geç oldu canım ama kolay gelsin. Umarım sen kaçırmazsın aralarda
Tebrik ederim canım gayet güzel, belki bilmiyorsundur diyetin ilk zamanlarında önce ödem atarsın. çok kilo vermiş gibi görünürsün bu zamanla yavaşlar. Yavaşladığı zaman çok fazla takılmasın aklına hep böyle iyi şekilde gitmeyebilir. Takıma başlangıç kilon olarak 74 ü alıyorum. Ayrıca kurallarda da okumuşsundur 3 hafta deneme süresi var. Bu süre içerisinde verdiğin kilolar takıma ilk girdiğinde üçe bölünecek ona göre ilk haftalarda çok daha fazla çabalaki ilk listede ortalaman güzel olsun.
Geçen hafta ikinci oldun biliyorsun dimi? Gelemediğin için göremedin sanırım

onun için tebrik etmiştim tekrar tebrik ederim çok güzel gidiyorsun. Unutma ne kadar çabuk hedefe ulaşırsan o kadar güzel olur senin için.
Allahım yaaa ortalamamışsın yazmışım

Yuvarlamamışsın olacaktı
Tuğba'cım harikasın sen bu resimleri sakla yeni gelenlere anlatması çok daha kolay olur. Ellerine sağlık.
çok doğru şeyler söylemişsin canım. Az çok artık birbirimizin düşüncelerini biliyoruz. Ben yokken kaptan sensin unutma. Her türlü fikrine saygı duyarım.
Tatlım kızlar yorumlamış birde ben yorumlayayım dedim. öncelikle diyete yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir menü. Sabahın çok olmuş dolu dolu yemişsin. O arada ki bir kase yulaf ezmesi olmasa gayet güzelmiş. Turşu konusunu kızlar söylemiş. Vücutta ödem oluşmasına neden oluyor buda tartını olumsuz yönde etkiliyor. özellikle cuma öncesi asla yeme. Lokum meselesine gelince tek hamlede kes en fazla iki hafta sonra canın hiç istemeyecek unutma. Sporun güzel olmuş.
Izinli yazmadım canım. Ama konuştuğumuz gibi zaten çok az bir kilon kaldı. Düzenli olarak gelirsen eğer takıma kısa zamanda mezun olabilirsin. Mezun olmadanda ayrılmanı istemem. Tebrik ediyorum kilonun çok az olmasına rağmen çok güzel ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Ama bu hafta yine paylaşımların düzelmezse eğer mecburen izinli yazacağım haberin olsun. Izinli olmak takımdan ayrılmak değil paylaşımlarını düzeltene kadar yine buralarda olursun ama inşallah buna gerek kalmaz.
Sen sadece paylaşımlarını düzelt yeter. çünkü güzel kilo veriyorsun. Tek problemimiz paylaşım. Bu hafta daha çok dikkat edeceğine inanıyorum. Yüzümü kara çıkarma lütfen
Kuzum yazdım telefon numaramı. Geçmiş olsun yeniden. Orda da açıkladım sana buraya yeniden yazmayayım. Ihmal etme oğlunu. Inşallah en kısa zamanda düzelir. Bu arada her hafta artı çıkıyorsun dikkat et. Kilonu korumaya çalış en azından.
Canım çok geç gördüm. Gün içinde takımda olamıyorum. Listeniz paylaşılmıştı ben geldiğimde o yüzdeen yeniden uğramadım sizin takıma. Kusura bakmayın :26:
Babanın sözünü dinle canım acele etme, unutma her işte bir hayır vardır. Aile herşeyden önce gelir. özellikle anne ve baba.
Inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım testte. Geçmiş olsun şimdiden.
Bebiş çok iyi canım , çok teşekkürler. Ayaklarını direyip duruyor.

dışarda kız, içerde o hiç rahat vermiyorlar bana

Pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz orda da.
Ecem o karışımı içerken yanında bol bol su tüket. Vücuttaki suyu söktürdüğü için ek desteğe ihtiyacın var unutma. Bol bol su iççççççççççççççççççç
Tebrik ederim canım. Bende severim masa tenisini çok eğlenceli
Menün gayet güzel olmuş. Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü eğer acıkacak olsan öğle yemeği yerdin büyük ihtimal tok olduğun için yemedin. Zaten aralarıda güzel yapmışsın. Ben beğendim menünü. Spora yürüyüş ekle mutlaka. Dışarda yapamıyorsan kızların dediği gibi evde hareket etmeye çalış.
Istersen yaparsın nihal'cim ayrıca sağlıklı beslenmek sadece ot çöp değil, yağsız tuzsuz yemek değil. Abur cuburdan ve fast food dan uzak durmak. Tuğba'nında dediği gibi yemeğini önceden yapmaya çalış.
Benim çenem çokmuş sanırım yada öyle demeyelim, paylaşımım çokmuş
Menün gayet güzel olmuş ama suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
Onlar meraklı arkadaşlar nihal'cim
Kek olmamış nihal. Suyu ve sporu yazmamışsın. Ama masa tenisinde efor sarfetmişsindir. Ama yaz menü sonlarına bunları olur mu?