Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm şekerler kızlar uyandığımdan beridir bir baş dönmesi mide bulantısı çok kötüyüm başım sallanıyor sanki tansiyondamı sıkıntı var bilmiyorum sabaha karşıda yatağın içinde üşüdüğümü hissettim odada sıcak ankarada sanırım hasta olcam bi kırıklık var üzerimde nasılsınız bakalım bi geçmişe bakam iice kötü olmadan

slm şekerler kızlar uyandığımdan beridir bir baş dönmesi mide bulantısı çok kötüyüm başım sallanıyor sanki tansiyondamı sıkıntı var bilmiyorum sabaha karşıda yatağın içinde üşüdüğümü hissettim odada sıcak ankarada sanırım hasta olcam bi kırıklık var üzerimde nasılsınız bakalım bi geçmişe bakam iice kötü olmadan

kesinlikle hamilesinnnnnnnnnnnnnn

abla dün yorum yapcaktımda alıntılamadım valla süper kadın üst tarafta bi 5 kilo taşıyor sanırım EHEHE

bende bunlardan istiyorum.anam 5 degil 15 olsa tasirim.gozum alissin diye ekledim.yapacammmmmmmmm

ha dunku tikinmamin bedeli yaklasik +2kg
Çok memişli bir avatar olmuş Berilciğim. :))

Ben geldim :) yeni gelenler varmisss hosgeldiler :)
Bir venus gordum bizim kizimizin adi da Venus olucakkk :)) ask tanricasi
Merhaba, hoşbulduk. Venus güzel bir nick oldu, ben beğendim. Hehehe :)

inş. Canım karar vermek başarmanın yarısıdır. Sen yarısını tamamladın bile
Teşekkür ederim canım. Fakat sanırsam kalan yarısı en zor kısmı... :)

Geçmiş olsun. Bence bir aile hekimine muayene olup, antibiyotik almaya başlayın.

Geçmiş olsun. Bence bir aile hekimine muayene olup, antibiyotik almaya başlayın.

heheeeeeeeeeee
hic memisli bir kadinin baska nasil imrentisi oluduki
ben memis istiyorum.anam ne bicim bir laf oldu buda yawwwww

bilmiyorum ki,sanirim oturmak bana gore degil.birde aksam bir arkadasla yazismistik burdami diye bakacaktim sonra ani bir kararla bdv de adriyanalin ariyorum arada sizede bakiyom.
bdv de adriyanalin kısmını anlamadım? Sanırım adrenalin ama bdv kısmını çözemedim :9:

evet hayirdir takimmi kuracan bana
Ben niye kurayım ki öyle bir isteğin varsa zaten sen halledersin, bana ne gerek var :34: Merak ettim sadece.

ha dunku tikinmamin bedeli yaklasik +2kg
Ciddimisin yaaa o kadar farketmiş mi? Bu arada senin şu regl olayı noldu? Var mı bi gelişme.

Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini almaya çalış. Tansiyondan şüpheleniyorsan tuzlu ayran için.

Biz gidiyoruuuuuuuuzzzz hepinizi Allah'ıma emanet ediyorum görüşmek üzere inşallah
İyi yolculuklar Tuğba'cım özletme kendini :16:

heheeeeeeeeeee
Bende görünce soracaktım hayırdır Beril nerden esti bu avatar diye :9:Ama bunlar çok büyük yaaa sen azcık küçük yaptır yaptıracaksın :52::53:

malesef canım işte tam o noktada 13. takım ve diyet devreye giriyo :9::9:

kızlar güneş kaybolmadan şu güzel havanın tadını çıkarmaya gidiyorum 1 saat yürüyüş yapayım üstüne de egzersiz perfect :) hadi öptm hepinizi :54::54:görüşürüz :3::3::3::3:

bdv de adriyanalin kısmını anlamadım? Sanırım adrenalin ama bdv kısmını çözemedim :9:

Ben niye kurayım ki öyle bir isteğin varsa zaten sen halledersin, bana ne gerek var :34: Merak ettim sadece.

Ciddimisin yaaa o kadar farketmiş mi? Bu arada senin şu regl olayı noldu? Var mı bi gelişme.

Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini almaya çalış. Tansiyondan şüpheleniyorsan tuzlu ayran için.

İyi yolculuklar Tuğba'cım özletme kendini :16:
bir derdim var demek canimcim.
sende sorunca bende umuitlendim simdi belki bir bildigi var diye
regl olmayacagimi ve nedenini yazmistim

Bende görünce soracaktım hayırdır Beril nerden esti bu avatar diye :9:Ama bunlar çok büyük yaaa sen azcık küçük yaptır yaptıracaksın :52::53:
kucuk boyuk banane istiyom.hasani kandirma girisimlerimde emin adimlarla ilerliyorum tatlim

ebru sen bir akil ver ya cok talep var ama grup yok puskute sorsammi

kızlar güneş kaybolmadan şu güzel havanın tadını çıkarmaya gidiyorum 1 saat yürüyüş yapayım üstüne de egzersiz perfect :) hadi öptm hepinizi :54::54:görüşürüz :3::3::3::3:
Hadi bakalım güzel bir düşünce. Bol bol kalori yakmalar :3:

bir derdim var demek canimcim.
sende sorunca bende umuitlendim simdi belki bir bildigi var diye
regl olmayacagimi ve nedenini yazmistim

kucuk boyuk banane istiyom.hasani kandirma girisimlerimde emin adimlarla ilerliyorum tatlim

ebru sen bir akil ver ya cok talep var ama grup yok puskute sorsammi
Allah iyiliğini vermesin Beril senin yaaaaa, yeni dank etti ama sen söylemesen imkanı yok bulamazdım :9: Sen kesin kandırırsın Hasan'ı korkulur senden :9: Takım konusunda karar senin bence süper olur ama sen takım kurunca buraya gelmezsin o zaman bize zararı olur :9: İşin şakası bi yana yeni bir takım canlandırsan süper olur. Biçok insanın işine yarar. :34: Püsküütün yok diyeceğini sanmıyorum ayrıca çokta memnun olacağını düşünüyorum.

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Kızım babasıyla konuşacak Skype dan. Öpüyorum hepinizi. :16:

heheeeeeeeeeee
Hehhehheh memiş bir kadının olmazsa olmazlarından biridir. Sen de haklısın canım. :))

malesef canım işte tam o noktada 13. takım ve diyet devreye giriyo :9::9:
13. Takımın devreye girdiği her noktada uyum sağlamaya hazırım. Hihi

Oooh. Keyfine bak canım. Ben diyetisyenimle bir sonraki randevumuzdan sonra spora başlayacağım. İlk hafta beslenme düzenimi oturtmaya çalışacağım. İyi sporlar sana, kolay gelsin. :)
Biz gidiyoruuuuuuuuzzzz hepinizi Allah'ıma emanet ediyorum görüşmek üzere inşallah
Hoşçakal canımmm :)

Az önce aşağıya bi baktım tam 7 kişiyiz.
Yeni gelenler bizden iyi çıktı valla helal olsun diyorum.....
Bu gazla kilolarda gider bence :21::21:

Back
X