Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bugunki menum

Sabah:bir dilim kepek ekmegi
Bi tane haslanmis yumurta
Bi parca peynir
Domates salatalik yesillik

Ara:1 tanekuru incir
2 tane kuru kayisi

Ogle:bi bardak ayran

Ara: yarim elma

Aksam: bi parca izgara tavuk
İki kasik bulgur pilavi
Salata

300 mekik
60 icbacak calismasi
50 kol calismasi
2 litre su dahadaicerim

Bu arada bugun ilk defa ara ogun yaptimve suan coktok hissediyorum kendimi ayrica midemde agrimadi heralde birazda olsa zayifladigimdan

Ooo nihalim tebrik ederim o zaman seni:-)

Menün güzel ama öğlen ayranla olmamış
Belki öğlen birşeyler yeseydin akşama o pilavı yemezdin :)
Bakalım final yapıcam öğretmenlerle kazanırsam Adidas çanta hediye :)

Menümü yazayım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği domates peynir
Ayran

Öğle
2 dilim çavdar ekmeği peynir
Ucundan tadına bakmalık kek

Akşam
Sade döner ayran salata

senin okulundan da mı ilerde? şehirdışı gibi bişey:10: Akbil falan geçer mi orda acaba :9:

Iyi geceler canıııım benm. şimdiden tebrik ederim. Hep şöyle derim ben, sonuçta geçen haftadan daha hafifiz :34:

En son cevapları da vermeden gitmym dedim. Uyuduğuna sevindim aferin :))) iyi geceler hepinize tekraaarrrr
evet tuğbacım saolasın

geçen hafta: 106.9
bu hafta: 105.6
fark: 1.3
% 1.21

ilk bildirimi ben yaptım ahahaaaaaaa:65: Hadi bakalım hepinizden güzel sonuçlar bekliyoruz kızlar inşallah. şimdi biraz daha uyku..:80:
tebrik ederimmm canım

[ı]günaydın kızlar. Işe gidiyorum şimdi. Kalamayacağım. Bugün arada bir bakmaya çalışırım. Listeyi akşam gelince halledeceğim. Tuğba ve sema tebrik ediyorum kızlar. öpüyorum kocaman. [/ı]
teşekkürler ebrucum bende öptümm

günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyım dedimde ondan girdim nasılsınız ugruyamadım dün doktora gittik devlette pazartesiye randevu almıştık eşim izin aldı dün özele gittik ilaçlarımı değiştirdi yan etkisi en az olan hormon hapı verdi bide yasmine devam edeceğim
çok önemli bir durum yok dedi 6 ay değil 2 ay kullansan yeter dedi doktor
bu arada beslenmene daha dikkat et dedi başın falan dönünce zeytin ye az tuzlu ayran yoğurt ye dedi
biraz da dinlen geçer dedi kansız çıktım 8 miş kan değerim kan hapını kullanmak zorundayım bu arada o hapı hiç sevmiyorum kokuyor
bu haftada listede değilim tek sağlıklı oluyumda kilo neki verilir
neyse kilomu yazıyım 63.5
geçmiş olsun gülçin takrar dikkat et kendine

