Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım benim, durumun belli. yine de elinden geleni yapacağına eminim dediğin gibi. :34:

ah canım çok doğru söylüyorsun. cocuk olunca insan kendine vakit ayıramıyor ki, dinlemesi kalsın bir de. çook geçmiş olsun tekrar. kendine çok dikkat et artık. hastalık havaları nisan ortasına kadar ince kıyafetleri falan unutalım bence. yoksa bi rüzgar esecek yine hasta olacağız :26:

menülerini de paylaşmaya başla bugünden itibaren, akşama bekliyorum. :31:

yok ebrucum ya, ben kendimden pek umutlu değilim. gıdım gıdım gidiyor kilolar. daha 47 olmama ohooo :ssz: en az 2 ay burdayım bence. olsun şu kilolar gitsin de isterse azar azar gitsin :31:

tamam canım akşama görüşürz, afiyet olsun şimdiden :54:

dilini koparcam senin burcuuuuuu :27:

busiiiii sen bana kıyamazsın ki :35:

saçımı boyayacağım şimdi. 3 gündür yıkanmadım, bugün iyice yağlandı saçım ve pis oldum artık :27: umarım boya tutar. :26:

:3:

merakla beklioruz :31:

canım 2 günlük yapılıomuş işte ayranın içine nohut yeşil mercimek bulguru haşlayıp koyuyosun kahvaltını yapıosun ama diyetin özel kahvaltısı var ve ondan sonra iki saat arayla bu karışımı içiosun en az 1.5 kilo garanti yazıo çoğu yerde
hmmmm peki su mu kaybettiriyor acaba hemeen geri gelmesin o kilolar
Kızlar ben bugün acaip yoruldum yatıyorum şimdi haber vereyim dedim. Öpüyorum herkesi iyi geceler :16:
kaptanımız nasılsınnnn
Kizlar ayran detoksunu basariyla tamamlamis bulunuyorum, yalniz 2 gun boyunca zirt pirt o karisimi icmek de cok usandiriyor, ama dayandim ve tamamladim:))
ne kadar verdinnnnnn
Yapin yapin arkadaslar, hem yaglar erisin hem toksinlerden arinalim:) ben tavsiye ediyorum, bir yerden sonra zor gelse de sadece iki gun, dayanabilirsiniz:)
hmmm bunu mu denesemmmm
dene sonucunu anlat canım bize bakalım nasıl olucak

canım menündeki akşam yemeğinde yediğin iki dilim ekmek olmamış sende farkındasın zaten bence akşamları ekmek yememeye çalış. Hele beyaz ekmek yiyosan hayatıntan çıkar. Tam tahıllı ekmek kullan. Birde çikolatayla pilavda olmamış zaten vermen gereken kilo çok değil o yüzden daha dikkatli olman lazım canım yoksa veremezsin kilo.

canım menülerin güzel ama muzu tüketme derim diyet boyunca çünkü tam 100 kalori. Birde çok tüketiyosun zaten muzu. Sporunda hiç yok bence azda olsa bişeyler yapmalısın çünkü sadece diyet yeterli olmaz sporla desteklersen daha kısa zamanda ulaşırsın hedefine.

süpersin canım yaaaa :46::46:

çok iyi 2 günde 1,5 kilo hemen bende denemek istiyorum ama bizim gibi az kilolulardada aynı etkiyi verirmi yani 1,5 kilo verirmiyim bende eğer verirsem süper ötesi olur.

günaydın canım bende merak ediyorum akşam evde net olmuşsa girip bi göz atıcam
ya ben normalde akşam ekmek bile yemem neler oluyo banaaaaaaaaaa
Menün gayet güzel olmuş. Kaçamak deyince bende saldırdın tatlılara sanmıştım. Olmasa iyiymiş ama telafi edilemeyecek bir kaçamak değil canım afiyet olsun.

Şeker göndereyim ben sanada önce bi mezun ol. Utanmadan bi de kaptandan şeker istiyor :9:

Olumlu düşünmek çok ama çok faydalı. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. Nasıl düşünürsen hayatını o şekilde yönlendirirsin. Takımda ki herkese söylüyorum gerçekten inanırsanız başaramayacağınız hiç bişey yok. Beyin çok ama çok güçlü bir organ. Yeterki onu yönlendirmeyi bilin. :34:

Canım fotolar süper. Tebrik ediyorum yeniden. Bide bu vesileyle herkese söylüyorum. Mutlaka her hafta, her hafta olmasa bile iki haftaya bir fotoğraflarınızı çekin. İlerde çok ama çok motive edecek sizi.

Zeliş'cim sınavında başarılar diliyorum canım. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ama yanlış hatırlamıyorsam bundan hariç bir sınav daha var dimi? Bu arada aldığın o fazla kiloları vermeden listeye giremezsin biliyorsun dimi :34: Karşılıklı denk gelemedik konuşalım bu konuyu.

