kızlaaar

abartısız 1 saattir okuyorum

valla bu kadar konuştuğunuza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, gözüm seyrimeye başladı son sayfalarda artık
öncelikle takımdaki herkesi tebrik ederim
bugün çok feci bi gündü, tüm gün hizmet ettim, kadınlar gitmek bilmedi, çay, yemek, tatlı, çay, üzerine kahve, sonra meyveeeeeeee

bir dukancı olarak düşünün halimii

amaa umurumda olmadı. bana uygun olan tavuk ve kerevis salatasından yedim. tabi mayonezsiz ve cevizsiz olarak kendime ayırmıştım, tabi bunu kimse bilmiyor kadınlardan eheheh

sonracııma kalan misafirler meyvelerini yerken ben de dedim, benim canım meyve istemiyor, izninizle ben puding ayırmıştım kendimi onu yiyecğim

tabi kimse şekersiz olduğunu, tatlandırıcıyla yapıldığını bilmiyooorr

beni çok kıskanan evli benden bi yaş büyük bi kız vardı bugün. o sevindi ben puding yerken hissettim yahu ahahah kamiiilll, bi bilse benim neler peşinde olduğumuuu

,
bugün kendime güvenim iyice geldi kızlar, ne bi kaçamak yaptım (zaten sadece 1 kaçamak yaptım dukan boyunca) ne de canım çektiiii

sefaaam olsuuun

beni kıskanan kız sen sıfır bedene yaklaştın herhalde dedi, nasıl yaptın diye beni sıkıştırıyoor, hiç dermiyim dukan diye. yook anacım kimsenin diline düşemem. önce bi kurtulayım kilolardan sonra söylerim anca. yine doğruyu söyledim ama tüm beyazları kestim dedim pirinç de dahil dedim, şekeri de kestim dedim. suyu da bol içiyorum öyle gidiyor dedim
işte böyleee
dukan menüm:
sabah dukan krep
bi dilim peynir
1 dilim jambon
ara yok (telaş vardı)
öğlen
tavuk salatası
kereviz salatası
ara
dukan puding
akşam
kereviz salatası
ızgara tavuk
ara
bir küçük kase yoğurt
arkadaşlar benim tüm menülerim dukan diyeti odaklı olacağı için benim yediğim her şey jambon, füme, peynir, yoğurt, süt vs. hepsi en fazla %2 yağ oranlı ürünler. bu da dipnot olsun ki şaşırmayın yediklerime sonradan
sağ ol tubişim, hoş bulduuuk

uçak biletim de hazır hee, süpürgemle uçuyom been
hoş buldum açelyacııım

bbi 23 daha hee süpeeerr
sağ ol fıstığım, kolay geldi ama zor gittiler
sağ ol tatlım, hoş bulduk
tavsiyeler güzel

teşekkürler canım
bence harikasıııın, tebrik ederiiim. 1 ayda çok büyük başarııı
hoş bulduk kaptaaan

aaa var mııı deneyin valla, 3 hafta da deneseniz ben burda paylaşımda bulunduktan sonra mühim değil benim için
vallahi hiç zor olmadı yaa kendimi tutmam

bu sefer ben bile kendime şaştııım

darısı hepinizin başınaaaaaaaaaa
beriliiim çok sevindim senin adınaaa, oohh kıskananlar çatlasıın. bizimde bugün ev hatun doluydu. 2 tane beni kıskanan sinsi hatun vardı. oohh çatlattım bi güzeel, yüksek bel dar paça pantalonumu giydim üstüne de bele oturan mini bi kazak, incecik belimi ortaya çıkardım

bu bana yetti zaten.
aman dikkat et kilo falan alma nelikle veriliyor kuzuum

teleafi edersin edersin ben biliyorum 20 kg vermiş insansın sonuçtaa