• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:42: BUGÜNKÜ MENÜM :42:

Kahvaltı (08:00)

1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta

---

Öğle (12:30)

1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa
3 yk şehriye pilavı

---

Akşam (17:30)

1 kase yoğurt
2 yk tavuk sote

---

+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 60 mekik

Son düzenleme:
yarım saat önce eve geldim kızlaar :ssz: ayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi :55:

yarım saat önce eve geldim kızlaar :ssz: ayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi :55:

Yine biri geldi ve ben gidiyorum :31: Bu aralar biraz böyle oldu ama hep yoğunluktan yorgunluktan hastalıktan fazla ilgi gösteremedim takıma çok üzülüyorum :(

Yarın da bi arkadaşım için iş görüşmesine gideceğiz. Dinleneyim ben. Çünkü sabah yürüyüşe çıkmayı planlıyorum inşallah.

Sizi seviyorum canlarım, hepiniz Allah'a emanet olun... :16: Seni de çoook öpüyorum Buse'm..

Yine biri geldi ve ben gidiyorum :31: Bu aralar biraz böyle oldu ama hep yoğunluktan yorgunluktan hastalıktan fazla ilgi gösteremedim takıma çok üzülüyorum :(

Yarın da bi arkadaşım için iş görüşmesine gideceğiz. Dinleneyim ben. Çünkü sabah yürüyüşe çıkmayı planlıyorum inşallah.

Sizi seviyorum canlarım, hepiniz Allah'a emanet olun... :16: Seni de çoook öpüyorum Buse'm..
senin yazdıklarını okudukça ben yoruluyorum :9: bu ara baya yoğunsun tuğbacım :)
iyi geceler tatlım bende çok öptüm seni :)

delirdim ya sabahtan beri ders notları indirmem lazım boyutu da baya büyük yarıya geliyo internet kopuyo. 1 saattir telefondayım sonunda düzeldi derin bi ohh çektim :)

selam canım benim diyet süper gidiyo bakalım yarın ne çıkcak çok umutluyum:16: bugün 5-6 aydır giyemediğim bi pantolonumu giydim düğmesini kapatabildimm çok sevindirik oldum :52:

busecim benim bildiğim küllü sarının içinde hafif kızıllık oluyo ben bi kere küllü sarıya boyamıştım kızılımsı oldu sonra gidip kumrala boyadım :D şimdi de kendi saçım olsun diye kısacık kestirdim :D

ciddi misin yaaa :26: sarı istemiyorum ben kumral olmak istiyorum aslında ama nasıl oalcağım bilmiyorum. boyayı da akılsız kafam evde unutup cıkmışım evden ama konuştum getirin alırız değiştiririz dediler. yani yeni boyayı henüz almadım ne yapacağımı şaşırdım valla :26:

canım bende biara kızıl yapmıştım saçlarımı. Herkes yaptırma çok uğraşırsın döndüremezsin demişti ama inan hiç uğraşmadım hiç akmıyodu boyam hemde çok çabuk döndürdürm. Ama ben kahveye boyadım öyle dödürdüm kendi saçım kahve çünkü sarıya döndürmen için sanırım önce kendi rengine döndürmen lazım sonra istediğin renk yaparsın.

e ben de kahve yapayım o zaman eğer kurtulacaksam kızıldan :26: sonra da kumrala dönerim kahveden olur mu acaba öyle? yok işte sarı istemiyorum ebrucum. yeterki kızıldan kurtulayım diye sarıya girişecektim. sarı olduktan sonra da kumrala geçecektim. yani amacım kumral. kendi saç rengim de kumral :26:

Canım ben de saçımı kumral yapmak için çok uğraştım ama olmadı. Kumral rengi tutturmak çok zor, tonu da hemen akıyor. Bence güvendiğin bir kuaföre yaptır. Şuan ki saç rengine göre boya önerebilirim. Kahveden kumrala, sarıdan kumrala geçmeyi biliyorum ama kızıldan bilmiyorum. Bilen birini bulamazsan güvendiğin bir kuaföre yaptır bence.

