Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3.3.13

Sabah:
2 bardak su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
5 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (maydanoz, roka, marul)
2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
2 küçük muz

Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
3 kuru kayısı

Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon brokoli yemeği
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
1 küçük 3 kuru kayısı

:18::18::18:
yarın devam inşallah canım:16:

Onlardan bir şey olmaz aslında kalori olarak çok değiller ama insan düzenini bozunca toparlayamayabilir. Ben öyle oluyorum o yüzden kaçamaklardan sonra U dönüşü yapabilmek çok önemli. Her zaman kaçamak olabilir U dönüşü yapabiliyorsan gerçekten hedefine ulaşacaksın demektir. :)

3.3.13

Sabah:
2 bardak su
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
2 küçük muz

Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
3 kuru kayısı

Akşam:
2 bardak su
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
1 küçük 3 kuru kayısı
menün çok güzel canım ama muzu keşke bir tane yeseydin:26:
Onlardan bir şey olmaz aslında kalori olarak çok değiller ama insan düzenini bozunca toparlayamayabilir. Ben öyle oluyorum o yüzden kaçamaklardan sonra U dönüşü yapabilmek çok önemli. Her zaman kaçamak olabilir U dönüşü yapabiliyorsan gerçekten hedefine ulaşacaksın demektir. :)
Valla aslında diyetisyenim bana haftanın bir günü kaçamak yapabilirsin demişti ama ben kaçamak yapınca sanki 3 kilo tekrar geri alacakmışım gibi geliyor.Ertesi günü dört kolla sarılıyorum diyetime:1:

menün çok güzel canım ama muzu keşke bir tane yeseydin:26:

Valla aslında diyetisyenim bana haftanın bir günü kaçamak yapabilirsin demişti ama ben kaçamak yapınca sanki 3 kilo tekrar geri alacakmışım gibi geliyor.Ertesi günü dört kolla sarılıyorum diyetime:1:

Evet canım ya şu muz işini bırakmam lazım. Canım tatlı çekiyor diye yedim. Sabah ara menümde 2 porsiyon meyve var keşke daha az kalorili bir şey yeseydim. Evde 2 kilo muz var görünce canım çekiyor :/ U dönüşü yapabilmen çok güzel bir şey sadece diyet açısından değil bir çok konuda başarılı olursun sen. Asla vazgeçmemek demek bu değil mi? :)

3.3.13

Sabah:
2 bardak su
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
2 küçük muz

Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
3 kuru kayısı

Akşam:
2 bardak su
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
1 küçük 3 kuru kayısı

sanki spor eksik :26: azıcık bile olsa bikaç egzersiz hareketi yap bence :31:

kesinlikle katılıyorum :55: ben zaten uzun zamandır kaçamak yapmıyorum, dukan diyeti korkusundan yapamıyorum hatta. çünkü kitapta, bi kaçamak tüm emekleri berbat edebilir tarzında bi ibare var :5: belki böyle korkmasam yapabilrdim, ama emeklerim söz konusu :27: en iyisi elden geldiğince kaçamak yapmamak, böylece çıtır olma süremiz de uzamamış oluyor, hedefe koşuyoruz:8::8:

Evet canım ya şu muz işini bırakmam lazım. Canım tatlı çekiyor diye yedim. Sabah ara menümde 2 porsiyon meyve var keşke daha az kalorili bir şey yeseydim. Evde 2 kilo muz var görünce canım çekiyor :/ U dönüşü yapabilmen çok güzel bir şey sadece diyet açısından değil bir çok konuda başarılı olursun sen. Asla vazgeçmemek demek bu değil mi? :)

ay ben de bayılırım muza, bizim evden de hiç eksik olmaz. neredeyse 2 ay olacak meyve yemeyeli :ssz:

sanki spor eksik :26: azıcık bile olsa bikaç egzersiz hareketi yap bence :31:

kesinlikle katılıyorum :55: ben zaten uzun zamandır kaçamak yapmıyorum, dukan diyeti korkusundan yapamıyorum hatta. çünkü kitapta, bi kaçamak tüm emekleri berbat edebilir tarzında bi ibare var :5: belki böyle korkmasam yapabilrdim, ama emeklerim söz konusu :27: en iyisi elden geldiğince kaçamak yapmamak, böylece çıtır olma süremiz de uzamamış oluyor, hedefe koşuyoruz:8::8:
Çok haklısın canım çıtır olma süresini aklıma getirince ben de kötü düşüncelerden sıyrılıyorum. Canım diyete yeni başladım ya önce beslenme sistemine alışmak istiyorum bir hafta. Daha sonra yürüyüş ile başlayacağım.

ay ben de bayılırım muza, bizim evden de hiç eksik olmaz. neredeyse 2 ay olacak meyve yemeyeli :ssz:

MEYVESİZ 2 AY MI? Ay canım azmine hayran kaldım.

Çok haklısın canım çıtır olma süresini aklıma getirince ben de kötü düşüncelerden sıyrılıyorum. Canım diyete yeni başladım ya önce beslenme sistemine alışmak istiyorum bir hafta. Daha sonra yürüyüş ile başlayacağım.

MEYVESİZ 2 AY MI? Ay canım azmine hayran kaldım.

anladım canım haklısın, zaten hatta kilon fazla olduğu için, risksiz duruma gelene kadar spor dahi yapma, sadece bikaç egzersiz yada 20 dklık yürüyüş yap bence. :34: sonra sonra yüklenirsin sporuna da :31:

evet 2 ay :26: böyle deyince bana da çok geldi şimdi. ama çıktım artık bi yola, dönüş yok geri :51: az kaldı zaten aaazz :8: gerçi dukan öyle bir şey ki istediğin kiloya gelince de bitmiyor, daha devamı var. var da var :ssz: olsun ama tüm kurallara uyucam hepsini yapcam. ömür boyu geri almamak için bu kiloları tek çabam :56:

Bende korktum şimdi dukan amcam söylemişse vardır bir bildiği bir daha asla olmayacak bu kaçamaklarım.Sen çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim.Boyun kaç ve kaç ayda verdin canım bukadar kiloyu ve dukanmı yaptın hep merak ettim:26:

anladım canım haklısın, zaten hatta kilon fazla olduğu için, risksiz duruma gelene kadar spor dahi yapma, sadece bikaç egzersiz yada 20 dklık yürüyüş yap bence. :34: sonra sonra yüklenirsin sporuna da :31:

evet 2 ay :26: böyle deyince bana da çok geldi şimdi. ama çıktım artık bi yola, dönüş yok geri :51: az kaldı zaten aaazz :8: gerçi dukan öyle bir şey ki istediğin kiloya gelince de bitmiyor, daha devamı var. var da var :ssz: olsun ama tüm kurallara uyucam hepsini yapcam. ömür boyu geri almamak için bu kiloları tek çabam :56:

Ay Dukan ne zormuş öyle. Kolay gelsin, azmine kuvvet canım benim...

Gecmis olsun sana emoscum :(

saol cnm benim :)

ooy canım yorulmuşssundur da sen ama tatlı yorgunluk bunlaar :16: iyi günlerde kullan cicilerini :34: cidden ev dizmek zor yaa masraf masraf üstüneee :52:

sabah biraz aksattım ama öğleden sonra şöyle bi silkelendim kendime geldim ecemcim :9:

evet canım benim bildiğim kadarıyla 12 kişi :31:

hay allah geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi. ben de yarın gitmeyi düşünüyorum ama bi dolu iş çıktı elektrik faturası normalden yüklü gelmiş, elektrik idaresine gidip onu sorcaz, itiraz edicez. faturalar benim üzerime o yüzden ben uğraşıp duruyorum ppeeh :ssz:

çok sevindim ne güzel gitmiş 400 :8: ben de bu sabah 600 gram ekside çıktım :53: resmen bu hafta coştuuuummmmm :32:

saol cnm sana da geçmiş olsun hayırdır senin neyin var tatlım?
emoooş nickini gördükçe bol limonlu ve sarımsak soslu brokoli yemek istiyoruuumm :52: bayılırııımmmmmmmmm :32:

bende çok severim o yüzden nikim zaten :16: hatta arkadaşlarım bi ara sadece brokoli diyodu bana :9:

Bende korktum şimdi dukan amcam söylemişse vardır bir bildiği bir daha asla olmayacak bu kaçamaklarım.Sen çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim.Boyun kaç ve kaç ayda verdin canım bukadar kiloyu ve dukanmı yaptın hep merak ettim:26:

boyum 1.58

59 kg ile dukana başladım canım. dukan hızlı kio verdiren bi diyet değil, ama emin adımlarla ilerlenen bi diyet, kurallara uyarsan tabi. çok katı bi diyet.

onun öncesinde kendi çabamla verdim kiloları. temmuz ayında başladım diyetime. ama 2 ay diyet yapamadım ev taşıma ve yerleştirme telaşı sırasında ve 2 haftalık tatilde :31:

Ay Dukan ne zormuş öyle. Kolay gelsin, azmine kuvvet canım benim...

öyle biraz :26:sağ ol canım :31:

saol cnm benim :)

saol cnm sana da geçmiş olsun hayırdır senin neyin var tatlım?

bende çok severim o yüzden nikim zaten :16: hatta arkadaşlarım bi ara sadece brokoli diyodu bana :9:

kalp çarpıntım var. aksamları nüksediyor 4-5 gündür. bi baktıracağım

ay öyle çekti ki canım yarın almam lazım. ama yarın protein günüm. ondan sonraki gün yeriiim :6: kesin alıp yiyeceğim amaaa :56:

Son düzenleme:
boyum 1.58

59 kg ile dukana başladım canım. dukan hızlı kio verdiren bi diyet değil, ama emin adımlarla ilerlenen bi diyet, kurallara uyarsan tabi. çok katı bi diyet.

onun öncesinde kendi çabamla verdim kiloları. temmuz ayında başladım diyetime. ama 2 ay diyet yapamadım ev taşıma ve yerleştirme telaşı sırasında ve 2 haftalık tatilde :31:

kalp çarpıntım var. aksamları nüksediyor 4-5 gündür. bi baktıracağım

ay öyle çekti ki canım yarın almam lazım. ama yarın protein günüm. ondan sonraki gün yeriiim :6: kesin alıp yiyeceğim amaaa :56:

bende yarın manavdan alıcam deli gibi tükettiğimden dayanmıyo bana :)

kızlar çok uykum geldi ben birazdan yatarım.

şimdiden herkese iyi geceler. yarın görüşürüz :3:

Umarım hem kilo vermek hem de 13. takıma zaman ayırmak için aynı azimi kendimde bulabilirim. Elbette dalgalanmalar olacaktır fakat en önemlisi asla vazgeçmemek, bırakmamak. Hem takımımı hem de diyetimi asla bırakmayacağım inşallah.
İnşallah canım çünkü buraya ne kadar çok önem verip, ne kadar çok zaman ayırırsan emin ol diyetinde o kadar iyi gider. Bende ilk olarak senin gibi diyetisyenle başlamıştım işe. Bir ay o gazla gittim ve diyetisyenin verdiği listeyle 4 kilo verdim. Motivasyon tamamen kendime aitti. Bir ayın sonunda diyetisyene kontrole gittiğimde listemi bile değiştirmedi. Böyle iyi gidiyorsun biraz daha bu listeyle devam edelim dedi. Ben bir hafta daha devam ettim ve sonra bıraktım diyet yapmayı. Sonra bir aya kalmadan verdiğim aynı şekilde yine aldım. Sonra burayı buldum ve 85,5 kilodan 6 ayda 61 kiloya indim. Hem de diyetisyensiz. Burdaki motivasyonu para verince bile bulamıyorsun. Bunun birçok örneği var, umarım sende devam edebilirsin. :34:

kızlarr ben çıkıyorum daha fazla dayanamayacağım akşam gelemez isem bilinki çok kötüyüm eşimi aradım erken gel dedim girmeye çalışırım akşam ama kötü olursam giremem eşimle papaz olmayalım beni çağırdın hala nettesin demesin düzelirsem mutlaka burda olurum öpüyorum herkesi
Geçmiş olsun Sema'cım umarım biran önce düzelirsin. Bol bol c vitamini al. Havalar bu ara çok yanıltıyor insanı. Dikkat etmek lazım.

Kizlar size su an restorandan bildiriyorum ve az once yemegin ustune yememem gerekn bir tatli yedim..

Ebru gulcin ben geldigimde vardi diye hatirliyorum onun disinda senden bile eskiyim
Sen sanki ben geldigimden beri varmissin gibi geliyordu sen soyleyene kadar:1::1:
Ben en eski diye seni biliyordum. Gülçin'in maşallahı var zaten, o senide benide yeniden mezun eder. Aslında onun fazla kilosu yok ama hatun takmış bir kere 5 li rakamları görecek. Gerçi sende öylesin. Neyinize diyet yapıyorsanız :9:

Bu forumları okurken öğrendiğim bir şey var. Her takımın kendine göre fakat benzer kuralları var. Bu kurallara uyan insanlar bu topiclerdeki insanları ve bu sinerjiyi ciddiye alan insanlar oluyor. Uymayanlar ise bir şekilde tutunamıyor.
Aynen canım özellikle bizim takımımız kurallar konusunda oldukça hassas. Kuralları olmayan takımlarda bir süre sonra motivasyon kalmıyor zaten. Disiplin şart diye düşünüyorum yoksa diyet yapmak gerçekten çok zor bir iş.

MEnumu yazayim utanc icinde

Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Maydanoz
1 biber
Domates

Aksam
1 icli kofte
Patlican salatasi
1 lahmacun

Ve iste menunun ciss dedigi yer: tatli
Betül izne ayrılalı iki gün oldu iki gündür cıss cıss menüler. :47:Hem içli köfte, hem lahmacun üzerine birde tatlı :52:

2.3.13

Sabah:
2 bardak su
1 kupa yeşilçay

Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
4 kuru kayısı

Akşam:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon pirinçli lahana yemeği
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
1 küçük muz
Sanırım bu liste diyetisyenin sana verdiği liste. Ama öyle bile olsa akşam ki çorbanın yanında ekmeğin olmaması lazım. Birde arada ki muz hiç ama hiç olmamış. İçtiğin suları ve çayları ayrı olarak menünün en altında yazabilirsen eğer Venüs'cüm yorumlamamız daha kolay olacak. Ben senin yerine olsam diyetisyenin verdiği o akşamdan sonraki arayı yapmazdım. Çünkü benim menümde de öyle bir ara vardı. Ama senin akşam yemeklerini geç yemen zaten diyet konusunda yeterince sorun yaratacak sana. En geç bence saat 19:00 da yeme işini bitirmen lazım. Özellikle bu aylarda saat 20:00 de yemen hiç iyi değil. Bence akşam yemeklerini iş yerinde halletmeye çalış. Eğer akşam yemeğini erken yersen meyvesiz arada yapabilirsin. Diyeceksin ki bu listeyi diyetisyen verdi. Haklısın ama onlar işin tamamen teorik yönündeler. Pratik konusunda çok faydalı olduklarını düşünmüyorum. Aynı süreçten yukarda bahsettiğim gibi bende geçtim. Ama emin ol zamanla daha iyi öğrenceksin ve kendini tanıdıkça kendi menülerini kendin oluşturmaya başlayacaksın.

eger urum bu ise arkadasimizin ayrilmasi kendi selameti e takimin selameti acisindan da yerinde olmus cunku bahsettiklerine gore burda motivasyon bulacagina tuhaf sekilde motivasyon kaybetmis. hakkinda hayirlisi olsun.

