Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay bir saattir geçmiş okuyorum. Sayfaların sonlarına gelince Lafraise'nin yorumundan anladığım kadarıyla menümle ilgili bazı postları kaçırmışım. :( Az sonra tekrar başa döneceğim. Neyse, herkese günaydınlar :)
tansiyonumu ölçtüm 12 ye 8 iyi yani. kalp birinde 76 birinde 79 gösterdi :26: panik atak mı oluyorum yoksa kızlar yaa :50: yine de böyle bırakmayacağım doktora bi göstereceğim çünkü tansiyon aletinin üzerinde kalbin yanında üzerinden şimşek geçen yarılmış kalp çıktı. bu ne dedim bilmiyorum bazen bende de çıkıyor dedi annem :26:
Geçmiş olsun canım. Bu konu baya konuşulmuş ama ben de bir söyleyeyim dedim. Yarın doktor keyfini yerine getirecek şeyler söyler umarım.

menüm:

sabah
dukan krep
peynir
1 çay bardağı süt

ara
çay çay çay
biraz peynir

öğlen
ızgara tavuk
çay

ara
yoğurt

akşam
ızgara tavuk (gıdaklayacağım yakında)
bi kase yoğurt

spor 50 şerden 100 popo hareketi
50 şerden 100 bacak hareketi
bileğimdeki rahatsızlıktan dolayı koşu vb ayakta durulan hareketleri pek yapmamam gerekiyor arkadaşlar, kollarımda istemeden kas oldu o yüzden kol çalışmayı bıraktım. mekik çekemedim bugün, o da çarpıntımdan korkuyorum diye :26:

Canım bu menü bana çok az geldi sanırım alışkın olmadığım için. :) Az yemek metabolizmayı yavaşlatır fakat sen protein bazlı bir menü tükettiğin için kilo veriyorsundur. Çok sabır isteyen bir menü gibi duruyor. Helal olsun.

bugünkü menüm de böyle :)

sabah:
1 haşlanmış yumurta (bugün kursum olduğu için acele yaptım kahvaltımı pek verimli olmadı)

ara:
1 fincan sade nescafe

öğle:
3 ızgara köfte
1 kase yoğurt
roka, maydanoz ve marul

ara:
çeyrek ayva

akşam:
1 kase mercimek çorbası(yaklaşık 3 kepçe)
salata
2-3 kaşık yoğurt

ara:
çeyrek ayva
1 fincan nescafe

bugün 1,5 saate yakın yürüyüş, koşu,egzersiz. 2,5 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay.
İsveç diyeti gibi olmuş. Sen de çok az yemişsin yahu hihih.
Benide seveceksen imla kurallarına, noktalama işaretlerine, cümle içerisindeki çekim ve zamanlara özen gösterek yazarım.
Aynı zamanda telefonuna Türkçe klavyeyi ekleyebilirsin. Telefonumda ve ipadimde hem İngilizce hemde Türkçe klavye kullanıyorum. Umarım faydalı bilgiler sunabilmişimdir.
Sevgiler

İstersen neden olmasın :)

Kızlar yazmışlar fakat birde ben yazayım aksam meyve yemiyoruz :) hele muz hic yemiyoruz :) sabah ve ögle arasındaki ara ögünde tüketsen cok daha iyi olur birde aksam yemegi icin bir saat belirlersen kendine daha etkili olur örnegin saat 7 den sonra yemeyecegim gibi ben 5 en gec 5.30 olarak belirlemistim fakat 6-7 arası en uygunu
Hihihi :) Canım benim işten çıkışım 18:00'da, eve varışım 20:00'da oluyor. Dolayısıyla akşam yemeğini 20:00'da yiyorum. Fakat akşamdan sonraki ara öğünü tüketmiyorum. Eve geç gelmediğim günlerde akşam yemeğini erken yiyeceğim, son ara öğünümde diyetisyenim bana meyve ve süt vermiş. Fakat muz seçimini ben yapmıştım, haklısınız muz gece yemek için pek faydalı bir meyve değil.