Ben her gün 10 bardak içiyordum fakat son iki gündür 8 bardak içmeye başladım. Arttıracağım canım, su içmek diyete ciddi bir yardımcıdır, yadsımamak lazım. :)
Yarın yüzlerimiz gülecek canım, umuyorum.. :)

canım önce öyleyse kahveye geçsem, kahveden nasıl geçerim kumrala :26: ay off yaa :ssz:

maşallah size kızlar dukan sabırın ta kendisi veee yaptığınız büyük büyük başarı tebrikler

buseeeee bacaklarının güzelliği hasta olursan işe yaramaz dur havalar bozuk atıyor yaz gelsin şıkır şıkır giy tadını çıkar şimdi hasta olma buse seninle yazarken birden kızım büyüdü hayal ettim genç kızlığını benim busişim nasıl olur acaba?

tubacımmmm geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine sen bize lazımsın meleğim

ay evet işte çıldırdım semoş :27: kızın da benim gibi çok tatlı bir genç kız olur kanımcaa ne de olsa annesine çekeer :9:

kızlar bakın bugünkü kahvaltım :) 2 dilim ekmek koymuştum ama 2.sini yiyemedim
Eki Görüntüle 657592

doyurucu ve sağlıklııı :46:

Maşallah de canım mşallah. :nazar::9:İnşallah sizlerde hedef kilolarınıza ulaşırsınız biran önce.
Menün çok güzel oluş canım su az olmuş. Zaaten sende farkındasın bunun. Ayrıca menülerin yanına saatleride eklersen bidaha kine daha iyi olur.

Ekmek ve tatlı yememen gereken şeyler. Dedim ya bir gününü yaz tamamen yardımcı olmaya çalışayım sana.

Benimde aklımdan sen geçtin. Hamilelik albümünü silecektin Buse ye söylesemde saç rengime baksa diye düşündüm. Kızıllarımı görmüşsündür. Üzerine kuaför koyu kumral boyadı bir kat. Arkasından denize gittim ve kızıllar sarıya dönüştü nerdeyse. Bu kadar çabuk açıldığına kuaför bile şaşşırdı. Bence sen kendin dönersen uzun sürebilir. Kuaföre boyat derim.

Afiyet olsun canım, menü su ve spor harika tebrik ederim seni. Saatler süper olmuş. Kızlar bütün menülerde saat istiyorum. Duydu dimi herkes.:34:

Çok lezzetli görnüyor canım afiyet olsun. Haşlanmış yumurta dimi o?

senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:

Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar lütfen gönderin ve bu sözü bana bir daha söyletmeyin. Lütfen zamanında yollayın.

[TABLE="width: 465"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 102, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, width: 77, bgcolor: transparent, align: right"]08.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 79, bgcolor: transparent, align: right"]09.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 76, bgcolor: transparent, align: right"]11.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 74, bgcolor: transparent, align: right"]12.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]13.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]14.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]basakahmet[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]21[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]130[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]32[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]yaseminnn1987[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]103[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]92[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]122[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]445[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eline sağlık ebrucum :54:

buse resmen fark atmış hepimize :9:

yok yahuu :17:

kızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardık :53: Kete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık :27:

Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledik :31:İşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş :24: Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.

Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum :10:

ah kuzuuum hayırlı olsun gelişler de gidişler deee :54:

ben de seni kocaman öpüyorum tubişiim :16: yerim senin yanaklarını ben :27:

kızlar artık kalabalığızz vardır elbet şu kızıl saçımdan nasıl kurtulacağımı bilen biri heeee :27: kumral olmak istiyorum ben ya da canlı bi kahverengi :26:

kendime iki tane kazak aldım emoş bugüün :8: indirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı :27: tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım. :9:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

kim var ordaaaaaaaa :23: gelin hadi yaa tek kaldım sanırım ben burda :26:

MENÜM

sabah 11.30
omlet
hindi füme
üçgen peynir

ara 13.30
dukan helva

öğle 15.30
tavuk
yoğurt

ara 19.00
yoğurt (yanıma almıştım 100 gr light danone)

akşam 22.45 (eve anca girmiştim)
tavuk
yoğurt

2 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok (3 saat avm gezdim, ayağım koptu)

:42:

aaa emoş gitmiş semoş gelmiş neyse kiii :9:

semooş :3:

başım çok ağrıyor kızlar :5: bugün banyo yaptım dışarı çıkmadan. ondan sonra başım ağrımaya başladı. aslında saçımı da kuruttum ama niye oldu bilmiyorum :ssz: çatlayacak gibi ağrıyor şuan arttı saatler ilerledikçe baş ağrım :ssz:

baş başa kaldık emoş :9: nabeeer :23:
iyi tatlım ibgilizce ödevlerim var birikti kaç gündür onları yapmaya çalışıyorum sen nasılsın?

kendime iki tane kazak aldım emoş bugüün :8: indirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı :27: tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım. :9:
oy oyy oyyy iyi yapmışsın tatlım yarın amlum ayın 15i babiş para gönderecek bende alışverişe çıkcam :8:

başım çok ağrıyor kızlar :5: bugün banyo yaptım dışarı çıkmadan. ondan sonra başım ağrımaya başladı. aslında saçımı da kuruttum ama niye oldu bilmiyorum :ssz: çatlayacak gibi ağrıyor şuan arttı saatler ilerledikçe baş ağrım :ssz:
hava rüzgarlıysa saçından dolayı yapmış olabilir ben ne zaman banyo yapıp çıksam başım ağrır akşama kadar :S

iyi tatlım ibgilizce ödevlerim var birikti kaç gündür onları yapmaya çalışıyorum sen nasılsın?

oy oyy oyyy iyi yapmışsın tatlım yarın amlum ayın 15i babiş para gönderecek bende alışverişe çıkcam :8:

hava rüzgarlıysa saçından dolayı yapmış olabilir ben ne zaman banyo yapıp çıksam başım ağrır akşama kadar :S

ah bu ödevleer :9:

bugün hava harikaydı emoş yaa, ne zamandır olmadığı kadar iyiydi hatta :9: zaten başım daha evden çıkmadan ağrımaya başladı. arada oluyor böyle ve uyumadan geçmiyor. doktora muayene oldum. ne sinüzit ne migren çıkmadı. stresten oluyor olabilir :31:

sınavıma 3 hafta kaldı yaa :( çok stresliyim netlerimi yükseltemedim hala :(

ooff fenaa, sınav zamanı midemde gastrit çıktı benim. üni beni hasta etti resmen :ssz: dikkat et sen de benim gibi olursuun :50:

ah bu ödevleer :9:

bugün hava harikaydı emoş yaa, ne zamandır olmadığı kadar iyiydi hatta :9: zaten başım daha evden çıkmadan ağrımaya başladı. arada oluyor böyle ve uyumadan geçmiyor. doktora muayene oldum. ne sinüzit ne migren çıkmadı. stresten oluyor olabilir :31:

ooff fenaa, sınav zamanı midemde gastrit çıktı benim. üni beni hasta etti resmen :ssz: dikkat et sen de benim gibi olursuun :50:
bi zamanlar bende de ülser başlangıcı vardı allahtan çabuk atlattım. şimdi de böyle stres yaptığımda mideme ağrı giriyo. 3 hafta kaldı çok az geliyo gözüme :S daha çalışmam gereken çok şey var :50:

kızlar, bugünkü menüm;

sabah 09:30
1 kupa tek şekerli neskafe
1 bardak ballı bıldırcın yumurtalı süt ( bunu astımım için içiyorum iyi geliyor yoksa hayatta içmem)
5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir

ara 12:30 8 adet badem

öğle 13:30 bir tabak yağsız haşlanmış makarna bir bardak ayran

ara 16:30 bir elma, şekersiz neskafe

akşam bir tabak kıymalı kapuska, yoğurt, bir buçuk dilim tam buğday, bol yeşillik

dahada bişey yemem, eşim gelince bir türk kahvesi içerim
afiyet olsun makarna yememeye çalış canım birde tam buğday yerine kepek veya çavdar tercih edebilirsin

