Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim savundugum tek bir sey var takimda yada listede olman cok ta onemli degil.onemli olan siki takip edip kararli olmak.kaptan yer varsa alir mutlaka ama yoksada kal burda ve paylasimlarini yap.karli cikacak olan sensin be gulum.hehhhhhhhhh bir zamanlar bende verecegim kilolarin hayaliyle dolaniyordum.simdi kilolarimda mazim oldu.
ne dokunakli konustum yawwwwwwwww

Öyla yapacağım canım. Buradaki dayanışmaya ortak olabilmek bile benim için çok yararlı olacaktır. Birlikte yarışmasak da olur ama forumun en aktif grubu olarak sizlerle konuşmak harika olur :)

kızlaaar :52: abartısız 1 saattir okuyorum :53: valla bu kadar konuştuğunuza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, gözüm seyrimeye başladı son sayfalarda artık :9:

öncelikle takımdaki herkesi tebrik ederim :46:

bugün çok feci bi gündü, tüm gün hizmet ettim, kadınlar gitmek bilmedi, çay, yemek, tatlı, çay, üzerine kahve, sonra meyveeeeeeee :52: bir dukancı olarak düşünün halimii :9: amaa umurumda olmadı. bana uygun olan tavuk ve kerevis salatasından yedim. tabi mayonezsiz ve cevizsiz olarak kendime ayırmıştım, tabi bunu kimse bilmiyor kadınlardan eheheh :23: sonracııma kalan misafirler meyvelerini yerken ben de dedim, benim canım meyve istemiyor, izninizle ben puding ayırmıştım kendimi onu yiyecğim :9: tabi kimse şekersiz olduğunu, tatlandırıcıyla yapıldığını bilmiyooorr :23: beni çok kıskanan evli benden bi yaş büyük bi kız vardı bugün. o sevindi ben puding yerken hissettim yahu ahahah kamiiilll, bi bilse benim neler peşinde olduğumuuu :9:,

bugün kendime güvenim iyice geldi kızlar, ne bi kaçamak yaptım (zaten sadece 1 kaçamak yaptım dukan boyunca) ne de canım çektiiii :8: sefaaam olsuuun :27: beni kıskanan kız sen sıfır bedene yaklaştın herhalde dedi, nasıl yaptın diye beni sıkıştırıyoor, hiç dermiyim dukan diye. yook anacım kimsenin diline düşemem. önce bi kurtulayım kilolardan sonra söylerim anca. yine doğruyu söyledim ama tüm beyazları kestim dedim pirinç de dahil dedim, şekeri de kestim dedim. suyu da bol içiyorum öyle gidiyor dedim :27:

işte böyleee

dukan menüm:

sabah dukan krep
bi dilim peynir
1 dilim jambon

ara yok (telaş vardı)

öğlen
tavuk salatası
kereviz salatası

ara
dukan puding

akşam
kereviz salatası
ızgara tavuk

ara
bir küçük kase yoğurt

arkadaşlar benim tüm menülerim dukan diyeti odaklı olacağı için benim yediğim her şey jambon, füme, peynir, yoğurt, süt vs. hepsi en fazla %2 yağ oranlı ürünler. bu da dipnot olsun ki şaşırmayın yediklerime sonradan :9:

Regl şişkinliğidir o takma kafana. Bu hafta iyiydin çünkü. Ama bi şekilde hayatına sporu dahil etmen lazım bence..

Teşekkür ederim kaptanların kaptanı meleğiiiim :16: Kendine çok iyi bak..

Betülüm ya dönücek olsan bile gitmen bi kötü etti beni :\

Yok canım ya verenler olmuş daha çok şükür. Teşekkür ederim bu arada. Sen dün hiç gelemedin ben de seni merak etmiştim öyle bi önceki gün hastaydın ya :\ iyi misin gülçin'im şimdi?

Nihalcim belki de Ebru'nun dediği gibi metabolizman durma noktasına geldi o yediklerinle. Acilen bi çözüm canım o konuya... :31:

Şimdilik benm askım sensin :16: çok seviyorum seni.. Ara sıra gel böyle :31:

Ebru kaç gündür zaten girmiyor yanlış hatırlamıyorsam, bu hafta bildirim yapmazsa diskalifye mi olucak?
Bu arada canım, ben yüzdemi 1.21 diye hesaplamıştım yanlış mı olmuş :44:

Ağzını burnunu yerim ben onun yeeeeeeeeeerrrr :emir_bebek: Maşallah teyzesinin güzeline :nazar:

Teorik olarak gerekmiyor ama sen yine de yap, alışmış olursun emoşum :34:
Bunları bi kenara not al istersen;

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
%

Şu yüzde hesaplama işini de kısaca anlatayım :42: bunu da not al istersen unutursun yoksa.

Geçen hafta ile bu hafta arasındaki kilo farkını,
Geçen haftaki kilona bölüp, 100 ile çarpıyorsun. Bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Önümüzdeki hafta bu formatta yazarsın. Senin şu aşamada yalnızca başlangıç kilonu ve hedef kilonu belirtmen gerekiyordu, onu da zaten kilo çizelgende yazmışsın o yüzden sormadım ben de. O şekilde not alıyoruz dmi? Başlangıç 75, hedef 60. ?

