Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[sıze=3]içim rahat dökecek bişeyimde yok.sadece allaha havale ederım ben. Benım için ne düşünüyorsanız rabbım sizlere iki katını versin diyorum ve asla bir daha allahın selamın bileı vermem sızlere hepiniz bir birinizin esiri olmuş gibisiniz samımı bulmuyorum sizi.[/sıze]

amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
senin selaminada ne cok ihtiyacim var bir bilsen.bak dudagim ucukladi selam vermem deyince
evet sekerim hepimiz birbirimizin esiri olduksa sana ne
samimi olup olmadimiz sana mi kaldi.
bak mesajinida begendim hadi yine iyisinnnnnnnnnnnn ben oyle kolay kolay birsey begenmem

Bende carpıntı regl dönemimde oluyor ara ara simdi aklıma geldi eger böyle bir dönemdeysende olabilir kuzum dikkat et kendine

ay eceeem valla reglim yaklaştı zaten :26:ne desen çıkıyor yahu :9: ama hayatımda ilk kez çarpıntım oluyor benim ondan evham yaptım, bi de çook uzun sürüyor. misal hala sürüyor, nasıl oluyor bilmiyorum ama sürüyor :50:

arkadaşlar malum yarın pazar internete girme şansım olmaz ama pazartesi spor aktıvıtelerımı ve ögünlerde ne yedigimi yazıcam.. Bu arada motıve olmanız için bi tavsiyem war: 10kg verince giyebileceğiniz bir kıyafet alın ve giymek için sabırsızlanın

çoook güzel öneri canım. ben bunu diyete başladığım gün kendime 36 beden pahalı pantalon alarak yaptım. 10 kg vermeyi falan beklemedim yani, ve bana yararı aşırı oldu. herkese tavsiye :34:

ecemim
emos limonlubrokolimi

Evet evet o :) kerosu gönderiyodum evinee bakamadımm

yarın sabah kurs yollarına düşecek bir hatun olaraktan müsaadenizle ben kaçar :)
bu arada ecoşum ben o tatil günlerini biraz zor kullanırım :) yine buralarda olurum yani :)
herkese kocaman öpücükler :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
veeee tatlı rüyalar:3::3::3::3::3::3:

:)) zaten bi süre sonra öyle alısıyosun kii günlerin önemi kalmıyoo emooss :)

ay eceeem valla reglim yaklaştı zaten :26:ne desen çıkıyor yahu :9: ama hayatımda ilk kez çarpıntım oluyor benim ondan evham yaptım, bi de çook uzun sürüyor. misal hala sürüyor, nasıl oluyor bilmiyorum ama sürüyor :50:

çoook güzel öneri canım. ben bunu diyete başladığım gün kendime 36 beden pahalı pantalon alarak yaptım. 10 kg vermeyi falan beklemedim yani, ve bana yararı aşırı oldu. herkese tavsiye :34:

Soyle camı ac deriiiiiiin bi nefes al.. Sonra hadi bakalım yataga güzel bi uyku cek sabaha biseyin kalmaz insallaaahh

hanımlar :26: sakin olun lütfen kırmayın birbirinizi, iyi kötü bi paylaşımınız oldu elbet. tamam bence konuşmayın artık. arzucum sana başarılar diliyorum, kilo vereceksin sen de istediğin formda olacaksın dilerim. beril ablacım sen de boş ver yıldızlarınız barışmadı demek ki, olabilir. boş ver ablacım cevap verme. arzu da sana vermesin. :18:

takın sepeti kolunuza herkes gitsin kendi yoluna hanımlar :9:

tamam hadi bakın üzmeyin bizi de lütfen :29: gönül isterdiki bunlar hiç yaşanmasın ama en azından bundan sonra iyi olsun. :26:

hanımlar :26: sakin olun lütfen kırmayın birbirinizi, iyi kötü bi paylaşımınız oldu elbet. tamam bence konuşmayın artık. arzucum sana başarılar diliyorum, kilo vereceksin sen de istediğin formda olacaksın dilerim. beril ablacım sen de boş ver yıldızlarınız barışmadı demek ki, olabilir. boş ver ablacım cevap verme. arzu da sana vermesin. :18:

takın sepeti kolunuza herkes gitsin kendi yoluna hanımlar :9:

tamam hadi bakın üzmeyin bizi de lütfen :29: gönül isterdiki bunlar hiç yaşanmasın ama en azından bundan sonra iyi olsun. :26:

buse imzami oku
cizelgemi incele
beni sev

Booosssverrrrrr cicimmmm cevap verme biz samimiyetsizligimizleeee mutluyuzzzz seviyoruz seviliyoruzzz kimeee ne :)) herkesin amacı belli kilo vermek biz basardık tüm bizim icin kötü düsüncelerineeee ragmen o da kurtulsun kilolarından saglıklı olsunnn bossverrrrr
Adı üstünde Allah ın selamı :) hamdolsun..

Soyle camı ac deriiiiiiin bi nefes al.. Sonra hadi bakalım yataga güzel bi uyku cek sabaha biseyin kalmaz insallaaahh

tamam ben öyle yapıyorum ecemcim, iyi geceleeer :54:

buse imzami oku
cizelgemi incele
beni sev

baktım ablacım baktım ama bunlara bakmama gerek yok yani seni seviyorum zaten :9:

ben yatıyorum ablacım çarpıntım var :ssz:

iyi geceler kızlaaaaaaaaarrrrrr :3: yarın görüşüüüzz :55:

Bu arada bu sabah 57.3 cıktım elmalı cay sayesindee sanırım ödem attırdı banaaaaaaaaaaa haftaya cumaaaa 1 kilo verebilmek icin elimden geleni yapiıcammmmmm

Booosssverrrrrr cicimmmm cevap verme biz samimiyetsizligimizleeee mutluyuzzzz seviyoruz seviliyoruzzz kimeee ne :)) herkesin amacı belli kilo vermek biz basardık tüm bizim icin kötü düsüncelerineeee ragmen o da kurtulsun kilolarından saglıklı olsunnn bossverrrrr
Adı üstünde Allah ın selamı :) hamdolsun..[/QUOTE

Hayaaaattt paylasıncaaaa güzelll lalalalalaalalalalalalalalalalaa
sana ve sevdıklerıme yenı bır hıtap buldummmmmmmm
kolen olayım yada kolen et benı

tamam ben öyle yapıyorum ecemcim, iyi geceleeer :54:

baktım ablacım baktım ama bunlara bakmama gerek yok yani seni seviyorum zaten :9:

ben yatıyorum ablacım çarpıntım var :ssz:

iyi gecelergu kızlaaaaaaaaarrrrrr :3: yarın görüşüüüzz :55:
ıyı geceler
Bu arada bu sabah 57.3 cıktım elmalı cay sayesindee sanırım ödem attırdı banaaaaaaaaaaa haftaya cumaaaa 1 kilo verebilmek icin elimden geleni yapiıcammmmmm
kus kadar yıyerekmı kolesı oldugum

tebrik ederim ecoo :46:

gidemedim yine ben ama gdiom şimdi :9:

beril abla cevap yazamıyorum sana 10 dk da bi yazabilirmişim mesaj :ssz: erken bi vakit devam ederiz. öpüyorum :54:

tekrar iyi geceleeerr tamam bu kez gitttiiim:35:

:9:

merhaba canım bende 23 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 7 aylık çok tatlı bi bebişim var... doğuma 96 kilo ile girdim şuan 85.5 im... hedefim 75 sonra 65 sonra 60:) umarım başarırım buna inanıyorum çok... kuralları okudum... ama şimdi çıkmalıyım çünkü minik bebeğim uyandı takip etmeye ve yazmaya ve tanışmaya devam edicem... bu arada ben 55 kiloydum nişanımda:)

