• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyyy cok güzelll amaa ne güzelllll misssss gibi bebisss kokucakkkkk her yer yaa :)) icinde huzurla uyusundaa büyüsünn insallaaaah
Amin canım çok teşekkürler. Bu arada sanırım ikinci bebiş olduğundan daha aldığım ilk şey bu uyku seti. Beşiğin siparişini verdik ama henüz gelmedi. İlk bebişimde daha bikaç aylıkken almaya başlamıştım. Şimdi nedense acele etmedim. Sanırım tecrübe :9:

Ebrucum bunu bir cok anneden duydum seninlede paylasıyım
İkinci bebekleri dünyaya geldiginde hediye alıyorlarmıs en sevdigi cikolata uzun zamandır istedigi mutlu olacak bir oyuncak kitap vs. Ve bunu sana kardesin getirdi yada bu senin icin kardesinden bir hediye diye ablaya/abiye verdiklerinde kardeslerini cocuklar daha cok sahipleniyormus yada kıskanclık varsa aza iniyormus bunu deneyen annelerden duydum hatırlarsan keremin komutanlarıyla bir tekirdag turu yapmıstık hem ordaki hanımlar söyledi hemde keremin annesinden duymustum birde annemin kuzeninden..
Çok güzel bir düşünce Ecem'cim ama benim kızımın buna inanacağını sanmıyorum. Yinede denerim. Ama şimdinin çocuklarının maşallahı var bilmedikleri şey yok. Belki yaşı daha küçük olsa dediğin çok işe yarardı ama şimdi yedi yaşında :9:

Tuğba'cığım sabah menümüz süt dışında aynıymış :34: tekrar geçmiş olsun cnm Allah rahatlık versin iyi geceler öptm :54:

aayy o ne şirin öylee :16: güle güle kullansın inşallah :nazar:
Çok teşekkürler Emine'cim. :16:

çok güzelmiş ebru güle güle kullansın küçük melek ebruuuu ismi ne olucak ilk kızının ismi ne bu arada
Teşekkürler Sema'cım. İlk kızımın ismi Hayrünisa, bunun ismide Gülce Su olacak inşallah :16:

Kızlar ben kacıyorum sabah yine erken kalkıcamm okula gittim tüm haftaa hala oturtamadım uyku düzenimi
İyiii geceleeeerr

Amin canım çok teşekkürler. Bu arada sanırım ikinci bebiş olduğundan daha aldığım ilk şey bu uyku seti. Beşiğin siparişini verdik ama henüz gelmedi. İlk bebişimde daha bikaç aylıkken almaya başlamıştım. Şimdi nedense acele etmedim. Sanırım tecrübe :9:

Çok güzel bir düşünce Ecem'cim ama benim kızımın buna inanacağını sanmıyorum. Yinede denerim. Ama şimdinin çocuklarının maşallahı var bilmedikleri şey yok. Belki yaşı daha küçük olsa dediğin çok işe yarardı ama şimdi yedi yaşında :9:

Teşekkürler Sema'cım. İlk kızımın ismi Hayrünisa, bunun ismide Gülce Su olacak inşallah :16:

Tecrübe böyle birsey iste biz olsak ohoo simdi hersey hazırdı hahaha :) saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah herseyi olacaktır zaten
Haklısın daha kücük olsaydı daha etkili olurrdu :)

bu arada benim pc gelmedi hala ya yapılmamış daha bugün eşim aramış yarın demişler eşimde leptopunu alıp gelmiş kızcam diye :1: yarın gelir inş telden talan ediyorum ortalığı yaa acemi olunca bide minik minik pc nin gözünü seveyim beee telefonda acil durumlar için süper bişi hemen elinin altında kafana bişimi takıldı gir bak teknoloji işte:27:

Kızlar ben kacıyorum sabah yine erken kalkıcamm okula gittim tüm haftaa hala oturtamadım uyku düzenimi
İyiii geceleeeerr
İyi geceler Ecem'cim ama foto yüklüyorum onlara bakta çık :9:

Tecrübe böyle birsey iste biz olsak ohoo simdi hersey hazırdı hahaha :) saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah herseyi olacaktır zaten
Haklısın daha kücük olsaydı daha etkili olurrdu :)
İlkinde bende öyleydim canım :9: Acaip hevesli oluyosun. Şimdide hevesliyim ama ne nerden alınır, ne lazım hepisini bildiğim için daha basit oluyor hemde daha çabuk hallediliyor. :16:

ikisi de çok güzel isim maşallah..

bu arada benim pc gelmedi hala ya yapılmamış daha bugün eşim aramış yarın demişler eşimde leptopunu alıp gelmiş kızcam diye :1: yarın gelir inş telden talan ediyorum ortalığı yaa acemi olunca bide minik minik pc nin gözünü seveyim beee telefonda acil durumlar için süper bişi hemen elinin altında kafana bişimi takıldı gir bak teknoloji işte:27:
Benimde netbook un enter tuşu bozulmuş. Eşim kahve damlatmış üzerine. HP nin Konya da servisi yokmuş. İstanbula gitti bakalım ne kadar sürede gelecek :50:

off ya yine erkenden uykum geldi benim :(
yatmaya gidiyorum artık :18:
13.takım hatunları iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin öpüldünüz :54::54:

Benimde netbook un enter tuşu bozulmuş. Eşim kahve damlatmış üzerine. HP nin Konya da servisi yokmuş. İstanbula gitti bakalım ne kadar sürede gelecek :50:

inş en kısa zamanda gelir ebruuuuuu... fotoları silme yarın bakarım ben canım kızımı uyutmam lazım benim cadı ayakta hala şu saat oldu babasına sırnaşıyor mızıklanmaya başladı merak ediyordum bebeğim bende göreyim herkese ii geceler mesaj sayılarını tekrar sayıp atıyorum sana şekerim kib

13.takım hatunları iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin öpüldünüz :54::54:
İyi geceler canım allah rahatlık versin :16:

inş en kısa zamanda gelir ebruuuuuu... fotoları silme yarın bakarım ben canım kızımı uyutmam lazım benim cadı ayakta hala şu saat oldu babasına sırnaşıyor mızıklanmaya başladı merak ediyordum bebeğim bende göreyim herkese ii geceler mesaj sayılarını tekrar sayıp atıyorum sana şekerim kib
Yükledim bile bak çıkmadan :34:

buse ebrucum benimkide
Maşallah seninkisinin de adı çok güzel :16:

iyi gidiyo busecim okul koşturmaca geçiyo bu gün sabah doktora gittim öğlen de okula baya yordu beni. Allah'tan akşam derslerim iptal oldu :21:
yoksa şu anda forumda fink atan değil klavyenin üzerinde horuldayan bi emoş olacaktı :1::1:

cidden büyük şanss :8:

Resim dedinizde ben bebişli hallerimin fotolarını ekleyeyim size :9:

evet eveeeet :46:

Bugün pek özenemeyeceğim yazarken, menümü yazmak için geldim geçmişe de bakamıyorum :\

:42: BUGÜNKÜ MENÜM :42:

Kahvaltı
Kepek ekmeğine beyaz peynir-domatesli sandviç
1 küçük kutu süt

Öğle
1 kepçe düğün çorbası
3-4 yk barbunya

Akşam
1 kase yoğurt
5 yk ıspanak

+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
-Spor yok maalesef hasta olduğum için :(

Kızlar ayakta durmaya halim yok, sürekli yatmaktan heralde başım dönüyo bi de yeni uyandım yine uyuycam o kadar halsizim :\
Yarın okula gitmeyi düşünmüyorum kendime gelebilirsem uğrarım mutlaka.
Bugünlük benden bu kadar Allah rahatlık versin hepinize kendinize çok iyi bakın

canım yaa tekrar geçmiş olsun. hasta olmana rağmen menün güzel. allah rahatlık versin tubişim:29:

http://www.tac.com.tr/satis/cImage/kucuk/71045346.jpg Bakalım çıkacak mı resim? Kızlar bebişime uyku seti aldım, bakalım hoşunuza gidecek mi? Ama çok küçük çıkıyor resim. :(

ay bayıldım ben bunaa harika bi seçim olmuş ebrucum, iyi günlerde sağlıkla kullansın bebiş :16:

Ayy yaa keske bizimde ertelenseydi ama atlattım simdi yarın var 2 dersim arasında 4 saat var offf yaa offffff

Semooosss simit diyeti nasıl oluyorrr bayılırımda simite :)))))

döndümm busecikkk :)) 55 icin 3 hafta hedefliyorum 2 hafta hic tartılmicam bakalım neler olucakkk :)

Artık kacamakkkkk yok silkelendm birde herkes oooo cok zayflamıssın kac kilo verdn dynce gaza geldm dun cikolata falan :( :17::18:

Sacma sapan bişiydi hahaha gecenin kasvetinden kaynaklansa gerek sabahta okulla gderken sildim :)) pantolonumun bedeniydi :)

Dur buraya yükliymm o zaman :))

hadi bakalım ecooşş :8: ben 3 gün bile tartılmamaya dayanamam kolay gelsin :27:

BUGÜNKÜ MENÜM:

sabah:

2 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates
1 dilim peynir
yeşillik
(sandviç gibi yapıp yedim baya güzel oldu :))

ara:

1 Fincan sade nescafe

öğle:

1 h yumurta
domates,biber,roka
1/2 kase yoğurt

ara:

1 elma

akşam:

1 kase yoğurt
4-5 kaşık patates yemeği suyu

ara:

1 bardağa yakın yoğurt suyu

2 lt su, 2 fincan 5li çay, 2 fincan nescafe. 1 saate yakın yürüyüş.

her şey güzel ama o suyu niye içtin ki sen :26: hiç iyi olmamış, hem de doyurucu da değil yani :44:

En en en alttaki aslında kırmızı olan pantolonum flashtan baska renk cıkmıs kızlarla bulustugumda giymistim albumde bunlar vardı birde eski pantolonlarımın bedeni sonra giyerek cekmeye karar verdim keros gelsinde kendi kendime cekince olmuyo

Eki Görüntüle 650050

ay ecooş bunları mı diyorsun, ben kendi fotonu koydun sandım yahu :9: bunları görmüştüüüm :6:

İyiii geceleeeerr

iyi geceler kuzucuum :3:

sana da iyi geceler emooş :3:

İyi geceler canım allah rahatlık versin :16:

Yükledim bile bak çıkmadan :34:

Maşallah seninkisinin de adı çok güzel :16:

gördüm gördüm bebeğim mşallah bence çok kilo almamışsın çok tatlsınız üçünüzde sen onlar büyüsün sonra gör 3 genç kız dolaşırsınız artık

gördüm gördüm bebeğim mşallah bence çok kilo almamışsın çok tatlsınız üçünüzde sen onlar büyüsün sonra gör 3 genç kız dolaşırsınız artık
Aldım canım yaaaa dün sabah tartıda 82 kiloyu gördüm. Bir kısmı ödem bunun ama olsun yinede rahat 17-18 kilo aldım. Sanırım boyum uzun olduğu için (172) pek göstermiyorum. Göbeğim önde top gibi duruyor sadece:9:İnşallah o günleride görürüz Sema'cım :16:

ebrucuum bence az bile almışsın kiloo, zayıf hamile bir kadın olmuşsun resmeeen :52: maşallaaahhh :nazar::nazar::nazar:

bugün sanki çok wc ye çıktım kızlar, umarım yarına yine dönerim 53.2 ye falan :23:

ay bayıldım ben bunaa harika bi seçim olmuş ebrucum, iyi günlerde sağlıkla kullansın bebiş :16:
Teşekkürler Buse'cim yaaa beğenmenize bende sevindim. Çünkü sadece 10 dk içinde karar verip aldım :9: Resimleri de ekledim bak bakalım :16:

Back
X