Bi de bebeğim günlük mesaj sayını saymaya da başla artık sen bugünden itibaren, nasıl yapılacağını söylememi ister misin yoksa sen zaten çözdün mü olayı :) ?
toplamda 100 mesajın olana kadar günlük mesaj sayını yine buraya yazarsın, takım topiğine yani. 100 mesaj sayısını aşınca o gün mesaj sayıları kime gönderilecekse, özelden gönderirsin :34:

Sormak istediğin başka bişey varsa buyur sor :)

Yaşasııııııııınnnnnn hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :16:
Sen buraya gel, uçak bileti benden :D

Benim sana güvenim tam busem :34: kendine çok iyi bak görüşürüz akşam :16:

:46: inşallah hep böyle güzel güzel gider kilolarııın

sağ ol tubişim, hoş bulduuuk :9: uçak biletim de hazır hee, süpürgemle uçuyom been :10:

Hosgeldin emoş benim adimda acelya 23 yasindayim evliyim 1.5 yasinda bi oglum var ev hanimiyim memnun oldum

Ooo yasitlarimla dolmus takim sende hosgeldin canim:-)

Ben sana o kadar dedim dimi ecem olma sen hep burda kal die:-)

Sende hosgeldin canim

Bende bnde 23 yasindayim:-)

Ayyyy beril ablam gelmis yaa cok ozledim seni yaa hic utandirirmiyim seni beril ablacim 7 li rakamlari gordum cok sukur:-)

Hayirli olsun beril abla kizimizin ilk disi:-)

Sen ne diyosun tugbisim 7 li rakamlari gordum ins.6 lilarida gorcem en kisa zamanda bugun leslie 3 mil yapmayada baslicam:-)

hoş buldum açelyacııım:16: bbi 23 daha hee süpeeerr :8:

Kuzucummmm kolayyy gelsin :)

sağ ol fıstığım, kolay geldi ama zor gittiler :9:

bu hafta pek paylaşımda bulunamadım işlerden geçmişi en kısa zamanda okucam ama. yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgeldiniz kızlar. güzel kilo vermeler diliyorum.:16::16:

sağ ol tatlım, hoş bulduk :16:

yeni gelen arkadaşlara şöyle bi tavsiyem olucak her ne kadar ben fazla uyamadıysamda. ellerinden geldiği kadar buraya yoğunlaşsınlar. hemen pes edip bırakmasınlar gelemeyecekleri zamanları bildirsinler. çünkü burda olmak beni disipline soktu ilk defa üst üste haftalar kilo veriyorum sorumluluktan dolayı yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım diyeti falan. hedeflerinize ulaşana kadar devam edin söylenenleri dinleyin ve uygulayın görüceksiniz kısa zamanda teker teker hedeflere ulaşılıcak ben bunu anladım burda. o yüzden ebru beni kovana kadar gitmek istemiyorum. :32::32:

tavsiyeler güzel :34: teşekkürler canım :54:

Eceeeeeem tickerima bak:-) 6.5 kilo:-) bu haftadabirinci ayim doldu burda bilemiyorum yani:-)

bence harikasıııın, tebrik ederiiim. 1 ayda çok büyük başarııı :46:

Harika görünüyor Ecem'cim :56:Bence işe yarayacaktır. :34:Doğal bir meyve çayı.

Daha önce defalarca konuşmuştuk zaten canım, hoş geldin sefa geldin, geç bile kaldın :16:

Emine'cim hoş geldin canım. Ben sana Emine diyeyim, ş takılı isimlere takıntılıyım biraz :9:Bu arada ismim Ebru. Konya'da yaşıyor ve çalışıyorum. Bir tane kızım var 7 yaşında, şuan ikinci kızıma hamileyim. Allah kısmet ederse bir ayım kaldı doğuma.

Emine ismini yukarda yazmış diyecektim sende sonradan farketmişsin zaten :9: Bu arada güzel düşüncelerin ve sözlerin için çok teşekkürler :16::17:Ama utandırma beni böyle olur mu canım benim :16:

Ecem yaaa acaba hata mı ettik seni mezun etmekle:20:Hadi toparlan kendine gel bakim :47:

Gitme zaten biyere ama elinden gelen çabayı göster. Ben o çabayı görmek istiyorum. :34:

Ayyy ne güzel dimi yaaa bayılırım ben tarçınada kokusunada :52:

Kim demiş deneme süresi yok diye :44:Bu hafta deneme süresindesin Buse'cim ona göre :9:

Bak ikinci defa kabul ediyosun unutma sakın :9:

Hoş geldin canım. Sanırım takıma yarışmacı olarak devam edemeyeceksin ama herzaman gelebilirsin. Canın ne zaman isterse. İllaki listede olmana gerek yok. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. İnşallah en kısa zamanda da ideal kilona ulaşırsın.