kutlarım bebeğim :) ben hala 75:( böyle 1. 1 gitse daha ne istiyorsun canım? Bence yüzdeliğin çok iyi aynen devam et :)
saol bebişim seninle kilolar yakın zaten nihalim gitcek gitcek cnaını sıkma
arada bir ugrayimda kendimi unutturmayim dedim.
Ya sabah bende tartildim aliskanlik iste.ve 70 kusuru gordum.sanirim erken ayrildim emeklilige ama olsun.bugun kendime baklava ziyafeti cekecem.heeeee ebru hadi mizraklada gorek yawwwwwwwwww.
Gecmisi okuyamadim icin umarim hersey yolundadir.tombul kelebeklerim bugunden sonra stresliyiz biraz mahkeme sureci basladi hasanim.bir ara bahsetmistim.ayin 8inde mahkememiz var.insallah iyi bir para gelirde bir oda ev alirim.bu parasizligin gozu kor olsun tek oda bir ev hayalim var.ama nerdennnnnnnnnnnnn.
Neysem dusmesin cenem yine canim.
tubisim sikmalik yanakli kardesim bu bahar daha ince olacaksin.okul bitecek ve bence sen bu ilkbaharda asik olacaksin kissssssssssss
ecemimmmmm keros seni cok disari cikarmasin bak bahar carpmasi kapidaymis.hala kus gibi yiyorsun demi.anacim yemek yemeyi unutacan ecik kebap ye.(kesin dar agacina cekilecem bugun baklava kebap...........)
betus canim en cok seni merak ediyom ne yapti etti diye, dugune cok az kaldi degilmi.
ebru izne cokmu,umarim son gunlerin keyfini cikariyorsundur,yaza ben oyle oldunu umuyorum.[/color]
gulcin canim senin tek hucreli amip ogretmenle sorunlarin halloldumu,esin nasil suan insallah iyidir.senin kiz ne yapti simdi secmelerdeydi en son.kurslara devam ediyormusun .atom karincam benim

nihal,acelya,sema bugun kilo vermis oldunuzu umuyorum.beni yaniltmayin yolarim

aralarda gelirim yine kendinize iyi bakin.tartiyla olan kavganizda siz kazanin.haaaaaaaaaa unutuyordum buse ye selam
hoşgeldin veriyoruz veriyoruz tam gaz devam

[ı]***13. Takım 298. Etap *** [/ı]

[ı]arzu_54 (79.3/79/0.3/%0.38) [/ı]
[ı]betuld (61.6/61.6/0/%0)[/ı][ı] kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
[/ı]
[ı]dontpanic (106.9/105.6/1.3/%1.22)
evsebu (75.1/74.3/0.8/%1.07)[/ı]

[ı]niyal (75.4/75/0.4/%0.53)[/ı]
[ı]prensesss016 (56.5///%)[/ı]
[ı]48to38 (80.2///%)

[/ı]
[ı]13.takım ortalaması:%

[/ı]
ellerine sağlık ebrucum
kuzularim bugun kizimin dis yemegi var.burda hepiniz benim en yakinimdiniz.her ne kadar yillarca dost arkadas biriktirdimsede,yeriniz hepsinin onune gecti cogu zaman.o nedenle teyzoslari disimizi ilk siz gormelisiniz.benim kizimda benim gibi dis cikarttigi yere dikkat.birde sinirlenince surata bakin Eki Görüntüle 644854 Eki Görüntüle 644855 Eki Görüntüle 644856
sağlıklı sıhhatlli hepsini tamamlar inşşş hayırlı olsun ablacım

bugün biz de gün var, yandım kızlar. Fena telaş var, aksam 7 gibi falan görüşrüz :53: şans dileyin bana, tüm gün hizmet etcem çolul cocukla ugrascam :ssz: Kaçamak falan olmayacak tabiki, kendime salatalardan ayırdım, dukana uygun puding bile yaptım tatlı krizi gelirse diye :9:

Akşama görüşürüüüzz :24:
yeme tut kendini buse zor biliyorum ama
[sıze=2]kilo bildirimi yapayım bende o zaman :)
salı günü başladım diyete ozaman: 75 kg
bugün:
74 kg
giden:
1 kg[/sıze][sıze=3][/sıze]
ii maşallah emoş inş her hafta dahada ii verirsin
gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum 7 li rakamlari gordum cok sukur