arkadaslar ben kendi takimimi birakip buraya geldim. bu takimda emek var caba var arkadaslik var. bu takin amacina uygun tek takim benim gozumde. bu takimda her seyden dozunda var. iki gundur iyi paylasimda bulunamadim diye suan bile icim icimi yiyor. gelip gecmisi okumam 2 saat suruyor cevap yazdigim sureyle beraber ama gocunmam okurum. okumam gerek ben bu takimin bi uyesiyim yani hepinize karsi sorumluyum. eger bunu yapamayacak olursam da zaten kimsenin hakkina girmem bu arkadasimizin yaptigi gibi takimdan gecikilirim ama tabi ben biraz daha erken davranirim fitratim geregi :)

burdan hepinize sunu da soylemek istiyorum mesaj yazma zorunlulugu 5 ya da 10 diye sacma anlamsiz paylasimlar yuzeysel paylasimlarda bulunup kimseyi kandiranam uzun uzun yazarim 3 tane yazarim. varligimi cabami destegimi hisettiririm zaten benim bildigim ve inandigimda bu rakamlarinin amacinin bu oldugu yonunde. sizlerde lutfen yureginizi katin bu taikima. inanin cok fark edecek ;)

bu arada bir cogunuzun yenilerin yani isimleri hatirlayamiyorum ama zamanla olacak hepsi. neyseki benim adim nickimden belli isinniz kolay hadi yine iyisiniz eheheh :))

iyiyim beriliim sonunda denk geldik kkeske sen de olsaa yoklugun cook belli inaan :( sen nasilsin benim dukan iyi gidiyor hedefe 4 kg kaldi eger kendimi guzel bulmazsam biraz daha verecegim. benim boy 1.58 bu ardada citir olmam gerek boy pek olmayinca kilo daha bi fena duruyor insannndaa :(
Öyle güzel dile getirmişsin ki Buse'cim. Keşke herkes bunu anlayabilse. :16:

Yaklasık 40 dkdır oturmus gecmisi okuyorum sabah yeterince olamadıgım icin birsey kacırmak istemedim sonra birden aklıma geldi ben mezunum artık :)) takım icimde yer etti o ayrı mesele fakat bu merak mı sorumluluk mu anlam veremedim kendime hahaahah :))
Sorma yaaaaa bazen öyle kaptırıyoruz ki kendimizi, bende geçmişi okumadan rahat edemiyorum. Yapan nasıl yapıyorsa anlamıyorum :9:

günaydın kızlar :52:
muhtemelen siz bu mesajı okurken ben yine bir deneme sınavında ter döküyo olcam :(
hem de bu seferki türkiye geneli :( dua edin benim için
saat 1 gibi olmadı 2 gibi gelirim
şimdi kahvaltı hazırlayayım :56:
öptm kocaman :54:
Umarım sınavın güzel geçmiştir Emine'cim. Bu arada sen KPSS ye mi hazırlanıyorsun? ÖSYM derken, yoksa hazırlıktan geçmeye mi çalışıyorsun?

Günaydınlaaaaarrrrrr
Geçmişi okudum bazılarına cevap verdim

Kızlar dün çok kötü birşey oldu:((
Resmen beni bayıltıp zorla bişeyler yedirmişler :27: yani öyle hissediyorum:( pişmanım ivit
Bugün telafi edeceğim
Kaçırınca buraya gelmeye utanıyorum
Beril buradaymış oley :))
Venüüüüüsssss merak ettim beyaz tenli mîsin böyle mermer gibi Venüs deyince al yanak mermer vücut aklıma geliyo
Nihal eminim ki seni bayıltıp zorla yedirmişlerdir yoksa elimden kurtulamayacağını biliyor sun dimi?