hoş bulduk kaptaaan :16: aaa var mııı deneyin valla, 3 hafta da deneseniz ben burda paylaşımda bulunduktan sonra mühim değil benim için :9:

evet tuğbacım saolasın

tebrik ederimmm canım

teşekkürler ebrucum bende öptümm

geçmiş olsun gülçin takrar dikkat et kendine

saol bebişim seninle kilolar yakın zaten nihalim gitcek gitcek cnaını sıkma
hoşgeldin veriyoruz veriyoruz tam gaz devam

ellerine sağlık ebrucum
sağlıklı sıhhatlli hepsini tamamlar inşşş hayırlı olsun ablacım

yeme tut kendini buse zor biliyorum ama

ii maşallah emoş inş her hafta dahada ii verirsin
tebrikler komşummmmm süpersin

canım sen şimdi buna kafanı takma sen iillaki verirsin sık sık emzir bebeğin çok küçük abur cubur yeme benim yaptığım hataya düşme bol bol su iç inşş verirsin vereceksin yeterki dikkat et kib
sakın emoış öyle bi hata yapma illaki verir babalar kıyamaz kızlarına

afiyet olsun açelya spor süper
diyettesin nihal yemekteyiz izlenirmi bebeğim

afiyet olsun canım

vallahi hiç zor olmadı yaa kendimi tutmam :53: bu sefer ben bile kendime şaştııım :52: darısı hepinizin başınaaaaaaaaaa :56:

selam kizlar bugun minisimin disini kutladik.benim herif soylendi moylendi ama bitti sukurler olsun.eskiden bulgur varmista simdi neymis buda cart curt kaba kagat.elif pek keyf almadi yerlerin tozunu alamadi ya sikildi kucakta durmaktan.ben pek memnundum hatta kendi dislerimi bile kutladim denebilir.gorenler aaaaaa nasil zayifladin felan dediler.bende yok canim dogum sonrasi gitti diye havami attim.cekemeyenlerde hastamisin diye sordu.ay gicik oldum.neyse yinede guzeldi en azindan bu yuktende kurtulduk.oysa anneme gore evde yapsaydikta sonrasinda berilin anasi bellenseydi temizlikle daha iyi olurdu.
fotolarimizida eklerim bir gun insallah.
grup kacinci olmus bu hafta.sanirim ben bugun bir 3-5 kilo almisimdir.degil hafta ay lazim telafiye.sizler ne yapiyorsunuz canlarim.

beriliiim çok sevindim senin adınaaa, oohh kıskananlar çatlasıın. bizimde bugün ev hatun doluydu. 2 tane beni kıskanan sinsi hatun vardı. oohh çatlattım bi güzeel, yüksek bel dar paça pantalonumu giydim üstüne de bele oturan mini bi kazak, incecik belimi ortaya çıkardım :51: bu bana yetti zaten. :9:

aman dikkat et kilo falan alma nelikle veriliyor kuzuum :55: teleafi edersin edersin ben biliyorum 20 kg vermiş insansın sonuçtaa :52:

bugünki menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara:
1 elma
öğle
1 porsiyon domates çorbası
3 yk yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ara:yok
akşam:
1 porsiyon domates çorbası (sınavım vardı akşam idare etmek zorunda kaldım)
ara:
1 kase yoğurt (sınavdan çıkınca yedim gece fazla acıkmamak için)

1 fincan yeşilçay, 2 fincn karışık bitki çayı, 2,5 lt su içmişim. 1 saate yakın yürüyüş.
bugünlük benden bu kadar kızlar :50:
sabah kursum var erken kalkmam lazım erken kalkıpta vaktim olursa bi günaydın der kaçarım sabah olmadı öğlene kalır artık :)

herkese iyi geceler tatlı rüyalar :34::54:
yarın görüşmek üzere :) öpüldünüz :54::54::54: hadi kaçtım ben :3:

hee bi de ben özel mesaj gönderemediğimden mesaj sayımı da buraya yazıyomuşum : 18
afiyet olsun emoş cum harikasın böyle devam et bizi solla hadi bakalım

selam kizlar bugun minisimin disini kutladik.benim herif soylendi moylendi ama bitti sukurler olsun.eskiden bulgur varmista simdi neymis buda cart curt kaba kagat.elif pek keyf almadi yerlerin tozunu alamadi ya sikildi kucakta durmaktan.ben pek memnundum hatta kendi dislerimi bile kutladim denebilir.gorenler aaaaaa nasil zayifladin felan dediler.bende yok canim dogum sonrasi gitti diye havami attim.cekemeyenlerde hastamisin diye sordu.ay gicik oldum.neyse yinede guzeldi en azindan bu yuktende kurtulduk.oysa anneme gore evde yapsaydikta sonrasinda berilin anasi bellenseydi temizlikle daha iyi olurdu.
grup kacinci olmus bu hafta.sanirim ben bugun bir 3-5 kilo almisimdir.degil hafta ay lazim telafiye.sizler ne yapiyorsunuz canlarim.
abla ya böyle ce deme sık sık gel takrar minnoşa hayırlı olsun dişi çok tatlı maşallah fotosunuda gördüm kara kara saçlar benim kız gibi ben foto koydum görmek istersen beni ne güzel ya inşşş bizde atarız havamızı bi gün ay hiç bişi yapmadım kendiliğinden gitti sihirli değnek değdirdim diycem:21::21::21::21: kib:16::16::16::16::16:

kızlaaar :52: abartısız 1 saattir okuyorum :53: valla bu kadar konuştuğunuza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, gözüm seyrimeye başladı son sayfalarda artık :9:

öncelikle takımdaki herkesi tebrik ederim :46:

bugün çok feci bi gündü, tüm gün hizmet ettim, kadınlar gitmek bilmedi, çay, yemek, tatlı, çay, üzerine kahve, sonra meyveeeeeeee :52: bir dukancı olarak düşünün halimii :9: amaa umurumda olmadı. bana uygun olan tavuk ve kerevis salatasından yedim. tabi mayonezsiz ve cevizsiz olarak kendime ayırmıştım, tabi bunu kimse bilmiyor kadınlardan eheheh :23: sonracııma kalan misafirler meyvelerini yerken ben de dedim, benim canım meyve istemiyor, izninizle ben puding ayırmıştım kendimi onu yiyecğim :9: tabi kimse şekersiz olduğunu, tatlandırıcıyla yapıldığını bilmiyooorr :23: beni çok kıskanan evli benden bi yaş büyük bi kız vardı bugün. o sevindi ben puding yerken hissettim yahu ahahah kamiiilll, bi bilse benim neler peşinde olduğumuuu :9:,

bugün kendime güvenim iyice geldi kızlar, ne bi kaçamak yaptım (zaten sadece 1 kaçamak yaptım dukan boyunca) ne de canım çektiiii :8: sefaaam olsuuun :27: beni kıskanan kız sen sıfır bedene yaklaştın herhalde dedi, nasıl yaptın diye beni sıkıştırıyoor, hiç dermiyim dukan diye. yook anacım kimsenin diline düşemem. önce bi kurtulayım kilolardan sonra söylerim anca. yine doğruyu söyledim ama tüm beyazları kestim dedim pirinç de dahil dedim, şekeri de kestim dedim. suyu da bol içiyorum öyle gidiyor dedim :27:

işte böyleee

dukan menüm:

sabah dukan krep
bi dilim peynir
1 dilim jambon

ara yok (telaş vardı)

öğlen
tavuk salatası
kereviz salatası

ara
dukan puding

akşam
kereviz salatası
ızgara tavuk

ara
bir küçük kase yoğurt

arkadaşlar benim tüm menülerim dukan diyeti odaklı olacağı için benim yediğim her şey jambon, füme, peynir, yoğurt, süt vs. hepsi en fazla %2 yağ oranlı ürünler. bu da dipnot olsun ki şaşırmayın yediklerime sonradan :9:

sağ ol tubişim, hoş bulduuuk :9: uçak biletim de hazır hee, süpürgemle uçuyom been :10:

hoş buldum açelyacııım:16: bbi 23 daha hee süpeeerr :8:

sağ ol fıstığım, kolay geldi ama zor gittiler :9:

sağ ol tatlım, hoş bulduk :16:

tavsiyeler güzel :34: teşekkürler canım :54:

bence harikasıııın, tebrik ederiiim. 1 ayda çok büyük başarııı :46:

hoş bulduk kaptaaan :16: aaa var mııı deneyin valla, 3 hafta da deneseniz ben burda paylaşımda bulunduktan sonra mühim değil benim için :9:

vallahi hiç zor olmadı yaa kendimi tutmam :53: bu sefer ben bile kendime şaştııım :52: darısı hepinizin başınaaaaaaaaaa :56:

beriliiim çok sevindim senin adınaaa, oohh kıskananlar çatlasıın. bizimde bugün ev hatun doluydu. 2 tane beni kıskanan sinsi hatun vardı. oohh çatlattım bi güzeel, yüksek bel dar paça pantalonumu giydim üstüne de bele oturan mini bi kazak, incecik belimi ortaya çıkardım :51: bu bana yetti zaten. :9:

aman dikkat et kilo falan alma nelikle veriliyor kuzuum :55: teleafi edersin edersin ben biliyorum 20 kg vermiş insansın sonuçtaa :52:
busee yaaa ii dayanıyosun şu dukana özel özel menüler maşallah tü tü tü :16::16::16: bu arada kızımın ismi buse şekercim çok fittir kendileri çıta gibi baba şişko ana şişko bizim kız manken 2 yaşını doldurdu ablası kardeşim şey diyor abla kesin bu çocuğu sen hastanede karıştırdın iki tosun anne baba bu kız manken:16::16::16: cadım benim bak yine özledim evde yanımda şu an uyuyorda annelik herkese yaşatsın uyusun diye gözüne bakarsın uykuda özlersin böyle bi duygu.... :16:

ben ve bi ziyaretçi ebruşum bak geziyorum vallaha burdan ayrı kalamıyorum annemlerdeydim ama telden girdim hızı biras yavaştı okudum okudum diyoki ablam sosyal medyaya kaymış hayırlı işler bahsettim hadi bakalım diyor ayrı kalamıyorum valla bağımlılık yapıyor herkese ii geceler kimsecikler yok yarasa benden başka

bugünkü menümü unuttum paylaşmamışım

sabah
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin
*domates
*salatalık

