tamam üzülmeee

Daha dikkatli olucaz menülerde bu hafta ikimizde, özellikle ben menü saatlerime uykuma ve tatlandırıcılı tatlılarıma dikkat etmeliyim.
şu ayran detoksunu sabah kahvaltımı normal yapıp ondan sonrasında sırf ayran içerek dukana uygun şekilde denemeyi düşünüyorum sebze günümde

Içine salatalık atılıyorsa ona da iznim var
Pis değil

Cici kaptan

Daha dikkatli olcam tatlı konusunda ama beni de anlayın

Ne bir meyve ne bir sütlü tatlı ne bal ne reçel ne bir şey, hiçbir şeye iznim yok. Ve 0 kaçamakla devam ediyorum. Krize girdim sonunda sanırım ebrucum:18:
Kaptancım her sabah 1 yumurtadan omlet yiyorum yağsız, kızgın tavaya coss diye. Haşlanmış halini pek sevmiyorum
Ağlarım yaa -200 ne yaa

Yemiycem
Kaptancım mesaj sayıları nedir bu arkadaşların? Ben yorum yapacağım ama katılımlarını pek bilmiyorum.

Menülerini düzelteceklersen ve katılım da bol olacaksa buyursunlar bence. Ama yarışıyoruz bunun bilincinde olsunlar. Takım ve yarışma bilinciyle hareket etmezlerse, böyle birkaç hafta geçerirlerse burda, eski takımımda da olduğu gibi lafımı esirgemem, uyarımı yaparım biline yani

Sonra kimse buse çıldırdı demesin
Canım listeyi dert etme, sen paylaşımına bak. Biz burda gereken desteği sana sağlıyoruz. Katılımını arttır
Tebrik ederim tubişimi deee maşallaah
Ne demek ecemciiim, kuzucuum benim fotolarımı gördün mü bu arada, önce ve sonra diye albüm yaptım. Bi bak yorumunu bekliyorum senin