Ohh ne güzel bir akran daha geldi :)) bu grupta yası 23 olan bir cok kisi var
Bebegini allah bagıslasın canımcım ayy ben nisanımdaaa masallah tosundum tosun :)) 72 - 3 - 4 olabilirim ama 70 in üstünde oldugum kesindi :))))

MEnumu yazayim utanc icinde

Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Maydanoz
1 biber
Domates

Aksam
1 icli kofte
Patlican salatasi
1 lahmacun

Ve iste menunun ciss dedigi yer: tatli

Bugün bendeeeeee icli köfte yedimm :17:

kızlaaar dün 54.8 gösteren tartı bugün 53.8 gösterdiiiiiiiiiiiiiii :8: ama zaten ondan önceki gün 54.2 yi görmüştüm yani şişkinlik vardı üzerimde ve hepsi fooss diye gidivermiş :8:

oleeeyy :nazar:
olleeyyy :nazar::nazar:
oleeeyyyyyyy :nazar::nazar::nazar:

:10:

Yaşşşşşaaaaa sen :))

öncelikle takıma maşallah diyorum bu geçmiş okumakla bitmez:9::9:çok güzel olmuş canım afiyet olsun cuma günü nohutu yemen de harika

anne olmak böyle bişey akşam yatarken hep eşime anlatırım kuzularım şöyle böyle diye sonrada özlerim der gider uykularında öperim bir iyice kokuları bile başka

takma kafana verirsin sen o kiloları hayırlı olsun canım tekrar elifciğin dişi
maşallah çok hızlısın epey fark ediliyor:16::9:

gerçekten mi bende bilmiyorum mecburen kullanıyorum şimdilik bişey yok

çok geçmiş olsun deryacım üzüldüm bizde aynı hastalıktan kırılıyoruz:43::43:
sen yaparsın becerirsin herşeyi ecemcim maşallahın var:nazar::nazar:

zor bir durum insan annesini babasını hiç üzmek istemez ama olmuş sen mutlu ol annen baban hep mutlu olur zaten
maşallah 1 ayda çok güzel kilo vermişsin tebrikler:46::46::46::nazar:

Ayyyy cok tesekkür ederim yaparım degil mi :)) ne güzel motive oluyorum burada..
Bu arada gecmiste okumustum ama alıntılamamısım gözümden kacmıs olabilir cok gecmis olsun bugünlerde sende bir aksiliktir gidiyor aman bunlarla kalsın hayra cıksın insallah dua oku bol bol

Geç oldu canım ama kolay gelsin. Umarım sen kaçırmazsın aralarda :9:

Tebrik ederim canım gayet güzel, belki bilmiyorsundur diyetin ilk zamanlarında önce ödem atarsın. Çok kilo vermiş gibi görünürsün bu zamanla yavaşlar. Yavaşladığı zaman çok fazla takılmasın aklına hep böyle iyi şekilde gitmeyebilir. Takıma başlangıç kilon olarak 74 ü alıyorum. Ayrıca kurallarda da okumuşsundur 3 hafta deneme süresi var. Bu süre içerisinde verdiğin kilolar takıma ilk girdiğinde üçe bölünecek ona göre ilk haftalarda çok daha fazla çabalaki ilk listede ortalaman güzel olsun.

Geçen hafta ikinci oldun biliyorsun dimi? Gelemediğin için göremedin sanırım :9:Onun için tebrik etmiştim tekrar tebrik ederim çok güzel gidiyorsun. Unutma ne kadar çabuk hedefe ulaşırsan o kadar güzel olur senin için. :46:

Allahım yaaa ortalamamışsın yazmışım :60::60::60: Yuvarlamamışsın olacaktı :9:

Tuğba'cım harikasın sen bu resimleri sakla yeni gelenlere anlatması çok daha kolay olur. Ellerine sağlık. :16:

Çok doğru şeyler söylemişsin canım. Az çok artık birbirimizin düşüncelerini biliyoruz. Ben yokken kaptan sensin unutma. Her türlü fikrine saygı duyarım. :34:

Tatlım kızlar yorumlamış birde ben yorumlayayım dedim. Öncelikle diyete yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir menü. Sabahın çok olmuş dolu dolu yemişsin. O arada ki bir kase yulaf ezmesi olmasa gayet güzelmiş. Turşu konusunu kızlar söylemiş. Vücutta ödem oluşmasına neden oluyor buda tartını olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle cuma öncesi asla yeme. Lokum meselesine gelince tek hamlede kes en fazla iki hafta sonra canın hiç istemeyecek unutma. Sporun güzel olmuş.