ara

* 1 adet elma

öğle

* 2 adet lahana sarma
* 1 bardak ayran
* 1 dilim ekmek

ara
*1 çay bardağı süt

akşam
* 4 kaşık nohut
*1 kase tarhana çorba annemde yedim
* salata

3 kupa yeşil çay
2.5 litre su

spor yok

kuzularim bugun kizimin dis yemegi var.burda hepiniz benim en yakinimdiniz.her ne kadar yillarca dost arkadas biriktirdimsede,yeriniz hepsinin onune gecti cogu zaman.o nedenle teyzoslari disimizi ilk siz gormelisiniz.benim kizimda benim gibi dis cikarttigi yere dikkat.birde sinirlenince surata bakin Eki Görüntüle 644854 Eki Görüntüle 644855 Eki Görüntüle 644856
çok tatlı canım damağın epey üstünden patlatmış dişini belliki senin kızın:9:dişiyle yaşıyla büyüsün hayırlı olsun inşallah:16::16:

arada bir ugrayimda kendimi unutturmayim dedim.
ya sabah bende tartildim aliskanlik iste.ve 70 kusuru gordum.sanirim erken ayrildim emeklilige ama olsun.bugun kendime baklava ziyafeti cekecem.heeeee ebru hadi mizraklada gorek yawwwwwwwwww.
gecmisi okuyamadim icin umarim hersey yolundadir.tombul kelebeklerim bugunden sonra stresliyiz biraz mahkeme sureci basladi hasanim.bir ara bahsetmistim.ayin 8inde mahkememiz var.insallah iyi bir para gelirde bir oda ev alirim.bu parasizligin gozu kor olsun tek oda bir ev hayalim var.ama nerdennnnnnnnnnnnn.
neysem dusmesin cenem yine canim.
tubisim sikmalik yanakli kardesim bu bahar daha ince olacaksin.okul bitecek ve bence sen bu ilkbaharda asik olacaksin kissssssssssss
ecemimmmmm keros seni cok disari cikarmasin bak bahar carpmasi kapidaymis.hala kus gibi yiyorsun demi.anacim yemek yemeyi unutacan ecik kebap ye.(kesin dar agacina cekilecem bugun baklava kebap...........)
betus canim en cok seni merak ediyom ne yapti etti diye, dugune cok az kaldi degilmi.
ebru izne cokmu,umarim son gunlerin keyfini cikariyorsundur,yaza ben oyle oldunu umuyorum.[/COLOR]
gulcin canim senin tek hucreli amip ogretmenle sorunlarin halloldumu,esin nasil suan insallah iyidir.senin kiz ne yapti simdi secmelerdeydi en son.kurslara devam ediyormusun .atom karincam benim

nihal,acelya,sema bugun kilo vermis oldunuzu umuyorum.beni yaniltmayin yolarim

aralarda gelirim yine kendinize iyi bakin.tartiyla olan kavganizda siz kazanin.haaaaaaaaaa unutuyordum buse ye selam
ne olsun kuzum hastayım şimdide grip yazarken bile gözümden yaşlar akıyor valla

günaydıııın kızlar :) hayırlı cumalar :) herkes için güzel bi gün olsun inşallah :) ya bende kilo bildirimi yapcak mıyım yeni geldim ya hani?

hoşgeldin canım nasılsın kendini tanıtırtımısın ben bu takımın daimi kilo veremeyen üyesiyim:14::16:

kızlar uğruyamıyorum ama hep aklımdasınız inanın çok hastayım oğlumla grip oldum bunda da ne oluyo bize bilmiyom eşimden geldi eve üst solunum yolları felç durumdayız oglumla sabahaca ayaktaydım
kızlar burdan ayrılmak hiç yaramıyor kilo alıyorum elimden geldiğince burda olup yazacağım kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ta bahar çarptı galiba bizi

Günaydın kızlaar :3: Bugün kahvaltıya davetliyiz :18: Eheheh şaka şaka hiç panik değilim ben şimdi güzelce yanıma kendi kahvaltımı alcam. orda da varsa haşlanmış yumurta yiyebilirim, dukanda yumurta izinli. :34: alışveriş yapmam lazım dukana uygun hindi fümem ve jambonum bitti, sırf peynir ve omletle ya da kreple kahvaltı yapmak da iç açıcı olmuyor :9: telefonumda net paketim yok ama en kısa zamanda alacağım, işsizliğin züğürtlüğün gözü kör olsun :ssz:

dün spor yapamamıştım. şimdi kalkınca 30 sağ 30 sol bacak ve 50 şer 50 şerden 100 popo çalıştım :23: yazaaa aym em fitoooooo :32:

busee yaaa ii dayanıyosun şu dukana özel özel menüler maşallah tü tü tü :16::16::16: bu arada kızımın ismi buse şekercim çok fittir kendileri çıta gibi baba şişko ana şişko bizim kız manken 2 yaşını doldurdu ablası kardeşim şey diyor abla kesin bu çocuğu sen hastanede karıştırdın iki tosun anne baba bu kız manken:16::16::16: cadım benim bak yine özledim evde yanımda şu an uyuyorda annelik herkese yaşatsın uyusun diye gözüne bakarsın uykuda özlersin böyle bi duygu.... :16:

