Geçmişi okudum geciktirmeden canlarım. Allahıma şükürler olsun bugün daha iyiyim. Öksürük feci şekilde devam ediyor ama en azından yataktan kalkınca başım dönmüyor. Tam iyileşmedim ama, doktor lafını duyunca bi kendime geliyorum bişeyler oluyo bana yeter ki doktora gitmiyim takla bile atarım hasta hasta :)
Kızlar öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim
Ecemim menülerin kendine gelmiş sonunda. Simit diyeti falan değil basbaya
ECEM DİYETİ bu :) Bu arada kızarmış ekmek konusunda çok haklısın, iyi bir hatırlatma olmuş. Hem o şekilde çok çok daha lezzetli oluyor bence.
Ebrum uyku seti çok ama çok tatlıymış

10 dakikada gözü kapalı seçilebilecek kadar hoş yani.. Diğerlerini görmedik ama boşver gerek yok görmeye :) güle güle sağlıkla büyüsün inşallah

Bu arada ilk kızının ismi çok güzelmiş. Hayırlı kadın, kadınların hayırlısı demek.. Ne güzel bi isim seçmişsiniz. Gülceye de baktım şimdi o da çok güzel. Bikaç farklı anlamı var sanırım ama benim ilk okuduğum; Güle benzer, güle yaraşır, gül gibi güzel anlamıydı.. Çok beğendim cidden <3
Eminecim bebeğim dünkü menün çok güel olmuş bişey haricinde onu da ebru ve buse söylemiş zaten. Ama bak böyle böyle öğreniyoruz işte. Sıkma canını

Yürüyüşün de çok güzel..
Busem ben de aldım çaykurun teneke yeşilçayından ama hala eski poşetçaylarımı kullanıyorum. Onları bitiriyorum yani. Nasıl demliyorsun sen onu anlat bakim tuğbişine?
Venüs'üm olur böyle zaman zaman. Sen de sıkma canını lütfen, nasıl toparlayacağımızı da öğreniyoruz burda herşeyi öğrendiğimiz gibi. Bugün misler gibi dengelersin akşam yediklerini

Ebru'nun da dediği gibi hareketini arttırırsın ufak da olsa değişikliklerle. Bu ve bunun gibi şeyler :)
Ya bu arada
Açelya'nın numarasını almış olan var mıydı?