Günaydınlaaaaarrrrrr
Geçmişi okudum bazılarına cevap verdim

Kızlar dün çok kötü birşey oldu:((
Resmen beni bayıltıp zorla bişeyler yedirmişler :27: yani öyle hissediyorum:( pişmanım ivit
Bugün telafi edeceğim
Kaçırınca buraya gelmeye utanıyorum
Beril buradaymış oley :))
Venüüüüüsssss merak ettim beyaz tenli mîsin böyle mermer gibi Venüs deyince al yanak mermer vücut aklıma geliyo

Günaydııınnn :) Evet canım beyaz tenliyim.

2.3.13

Sabah:
2 bardak su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
5 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (maydanoz, roka, marul)
2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
1 kupa yeşilçay

Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
4 kuru kayısı

Akşam:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon pirinçli lahana yemeği
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
1 küçük muz

Herkes Pazar kahvaltısını yapıyor sanırım, afiyet olsun :)

herkese günaydıın kızlaaar :3: daha kahvaltımı yapmadım :53: ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 :53::53::53: 600 gr gitmiş düüün :32:

günaydın kızlar :52:
muhtemelen siz bu mesajı okurken ben yine bir deneme sınavında ter döküyo olcam :(
hem de bu seferki türkiye geneli :( dua edin benim için
saat 1 gibi olmadı 2 gibi gelirim
şimdi kahvaltı hazırlayayım :56:
öptm kocaman :54:

başarılar dilerim canım, umarım iyi geçmiiştiiirr :16:

Kapalı olduğunu biliyorum özellikle 2. Ve 3. Kalın tülle kapalı olur diye düşündüm :)

Benimkinin birini sana vereyim sanada yeter banada :)) bende 2. Çocuk sonrası küçültüp dikleştirmeyi düşünüyorum:)

Ay nasıl hoş anlatmışsın buse ya bayıldım :))

Ecem ya senin eski ve yeni kilonu düşündükçe gaza geliyorum :)) Elmalı çay yapayım mı
Buarada pirinç lapası detoksunu sen mi yapmıştın??? O nasıldı??

dimiii :17: şimdi okuyunca aceleden saçmaladığımı fark ettim utandım valla karman çorman yazmışım :9:

Ay bir saattir geçmiş okuyorum. Sayfaların sonlarına gelince Lafraise'nin yorumundan anladığım kadarıyla menümle ilgili bazı postları kaçırmışım. :( Az sonra tekrar başa döneceğim. Neyse, herkese günaydınlar :)

Geçmiş olsun canım. Bu konu baya konuşulmuş ama ben de bir söyleyeyim dedim. Yarın doktor keyfini yerine getirecek şeyler söyler umarım.

Canım bu menü bana çok az geldi sanırım alışkın olmadığım için. :) Az yemek metabolizmayı yavaşlatır fakat sen protein bazlı bir menü tükettiğin için kilo veriyorsundur. Çok sabır isteyen bir menü gibi duruyor. Helal olsun.

Hihihi :) Canım benim işten çıkışım 18:00'da, eve varışım 20:00'da oluyor. Dolayısıyla akşam yemeğini 20:00'da yiyorum. Fakat akşamdan sonraki ara öğünü tüketmiyorum. Eve geç gelmediğim günlerde akşam yemeğini erken yiyeceğim, son ara öğünümde diyetisyenim bana meyve ve süt vermiş. Fakat muz seçimini ben yapmıştım, haklısınız muz gece yemek için pek faydalı bir meyve değil.