Ay bir saattir geçmiş okuyorum. Sayfaların sonlarına gelince Lafraise'nin yorumundan anladığım kadarıyla menümle ilgili bazı postları kaçırmışım. :( Az sonra tekrar başa döneceğim. Neyse, herkese günaydınlar :)

Geçmiş olsun canım. Bu konu baya konuşulmuş ama ben de bir söyleyeyim dedim. Yarın doktor keyfini yerine getirecek şeyler söyler umarım.

Canım bu menü bana çok az geldi sanırım alışkın olmadığım için. :) Az yemek metabolizmayı yavaşlatır fakat sen protein bazlı bir menü tükettiğin için kilo veriyorsundur. Çok sabır isteyen bir menü gibi duruyor. Helal olsun.

İsveç diyeti gibi olmuş. Sen de çok az yemişsin yahu hihih.

Hihihi :) Canım benim işten çıkışım 18:00'da, eve varışım 20:00'da oluyor. Dolayısıyla akşam yemeğini 20:00'da yiyorum. Fakat akşamdan sonraki ara öğünü tüketmiyorum. Eve geç gelmediğim günlerde akşam yemeğini erken yiyeceğim, son ara öğünümde diyetisyenim bana meyve ve süt vermiş. Fakat muz seçimini ben yapmıştım, haklısınız muz gece yemek için pek faydalı bir meyve değil.

Günaydııınnn :) Evet canım beyaz tenliyim.
Akşam yemeğini yukarda da söyledim canım çok geç yiyorsun. Ayrıca diyetisyenin listesi kabarık olduğu için o saatten sonra hazmetmen zaten çok zor olur. Bence saatini erkene çek.

çoook ama çok geçmiş olsun canım benim ya hemencik iyileşirsin inşallah:(
saol nihalim inşşş yaa berbat bişi

iyi yapmışsın merakla bekliyorum canııım :6:

Dimi yaaa, normalde gıdım gıdım gider şimdi hemencecik gitmeye başladı. Takımın uğuru bu olsa gerek :39:

Canım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. Tez zamanda düzelirsin umarım. Sağlık söz konusuysa akan sular durur :42:

Ay venüüüss ben de 2. Venüs müşüm o zaman. Benim de ten beyaz saç kızıldı daha yeni boyattım ama tutmadı :5: Kapanmıyor bu kızıllar, açtırmak gerekmiş. Saçım ince telli diye onu da kabul etmiyorum. Bakalım artık boyaya boyaya kurtullcam artık :26:

Minyon hatunum eveet :17: Valla berilcim ne koymadım ki, ne sen sor ne ben söyleyeyim, tonla pantolon, tonla kazak kısacası her şeyden tonla :9: En masum eşyalarım az yer kaplayan tshirt ve bodylerim :27: Ama hallediyorum :24:

Selaaam :3: Kolay gelsin kaptaaan :52: Işin zor vallahi :ssz:
saol busecim teşekkürler

ben geldimmm bugün aldıgımız camasır makinamıda degistirdim ben aldıklarımın hep bir üst modelini almaktan yeni seyler alamıyorum :)) biliyorsunuz öncede buzdolabını almıstım sonra o buzdolabının cok zayıf kaldıgını dusunup degistirmeye gittigimdee buzdolabından vazgecip elektrikli ocak ve elektrik süpürgesi almıstım :)) ayyyyy dayanamıyorummmm simdide bir televizyon begendik ama cok pahalı onu beklicezz kesin onda karar kıldık ama onun indirime girmesini beklicez tv nin sürekli üst modeli cıkıyor o yüzden nisan gibi iner fiyatlar 1 ay sonra alalım dedik eksikler coookkkkkk hic bitmiyor yeni ev kurmak cook zorr bir klima begendim o bile 3.000 lerde off off :(
ecemmmm güle güle kullan ne kadar heyecanlısındır sen şimdi
ben sık camasır yıkıyom gerci bi kere gynce 2. Defa gymiyorum dolaptan yere düsse bile hemen yıkamaya atıyorum elektrıik tasarruflu aldık makinayı mesela kazan döndükce kendi elektirigini üretiyor bugün fiste takılı degildi makina kazanını cevirdi yetkili kisi hemen ısıkları yandı ekranı acıldı
yok kuzum tadilatını yaza yaptırıcaz kiracı var simdi yazın cıkıcak evden banyolar mutfak parkeler degisecek camasır odası giyinme odası hepsi yeni bastan yapılıcak bi kapılarla camlar kalıcak :))
al bendende o kadar güzelmiş özellikleri güle güle kullan keroşunla sağlıklı günlerde ecoş