ay ben yerim senin o 2 yaşındaki fit buseni :9: kız daha 2 yaşında yahu manken çıta deyince sandım büyük genç kız :27: maşallah nazar değmesin, çocukken nasılsa genelde öyle gider, gerçi ben de çıta gibiydim ama bi ara oldu duba gibi :9: neyseki atlatıyorum şükür :17: hepimiz kurtulacağız azimle bu kilolardan :47: allah analı babalı büyütsün canım, çocuk bambaşka bir şeydir elbet, allah isteyen herkese tattırsın :16:

herkese ii geceler martı aşağıda ismini görüyorum hangi grupta isen sanada ii geceler

o benim dukandaşım, yol arkadaşım. kendisinin adı emineeeeeee :16: 9. takımdan canım, harika bi insandır :31:

kızlaaar dün 54.8 gösteren tartı bugün 53.8 gösterdiiiiiiiiiiiiiii :8: ama zaten ondan önceki gün 54.2 yi görmüştüm yani şişkinlik vardı üzerimde ve hepsi fooss diye gidivermiş :8:

oleeeyy :nazar:
olleeyyy :nazar::nazar:
oleeeyyyyyyy :nazar::nazar::nazar:

:10:

geçen gün mide rahatsızlığından istifra vs olduğundan beri (tavuktan zehirlenmiştim sanırım) antibiyotik kullanıyorum. 10 da ilacımı almam lazım ve tok olmam lazım, o yüzden kahvaltıya gitmeden ben şimdi hemen biraz yiyeceğim, sonra da evden çıkacağız. beni merak etmeyin arkadaşlar. :42: orda wifi şifresini bulursam, telden girerim, çok yazamasam da takip ederim :34: bu gideceğiz abla izmitten geldi aylardır görmüyorduk, o yüzden büyük ihtimal en erken akşama burdayım. ama telden girebilirim umarım.

öğle yemeğimi de dünden hazırladım, onu da yanıma alcaaam :32:
no kaçamak nooo :56:

arkadaşlar sakın kaçamak falan yapmayın, kaçamak yapıyorsanız kilo probleminizi kafada bitirememişsiniz demektir. çikolatadır, ciptir, aşırı kalorili olduğunu bildiğini şeylerden, hamur işlerinden uzak durun. bunları yemeniz sadece sizin zayıf çıtır bi hatun olma yolundaki süreni uzatır, zaman kaybı olur ve daha uzun süre diyette olacağınız için pes etme riskini artar. bu da naçizane busenizden bir öneridir. :42:

hepinizi öpüyoruum :54:

Herkese günaydıııııııııııııııııınnn :16: mis gibi havada 1 saat yürüdük arkadaşımla duş aldım kahvaltı yaptm geldim:32: bi bakim neler konuşmuşsunuz..

öncelikle takıma maşallah diyorum bu geçmiş okumakla bitmez:9::9:

sabah
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin
*domates
*salatalık

ara

* 1 adet elma

öğle

* 2 adet lahana sarma
* 1 bardak ayran
* 1 dilim ekmek

ara
*1 çay bardağı süt

akşam
* 4 kaşık nohut
* salata

3 kupa yeşil çay
2.5 litre su

spor yok
çok güzel olmuş canım afiyet olsun cuma günü nohutu yemen de harika

anne olmak böyle bişey akşam yatarken hep eşime anlatırım kuzularım şöyle böyle diye sonrada özlerim der gider uykularında öperim bir iyice kokuları bile başka

takma kafana verirsin sen o kiloları hayırlı olsun canım tekrar elifciğin dişi
bos topik buldum top oynuyom sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay nede ozlemisim yaaaaaaaaaa yazmayi
eccik alistirma yapayim barim eskisi gibi hizli yaziyommu diye
maşallah çok hızlısın epey fark ediliyor:16::9:

umarim bu mesaji okuyabilirsin
jasmin kullaniyormussun aman dikkat et bazi bunyelerde gunes lekesi gibi ciltte lekelenme yapiyor.kizkardesimden biliyorum.rastgele bir syfa actim senin mesaji gordum,yazmadan gecemedim.
gerçekten mi bende bilmiyorum mecburen kullanıyorum şimdilik bişey yok

ben geldim :16::9:
çok zorlu bir hafta geçirdim..oğlum hastaydı iyileşmedi..geçen pazar acile götürdük..özel hastaneye orada doktor çocuğuma astım dedi..:( hadi şok çocuğuma astım spreyi ialçalrı verdi ..nöbetçi eczanede ilaçları yokmuş almadan eve geldik..üstüne eşimle tartıştık..nasıl olur diye..benim içime sinmedi..ertesi gün gazi hastanesine götürdük orada tekrar film kan bakıldı çocuk sinüzit geniz akıntısına bağlı öksürük..şu an çok şükür iyi..ama bu yanlış teşhise inanıp çocuğuma ilçalrı kullansaydım ne olacaktı..kısaca berbat bir haftaydı ..bugünde ben ateşlendim hastayım..kilom iyi değil
geçen hafta:61
bu hafta:61.4
takıma bakamıyorum oğlumu uyutup uzanacağım..hepiniz öpüyorum ebrum ne durumda buralarda sanırım hamiş kuzuyuda çok öpüyorum..ebrum bana özelden telini verirmisin..:9::16:
çok geçmiş olsun deryacım üzüldüm bizde aynı hastalıktan kırılıyoruz:43::43:
Benimde nisanlım pek sabırsız :)) nisanlıyım ben su an zaten dügünümüze 6 ay kaldı hem okuyup hemde evlenicem ikisi bi arada olucak birde ben daha 2. Sınıftayım :))
sen yaparsın becerirsin herşeyi ecemcim maşallahın var:nazar::nazar:

Sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmaz:-) ama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz
zor bir durum insan annesini babasını hiç üzmek istemez ama olmuş sen mutlu ol annen baban hep mutlu olur zaten
Tugbişim hosgeldin altta ismii goruyorum eceme gosterdim sanada gosteriyim hemen tickerima bakarmisin kac kilo gitms ayrica bu haftada birinci ayim doldu bilemiyorum yani havamida atiyim ha ha :-)
maşallah 1 ayda çok güzel kilo vermişsin tebrikler:46::46::46::nazar:

Günaydın kızlaar :3: Bugün kahvaltıya davetliyiz :18: Eheheh şaka şaka hiç panik değilim ben şimdi güzelce yanıma kendi kahvaltımı alcam. orda da varsa haşlanmış yumurta yiyebilirim, dukanda yumurta izinli. :34: alışveriş yapmam lazım dukana uygun hindi fümem ve jambonum bitti, sırf peynir ve omletle ya da kreple kahvaltı yapmak da iç açıcı olmuyor :9: telefonumda net paketim yok ama en kısa zamanda alacağım, işsizliğin züğürtlüğün gözü kör olsun :ssz:

dün spor yapamamıştım. şimdi kalkınca 30 sağ 30 sol bacak ve 50 şer 50 şerden 100 popo çalıştım :23: yazaaa aym em fitoooooo :32:

ay ben yerim senin o 2 yaşındaki fit buseni :9: kız daha 2 yaşında yahu manken çıta deyince sandım büyük genç kız :27: maşallah nazar değmesin, çocukken nasılsa genelde öyle gider, gerçi ben de çıta gibiydim ama bi ara oldu duba gibi :9: neyseki atlatıyorum şükür :17: hepimiz kurtulacağız azimle bu kilolardan :47: allah analı babalı büyütsün canım, çocuk bambaşka bir şeydir elbet, allah isteyen herkese tattırsın :16:

o benim dukandaşım, yol arkadaşım. kendisinin adı emineeeeeee :16: 9. takımdan canım, harika bi insandır :31:
maşallah ben dukana hiç dayanamıyorum buse en fazla 3 gün yapıyorum meyve olmadan çok zor oluyor diyet
kızlaaar dün 54.8 gösteren tartı bugün 53.8 gösterdiiiiiiiiiiiiiii :8: ama zaten ondan önceki gün 54.2 yi görmüştüm yani şişkinlik vardı üzerimde ve hepsi fooss diye gidivermiş :8:

oleeeyy :nazar:
olleeyyy :nazar::nazar:
oleeeyyyyyyy :nazar::nazar::nazar:

:10:
maşallah maşallah darısı başıma inşallah:16::16::16::9::9::9::27::27:

geçen gün mide rahatsızlığından istifra vs olduğundan beri (tavuktan zehirlenmiştim sanırım) antibiyotik kullanıyorum. 10 da ilacımı almam lazım ve tok olmam lazım, o yüzden kahvaltıya gitmeden ben şimdi hemen biraz yiyeceğim, sonra da evden çıkacağız. beni merak etmeyin arkadaşlar. :42: orda wifi şifresini bulursam, telden girerim, çok yazamasam da takip ederim :34: bu gideceğiz abla izmitten geldi aylardır görmüyorduk, o yüzden büyük ihtimal en erken akşama burdayım. ama telden girebilirim umarım.

arkadaşlar sakın kaçamak falan yapmayın, kaçamak yapıyorsanız kilo probleminizi kafada bitirememişsiniz demektir. çikolatadır, ciptir, aşırı kalorili olduğunu bildiğini şeylerden, hamur işlerinden uzak durun. bunları yemeniz sadece sizin zayıf çıtır bi hatun olma yolundaki süreni uzatır, zaman kaybı olur ve daha uzun süre diyette olacağınız için pes etme riskini artar. bu da naçizane busenizden bir öneridir. :42:

Herkese günaydıııııııııııııııııınnn :16: mis gibi havada 1 saat yürüdük arkadaşımla duş aldım kahvaltı yaptm geldim:32: bi bakim neler konuşmuşsunuz..
çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım her ürüne güven olmuyor
nacizane fikirlerinde çok haklısın keşke kusursuz uysak

kızlar şimdilik çıkıyorum eşim öğlene kadar mesayide gidip bulaşığımı yıkayım zaten kursada gidemeyeceğim
karakola uğruyacağım daha size onu anlatmadım dün karakoldan aramışlar öğretmen arkadaşla tartışmış bizde orda dan geçerken gördüğümüz için tanık olduk dün ifade verdim çok kızgınım ya 2 çocukla mahkeme mahkeme gezecekmiyim ben şimdi ben duymadan ama öğretmeni tehditr etmiş kadın o da şikayetçi olmuş delirtirler insanı ben tanık olmak istemiyorum diyorum olmaz diyor polis siz ordan geçiyormuşsunuz diyor
eşimde söyledi bir sürü moralim bozuldu ben ne biliyim dövüşeceklerini
bu olay geçen kiyle farklı bu arada hergün bir olay mıknatıs gibiyim çektikçe çekiyorum kızlar ya

bugünki menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara:
1 elma
öğle
1 porsiyon domates çorbası
3 yk yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ara:yok
akşam:
1 porsiyon domates çorbası (sınavım vardı akşam idare etmek zorunda kaldım)
ara:
1 kase yoğurt (sınavdan çıkınca yedim gece fazla acıkmamak için)

