Regl şişkinliğidir o takma kafana. Bu hafta iyiydin çünkü. Ama bi şekilde hayatına sporu dahil etmen lazım bence..
Teşekkür ederim kaptanların kaptanı meleğiiiim

Kendine çok iyi bak..
Betülüm ya dönücek olsan bile gitmen bi kötü etti beni :\
Yok canım ya verenler olmuş daha çok şükür. Teşekkür ederim bu arada. Sen dün hiç gelemedin ben de seni merak etmiştim öyle bi önceki gün hastaydın ya :\ iyi misin gülçin'im şimdi?
Nihalcim belki de Ebru'nun dediği gibi metabolizman durma noktasına geldi o yediklerinle. Acilen bi çözüm canım o konuya...
Şimdilik benm askım sensin

çok seviyorum seni.. Ara sıra gel böyle
Ebru kaç gündür zaten girmiyor yanlış hatırlamıyorsam, bu hafta bildirim yapmazsa diskalifye mi olucak?
Bu arada canım, ben yüzdemi 1.21 diye hesaplamıştım yanlış mı olmuş :44:
Ağzını burnunu yerim ben onun yeeeeeeeeeerrrr

Maşallah teyzesinin güzeline
Teorik olarak gerekmiyor ama sen yine de yap, alışmış olursun emoşum

Bunları bi kenara not al istersen;
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
%
Şu yüzde hesaplama işini de kısaca anlatayım

bunu da not al istersen unutursun yoksa.
Geçen hafta ile bu hafta arasındaki kilo farkını,
Geçen haftaki kilona bölüp, 100 ile çarpıyorsun. Bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Önümüzdeki hafta bu formatta yazarsın. Senin şu aşamada yalnızca başlangıç kilonu ve hedef kilonu belirtmen gerekiyordu, onu da zaten kilo çizelgende yazmışsın o yüzden sormadım ben de. O şekilde not alıyoruz dmi? Başlangıç 75, hedef 60. ?
Bi de bebeğim günlük mesaj sayını saymaya da başla artık sen bugünden itibaren, nasıl yapılacağını söylememi ister misin yoksa sen zaten çözdün mü olayı :) ?
toplamda 100 mesajın olana kadar günlük mesaj sayını yine buraya yazarsın, takım topiğine yani. 100 mesaj sayısını aşınca o gün mesaj sayıları kime gönderilecekse, özelden gönderirsin 
Sormak istediğin başka bişey varsa buyur sor :)
Yaşasııııııııınnnnnn hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Sen buraya gel, uçak bileti benden
Benim sana güvenim tam busem

kendine çok iyi bak görüşürüz akşam

inşallah hep böyle güzel güzel gider kilolarııın