• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayran detoksunu biliyorum canım ve takımda eski arkadaşlardan uygulayan çok oldu. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri yaparlardı ki cuma günü tartıda güzel bir sonuç görsünler. Yapabilen varsa eğer aynı bu şekilde güzel kilo verdiriyor. Yapmadım ama yapan çok kişi gördüm tavsiye ederim.

Yağı çok azaltma Burcu'cum. Normal beslenmene devam et sadece yememen gereken şeyleri yeme çünkü önünde daha uzun bir zaman var. Yavaş yavaş olacak. Birden herşeyi azaltırsan olmaz. Sonra azaltacak bişey kalmaz. Buse diyetinin sonlarına yaklaştı. Zaten onunda yavaş yavaş miktarlarda azaltma yapması gerekiyor. Yoksa diyet bir süre sonra sıkıyor ve sonuca hemen ulaşmak istiyorsun.

Ben böyle çayları tavsiye etmiyorum Ceren'cim. Bence sende bu aldıklarını bitirdikten sonra devam etme. En iyisi yeşil çayı. Asla vazgeçmeyin yeşil çaydan derim.
Meyve suyu haricinde güzel bir menü canım. Unutma meyve suyunu asla içmiyoruz. Taze sıkılmış bile olsa. Meyve şekeri bize çok masum gibi görünüyor ama en az normal şeker kadar etkili. Fazla alındığında direkt depo ediliyor.

İnşallah hastalanmazsın canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsın :16:

Yeşil çay konusunda benim gibi düşünen birisini buldum ve çok sevindim. :9: Buse'cim o soruyla ilgili kardeş takıma yazdım. Buraya yazmadım. Bilmem gereken bir iki bilgi daha var. Araya karışmasın diye o arkadaşa da özelden gönder dedim. Çünkü ayrıntılı bir hesaplama. Aslında karar defterinde açık açık yazıyor ama sanırım tam anlaşılamamış. O yüzden hesap doğrumu yanlışmı bişey diyemedim.

İnşallah düzelir biran önce Sema'cım. Senin kaç hafta oldu listeden ayrılışın. İki hafta geçti dimi?

Ayyy çok iyi yaaaaaaaaaaaaa :9:

Bu arada senin boyuna göre 49 kilo olman gerekiyor Sema'cım. Bence 60 yetmez sana.

Size bişey anlatayım hemen. Eşim geçen yıl diyete başlamadan önce adidasın bir eşofman takımını almıştı bana hediye olarak. Hatta fotoğraflarda var. Bedeni ya XL tı ya da L. 4-5 ay giydim(diyet boyunca). Sonra kollarında ve paçalarında tüylenme yaptı. Aldığımız mağazaya götürdük. Yaklaşık bir ay sonra değişim kartı geldi. Yenisini almaya gittik. Ben başka bir takım beğendim. Bedene bakıyoruz tezgahtar kız size S olur dedi. Yok canım olmaz demişim. Neyse deneyelim dedim. Small giydim oldu :52: Gözlerime inanamadım. Hatta arada müşterilere felan sordum olmuş mu diye. Anlayacağınız XL lardan smalla inince insan şok oluyor. Ama hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Çok güzel bir duygu. Düşünsenize kızım geçen yıl 24 kiloydu. Ve ben toplamda 23 kiloya yakın bir kilo verdim. Yani benden tam 6 yaşında bir çocuk eksilmiş oldu. :30:

Oyy kuzum benim yaaa ben yazacaktım. Hatırlıyorum mesajını ama araya bişeyler karıştı yazamadım. Yazarım birazdan. :16:

Bu konuda hiç yardımcı olamayacağım çünkü kızımı emziremedim. Sadece 15 gün ya emdi ya emmedi. Hiç anne sütü almadı. İnşallah bu bebişimi doya doya emzirebilirim. Ama seninkisinin vakti gelmiş. Maşallah fotoğraflarda kocaman kız gibi duruyor.

Sema'cım bayıldım menüne. Afiyet olsun. :nazar::46:

Akşamki dukan helva hariç hepsi süper. Miktarlarıda azaltıyor musun yavaş yavaş ?

