• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bugün yaptıklarımdan bahsedeyim biraz. Maşallah bugün keyfim çok yerindeydi :9:Çok geç kalkmadım ama geç bir kahvaltı yaptık. Arkasından bebişimize alışverişe çıktık. Bu ara yaptığımız tek şey :9:Bi sürü şey aldım miniğime. Banyo küveti, kovası, maşrapası, köpüklü banyo filesi, hastane çıkışı, bikaç tane çıtçıtlı body (Bitanesinin üstünde doğuştan aslan yazıyor:9:), tulum, mama önlüğü, çorap, battaniye, eldiven, bide bikaçtane mendil. Hepsi birbirinden şeker. Tabii kız kıyafetleri olunca biçoğu pembiş pembiş. Gerçi erkek olsaydı yüzde 100 bütün herşeyi Sarı - kırmızı olurdu :16:Daha eksikleri var inşallah doğuma kadar hepsini yavaş yavaş tamamlayacağım. :49::emir_bebek:

ay ne ciciii :16: sağlılla kullansın gülce bebek :16: ben de ilerde bi kızım olsun çok isterim, Allah biliyor gönlüm kız çocuktan yana :17:

Evet canım Gülce Su :16: Ama kandıramazsın beni bununla :60::60: Bu arada ben suyu gerçekten çok severim. Hayrünisa'da çok seviyor :16:Bence boşver sen kayınvalideni onlar iyi olsunlar yakında dediğin gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye, sen uzaktan izle bulaşma bence :34: Bu arada sormayın ben acaip ağlak oldum çıktım. Bu arada dengem değişmeye başladı. Rüyalarımda bile eşimi kıskanmaya başladım. Duymasında :30: Dünde alışverişten sonra yanına gittim. Çok yoğun bu aralar doğal olarakta yorgun. Benimle ilgilenmiyor diye içerledim iyice. Yemeğe çıktık akşam. Oturdum orda hüngür hüngür ağladım. Adamcağızda şaşırdı ne olduğunu anlamadı :9:Bu hamilelik beni bayağı etkiledi. Sanırım lohusalıkta da pek iyi olmayacağım. :26:En ufak şeyde hemen gözlerimden iniveriyor. :14:

ay canım kıyamam yaa :26:

Süpersin kuzucum ya :46:

Ecem sana inanamıyorum o halinle yaptın mı yani şu temizliği :20: Lütfen daha da dikkatli ol ya nası iyileşceksin sen

DOĞUŞTAN ASLAN BENİM YEĞENİM :emir_bebek:

Sana ben kıyamaaaamm.. :29: Olur böyle meleğim ya takma kafana.. Bu sürecin olumlu yönleri olumsuz yönlerinden çok çok daha fazladır eminim :16:

asıl sensin o süper tubişiiiim :16: yerim seni kızz :54:

Canlarım şimdi kaçmam lazım. Çamaşır asacağım. Yarın sabaha kuruması gerekiyor. Ayrıca yarın sabah hastaneye gidip doğum öncesi raporumu almam lazım. Büyük ihtimal öğleden sonra gelirim. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler. :16:

iyi geceler ebrucuum, bu halde iyi dayanıyorsun bu koşturmacaya maşallah :nazar:

:29:

Ayy canım kolay gelsin. Dikkat et beline falan eğilip doğrulurken..:49: Seni seviyoruz iyi ki varsın, yarın görüşmek üzere inşallah..