baslangic:86

gecen hafta:80.2

bu hafta:79.5

fark:0.7

%1.14
tebrikler komşummmmm süpersin

hayirli gunler arkadaslar.dun yazismadan sonra yatakta uyuyamayinca biraz daha okudum sizleri.bir anlik bir kararla,henuz annelige ve uykusuzluga bile ancak yetistigimi goz onunde bulundurarak size katilamayacagim.sizin icin katilimin cok onemli oldunu,burasininda gayet sanal bir duzende yurudunu fark ettim.ama inanin boyle bir grupta olmayi cok isterdim.disiplininiz,yardimlasmaniz,sicakliniz hersey cok ama cok hos.lutfen beni yanlis anlamayin ben sadece sizin istediniz biri olamam,benim paylasimlarimda size yetmez.ama gelip sizi okumak bile bana yetecek suan.birde sut azalirmi endisem varken ne kizima nede kendime eziyet etmesem daha hayirli olacak.kizim bugun 59 gunluk.hepinize selam ve sevgiler.zaten firsatim oldunda beni sik sik goreceksiniz.
Ayrica yukaridaki bebek cok tatli.disler yukardanmi cikiyor.kiminse allah annesine babasina bagislasin.
Bugun kilo verenleride kutluyorum.
canım sen şimdi buna kafanı takma sen iillaki verirsin sık sık emzir bebeğin çok küçük abur cubur yeme benim yaptığım hataya düşme bol bol su iç inşş verirsin vereceksin yeterki dikkat et kib
yok öyle bi ihtimal en baştan onay verdi sadece evlilik için şart koştu zaten biliyo benim ne yapıp edip esadla evleneceğimi :) okul bitince ık bık etme şansı yok valla ederse de kaçarım bende o zman :p
sakın emoış öyle bi hata yapma illaki verir babalar kıyamaz kızlarına

kizlar bugunki menum

sabah:bir dilim kepek ekmegi
bi tane haslanmis yumurta
bi parca peynir
domates salatalik yesillik

ara:1 tanekuru incir
2 tane kuru kayisi

ogle:bi bardak ayran

ara: Yarim elma

aksam: Bi parca izgara tavuk
iki kasik bulgur pilavi
salata

300 mekik
60 icbacak calismasi
50 kol calismasi
2 litre su dahadaicerim

bu arada bugun ilk defa ara ogun yaptimve suan coktok hissediyorum kendimi ayrica midemde agrimadi heralde birazda olsa zayifladigimdan
afiyet olsun açelya spor süper
yemekteyizi izliyorum şuan... Ay sinir krizi geçirmek için birebir bi program :27:
diyettesin nihal yemekteyiz izlenirmi bebeğim

menümü yazayım
sabah
ayran

öğle
ucundan tadına bakmalık kek

akşam
sade döner ayran salata
afiyet olsun canım

Emine ismini yukarda yazmış diyecektim sende sonradan farketmişsin zaten :9: Bu arada güzel düşüncelerin ve sözlerin için çok teşekkürler :16::17:Ama utandırma beni böyle olur mu canım benim :16:

Duymayı hakettiğin şeyleri, duymalısın mantıken :) canım benim.. :16:

Malzemeler bunlar benim elmam buyuk oldugu icin 1 tane yetti bana suyu 2 ltden fazla koydum ama goz karari koydum suyunu tam bilmiyorum elmanin ve limonun posasi cikana kadar kaynattim sicakta sogukta icebilirsiniz sanirim benimki 2,5 lt cikti bunu 2 gunde icin iste boyle :)

Eki Görüntüle 645198 Eki Görüntüle 645199

Çok sağol bebeğmm

Okulda nöbetçiydi masa tenisi turnuvasında 2 öğretmeni eledi :) derslerde yoruldu oğluşu alıp evine geldi şuan bi okuyup ayağında da Eren'i sallıyor :)))

inşallah birincisi olursun turnuvanıınn :65:

Kizlar bugunki menum

Sabah:bir dilim kepek ekmegi
Bi tane haslanmis yumurta
Bi parca peynir
Domates salatalik yesillik

Ara:1 tanekuru incir
2 tane kuru kayisi

Ogle:bi bardak ayran

Ara: yarim elma

Aksam: bi parca izgara tavuk
İki kasik bulgur pilavi
Salata

300 mekik
60 icbacak calismasi
50 kol calismasi
2 litre su dahadaicerim

Bu arada bugun ilk defa ara ogun yaptimve suan coktok hissediyorum kendimi ayrica midemde agrimadi heralde birazda olsa zayifladigimdan