Menün gayet güzel Burcu'cum. İnşallah yarın listedesin canım. :34: Ama tabii ki böyle devam etmek şartıyla. Anlaştık mı? Paylaşımların azalırsa listeden sonra kızarım. :47:

Tatlım Hazal takımda değil. Onun kilosu çok az olduğu için takıma girmesi olmazdı. O nedenle o bizim misafir oyuncumuz. O nedenle kurallar onun için geçerli değil. Biz motivasyonu için ona yardımcı olacağız. Oda sohbetleriyle bize. :34:

Bide yazıyor yaaaa çikolata diye. Kız Hazal takımı baştan çıkartırsan kızarım sana. Bu arada kimse bu menüyü örnek almasın :47: Sen bu çikolataları yemeyee devam edersen eğer imkanı yok gitmez o 3 kilo. Bakalım yarın kaç kilo vermiş olacaksın.
:(((( azarı yedim=))))ayyy yemicem kız tamam bak bu saate kadar yemedim=)))

aaaaa buldum sonunda mesajı :):) yarın sbah bi tartılayım yapacağım bunu. bugünde çıkamazsam her yöntemi denicem :) karnım şiş duruyo 2 gün önce çok güzeldi :(

canım bende öle oldum çaylar kayısılar hatta kaptanın tüm dediklerini yaptım tık yok bence zorlama bünyeni ben dün akşama çıktım mesela diyetisyen arada bi olur dedi canım :8:

Ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlar
öpüldünüüüüüüüüzzzzzz :54::54::54::54:

görüşürüz canım öpüldün :)

canım bende öle oldum çaylar kayısılar hatta kaptanın tüm dediklerini yaptım tık yok bence zorlama bünyeni ben dün akşama çıktım mesela diyetisyen arada bi olur dedi canım :8:

ya arada bir olurda hiç bu kadar uzun olmamıştı. o yüzden taktım bugün çıkarım inşallah çok zora da gelemem zaten zorlamıyorum o yüzden :34:

yeşilçay içiyorum kuzum bugün hiç siyah çay içmicem okuldayken içiyorum sadece zaten. dün 3 fincan içtim bugün de sabahtan beri 2.yi içtim

yeşilçay normalde iyi gelirdi ama yok ya gece yatmadan önce 1 bardak daha içtim hatta. sabah da içtim. activiam bitmiş az önce çıkkıp aldım yedim bakalım nasıl olcak. hep bu alerji yüzünden yaa normal yoğurt mahvediyo beni piyasada da probiyotik yoğurt çok fazla yok her zaman bulamıyorum :(
şu liptonun form çayları var ondan denesen ben 1 2 kere içtim cır cır oldum=)

Ben yarın menümu paylaşmaya başlarım listede olmasam bile yorumları alırım

menüm kızlar,

sabah 09:00
bir haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek, 2 kupa tek şekerli çay
5 zeytin, kk kadar peynir

öğle 13:00
bir tabak tavuklu pilav ayran ( kötü oldu ama o vardı :(

ara 16:00
yarım elma yarım armut, 2 adet badem

akşam
1,5 kase düğün çorbası
haşlanmış karnabahar yoğurtlu
bir dilim ekmek
bir kaşık kayısı hoşafı ( şekersiz)

1 litre yeşil çay, bol su ,
spor yok halsizim hala bugün
yarın olacak inşallah

yazıyorum ama gözükmüo canım :43:
$Yeni Bit Eşlem Resmi.webp canım okla gösterdiğim yere giriyosun dimi sonra next diyosun kayediyo sayfayı yenileyince görünmesi lazım

Kaptancim ben cepten yazdigimi soyledigimde alintilayamiyorum dememistimki zaten:) zaten mesajlarimin bir kismi da alintilayarak yaziyorum.. Sadece kucuk olduu icin harf hatalarim oluyor , birde uzun uzun gonlumce yazamiyorum:)

Bu arada ilahiyat okuyorum:)
Ben cepten yazıyorum dediğin için alıntı yapamıyorum diye anlamışım canım kusura bakma. Ama fazla alıntı yapmadığın için de aklımda öyle kalmış olabilir. Cepten yazmak zor oluyordur. Ben sevmiyorum çünkü hem netbooktan hem cepten yazmayı :9:

aaaaa buldum sonunda mesajı :):) yarın sbah bi tartılayım yapacağım bunu. bugünde çıkamazsam her yöntemi denicem :) karnım şiş duruyo 2 gün önce çok güzeldi :(
Arayıp bulmana çok sevindim Emine'cim. Sen başka hiç bişey uygulamadan benim dediğimi yap, sadece su içeceksin hiç bir zararı yok. Ayrıca ihtiyacın olmasa bile tuvalette otur ve bekle bir süre. Zaten kısa bir süre sonra alışkanlık haline geliyor. Saati gelince kendiliğinden çıkıyorsun tuvalete. :34:

hmmmm peki su mu kaybettiriyor acaba hemeen geri gelmesin o kilolar

kaptanımız nasılsınnnn

ne kadar verdinnnnnn

hmmm bunu mu denesemmmm

ya ben normalde akşam ekmek bile yemem neler oluyo banaaaaaaaaaa

:(((( azarı yedim=))))ayyy yemicem kız tamam bak bu saate kadar yemedim=)))
Ben iyiyim canım teşekkürler. Aferin sana yemediğin içinde :9:

şu liptonun form çayları var ondan denesen ben 1 2 kere içtim cır cır oldum=)
Sakın ama sakın form çayı içmeyin kızlar. Barsakları çok olumsuz etkiliyor. Bir süre sonra o çayı içmeden tuvalete çıkamaz oluyorsunuz.

ya benim ticker da beden kitle indeksim gözükmüo yapamadım ben :43:
Boy yazman gerekiyor diyecektim, Emine demiş. Ama hala çıkmadığını söylemişsin. Yanlış yazıyorsundur ondan. Boy yazan yerin üstünde de bi seçenek vardı onu düzeltmen lazım. Yanlış hatırlamıyorsam. İsmini unutmuşum.

Ben yarın menümu paylaşmaya başlarım listede olmasam bile yorumları alırım
Sen bi süre paylaş menülerini. Unutma kimse sana göre yemek hazırlamaz. Sen hazırlanan yemeklerden sana uygun olanını yiyeceksin. Yememen gereken şeyleri biliyorsun. Biçok şeyide takımda bulunduğun sürede öğrendin. Lütfen o şekilde devam et.

menüm kızlar,

sabah 09:00
bir haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek, 2 kupa tek şekerli çay
5 zeytin, kk kadar peynir

öğle 13:00
bir tabak tavuklu pilav ayran ( kötü oldu ama o vardı :(

ara 16:00
yarım elma yarım armut, 2 adet badem

akşam
1,5 kase düğün çorbası
haşlanmış karnabahar yoğurtlu
bir dilim ekmek
bir kaşık kayısı hoşafı ( şekersiz)

1 litre yeşil çay, bol su ,
spor yok halsizim hala bugün
yarın olacak inşallah
Pilav haricinde güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Düğün çorbası nasıl bişey? Duydum ismini ama hatırlamıyorum şimdi nasıl yapıldığını? Yani içinde neler var?

Ben cepten yazıyorum dediğin için alıntı yapamıyorum diye anlamışım canım kusura bakma. Ama fazla alıntı yapmadığın için de aklımda öyle kalmış olabilir. Cepten yazmak zor oluyordur. Ben sevmiyorum çünkü hem netbooktan hem cepten yazmayı :9:

Arayıp bulmana çok sevindim Emine'cim. Sen başka hiç bişey uygulamadan benim dediğimi yap, sadece su içeceksin hiç bir zararı yok. Ayrıca ihtiyacın olmasa bile tuvalette otur ve bekle bir süre. Zaten kısa bir süre sonra alışkanlık haline geliyor. Saati gelince kendiliğinden çıkıyorsun tuvalete. :34:

Ben iyiyim canım teşekkürler. Aferin sana yemediğin içinde :9:

Sakın ama sakın form çayı içmeyin kızlar. Barsakları çok olumsuz etkiliyor. Bir süre sonra o çayı içmeden tuvalete çıkamaz oluyorsunuz.

Boy yazman gerekiyor diyecektim, Emine demiş. Ama hala çıkmadığını söylemişsin. Yanlış yazıyorsundur ondan. Boy yazan yerin üstünde de bi seçenek vardı onu düzeltmen lazım. Yanlış hatırlamıyorsam. İsmini unutmuşum.

Sen bi süre paylaş menülerini. Unutma kimse sana göre yemek hazırlamaz. Sen hazırlanan yemeklerden sana uygun olanını yiyeceksin. Yememen gereken şeyleri biliyorsun. Biçok şeyide takımda bulunduğun sürede öğrendin. Lütfen o şekilde devam et.

Pilav haricinde güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Düğün çorbası nasıl bişey? Duydum ismini ama hatırlamıyorum şimdi nasıl yapıldığını? Yani içinde neler var?

valla kaptanım her türlü denedim ama olmadı :43:

valla kaptanım her türlü denedim ama olmadı :43:
Pesetme sakın tekrar tekrar dene. Sabah kalkınca hiç bişey yemeden ayakta bir bardak su iç. 5-10 dk içinde bişey olmazsa eğer git tuvalete otur ve bekle. Olmadımı ertesi gün yine aynısını yap. Mutlaka olacaktır.

Sabah(07:30)

yarım kepekli hamburger ekmeğinin arasına(tam yesem mi diye düşünmedim değil sizce?)

maydanoz kıvırcık domates biber peynir

1 bardak şekersiz çay

ara(11:00)

1 kivi 1 galeta

öğle(12:30)

2 tane köfte

salata

mantar çorba (tatlı vardı yemedim)

ara(15:30)

1 kivi 1galeta

akşam(18:30)

1 kase yayla çorba