Telefondan çok zor oluyor Tuba'cım ama hep böyle devam etmez inşallah. Çünkü ben diğer menülere yorumları ve sohbetlerde alıntıları istiyorum. Böylelikle takıma daha çabuk adapte olabiliyorsun. Normal bilgisayar yok mu?
Burcu'cum ben hiç demleme yeşil çay içmedim canım. Genelde lipton ve çaykurun sallama çaylarından içtim. Onlarda çok işe yarıyor. Evde demleme hastanede poşet çay içebilirsin. Hem çantanda taşıması kolay oluyor. Ne zaman canın çekerse hazırlamasıda o kadar kolay. Poşet çaylarıda tavsiye ederim kızlar.
Ayran detoksu için tebrik ederim seni canım. Güzelde bir sonuç almışsın.
Öylede Burcu'cum duramıyorum ki. Zaten bu cumadan sonra direkt sana bırakmayı düşünüyorum. Aklım kalmasın burda. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Gerisini sen halledersin zaten.
Turticim benim ideal kiloma ulaştım diyosunda mezun etmedik ki seni burdan. Gel bir ara mezun edeyim seni

Nickin gitmesinede üzüldüm ama seni burda görmek beni çok sevindirdi. Arada bir gel. Bu arada asansör noldu? Merak ettim birden

Buse'cim senin bu kilo yavaşlamasının sebepleri dukan tatlıları olabilir. Biliyorsun dimi sık tüketildikleri zaman yavaşlıyor kilo vermen. Bence o dukan pudingleri ve helvalara bi süre ara ver. Akşam yemek saatin çok kötü olmuş. Kepek hakkını başka bişeylerde kullan derim. Bu arada hergün tartılllllmaaaaaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Ooooo Konya da sürekli gidiyor. Bide işin ilginç kısmı kimse aramıyor elektrikler gitti diye. Herkes sanırım birisi arar diye düşünüyor. Biz arıyoruz diyorlarki sadece siz aradınız
Emineeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhhh

Buse'cim sabah erken kalkmayı dene. Akşam erken yatmaktan ziyade. Belki o işe yarar.
Oyy kuzum benim yaaaa. Ama erken kalkmak iyidir. İnşallah akşam geçmişi okumakta zorlanmazsın. Çünkü bugün çok kaynatılmış olacak
Haklısın canım benim. Eğer o 85 kiloyla hamile kalsaydım şuan sanırım bi 100 kilo olurdum. Bu arada hayatım boyunca hep zayıftım. Öyle olunca insan daha kötü oluyor. Hani çocuklukta ergenlikte felan kilolu olsan çok koymazda yıllarca 50 kilo olan birisi için 85 çok kötü bir rakamdı. Allah bi daha göstermesin. Düşünsene dünde yazdım şuan 82 kiloyum ve 9 aylık hamileyim. Hala 85 olmadım.

İnşallah sende istediğin kiloyla hamile kalırsın çünkü hamilelikte kilo çok önemli.
Ayran detoksunu yapabilirsin Ebru'cum. Sende de işe yarayacak merak etme. Hatta yanına sporda eklersen süper bir sonuç alırsın. Dene bence.
Menünü beğenmedim. Kadın budu köfte hiç olmamış. Sarma bi yere kadar ama bugün daha düzenli bir menü olsun. Çünkü yarın cuma.
Zeliş'cim senin hem fazlalıklarını vermen lazım hemde eksi kilolara geçmen lazım. Çünkü ayrı kaldığın haftalar kilona bölüncek. Bide seni düzeltmek oldukça zor. Umarım annenle aran düzelmiştir. Ve artık daha bilinçli diyet yapabilecek duruma gelmişsindir. O zamanlar çok ama çok uğraşmıştık seninle . Şimdi ben bi süre burda olamayacağım. O nedenle daha dikkatli olman lazım.
Tatlım ben daha önce Burcu'ya bunun yolunu anlattım. Geçmişte okumadın mı? Okumadıysan Burcu'ya söyle aynını anlatsın sana. Çok işe yarıyor.