Öğlen niye o kadar az :20: Öğlenle akşamın yeri değişseymiş, süper olurmuş.. Kilo vermek için en önemli şeylerden biri akşam az yemek.. Özellikle de çorba, ayran gibi sıvı şeyler tüketmek. Mideye oturmasın diye yani.. Her zaman böyle yapıcaz diye bişey yok, buna imkan da yok, ama yapılırsa çok daha doğru ve faydalı olur.

Kızlar yaaa maşallah felaket kaynatmışsınız.:nazar: Sanırım geçmişi oku oku bitiremeyeceğim. Ama lütfen gelen herkes geçmişi okusun. Takipteyim haberiniz olsun. :9:Ben kaçıyorum şimdilik. Gelirim mutlaka öpüyorum hepinizi. :16:

Diyorum ya, uzun zamandır geçmişi okumak hiç bu kadar zor olmamıştı :9: görüşürüz canım öptüm ben de :16:

Kizlar ben simdilik ciiyorum biraz isim var aksama gelirim konusuruz gene optum hepniziiii:-)

Görüşürüz canıımm

Sabah
1 catal peynir
1 d. hindi füme
1 d. kızarmıs ekmek

Ögle
yok

Aksam
6 tane kusbası et (yemegin icinden sectim)
2 y.k domates corbası (özellikle yemek kasıgıyla koydum :)
yarım d. ekmek

1 lt elmalı tarcnlı cay

Güzel olmuş bugün menün gerçekten kuzum

Ebruuuuu sağlıklı beslenme ancak annemin yanında olur :( ben öyle dere otu maydonoz yiyen bi tip değilim tavuk 1-2 gün yesem ok birde tembelim kendime ayrı eşime ayrı pişiremiyorum çok sorunlu bir tipim kabul şuan akşam için hiç birşey yiyesim yok mesela :/
Kayınvalidem her akşam bizde yiyin diyor ama şöyle diyeyim 5 kişilik pilav yaparken içine 1-1,5 su bardağı yağ koyan bir tip o yüzden yemeklerini yemek istemiyorum:( yoksa güzel olur yemekleri ama... İşte.

Biri beni dövsün ya annemi istiyorum o olsaydı yanımda istediğim yemek eve gelince hazır olurdu :(

Halen akşam yemeği yemedim yiyesim yok yan komşu şöyle sebZe yemeği gönderse keşke :(

Menümü yazayım
Sabah
Ayran

Öğle
Ucundan tadına bakmalık kek

Akşam
Sade döner ayran salata

Nihal'cim bak, yemek yapma konusundaki isteksizliğini ne kadar çok dillendirirsen, beynine bunu o kadar kez tekrar ettirmiş, telkin ettirmiş olursun. Artık böyle yapma bence. Kendini bu fikre alıştırmaya çalış. Hatta bi an önce alış.. Mesela hedef kilona ulaştıktan sonra da bu iş bitmeyecek ki senin için hiçbirimz için bitmeyecek. En az 2 sene daha benzer şekilde beslenmemiz gerekicek kilomuzu koruyabilmek için. Sen spor da yapamıyorsun, bu yüzden beslenme senin için 2 kat daha önemli.
Benim sana bi önerim var, yapabilirmisin bilmiyorum ama..
Sabahları bi yarım saat daha erken uyan ve yemeğini sabah yap evden öyle çık. Haftasonu zaten daha rahat olursun. Okula geç gittiğin günlerde de problem olmaz. Yani eve geldikten sonraki bıkkınlığın kalmamış olur. Akşam eve geldiğinde yemeğin hazır olmuş olur. Dinçken yapar bitirirsin hemen sabah. Çünkü bu şekilde olmaz... :\ He akşam eşinin istediği bişey olursa, sadece onu pişirmek için uğraşmış olursun sen yine kendi yemeğinden yersin. İkisini aynı anda yapmak çünkü sana zor gelen anladığım kadarıyla.