Günyadııın :16:

doktora yarın gideceğim canım, pazar günleri nöbetçi doktorlar oldğundan p.tesi daha iyi olur diye düşündüm :31: internetten bakıyorum yani benimki stres kaynaklı gibi geldi biraz ama yine de göstereceğim. kalp kapakçıklarının düzensizliği, kalp kası gevşemesi falan bunlar da olabilirmiş :ssz:

menüm hakkında da bilgi vereyim. ben dukan diyeti yapıyorum ve 1 gün saf protein bir gün protein+sebze şeklinde besleniyorum. süt ve süt ürünleri ise her zaman var. yani diyetime uymam kafi. :9: bir de az yemişsin diyorsun ya az değil onlar, miktar belirtmediğimi fark etmişsindir, çünkü dukanda miktar yok. doymazsam aynılarından tekrar tekrar yiyorum, süt grubunu abartmamak kaydıyla tabi :27: ama dediğin gibi çok irade istiyor, hiç meyve hakkım, şeker, un baklagil falan yok :ssz: pirinç pilavını çok özledim ve makarnayı, azıcık bile tadına bakmıyorum ama. bu çok ciddi bi diyet çünkü. :31:

az kaldı ama aaaz :10:

Kapalı olduğunu biliyorum özellikle 2. Ve 3. Kalın tülle kapalı olur diye düşündüm :)

Benimkinin birini sana vereyim sanada yeter banada :)) bende 2. Çocuk sonrası küçültüp dikleştirmeyi düşünüyorum:)

Ecem ya senin eski ve yeni kilonu düşündükçe gaza geliyorum :)) Elmalı çay yapayım mı

Elmalı cay yap kuzum ben faydasını görüyorum ama pirinc lapasından uzak dur :)) ben yapamadım yiyemedim kötüydüü
Ohh ne güzel gaza getirebiliyorsam seni :))

Anlıyorum haklı olarak gec yiyorsun yemeğini :) peki diyetisyen süt ve meyve vermis diyorsun yaa saat hayli gec oluyor yatmaya yakın ama biz meyveyi gec saatte tüketmiyoruz acaba dogru bildigimiz bir yanlıslık mı var
Fakat sunuda söylemeden gecemeyecegim ben 6 defa diyetisyene gittim listeyi uyguladıgımda kilo veremedim :)

günaydın kızlar :52:
muhtemelen siz bu mesajı okurken ben yine bir deneme sınavında ter döküyo olcam :(
hem de bu seferki türkiye geneli :( dua edin benim için
saat 1 gibi olmadı 2 gibi gelirim
şimdi kahvaltı hazırlayayım :56:
öptm kocaman :54:

Basarılarrr emoscum :))

Günaydınlaaaaarrrrrr

Resmen beni bayıltıp zorla bişeyler yedirmişler :27: yani öyle hissediyorum:( pişmanım ivit
Bugün telafi edeceğim
Venüüüüüsssss merak ettim beyaz tenli mîsin böyle mermer gibi Venüs deyince al yanak mermer vücut aklıma geliyo

Nihaaall naptın sen delirdin mi kacamakta ne demicem tabikii :))
Once hayıflanma hepimiz zaman zaman yedik :)) bundan sonrası önemli sadece bugün degil tüm hafta telafi etmelisin aklına kacamak gelsin ve ona göre menülerini olustur olur mu :))

bugün kendime güzel bi köfte yapacağım, yanına salata, yanına yoğurt, yanına da güzel bi sebze yemeğiii ooohh miiss :16:

herkese günaydıın kızlaaar :3: daha kahvaltımı yapmadım :53: ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 :53::53::53: 600 gr gitmiş düüün :32:

doktora yarın gideceğim canım, pazar günleri nöbetçi doktorlar oldğundan p.tesi daha iyi olur diye düşündüm :31: internetten bakıyorum yani benimki stres kaynaklı gibi geldi biraz ama yine de göstereceğim. kalp kapakçıklarının düzensizliği, kalp kası gevşemesi falan bunlar da olabilirmiş :ssz:

menüm hakkında da bilgi vereyim. ben dukan diyeti yapıyorum ve 1 gün saf protein bir gün protein+sebze şeklinde besleniyorum. süt ve süt ürünleri ise her zaman var. yani diyetime uymam kafi. :9: bir de az yemişsin diyorsun ya az değil onlar, miktar belirtmediğimi fark etmişsindir, çünkü dukanda miktar yok. doymazsam aynılarından tekrar tekrar yiyorum, süt grubunu abartmamak kaydıyla tabi :27: ama dediğin gibi çok irade istiyor, hiç meyve hakkım, şeker, un baklagil falan yok :ssz: pirinç pilavını çok özledim ve makarnayı, azıcık bile tadına bakmıyorum ama. bu çok ciddi bi diyet çünkü. :31:

Geçmiş olsun tekrar canım. Şu kilo durumu içinde tebrik ederim hihi :) Meyve ve ekmek olmayınca ben çok zorlanırdım. Kolay gelsin gerçekten zor bir diyet Dukan..

Anlıyorum haklı olarak gec yiyorsun yemeğini :) peki diyetisyen süt ve meyve vermis diyorsun yaa saat hayli gec oluyor yatmaya yakın ama biz meyveyi gec saatte tüketmiyoruz acaba dogru bildigimiz bir yanlıslık mı var
Fakat sunuda söylemeden gecemeyecegim ben 6 defa diyetisyene gittim listeyi uyguladıgımda kilo veremedim :)
Ben bir kere gittim diyetisyene yıllaaar önce ozaman her dediğini yaptım, 3 ayda 22 kilo vermiştim. Haklısın meyveyi geç saatte tüketmemek lazım benim son ara öğünümü akşam yemeğinden 2 saat sonrasına vermiş. Akşam yemeğini kaçta yersem, ara öğünüm ona göre zaman alıyor. Bundan sonra son ara öğünde kivi yerim meyve olarak nasıl olur?

Bir saattir buradayım kimse yok mu? Limınlubrokoli sınav 9 da mı başlıyor :)

9:30 normalde hoca 9:00 da burda olun dedi biz 4 çatlak 8:30 da gittik :) ohh neyseki bitti atlattık :)

dün biraz az yemişim cnm ama normalde öyle değil tabi :) isveç diyetini bi arkadaşım yapmıştı onda hiç kahvaltı yok bana göre değil sabah illa bişey yemem lazım :)

başarılar dilerim canım, umarım iyi geçmiiştiiirr :16:

dimiii :17: şimdi okuyunca aceleden saçmaladığımı fark ettim utandım valla karman çorman yazmışım :9:

teşeeekkürleer valla iyi geçti bugün bakalım sonuçlar nasıl olcak :) bu arada cnm kilo vermene çok sevindim inşallah bende bi o kadar vermişimdir :)

Basarılarrr emoscum :))

Nihaaall naptın sen delirdin mi kacamakta ne demicem tabikii :))
Once hayıflanma hepimiz zaman zaman yedik :)) bundan sonrası önemli sadece bugün degil tüm hafta telafi etmelisin aklına kacamak gelsin ve ona göre menülerini olustur olur mu :))
teşekkür ettim cnm bugünki biraz daha iyiydi sayenizde sanırım :)

benimde 3 tane var ama yok memikleri yenileyecem anam
elma suyu hakkinda ayrintili bilgi istiyorummmmmmmmm