ben geldiim :) noluyo bugün bize ya herkes bi hasta bende hastenelik oldum bugün iğne yaptılar gene acımadan :( bu hafta sporum aksayacak gibi. Ama diyete tam gaz devam
bu arada bu gün tartıldım 73,6 :52::52:
400 gr daha gitmiş oooohhhh :21::21:
Topluca herkese geçmiş olsun diyorum çabucak iyileşelim hep beraber :)
geçmiş olsun emoş takıma nazar değdi sanırım

bende geldim arkadaşlar:3:
Bugün sabah 8:30 da kalktık 1,5 saat uzaklıktaki bir çaya gittik ve balık avladık. 2 tane alabalık yakaladık:104: Saat 7 de evdeydik. Bugün günüm abur cuburlarla geçti:43: Akşam mangal yaptık ızgarada azıcık tavuk yedim.iki gündür kabızım:50: Yarın son gaz spor ve diyetime devam ediyorum:16:
hoşgeldin eda dikkat et birdaha yeme daha başındasın canım

ay ben de bayılırım muza, bizim evden de hiç eksik olmaz. Neredeyse 2 ay olacak meyve yemeyeli :ssz:
maşallah buse ya azmine hayranım dukan sabır işiiii

boyum 1.58

59 kg ile dukana başladım canım. Dukan hızlı kio verdiren bi diyet değil, ama emin adımlarla ilerlenen bi diyet, kurallara uyarsan tabi. çok katı bi diyet.

Onun öncesinde kendi çabamla verdim kiloları. Temmuz ayında başladım diyetime. Ama 2 ay diyet yapamadım ev taşıma ve yerleştirme telaşı sırasında ve 2 haftalık tatilde :31:

Kalp çarpıntım var. Aksamları nüksediyor 4-5 gündür. Bi baktıracağım

ay öyle çekti ki canım yarın almam lazım. Ama yarın protein günüm. Ondan sonraki gün yeriiim :6: Kesin alıp yiyeceğim amaaa :56:
dikkat et ihmale gelmez kalp bu canım ya git hemen bi doktora

ebrucuum gelmiiş :3:

saol nihalim inşşş yaa berbat bişi

saol busecim teşekkürler

ecemmmm güle güle kullan ne kadar heyecanlısındır sen şimdi
al bendende o kadar güzelmiş özellikleri güle güle kullan keroşunla sağlıklı günlerde ecoş

geçmiş olsun emoş takıma nazar değdi sanırım

hoşgeldin eda dikkat et birdaha yeme daha başındasın canım

maşallah buse ya azmine hayranım dukan sabır işiiii

dikkat et ihmale gelmez kalp bu canım ya git hemen bi doktora

darısı hepimizin başınaa, hepimiz azimliyiz maşallaah :8:

evet canım gideceğim muhakkak doğru diyorsun :31:

MENÜM

sabah
domatesli biberli peynirli menemen
üçgen peynir
yarım çay bardağı süt

ara
yoğurt

öğlen
köfte + kabak yemeği + 2 kaşık salata

ara
yoğurt

akşam
tavuk + kabak yemeği

ara
yoğurt

dipnot: dukanda miktarların önemi yok, izinli olan her şey sınırsız o yüzden menümde miktar belirtmiyorum. doyana kadar yiyorum. :31:

popo ve bacak egzersizleri
2 lt su

:42:

arkadaşlar bu kez gerçekten yatıyorum, yoksa pc açık sızacağım. :9:

iyi geceler hepinizeee :54:

Back
X