KIZLAR annemlere geçiyoruz akşam kardeşimin telden gierim girebilirsem inşş tel im açılmıştır

İnşallah.. Görüşürüz canım.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar...ben de menümü yazayım şimdi

sabah:2 dilim kepek ekmeği
bir parça peynir
1 domates ve şekersiz çay

öğle:1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu ıspanak
ekmek yok

akşam:1 kase çorba
1 tabak kabuska
yarım dilim ekmek

görüşmek üzere hayırlı geceler

.

ben geldimmm :52::52:
ne kadar çok sayfa olmuş oku oku bitmedi valla :)
bütün mesajları okurken alıntı yapmayı unutmuşum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sınavım güzel geçti :):)
akşam öğünümü atlamamak için gelir gelmez yoğurt yedim sınavdan önce de çorba içmiştim birazdan da bi bitki çayı keyfi yaparım ohh miss :8::8:

bütün mesajları okurken alıntı yapmayı unutmuşum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sınavım güzel geçti :):)
akşam öğünümü atlamamak için gelir gelmez yoğurt yedim sınavdan önce de çorba içmiştim birazdan da bi bitki çayı keyfi yaparım ohh miss :8::8:

hooosgeeelldnnn canikom ah o ingilizcenin gözü kör olsun :)) artık o da yetmiyorr ahh ahhh :)

Sınavının güzel geçmesine sevindim :13: yeme kısmını da gayet güzel halletmşsin :34:

Afiyet olsun simdiden :)

güzel diiiillmiiii eski ben gibi :))

Aynen öyle eski sen gibi :16:

hooosgeeelldnnn canikom ah o ingilizcenin gözü kör olsun :)) artık o da yetmiyorr ahh ahhh :)
sorma cnm ya herşeyi hallettik derken ingilizce çıktı napalım kurslarla halletmeye çalışıyorum ingilizce bildiğimi sanıyodum eskiden ama ösym saolsun yeniden dil öğreniyorum sayelerinde :):)

sorma cnm ya herşeyi hallettik derken ingilizce çıktı napalım kurslarla halletmeye çalışıyorum ingilizce bildiğimi sanıyodum eskiden ama ösym saolsun yeniden dil öğreniyorum sayelerinde :):)

öyleee yaa hakkıyla verilmiyor ki dersler türkiyede bizim sınıfta filistinli bi arkadasım var anadili gibi ingilizce konusuyor, biliyor ve filistinde ögrenmis düsün digerlerini saymıyorum bile.. biz ne haldeyiz

kızlar bana 1 2 saat müsaade verin. bugün sevgilimin doğum günüsü de :16: pastasını ve hediyelerini vermeye gitcem bu saate mi kaldın demeyin :P dünnkü pastayı hazır almıştım bu gün kendim yaptım :) :21: hadi öptm hepinizi :54::54::54:

öyleee yaa hakkıyla verilmiyor ki dersler türkiyede bizim sınıfta filistinli bi arkadasım var anadili gibi ingilizce konusuyor, biliyor ve filistinde ögrenmis düsün digerlerini saymıyorum bile.. biz ne haldeyiz

Canım ben geçen sene mart ayında Kudüs'e gitmiştim. Filistinliler gerçekten çok güzel öğreniyorlar ve konuşuyorlar inglizceyi.. Çocuğundan tut yetişkinine kadar.

kızlar bana 1 2 saat müsaade verin. bugün sevgilimin doğum günüsü de :16: pastasını ve hediyelerini vermeye gitcem bu saate mi kaldın demeyin :P dünnkü pastayı hazır almıştım bu gün kendim yaptım :) :21: hadi öptm hepinizi :54::54::54:

Canım kendine çok dikkat et geç oldu. Doğumgünü kutlu olsun hemmmmm :119:

Back
X