Ben de çıkıyorum canlarım, iyi geceler herkese :3:

sen de mi çıkıyorsun tubiş :31: iyi geceleer sana daa :3:

bugün protein günümdü kızlar. o sebeple menümde çeşit az :31:

MENÜM

sabah
dukan krep
hindi füme
piliç jambon
üçgen peynir

ara
yoğurt

öğlen
tavuk
yoğurt

ara yok

akşam
tavuk
yoğurt
2 tane çeri domates (protein gününde 1 yk izin var domatese)

ara saat 21.30
çay
dukan muhallebi

saat 00.21 ve yine sabahlayacağım sanırım kızlar o yüzden bu son yaptığım ara sorun değil :34:

3 fincan yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri

:42:

3 ziaretçi diyor bu saatte alttaaaa :52:

hala yatmadım uyku düzenim iki gündür biraz bozuldu :26: ama yatmalıyım :47:

iyi geceleerr hatta günaydın kızlaaar :9:

Bu saat olmuş hala neden kimsecikler yooookkk :53: GÜNAYDIIIN :16: Saat 12'den önceye kadar gelirseniz günaydın'ım geçerli olur :23:

hala yatmadım uyku düzenim iki gündür biraz bozuldu :26: ama yatmalıyım :47:

iyi geceleerr hatta günaydın kızlaaar :9:

Uyku düzenin kilo vermeni de çok etkileyen bişey busem bu durumu bi an önce değiştirmeye çalış :31:
ay ne ciciii :16: sağlılla kullansın gülce bebek :16: ben de ilerde bi kızım olsun çok isterim, Allah biliyor gönlüm kız çocuktan yana :17:

ay canım kıyamam yaa :26:

asıl sensin o süper tubişiiiim :16: yerim seni kızz :54:

sen de mi çıkıyorsun tubiş :31: iyi geceleer sana daa :3:

Ben de seni yerim ham diye :39:

bugün protein günümdü kızlar. o sebeple menümde çeşit az :31:

MENÜM

sabah
dukan krep
hindi füme
piliç jambon
üçgen peynir

ara
yoğurt

öğlen
tavuk
yoğurt

ara yok

akşam
tavuk
yoğurt
2 tane çeri domates (protein gününde 1 yk izin var domatese)

ara saat 21.30
çay
dukan muhallebi

saat 00.21 ve yine sabahlayacağım sanırım kızlar o yüzden bu son yaptığım ara sorun değil :34:

3 fincan yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri

:42:

Sen sorun değil diyorsan değildir :))

Ebru'cum sana özel mesaj atıyorum gözünden kaçarsa diye buraya da yazayım dedim :126:

Benim şimdi çıkmam lazım ve kesin herkes yine ben gittikten sonra gelir off :31:

tünaydııın kızlar :) dün çok fena uyumuşum yorgunluktan kıyafetlerimi bile çıkaramamışım
tugbam gitmiş yetişememişim tühh
gece döktürmüşsünüz yine baya birikmiş mesajlar :)

Ya kızlar annemle temizlik yapıyoruz kaçtım odama geldim bakıyorum yine kimse gelmemiş ya noluyo size bugün :44:

Uyku düzenin kilo vermeni de çok etkileyen bişey busem bu durumu bi an önce değiştirmeye çalış :31:Ben de seni yerim ham diye :39: Sen sorun değil diyorsan değildir :))
eveet tubisim o yuzzden derhal uyku olayini duzeltmeliyim. :/

A emine'cim adını görüyorum aşağıda. Ama şimdi yine gitmem lazım temizliğe devam edicez annemle inşallah gelince konuşuruz :31:

dünkü menüm:

sabah:
activia kahvaltım

ara:
2 kuru kayısı

öğle:
yarım tost
ayran

ara:
1 bardak çay
1 fincan nescafe

akşam:
yok (tost yiyince cnm istemedi)

ara:
2 kaşık yoğurt

2 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan elma çayı, 1 bardak çay

dün çok yürüdüm ama spor amaçlı değildi. 30 dk mekik+egzersiz

A emine'cim adını görüyorum aşağıda. Ama şimdi yine gitmem lazım temizliğe devam edicez annemle inşallah gelince konuşuruz :31:

saat 3 e kadar burdayım tatlım konuşuruz :) 4 de toplantım var okula gitmem lazım. bugün hiç çimden gelmiyo ama gitmek zorundayım :50:

geldim tubisiim :/ uyanamadjm vallahi. kahvalti falan anca geldim. :/
busecim hoşgeldin :)

Back
X