Teşekkürler canım benim. Bende bebişte iyiyiz Allaha şükür. Dediğin gibi kıskançlık var ama çok belli etmiyor. Bu arada hangimiz dikkat çekmeye çalışmıyoruz ki

İlgi her zaman güzeldir. Bazen insan farkında olmadan bile öyle davranabiliyor. Bide kızım ailede tek çocuk. 7 yıldır tek torun, ister istemez bocalayacak. İnşallah en kolay yoldan atlatırız bu süreci.
Nazar değecekler bak dikkat et kendine.
Ecemmmmmmmmm bu nasıl bir menüüüüüüüüüüüü
Geçmiş olsun Gülçin'cim umarım düzelirsiniz biran önce.
Allahtan öyle kaybetme olayımız çok yok. Maşallahı var okulda sahip çıkar herşeyine. Ama arada bir çıldırtıyor beni.

Buse'cim ben eski kıyafetlerimin hiç birisine dokunmadım. Hepsini kaldırdım. Severek aldığım şeyler hepside yeni yeni kıyamadım. Sonra hamile kaldım. Şimdi yeniden işe yarayacak bir çoğu. Zayıflama döneminde her beden kıyafetim olacak
Dukanda üçgen peynir yenilebiliyor mu? Dikkatimi çektide. Onun dışında afiyet olsun güzel menü.
Spor yaptığın günlerin menüsü hep böyle oluyor. Akşamdan anlıyorum haaa Tuğba bugün spora gitmiş diye. Afiyet olsun canım.
Menün çok güzel canım. Sanırım geç kalktığın için kahvaltı yapamadın ama arada öyle olur dert etme. Kahvaltı çok önemli bir öğün. Mutlaka yapılması gerekiyor. Hatta ne kadar sağlam yaparsan kahvaltıyı gün içinde o kadar çok rahat edersin. Sadece akşam yemeğinden sonra ara yapma. Diyetisyenin demedi mi sana eğer acıkırsan bunları ye, acıkmazsan yeme diye:26:Su ve yeşil çay gayet güzel. Afiyet olsun.
Menün çok güzel canım sadece sabah ki bir bardak portakal suyu hariç. Kaç kişi yorum yaptıysa senin menüne onu kaçırmışlar nedense. Meyve suları hakkında siz burdayken sanırım hiç konuşmadık. Taze sıkılmış bile olsa meyve suyu tüketmiyoruz diyet zamanında. Nedeni ise meyve sularının yarardan çok sağladığı zarar. Bir bardak portakal suyu çıkartabilmek için en az 3-4 tane portakal lazım. Bu da demek oluyor ki o kadar portakalın şekeri bu suyun içinde. Hatta yararlı kısmı posası yok. Anlatabildim sanırım. Meyvelerin suyunu içmek yerine kendisini yememiz daha sağlıklı.
Geçmiş olsun canım. Beyaz ekmek olmamış bildiğin gibi. Senin eşin sanırım senin diyeti sabote etmeye çalışıyor dikkat et. Ama bu sağlıksız menülerle çok sürmez yatağa düşersin haberin olsun. Burda sadece kilo vermeye çalışmıyoruz Nihal'cim aynı zamanda sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenip, hayatımıza uygulamaya çalışıyoruz. Ama uzun zamandır senin menüleri hiç beğenmiyorum çok sağlıksızlar.
Tatlım daha önce takımda yine dukan yapan bir arkadaş vardı. Hatta benden önceki takım kaptanı Hilal. Son kilolarını çok güzel verdi. Oda senin gibi harfi harfine uyardı. Ama benim kişisel düşüncem belli bir diyet kalıbı değil, düzenli ve sağlıklı beslenmek. Zaten hayatımızdaki yanlışları çıkartırsak kilolarımızda gidiyor bir şekilde. İnşallah sende güzel bir sonuç alırsın dukandan. Gerçekten zor bir diyet.
Evet canım özellikle akşam yemeği saatini mutlaka ve mutlaka sor. Çünkü çok önemli. Diyetisyenin nasıl atladı bunu anlam veremedim. Çünkü benim diyetisyenim üstüne basa basa akşam yemeğinin saatini anlatmıştı.
EEeeeee nerde albüm, merak ettim şimdi. Motivasyon konusunda çok iyi düşünmüşsün. hatta ben ekleyeyim birazdan resimlerimi

Eskiler göre göre sıkıldı zaten ama bakmak isteyenler profilden bakabilirler.

Sende biran önce eklede bakalım.