İzinli yazmadım canım. Ama konuştuğumuz gibi zaten çok az bir kilon kaldı. Düzenli olarak gelirsen eğer takıma kısa zamanda mezun olabilirsin. Mezun olmadanda ayrılmanı istemem. Tebrik ediyorum kilonun çok az olmasına rağmen çok güzel ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Ama bu hafta yine paylaşımların düzelmezse eğer mecburen izinli yazacağım haberin olsun. İzinli olmak takımdan ayrılmak değil paylaşımlarını düzeltene kadar yine buralarda olursun ama inşallah buna gerek kalmaz. :34:

Sen sadece paylaşımlarını düzelt yeter. Çünkü güzel kilo veriyorsun. Tek problemimiz paylaşım. Bu hafta daha çok dikkat edeceğine inanıyorum. Yüzümü kara çıkarma lütfen :34:

Kuzum yazdım telefon numaramı. Geçmiş olsun yeniden. Orda da açıkladım sana buraya yeniden yazmayayım. İhmal etme oğlunu. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Bu arada her hafta artı çıkıyorsun dikkat et. Kilonu korumaya çalış en azından.

Canım çok geç gördüm. Gün içinde takımda olamıyorum. Listeniz paylaşılmıştı ben geldiğimde o yüzdeen yeniden uğramadım sizin takıma. Kusura bakmayın :26:

Babanın sözünü dinle canım acele etme, unutma her işte bir hayır vardır. Aile herşeyden önce gelir. Özellikle anne ve baba. :34:

İnşallah iyi sonuçlar alırsınız canım testte. Geçmiş olsun şimdiden. :16:

Bebiş çok iyi canım , çok teşekkürler. Ayaklarını direyip duruyor. :9:Dışarda kız, içerde o hiç rahat vermiyorlar bana :60::60: Pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz orda da. :16:

Ecem o karışımı içerken yanında bol bol su tüket. Vücuttaki suyu söktürdüğü için ek desteğe ihtiyacın var unutma. Bol bol su iççççççççççççççççççç:47:

Tebrik ederim canım. Bende severim masa tenisini çok eğlenceli :46:

Menün gayet güzel olmuş. Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü eğer acıkacak olsan öğle yemeği yerdin büyük ihtimal tok olduğun için yemedin. Zaten aralarıda güzel yapmışsın. Ben beğendim menünü. Spora yürüyüş ekle mutlaka. Dışarda yapamıyorsan kızların dediği gibi evde hareket etmeye çalış.

İstersen yaparsın Nihal'cim ayrıca sağlıklı beslenmek sadece ot çöp değil, Yağsız tuzsuz yemek değil. Abur cuburdan ve fast food dan uzak durmak. Tuğba'nında dediği gibi yemeğini önceden yapmaya çalış.

Benim çenem çokmuş sanırım yada öyle demeyelim, paylaşımım çokmuş :9:

Menün gayet güzel olmuş ama suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk:47:

Onlar meraklı arkadaşlar Nihal'cim :9:

Kek olmamış Nihal. Suyu ve sporu yazmamışsın. Ama masa tenisinde efor sarfetmişsindir. Ama yaz menü sonlarına bunları olur mu?

bu karısım dedigin gibi suyu söktürüyo sanırım bu yüzden suya ihtiyacım oluyooo bugüünn inanamayacagın kadar su ictimmm ama mezun oldugum kilomdayımmm simdi :))