Bence saatleri kötüde olsa güzel bir menü olmuş canım. Ayarlayabilmişsin saatleri. Tebrik ediyorum. :46:
Hoş geldin Ecem'cim yaa merak ettim sen gelmeyince. Sen iyi ol sorun yok .Arada iyiyim diye yaz buraya. Geçen günde Betül'ü merak ettim, inşallah bişey yoktur diye. Aradım konserdeymiş hatun, gezenti dicem şimdi gıyabında konuşmuş olcam :9:Neyse dedim konserde olduğuna göre iyidir, sorun yoktur. Merakta bırakmayın bizleri. Tuğba'yı arayacağım ama acaba müsait olur mu diye düşünüyorum. Aklıma gelen saatler ya çok geç oluyor, ya da okul vakti oluyor. İyi çalış derslerine inşallah bitirirsin biran önce. :16:

Bencede yeme. Bu arada neden tek tek alıntı yapıyorsun, cepten mi giriyorsun? Merak ettim :9:

Diyette genelde kabızlık görülür. Ama kişiden kişiyede değişir sanırım. Ben bu çaylara karşıyım yukarda da yazmıştım zaten. İçmeseniz iyi olur ama almışınız boşa gitmesin. :26:

Bence seninkisi psikolojik artık. Kronik diye diye kronik etmişin. Bi rahatlat aklını. Kronik felan değil bence istesen çok çabuk kurtulursun bu durumdan. Ben anlattım sana durumu. Dene bence söylediklerimi :34:

telefondan girmiorum ama alıntı yapmayı hala çözemedim daha nası yapılıyor filan kaptanım :8: sölediklerini denedim ama tık yoktu 10 dk ya önceye kadar şimdi rahatladım :52: rahatlıcam artık söz :54:

sabah

2 dilim tam bugday arasına domatesli peynirli tost
1 kutu meyve suyu

ara

1 galeta 1bardak sade kahve

öğle

tarhana çorbası küçük kase

salata

2 yemek kaşığı yogurt

ara

1 kivi 1 galeta

akşam

2 tane alabalık (ızgara)

bol salata

2.5 litre su içtim 2 bardak 9lu çay

egzersiz olarak 30 dk ısınma ve bacak harektleri 15 dk yürüyüş(2 durak önce inip eve) 250 tane ip atladım :42: saygılar benden efendim :16:

meyve suyu haricinde güzel bi menü canım
canım doğru gibi duruyor ama ben de emin değilim :26: kaptanımız ebru görünce cevaplar, böylece ben de bu işlemi net bir şekilde öğrenmiş olurum hatta :31:

1 yk yağ yeterli bizler için, fazlası depo canım. ben günde 1 tatlı kaşığı yağ kullanıyorum, onun haricinde yoğurdumda, sütümde, etimde vs olan yağ da eklenince hayli hayli yetiyor yani. fazlası kilodan başka bir şey değil. sen bence yağı azaltmalısın, yağı komple çıkarmayacaksın, azaltacaksın. senin yaptığın şekilde de vücudun gerekli vitamini alamaz. yemek kısmaktansa yağ kısmak daha mantıklı geliyor bana. vücut kendini kilitleyip korumaya alabilir yeterli besini almazsan, bu kez de kilo veremezsin :31:

tuz ben gerekmedikçe kullanmıyorum, işlenmiş gıda sonuçta ve vücutta su tutuyor. :31:

yine de sen bilirsin tabi. :55:

venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladım, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadım :27: normalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa :52: hem soruyor hem atarlanıyor hatun :9:

sinameke var mı o çayların arasında, varsa bu kadar tüketmeniz doğru değil kızlar. bağırsaktaki kılcal tüyleri de dışkıyla attırıyor, bu sefer besinler yeterince bağırsakta tutunup emilemiyor, haberiniz olsun. en güzeli yeşil çay, bunu bilir bunu söylerim. başka bu tarz şeylere ihtiyacımız yok :34:

hoş geldin cerencim. ben de buse. 23 yaşındayım, 1.58 boyunda 52.3 kiloyum, bekarım. şuan calışmıyorum :ssz:

sen de bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim. :31:

pek beğendim burcucum, afiyet olsun :nazar:

iyi geceler venüscüüm :16: kendine dikkat et, bi tuzlu ayran içseydin :26:

iyi geceler canım :31: sen de kendini tekrar detaylı şekilde tanıtırsan sevinirim :31:

ay emineeeeeeee :52: içime doğmuş vallahi :52: bugün tayt aldım hem de leoparlıııııı :23:

kolay gelsin fıstığım :54:

canım ben zaten toplasan haftada 3-4 gün evde yemek yapıyorum oda sadece akşamları. haftanın yarısı annemlerdeyim. çalıştığım için öğlenleride iş yerinde yiyorum yani özel bi çabam yok benim yağ tuz oranında. tabiki aşırı kaçmıyorum ama zaten yemeklerin suyunu yemem. kendimide iyice diyet moduna sokmak istemiyorum. öyle yani....