1 fincan yeşilçay, 2 fincn karışık bitki çayı, 2,5 lt su içmişim. 1 saate yakın yürüyüş.
bugünlük benden bu kadar kızlar :50:
sabah kursum var erken kalkmam lazım erken kalkıpta vaktim olursa bi günaydın der kaçarım sabah olmadı öğlene kalır artık :)

herkese iyi geceler tatlı rüyalar :34::54:
yarın görüşmek üzere :) öpüldünüz :54::54::54: hadi kaçtım ben :3:

hee bi de ben özel mesaj gönderemediğimden mesaj sayımı da buraya yazıyomuşum : 18

Menüne, sporuna suyuna dicek hiçbişeyim yok harikasın :34: Böyle giderse kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)

Şu nerden aklına geldiğini bilmediğim laflarını özledim :9: sen gelmişsin, o kadar da kalmışsın ama ben yokmuşum ya off :31:

Öyla yapacağım canım. Buradaki dayanışmaya ortak olabilmek bile benim için çok yararlı olacaktır. Birlikte yarışmasak da olur ama forumun en aktif grubu olarak sizlerle konuşmak harika olur :)

Vaaaayyyy gurur duydum takımımla :29: dışardan en aktif takım olarak mı görünüyoruz yani yaşasııınn :65:
Seni de aramızda görmek isteriz bu arada canım :34: önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazman gerekiyor. Kendinden, kilo geçmişinden, hedeflerinin ne olduğundan ve ne kadar kararlı olduğundan bahseden bi yazı yaz oraya, takım kaptanları seni davet ediceklerdir :34: ve bu arada canım, berilin de dediği gibi, bi takımda olmasan bile bu asla seni olumsuz etkilemesin. Yine istediğin kadar buraya gelip bizimle olabilrsin önemli olan kilo vermekkkk :34:

sabah
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin
*domates
*salatalık

ara

* 1 adet elma

öğle

* 2 adet lahana sarma
* 1 bardak ayran
* 1 dilim ekmek

ara
*1 çay bardağı süt

akşam
* 4 kaşık nohut
* salata

3 kupa yeşil çay
2.5 litre su

spor yok

2 adet cıss sarma hımmm :)) Onun dışında herşey gayet güzel.

kızlar uğruyamıyorum ama hep aklımdasınız inanın çok hastayım oğlumla grip oldum bunda da ne oluyo bize bilmiyom eşimden geldi eve üst solunum yolları felç durumdayız oglumla sabahaca ayaktaydım
kızlar burdan ayrılmak hiç yaramıyor kilo alıyorum elimden geldiğince burda olup yazacağım kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ta bahar çarptı galiba bizi

Ay gülçinim çok geçmiş olsun ya :(

senin azmini iradeni seveyim :16:

Sağol bebeğim güzel tavsiyelerin için sonuna kadar haklısınnn :16: Çok şükür Allah'a bu aralar takımda herkes baya iyi gidiyor :nazar:

kızlar şimdilik çıkıyorum eşim öğlene kadar mesayide gidip bulaşığımı yıkayım zaten kursada gidemeyeceğim
karakola uğruyacağım daha size onu anlatmadım dün karakoldan aramışlar öğretmen arkadaşla tartışmış bizde orda dan geçerken gördüğümüz için tanık olduk dün ifade verdim çok kızgınım ya 2 çocukla mahkeme mahkeme gezecekmiyim ben şimdi ben duymadan ama öğretmeni tehditr etmiş kadın o da şikayetçi olmuş delirtirler insanı ben tanık olmak istemiyorum diyorum olmaz diyor polis siz ordan geçiyormuşsunuz diyor
eşimde söyledi bir sürü moralim bozuldu ben ne biliyim dövüşeceklerini
bu olay geçen kiyle farklı bu arada hergün bir olay mıknatıs gibiyim çektikçe çekiyorum kızlar ya

Hay Allah nedir bu başına gelenler :\ Sen yine de sakin olmaya çalış tamam mı? Prosedür falan nasıldır bilmiyorum da inşallah iş o kadar uzamaz bi an önce konu kapanır biter..

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Herkese huzurlu, güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum.:16: Ben yine tembellik yaptım (bu aralar çok hoşuma gitmeye başladı :9:)saat 10:00 da kalktım. Şimdi kahvaltı hazırlıyorum bu arada sizlere göz atayım dedim. Geleceğim inşallah kahvaltıdan sonra. :16:

Back
X