:42:BUGÜNKÜ MENÜM :42:
:56:
sabah:(10:00-10:30)

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 hindi salam
1 tutam maydanoz
1 dilim kepekli ekmek

ara:(12:30)

yarım orta boy muz

öğle:(14:00)

3 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara:(16:00)

2 kuru kayısı

akşam:(18:30)

4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara:(21:30)

1 çay bardağı ayran

2,5 lt su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan karışık bitki çayı, 2 çb çay
(içeceklerin hepsi şekersiz )

:8::8::8:
20 dk yürüyüş , 20 dk egzersiz
afiyet olsun emoşcum

kızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardık :53: Kete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık :27:

Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledik :31:İşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş :24: Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.

Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum :10:
tuğbacım kardeşin için gözün aydın annenlerde sağlıklı sıhhatli gider gelir inş allah kabul etsin canım şimdiden

sağol tuğbacım inşallah kısa sürede veririm
alışmışım ya gece yemeye çok açım şuan :(
iyigeceler herkese, ben çok yoruldum bugün erken yatıcam
kendinize iyi bakın ..
tuğbada açıklamış emelcim yoğurda bir çay kaşığı tarçın atabilirsin sütede aynı şekilde hem tok tutar hem metobolizma hızına yardımcı olur yada süte bir çay kaşığı türk kahvesi koyarsan antioksidan etkisi olduğunu duymuştum

:42: BUGÜNKÜ MENÜM :42:

Kahvaltı (08:00)

1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta

---

Öğle (12:30)

1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa
3 yk şehriye pilavı

---

Akşam (17:30)

1 kase yoğurt
2 yk tavuk sote

---

+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 60 mekik
afiyet olsun tuğbacım

ciddi misin yaaa :26: sarı istemiyorum ben kumral olmak istiyorum aslında ama nasıl oalcağım bilmiyorum. boyayı da akılsız kafam evde unutup cıkmışım evden ama konuştum getirin alırız değiştiririz dediler. yani yeni boyayı henüz almadım ne yapacağımı şaşırdım valla :26:

e ben de kahve yapayım o zaman eğer kurtulacaksam kızıldan :26: sonra da kumrala dönerim kahveden olur mu acaba öyle? yok işte sarı istemiyorum ebrucum. yeterki kızıldan kurtulayım diye sarıya girişecektim. sarı olduktan sonra da kumrala geçecektim. yani amacım kumral. kendi saç rengim de kumral :26:

canım önce öyleyse kahveye geçsem, kahveden nasıl geçerim kumrala :26: ay off yaa :ssz:

ay evet işte çıldırdım semoş :27: kızın da benim gibi çok tatlı bir genç kız olur kanımcaa ne de olsa annesine çekeer :9:

doyurucu ve sağlıklııı :46:

senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:

eline sağlık ebrucum :54:

yok yahuu :17:

ah kuzuuum hayırlı olsun gelişler de gidişler deee :54:

ben de seni kocaman öpüyorum tubişiim :16: yerim senin yanaklarını ben :27:
teşekkürler meleğim

güle güle giy canımcım

aaa emoş gitmiş semoş gelmiş neyse kiii :9:

semooş :3:
yeni gördüm busecim geçmişi okuyordum napan balım

geçmiş olsun ben hiç kurutmayı sevmem çook kötü bir alışkanlık biliyorum...

emoşşşşşşşş napan şekerim allah kolaylık versin sınav stresi zor sakin ol inşş iistediğin sonucu alırsın strese gerek yok

Back
X