Kızlar ben yatacağım kızım uyandı emmeye uyanıyor şu meme işinden sıkıldım ama kıyamıyorum ya nisan 3 te 2 yaş 3 aylık olcak bende tık yok kıyamıyorum ya ama bir an önce hallettmem lazım yoksa okula başlayana kadar gitcek havanın ısınmasını bekliyorum memeden ayırmak için güya dışarda oyalamam kolay olur mantığı ama bahanem işte bunuda çözmem lazım bir an önce zor olcak gibi bu gün 9 da yatırdım kalktı oturdu iyice uykusu açılmadan menümüde paylaşmayı unuttum onuda yazım çıkım öpüyorum herkesi... Annecikler memeden kesme konusunda yardım istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

canım bende oğlumu 4 ay emzirebildim sonra babamı kaybedince sütüm kesildi ve malesef emziremedim ama emzirmeyi çok isterdim. anneyle bebek arasındaki en güzel iletişim bence ikinciye saklıyorum artık hevesimi.. ama seninki biraz uzun sürmüş inş. bırakır en kısa zamanda

Bugünkü menüm

sabah(8.30

*bir dilim çavdar ekmeği
* 2 adet zeytin
* kk peynir

ara (11.00)

*1 adet elma

öğle (12.30)

*2 kaşık pilav
*4 kaşık nohut
*salata

ara(15.00)

* 1 adet portakal

akşam (18.00)
* 1 tabak tavuklu mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeği

3 kupa yeşil çay
3 litre su

:16::16::16::16::16:

menün pilav harici çok güzel canım bide spor yapsan tam olucak :8::8:

günaydın herkeseeeeee :16::16::16::16:

yine kaynamış ortalık akşam oku oku anca bitti.... :37::37:

dünkü menüm

sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

öğle (12:00)
ıspanak yemeği 1 tabak
yoğurt

ara (16:00)
1 adet hurma

akşam (20:00)
4 adet ızgara köfte
1 adet közde patlıcan
ayran

8 bardak su
2 kupa bitki çayı
1 türk kahvesi

200 adet ip atlama
50 adet mekik
60 dakika yürüme

kızlar bu hafta size güzel haberler veremicem sanırım :18::18: çünkü bugün yarın hastalanıcam ve falaket şişim bu sabah bi tartılayım dedim dün akşamki yürüyüşten sonra kesin vermişimdir diye düşündüm ama malesef aynı çıktım :25::25:ne eksik ne fazla ama haftaya bitince herhalde güzel bi şekilde vermiş olurum üzgünüm yani :14:

kızlar bu hafta size güzel haberler veremicem sanırım :18::18: çünkü bugün yarın hastalanıcam ve falaket şişim bu sabah bi tartılayım dedim dün akşamki yürüyüşten sonra kesin vermişimdir diye düşündüm ama malesef aynı çıktım :25::25:ne eksik ne fazla ama haftaya bitince herhalde güzel bi şekilde vermiş olurum üzgünüm yani :14:

herkesin oluyor canım öyle günleri bence üzülme bu bizim doğamız :54: ben o zamanları sevmem ama geçenlerde kadın sağlığı ile bi seminere katıldım ve adam dio ki asla özel günlerinizde üzülmeyin pis olduğunuzu düşünmeyin ve asla HASTA kelimenizi kullanmayın çnkü bi hastalık değil Allah'ın bi lütfü demişti

Son düzenleme:
telefondan girmiorum ama alıntı yapmayı hala çözemedim daha nası yapılıyor filan kaptanım :8: sölediklerini denedim ama tık yoktu 10 dk ya önceye kadar şimdi rahatladım :52: rahatlıcam artık söz :54:
Tatlım mesajların sonunda alıntı ile cevapla yazıyor yaaa, onun yanında bir işaret var. Cevap vermek istediğin mesajlara o işareti koyuyorsun. Okuma işin bittiğinde yani cevap vereceğin zaman konuya cevap ver diyorsun. Ve karşına altıntı yaptığın mesajlar çıkıyor. Her mesajın başında ve sonunda QUOTE yazan yerler var. Parantez içine dokunmadan, mesajın sonundaki QUOTE den sonra cevabının yazıyorsun. Sonra ikinici üçüncü ve bütün mesajlara bu şekilde cevap yazdığında benim bu mesajım gibi alıntı yapmış oluyorsun. Dene bakalım yapabilecek misin?