Günaydınlaaaaarrrrrr

Bugün telafi edeceğim

askistom gunaydin burdayim nereye gideyim nerem var
kabus geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gunaydin hatunlar
ben giremedim herifim nobetten geldi de.ama onu bir yollayim burdayim yine.
kendinize diyetinize iyi bakinnnnnnnn
ecem son mesajina koptum hala aklima geliyor

venus altta gordum seni ay simdi selam vermeden kapatsam rahat edemeyecem dedim ve en afillisinden kocaman bir selam yollayim sana dedim hadi birde opüyümmmmmmm:54:

dün biraz az yemişim cnm ama normalde öyle değil tabi :) isveç diyetini bi arkadaşım yapmıştı onda hiç kahvaltı yok bana göre değil sabah illa bişey yemem lazım :)
Ben de öyleyim. Sabah kahvaltısı en sevdiğim öğün.. Bir de tatlı bir şeyler yemeden yapamam ben. Diyet halindeyken bu durumu meyve ve kuru kayısı yiyerek hallediyorum. :)

berilciiim hoş geldiiin :3:

Geçmiş olsun tekrar canım. Şu kilo durumu içinde tebrik ederim hihi :) Meyve ve ekmek olmayınca ben çok zorlanırdım. Kolay gelsin gerçekten zor bir diyet Dukan..

Ben bir kere gittim diyetisyene yıllaaar önce ozaman her dediğini yaptım, 3 ayda 22 kilo vermiştim. Haklısın meyveyi geç saatte tüketmemek lazım benim son ara öğünümü akşam yemeğinden 2 saat sonrasına vermiş. Akşam yemeğini kaçta yersem, ara öğünüm ona göre zaman alıyor. Bundan sonra son ara öğünde kivi yerim meyve olarak nasıl olur?

zor evet :ssz: çok irade istiyor ama alıştın mı da sanki çok kolay gibi :9: yani benim meyveyle aram olsa asla alışamazdım tabi, ona rağmen canım arada muz çilek ve kivi çekiyor :27: sağ ol tatlım :16:

sen de 22 kg vermişsin zamanında çok büyük başarı bence :52: inşallah bu sefer geri almayacağız kiloları, geçmişten ders alacağız dikkat edeceğiz inşaallah :16:

Ben de öğlen köfte, salata, yoğurt ve çorba yiyeceğim. Akşam köfteyi sebze yemeğiyle değiştireceğim. Afiyet olsun sana :)

benim bugün sebze protein günüm oldugu için ben köstenin yanında sebze yemeliyim mutlaka, belki salatayı yemem de sırf sebze yemegi yerim yanında. çünkü insan sebze yemegini bile özlüyor yahu eheheh :9:

9:30 normalde hoca 9:00 da burda olun dedi biz 4 çatlak 8:30 da gittik :) ohh neyseki bitti atlattık :)

teşeeekkürleer valla iyi geçti bugün bakalım sonuçlar nasıl olcak :) bu arada cnm kilo vermene çok sevindim inşallah bende bi o kadar vermişimdir :)

teşekkür ettim cnm bugünki biraz daha iyiydi sayenizde sanırım :)

sağ ol canım. senin de sınav sonuçları iyi gelir dilerim. cuma günü senden de güzel sonuçlar gelir de mutlu olursun, kurtulursun fazlalıklarından bi miktar inşallah canııım :16:

hepimiz kurtulalım şu yüklerimizden :kkk: çıtır olalııım yuppiiiiiiiii :32:

tutmayın biziiii 13. takım geliyoooorrrrrrrrr :10:

kızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim :52: 5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa :27::27::27:

benimde 3 tane var ama yok memikleri yenileyecem anam
elma suyu hakkinda ayrintili bilgi istiyorummmmmmmmm

askistom gunaydin burdayim nereye gideyim nerem var
kabus geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Allahıma şükür ya:)
Buarada boydan fotomu çektim 9 kilo sonra tekraar giyip çekip koycam buraya:)

Venüs beyaz olmana sevindim :)) direk hayal dünyamda canlandırdım tipini :)

Buse bu ne hız ya gün aşırı mı kilo veriyorsun ne??? :)

Kızlar çok kötüym dün gece serum yedim bamamıştım demedi her tarafım dökülüyor sanki telden girdim beni idare edin ebruşum sana yazıyorum özellikle ara ara girmeye çalışırım parmaklarında derman yok inanın

Back
X