Kİzlar annemle perdeciye gidiyoruzz
Arada yolda fln ugrarim yine

Eda ve venus hosgeldinizz
Venuskadini sana venus diye hitap edelim o zaman:))
Herseferinde venuskadini yazmak zor olur hem de hos bir hitap gibi gelmiyor kulaga:)

Ben de kendimi tanitayim sizee
26 yasindayim, ismim nickimden anlasilacagi uzere Betul.
İstanbulda yasiyorum. Okul oncesi ogretmeniyim. Nisanliyim, asigim :1::1:
61.6 kiloyum hedefim 55 cookk uzun xamandir bu takima uyeyim
İnis cikislarla dolu bir kilo gecmisim var su an izindeyim ama yine de aranizda olcam

Asıgım :nazar::nazar:

Nİhal albume baktim 1. Gelinlik cok guzel ama biraz farkli tercih eder miyim bilmiyoum geleneksel her zaman daha iyidir modasi gecmez:1:
2. Ve 3. Resimdeki gelinlik ayni di mi baktikca cookk begendim
Hangi markanin acaba bu biliyor musun?

Bir de ben kapaliyim ya bu gelinlikleri kapattirarak diktiirirken modelini bozamayacak bir sey ariyorum 4. Gelinlikl de o acidam uygundu:)

Tesekkur ederim dusunup bizim icin album yapmissinn
Kaydettim ilk 4 resmi:)

Bende gelinlikleri görünce 2 deki gelinligin senin istedigin gibi oldugunu düsünmüstüm 4 düde altı kabarık ve tül nasıl olur bilmiyorum demistin yaaa yne sana yardımcı olur dyee düsünmüstüüümmm :)) hadiiiiii artık karara baglaaa :))

Venus seni cok sevdim cunku yazismada cok guzel bir Turkce kullaniyorsun.
Noktakama isaretlerine kadar her sey kusursuz
Cok hosuma gidiyor boyle kisiler.

Ben klavyeden dolayi Turkce karakter kullanmiyorum, bir an ozenmedim degil. :))

Kizlar ben simdilik cikiyorum, tramvaydayim telefondan okuyup yazmak biraz midemi bulandirdi.
Aksam gelmeye calisacagim tekrar
Cok kaynatmayin, olculu olun:)
Okumasi cok zor oluyor :60::60:

Benide seveceksen imla kurallarına, noktalama işaretlerine, cümle içerisindeki çekim ve zamanlara özen gösterek yazarım.
Aynı zamanda telefonuna Türkçe klavyeyi ekleyebilirsin. Telefonumda ve ipadimde hem İngilizce hemde Türkçe klavye kullanıyorum. Umarım faydalı bilgiler sunabilmişimdir.
Sevgiler

slm şekerler kızlar uyandığımdan beridir bir baş dönmesi mide bulantısı çok kötüyüm başım sallanıyor sanki tansiyondamı sıkıntı var bilmiyorum sabaha karşıda yatağın içinde üşüdüğümü hissettim odada sıcak ankarada sanırım hasta olcam bi kırıklık var üzerimde nasılsınız bakalım bi geçmişe bakam iice kötü olmadan

Geçmiş olsun cicimmm

bende bunlardan istiyorum.anam 5 degil 15 olsa tasirim.gozum alissin diye ekledim.yapacammmmmmmmm

Bende istiyorum 200 cclik yeter :))

Venüs süper bir isim inan, adımın Venüs olmasını çok isterdim. :) Yaşlarımız da yakınmış canım. Benim de hedefim 30 küsür kilo vermek. Umarım senin gibi başarılı olanlar grubuna girerim ben de... :)

İstersen neden olmasın :)

2.3.13

Sabah:
2 bardak su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
5 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (maydanoz, roka, marul)
2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
1 kupa yeşilçay

Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
4 kuru kayısı

Akşam:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon pirinçli lahana yemeği
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
1 küçük muz