günaydın herkeseeeeee :16::16::16::16:

yine kaynamış ortalık akşam oku oku anca bitti.... :37::37:

dünkü menüm

sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

öğle (12:00)
ıspanak yemeği 1 tabak
yoğurt

ara (16:00)
1 adet hurma

akşam (20:00)
4 adet ızgara köfte
1 adet közde patlıcan
ayran

8 bardak su
2 kupa bitki çayı
1 türk kahvesi

200 adet ip atlama
50 adet mekik
60 dakika yürüme
Canım akşam çok geç olmuş, su az olmuş. Bunların haricinde güzel bir menü. Bitki çayı demişsin, açıklarmısın ne çayı?

Ebru'cum daha çarşamba günündeyiz canım. Niye böyle düşünüyorsun anlamadım. Düşünce gücünü konuşmuştuk daha önce takımda. Böyle düşünüp vücudunu yönlendirme. Bol bol su iç bu dönemde ki ödem çabuk atılsın. Bide yeşilçay içebiliyorsan eğer yeşil çay içmeni öneririm. Bu dönem yediklerine daha çok dikkat edersen sonucunda daha iyi kilo verebileceksin unutma bunu.

herkesin oluyor canım öyle günleri bence üzülme bu bizim doğamız :54: ben o zamanları sevmem ama geçenlerde kadın sağlığı ile bi seminere katıldım ve adam dio ki asla özel günlerinizde üzülmeyin pis olduğunuzu düşünmeyin ve asla HASTA kelimenizi kullanmayın çnkü bi hastalık değil Allah'ın bi lütfü demişti
Aynen canım katılıyorum sana. Şuan olmayan yada olamayan bir çok kadın var. Bu nedenle çocuğu olmayanlar, aşırı tüylenmesi olanlar ve bunun gibi birçok hastalığı olanlar. Allaha şükür her zaman düzenliydi. Uzun zamandır yok ama doğumdan sonra sanırım yeterince olacak :9:

Tatlım mesajların sonunda alıntı ile cevapla yazıyor yaaa, onun yanında bir işaret var. Cevap vermek istediğin mesajlara o işareti koyuyorsun. Okuma işin bittiğinde yani cevap vereceğin zaman konuya cevap ver diyorsun. Ve karşına altıntı yaptığın mesajlar çıkıyor. Her mesajın başında ve sonunda QUOTE yazan yerler var. Parantez içine dokunmadan, mesajın sonundaki QUOTE den sonra cevabının yazıyorsun. Sonra ikinici üçüncü ve bütün mesajlara bu şekilde cevap yazdığında benim bu mesajım gibi alıntı yapmış oluyorsun. Dene bakalım yapabilecek misin?

Canım akşam çok geç olmuş, su az olmuş. Bunların haricinde güzel bir menü. Bitki çayı demişsin, açıklarmısın ne çayı?

Ebru'cum daha çarşamba günündeyiz canım. Niye böyle düşünüyorsun anlamadım. Düşünce gücünü konuşmuştuk daha önce takımda. Böyle düşünüp vücudunu yönlendirme. Bol bol su iç bu dönemde ki ödem çabuk atılsın. Bide yeşilçay içebiliyorsan eğer yeşil çay içmeni öneririm. Bu dönem yediklerine daha çok dikkat edersen sonucunda daha iyi kilo verebileceksin unutma bunu.

Aynen canım katılıyorum sana. Şuan olmayan yada olamayan bir çok kadın var. Bu nedenle çocuğu olmayanlar, aşırı tüylenmesi olanlar ve bunun gibi birçok hastalığı olanlar. Allaha şükür her zaman düzenliydi. Uzun zamandır yok ama doğumdan sonra sanırım yeterince olacak :9:

anladım ablacım bundan sonra öle yaparım denedim ve öle görünüyor :54: teşekkür ederim :D

anladım ablacım bundan sonra öle yaparım denedim ve öle görünüyor :54: teşekkür ederim :D
Burcuuuuuuuuuuuuuu abla deme bana :9: Biliyorum saygıdan söyledin ama ben hala 18 yaşında çıtır bir kızım (Her ne kadar 31 yaşında olsamda :9:) Sen abla deyince yaşımı hatırlıyorum diyomuşum :30::52::53::9:

doğru canım yaaa şükretmeliyiz aslında ama işte artı çıkmak istemiyorum tartıda bide karnım şiş ve sert. sağol canım iyi hissettirdin kendimi :13:

canım akşam dışardaydık kuaförden sonra anca buluştuk eşimle o yüzden geç oldu malesef. o yüzden ceza olsun diye çarşıdan eve 1 saat yürüdük hemde tempoludu. suyum az oldu evet dikkat edemedim dün. bitki çayıda doğuşun karşık bitki çayı maydanoz ve limonlusu. normal çayı şekersiz içemiyorum ama bunu içebiliyorum o yüzden normal çayı çıkardım hayatımdan.
evet daha çarşamba günündeyiz ama ben hala olmadım. ne bileyim ümitsizleştim işte yediklerime dikkat ediyoırum ama evet suyu daha fazla artırıyım ben bu sürede. yeşil çay içemiyorum canım anlatmıştım tansiyon düşüklüğü yapıyo bende. aslında çekmecem 1 kutu yeşil çayla dolu elim gidiyo ama içemiyorum :50::50:

Tuba'cım aşağıda gördüm seni hemen yazayım. Kurallarda 5 mesaj kuralını okumuşsundur. Dün itibariyle mesajlarını sayman gerekiyor. Günlük mesaj sayınıda akşam en son mesajından sonra topiğe yazarsın. Bugünlük şu kadar mesajım var diye. Mesaj saymanın en kolay yolunu kısaca açıklayayım sana. Takım topiğine geldiğinde en yukarda nickin yazılı. Onun üzerini tıkladığında profilin çıkıyor karşına. Profilinde mesajlarını göreceksin. Ordan tarihlerine göre sayacaksın. Lütfen dünkü mesajlarını sayıp yazar mısın not almam lazım. Ayrıca bunu günlük olarak yapıyoruz. Menülerimizide akşam yemeğinden sonra liste şeklinde öğün öğün ayırıp yanlarına öğün saatlerini ve listenin sonunda o gün aldığımız sıvı miktarını (Su, çay vb) yaptığımız spor varsa eğer nekadar sürede hangi sporu yaptığımızı yazıyoruz. Bu konular hakkında aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Takıma ne kadar çabuk adapte olabilirsen cuma listesine girmen o kadar kolaylaşır. :16:

Günaydın kızlar! Bugün çok yoğunum, müsait olunca yazacağım. Geçmişi okudum

doğru canım yaaa şükretmeliyiz aslında ama işte artı çıkmak istemiyorum tartıda bide karnım şiş ve sert. sağol canım iyi hissettirdin kendimi :13:

canım akşam dışardaydık kuaförden sonra anca buluştuk eşimle o yüzden geç oldu malesef. o yüzden ceza olsun diye çarşıdan eve 1 saat yürüdük hemde tempoludu. suyum az oldu evet dikkat edemedim dün. bitki çayıda doğuşun karşık bitki çayı maydanoz ve limonlusu. normal çayı şekersiz içemiyorum ama bunu içebiliyorum o yüzden normal çayı çıkardım hayatımdan.
evet daha çarşamba günündeyiz ama ben hala olmadım. ne bileyim ümitsizleştim işte yediklerime dikkat ediyoırum ama evet suyu daha fazla artırıyım ben bu sürede. yeşil çay içemiyorum canım anlatmıştım tansiyon düşüklüğü yapıyo bende. aslında çekmecem 1 kutu yeşil çayla dolu elim gidiyo ama içemiyorum :50::50:
Her zaman değilde arada bir bir fincan içsen bence sorun olmaz. Mesela gün aşırı bir fincan yeşil çay. Dene bi bakalım o zamanda oluyor mu tansiyon düşüklüğü?

Günaydın kızlar! Bugün çok yoğunum, müsait olunca yazacağım. Geçmişi okudum
Günaydın Venüs'cüm kolay gelsin sana :16: Dünkü mesaj sayında yok hatırlatayım dedim :9:Bi ara gönderirsin. :34:

Sevgili takım arkadaşlarım bu arada dün bir tatlı krizi geçirdim. Menüme ayrıntılı olarak yazacağım. Bugün tartıldım ve 82.0 kg çıktım. Hem özel hayatımla alakalı hem de diyetimle alakalı olarak kendimi çok kötü hissediyorum.

