ile ciktim.ama suan kilo almaya basladim ve 75 im.
dontpanik iyi dileklerin icin tesekkur ederim.ama sanirim benim gruba girmem uygun olmayacak.bir kac sayfa okudum surekli katilim zorunlu sanirim.ben olamayabilirim.bu nedenle ben gelip arada size katilayim,eger kabul ederseniz.bebegim kucuk,bende nasil olsa dogum siskinligi diye fazla yoramiyorum kendimi.cok sert bir diyette uygulayamam emdigi icin.ama yinede cok cok tsk.ederim davetiniz icin.

daha cok yeni anne olmussun o yüzden sordum aslında sıkı diyet su an senin icin pek uygun degil gibi geliyor ama sanki biraz beklesen daha iyi gibi
amin canım insallahh yok ben 2.sınıftayım..

Menumm

07:15
1 bardak sut

09:30
1 yumurta sarisi
Maydanoz
1.5 dilim ekmek
5 zeytin

12:00
2 kasik pilav
Yogurt
Salata

14:15
Elma

17:30
Misir &pirinc patlagi (229 cal)

Canım bizim gittiğimzde kaldığımız evimz bağımız bahçemiz falan Irgıllı'da, Çivril'e bağlı biliyorsundur :) Sık sık Çivril'e de gider geliriz, babamın amcası orda oturuyor. Yarın akşam babaannemle dedemi Denizli'ye yolculuyoruz inşallah, onlar da sürekli gider gelirler böyle. Özledim köyümü ya :31:
çivril tarafını bilmiyorum çok fazla ama olsun memleketlim :) allah hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin cnm :) allah kavuştursun.

Kendini çok güzel ifade etmişsin canım bunun için teşekkür ediyorum. Kendi durumunu en iyi sen bilirsin, eğer öyle diyorsan, bence de takıma girme yerine uygun olduğun vakitlerde imkanın dahilinde uğraman senin için daha doğru olur. Listede olmasan bile burası her türlü sana + yönde katkı sağlayacaktır zaten şüphen olmasın :34: Ve bana kalırsa sen çok rahat vericeksin kilolarını. Çünkü belli yani, rahatsızsın fazlalıklarından, azimli olacağına da inanıyorum. Bu arada bebeğin daha çok küçük olduğu için, zayıflamak adına yapacağın herşeyi 2 kere düşün öyle yap olur mu? İkinizin de sağlığı herşeyden çok çok daha önemliçünkü. Başarılar diliyorum canım sana ne zaman istersen buyur gel :16:

Son düzenleme:
Menumm

07:15
1 bardak sut

09:30
1 yumurta sarisi
Maydanoz
1.5 dilim ekmek
5 zeytin

12:00
2 kasik pilav
Yogurt
Salata

14:15
Elma

17:30
Misir &pirinc patlagi (229 cal)

Bence bugün gayet iyi olmuş betülüm. Afiyet olsunn

çivril tarafını bilmiyorum çok fazla ama olsun memleketlim :) allah hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin cnm :) allah kavuştursun.

Aamiin Allah razı olsun hemşerim :)

bana musade kızlar geç oldu yatma zamanı.sabah çok erken kalkıyorum allaha emanet olun.sizlere hayırlı geceler:16::16:

Back
X