Kızlar yazmışlar fakat birde ben yazayım aksam meyve yemiyoruz :) hele muz hic yemiyoruz :) sabah ve ögle arasındaki ara ögünde tüketsen cok daha iyi olur birde aksam yemegi icin bir saat belirlersen kendine daha etkili olur örnegin saat 7 den sonra yemeyecegim gibi ben 5 en gec 5.30 olarak belirlemistim fakat 6-7 arası en uygunu

Son düzenleme:
Adı üstünde Allah ın selamı :) hamdolsun..[/QUOTE

sana ve sevdıklerıme yenı bır hıtap buldummmmmmmm
kolen olayım yada kolen et benı

ıyı geceler

kus kadar yıyerekmı kolesı oldugum

Ahh kuzum ne kölesi gel bas tacım ol benimmm oyle deme:54:

Yaklasık 40 dkdır oturmus gecmisi okuyorum sabah yeterince olamadıgım icin birsey kacırmak istemedim sonra birden aklıma geldi ben mezunum artık :)) takım icimde yer etti o ayrı mesele fakat bu merak mı sorumluluk mu anlam veremedim kendime hahaahah :))

Saatide 3 yaptım kimseciklerde yokk bende kacıyorumm artıkkkk iyi gecelerrr yarın görüsmek üzereeeee, hayat ne garip:))

günaydın kızlar :52:
muhtemelen siz bu mesajı okurken ben yine bir deneme sınavında ter döküyo olcam :(
hem de bu seferki türkiye geneli :( dua edin benim için
saat 1 gibi olmadı 2 gibi gelirim
şimdi kahvaltı hazırlayayım :56:
öptm kocaman :54:

Nİhal albume baktim 1. Gelinlik cok guzel ama biraz farkli tercih eder miyim bilmiyoum geleneksel her zaman daha iyidir modasi gecmez:1:
2. Ve 3. Resimdeki gelinlik ayni di mi baktikca cookk begendim
Hangi markanin acaba bu biliyor musun?

Bir de ben kapaliyim ya bu gelinlikleri kapattirarak diktiirirken modelini bozamayacak bir sey ariyorum 4. Gelinlikl de o acidam uygundu:)

Tesekkur ederim dusunup bizim icin album yapmissinn
Kaydettim ilk 4 resmi:)

Kapalı olduğunu biliyorum özellikle 2. Ve 3. Kalın tülle kapalı olur diye düşündüm :)
bende bunlardan istiyorum.anam 5 degil 15 olsa tasirim.gozum alissin diye ekledim.yapacammmmmmmmm

Benimkinin birini sana vereyim sanada yeter banada :)) bende 2. Çocuk sonrası küçültüp dikleştirmeyi düşünüyorum:)
ben geçmişi komple okudum bir şey olmadı mühim, bir arkadaşımız takımdan ayrılmak istemiş, beril de ona cevap yazdı, şimdi daha yeni o da ona yazdı. berilin alıntılayıp cevap verdiği 2 mesajı yazmış zaten sadece arkadaş. yani çok geçmişi okumana gerek yok ebrucum, olay bundan ibaret. önceki 1-2 sayfayı okusan kafi şimdi hemen kavrama açısından :54:

Ay nasıl hoş anlatmışsın buse ya bayıldım :))

Ecem ya senin eski ve yeni kilonu düşündükçe gaza geliyorum :)) Elmalı çay yapayım mı
Buarada pirinç lapası detoksunu sen mi yapmıştın??? O nasıldı??

Günaydınlaaaaarrrrrr
Geçmişi okudum bazılarına cevap verdim

Kızlar dün çok kötü birşey oldu:((
Resmen beni bayıltıp zorla bişeyler yedirmişler :27: yani öyle hissediyorum:( pişmanım ivit
Bugün telafi edeceğim
Kaçırınca buraya gelmeye utanıyorum
Beril buradaymış oley :))
Venüüüüüsssss merak ettim beyaz tenli mîsin böyle mermer gibi Venüs deyince al yanak mermer vücut aklıma geliyo

Back
X