Sevgili takım arkadaşlarım bu arada dün bir tatlı krizi geçirdim. Menüme ayrıntılı olarak yazacağım. Bugün tartıldım ve 82.0 kg çıktım. Hem özel hayatımla alakalı hem de diyetimle alakalı olarak kendimi çok kötü hissediyorum.
Öncelikle silkelen ve kendine gel canım. Düşünsene zayıfladığın zaman özel hayatın ne kadar güzel olacak. Bu arada tam bakamadım ama ben bir ara senin bloğuna göz atmıştım. Unutma biran önce zayıflayıp çıtır, güzel ve kendine güvenen bir kız olman lazım. Bunu çıkartma aklından. Olan olmuş, dünde kalmış. Sen şuandan sonrasına bak. :34: Canın ne zaman isterse de burayı getir aklına. Şimdiye kadar kimseye şeytancıklarımı göstermedim ama sana gösterebilirim, caydırıcı oluyorlar :47::47:

Burcuuuuuuuuuuuuuu abla deme bana :9: Biliyorum saygıdan söyledin ama ben hala 18 yaşında çıtır bir kızım (Her ne kadar 31 yaşında olsamda :9:) Sen abla deyince yaşımı hatırlıyorum diyomuşum :30::52::53::9:

tamam demiyorum kaptancım sen yeter ki kötü hissetme kendini :32:

doğru canım yaaa şükretmeliyiz aslında ama işte artı çıkmak istemiyorum tartıda bide karnım şiş ve sert. sağol canım iyi hissettirdin kendimi :13:[/B][/I]

ne demek canım her zaman :34:

Son düzenleme:

canımcım blogunu çok beğendim arada olur ebrucum(abla demicem artık nası olsa yaşı 18 :52:) un dediği gbi bundan sonrası önemli ama tatlı krizleri önemli ya :D bi oturuşta bi kutu çikolata yediğimi bilirim ama yemicez zayıflıcaz ve hayat o zaman başlıcak herkes dönüp bi kerede bakacak kıza bak bea dicekler bunu untma ve o zaman işte biz bunu günleri sadece gülerek anıcaz ve ne günlerdi beaaaa dicezzzzz bundan sonra lütfen dikkat çnkü çok azimlisin ve çok güsel kilo veriosun canım :32:

harika buse çok sevindim az kaldı az

geçmiş olsun canım biram önce iyi olman
Dileğiyle
hoşgeldin tubacım hadi bakalım sonucu bekliyoruz bu arada sema ben 28 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında inş hep birlikte vericez
Bu kiloları

Allah yardımcın olsun çok zor burcu soğukkanlı olmak gerek
al bendende o kadar Ebru hayatta beceremez dim

hoşgeldin cerencim yukarıda kendimi tanıttım canım inş bu kilolar gidecek

Erken cisin tubacım maşallah:nazar:

Semacim bende membun oldum:))

canım doğru gibi duruyor ama ben de emin değilim :26: kaptanımız ebru görünce cevaplar, böylece ben de bu işlemi net bir şekilde öğrenmiş olurum hatta :31:

1 yk yağ yeterli bizler için, fazlası depo canım. ben günde 1 tatlı kaşığı yağ kullanıyorum, onun haricinde yoğurdumda, sütümde, etimde vs olan yağ da eklenince hayli hayli yetiyor yani. fazlası kilodan başka bir şey değil. sen bence yağı azaltmalısın, yağı komple çıkarmayacaksın, azaltacaksın. senin yaptığın şekilde de vücudun gerekli vitamini alamaz. yemek kısmaktansa yağ kısmak daha mantıklı geliyor bana. vücut kendini kilitleyip korumaya alabilir yeterli besini almazsan, bu kez de kilo veremezsin :31:

tuz ben gerekmedikçe kullanmıyorum, işlenmiş gıda sonuçta ve vücutta su tutuyor. :31:

yine de sen bilirsin tabi. :55:

venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladım, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadım :27: normalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa :52: hem soruyor hem atarlanıyor hatun :9:

sinameke var mı o çayların arasında, varsa bu kadar tüketmeniz doğru değil kızlar. bağırsaktaki kılcal tüyleri de dışkıyla attırıyor, bu sefer besinler yeterince bağırsakta tutunup emilemiyor, haberiniz olsun. en güzeli yeşil çay, bunu bilir bunu söylerim. başka bu tarz şeylere ihtiyacımız yok :34:

hoş geldin cerencim. ben de buse. 23 yaşındayım, 1.58 boyunda 52.3 kiloyum, bekarım. şuan calışmıyorum :ssz:

sen de bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim. :31:

pek beğendim burcucum, afiyet olsun :nazar:

iyi geceler canım :31: sen de kendini tekrar detaylı şekilde tanıtırsan sevinirim :31:

ay emineeeeeeee :52: içime doğmuş vallahi :52: bugün tayt aldım hem de leoparlıııııı :23:

kolay gelsin fıstığım :54:

Detayli olarak tanitmami istemissiniz, hay hay:)
Tuba ben, 26 yasinda istanbuldayim
7,5 yillik evliyim iki kizim var
Yurtdisina gitmemiz gerektigi icin okulumu dondurmustum, simdi devam ediyorum, marmara unide ofrenciyim..
72 kiloyum( gerci azalmis bu iki gunde caktirmayin cok mutluyum:) ) boyum da 169

Arkadaslar aksam nekadr kaynatmissiniz benden sonra oku oku bitiremedim hala... Simdi kizim uyudu, firsat bu firsat derse geciyorum ben, artik okumaya sonra devam edicem ins.
Opuyoruuummm

Günaydın kızlaaar!
iyi geceler caným dikkat et kendine öptüm :16:
Teþekkür ederim canım, bugün yine biraz kırığım ama iyileşirim yavaş yavaş
iyi geceler tatlým çok yoruluyosun sanýrým. geçmiþ olsun bu arada öptüm kocaman :)
Evet canım, dün çok kötü bir gece geçirdim :/

venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladým, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadým :27: normalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa :52: hem soruyor hem atarlanýyor hatun :9:

Ay herhalde iş arasında yazmışım canım, kusura bakma atarlanmışım resmen hihih :) Dün yaptığım kaçamak* ayran yerine geçti herhalde :)
Bugünkü menüm

sabah(8.30

*bir dilim çavdar ekmeði
* 2 adet zeytin
* kk peynir

ara (11.00)

*1 adet elma

öðle (12.30)

*2 kaþýk pilav
*4 kaþýk nohut
*salata

ara(15.00)

* 1 adet portakal

akþam (18.00)
* 1 tabak tavuklu mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeði

3 kupa yeþil çay
3 litre su

:16::16::16::16::16:
Menün gayet iyi canım, pilavını da öğlen tüketmişsin zaten. Afiyet olsun. Suyun da süper 3 litre :)
MENÜM

sabah 10:45
omlet
üçgen peynir
piliç jambon

ara 12.30
yoðurt

öðle 14.30
yumurtalý ýspanak yemeði
tavuk
yoðurt

akþam 18.15
yumurtalý ýspanak yemeði
tavuk

ara 20.00 (biraz geç oldu ama zorunlu yulaf kepeði hakkýmý kullanmayý unutmuþum, pratik yaptým hemen yedim)
dukan helva

2 kupa yeþil çay
1 bardak çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri

:42:
Afiyet olsun canııım her zamanki gibi süper :)
BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(12:00)

1 haþlanmýþ yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

öðle:(15:30)

yarým kase yayla çorbasý
1 bardak yoðurt
1 kase salata

ara:(16:45)

2 ceviz

akþam:(19:30)

5 küçük köfte
1 kase salata
1 ayran

ara:(21:00-21:30)

çay+sade türk kahvesi
++++
2 lt su, 2 fincan yeþil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
+++
30 dk yürüyüþ, 30 dk egzersiz

:42:

Sporun da menün de süper canım. Afiyet olsun
Gunaaaaayyydiiiinnnnn kizlarrr burdayim ara ara bakiyorum neler oluyo diye ama sýký takipte degilim sinavlarim basliyo 25 inde gecen donemi cok kotu gecirmistim bu donem ortalama yukseltmem gerek ders caliisiyorum notlari tamamliyorum ve nerdeyse tum gun okuldayim
Muhabbete dalinca bi anda kendimi kaptiriyorum birazcik dikkat etmeliyim kizlar bu donem kotu gecerse sene kaybim olucak bu ne benim ne annem ne de keros icin hic hos olmaz hepinizi kocaman kocaman opuyorum aksama gelirim
Ay canım benim de sınavlarım başlıyor, hem iş hem diyet hem sınavlar... Çok sıkıntılı olacak.
selamlar;

yok cnm çayýn içinde sinameki yok. içindekiler: yeþil çay-funda-mate-biberiye-kekik-cinnema-çobançökerten otu-sinirli ot-barut aðacý kabuðu..

kendimi tanýtayým cnm, 30 yaþýndayým (böööö 1 ay önce girdim) :) , 2.5yýllýk evliyim, çocuk yok, zaten biraz da bebiþ için hazýrlýk olsun diye kilo vermek istiyorum...1,66boyundayým, 78.6yla baþladým ptesi günü diyete, bugün 77,1im.. ilk günler malum su kaybý oluyor..

yeterli midir þekerim bu bilgi :) merak ettiðiniz bi þey varsa siz sorun söyleyeyim :) bu arada çalýþýyorum, arada geç cvplar yazabilirim...

hadi güzel çarþambalar, bozgunsuz diyetler kýzlaaarrrr :)
Memnun oldum canım bendeee. Bende 21 yaşındayım, 82 kiloyum. 2-3 haftadır diyetisyen ve 13. takım eşliğinde diyet yapıyorum. Hep birlikte bu motivasyonla fıstık gibi olacağımıza eminiimmm

Günaydýn 13. takýmýn çýtýr hatunlarý. :16: Yavaþ yavaþ geçmiþe bakmam gerekiyor çünkü çok birikti. :52: Dediðim gibi bu aralar çok sýk takip edemiyorum. O nedenle bütün önemli konularda özel yazabilirsiniz. Þimdi geçmiþe dalayým biraz. :5:
Olsun kaptancığım sen bebişine odaklan :)
Paylaþýmlarýn eskisine nazaran azaldý Venüs'cüm. Seni daha sýk aramýzda görmek mutlu edecek bizi, cuma günleride seni mutlu edecek tartýda :9: Aslýnda düþündüm pijamalarýn fotoðrafýný eklemeyi ama üþendim uðraþmaya :49: Yemeklerin suyu konusunda haklýsýn. Benim diyetisyenimde öyle söylemiþti. Yemeklerin suyunu yememek lazým. :34: Yürüyüþte çok iþe yarayacak venüscüm emin ol.
Elimden geleni yapacağım kaptanım. Malum iş benim çok zamanımı alıyor :) Şimdilik sadece iyice hasta olmadan iyileşmek istiyorum :)
Kýzlar, henüz emin deðilim ama bu 9 hayat çayý idrar söktürüyor demiþtim ya, sanýrým baðýsaklarý da çalýþtýrýyor... :) ben hep sýkýntý yaþarým o konular, þimdi 3 gündür iyiyim yani.. bilmiyorum ondan mý diyetten mi, yazayým dedim.. deneyen içen var mý bu çayý uzun süre?
Ay ben de deneyeyim şunuuu

Öncelikle silkelen ve kendine gel canım. Düşünsene zayıfladığın zaman özel hayatın ne kadar güzel olacak. Bu arada tam bakamadım ama ben bir ara senin bloğuna göz atmıştım. Unutma biran önce zayıflayıp çıtır, güzel ve kendine güvenen bir kız olman lazım. Bunu çıkartma aklından. Olan olmuş, dünde kalmış. Sen şuandan sonrasına bak. :34: Canın ne zaman isterse de burayı getir aklına. Şimdiye kadar kimseye şeytancıklarımı göstermedim ama sana gösterebilirim, caydırıcı oluyorlar :47::47:
Haklısın kaptancığım. Ama işte aşk hayatı yerlerde olunca bir taraftan iş stresi bir taraftan sınavların başlaması bir taraftan kilo verememe kaygısı bir de halsizlik dün akşam patlamama neden oldu. :/
canımcım blogunu çok beğendim arada olur ebrucum(abla demicem artık nası olsa yaşı 18 :52:) un dediği gbi bundan sonrası önemli ama tatlı krizleri önemli ya :D bi oturuşta bi kutu çikolata yediğimi bilirim ama yemicez zayıflıcaz ve hayat o zaman başlıcak herkes dönüp bi kerede bakacak kıza bak bea dicekler bunu untma ve o zaman işte biz bunu günleri sadece gülerek anıcaz ve ne günlerdi beaaaa dicezzzzz bundan sonra lütfen dikkat çnkü çok azimlisin ve çok güsel kilo veriosun canım :32:

Çok teşekkür ederim Burcucuğum. İnan depresyona girdiğimi hissediyorum ama bu dönemleri sizlerle atlatacağım. SABREDECEĞİM

Back
X