Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada anlatmadan gecemicem
benim esim 98 kiloydu ve gozlerimin onunde 2 ayda 85 e dustu. suan 13 kilo vermiş olarak aylardır da koruyor kilosunu..
ve spor yaptımı? yapmadı, diyet yaptımı ? yapmadı
onun tek yaptıgı sey, oglen yemegini cıkarıp , 2 ogune indirdi yemegini ve normal yediginin yarısını yedi artık.. miktarı azalttı yani, boyle boyle midesi de kuculdu, artık eski yediği miktarı yese midesi rahatsız olur duruma geldi.. abur cuburu kesti..ben de onun gibi yaparak miktarı azaltarak zayıflamak istiyorum.. belki biraz daha dikkat etmem lazım tabi, ben tatlıya cok duskkunum, en basta bunu duzeltmem lazım:):52:

Şimdi biraz yürüyüş yapıp ders çalışıcam sonra görüşürüz iki günde ısındım hepinize 13.takım herzaman böyle ya seviyorum bu takımı :)

13. takımın güzelliği işte :) çabucak ısınıyosun :)

kızlar yaa, telefonumdan benim menume yapılan yorumları alıntılamıstım, ama simdi kutuphanede pc den girdim , o alıntılara geri donemedim artık, direk boyle yazayım bu seferlik:26:

haklısınız kazandibi hic olmadı:17:
pilavdan da aksam sadece 2 kasık yemiştim amaa:17:

benim bir avantajım ekmek sevmiyor olmam, kahvaltıda bile ekmek yemeyebiliyorum, cok canım cekerse 2-3 lokma alırım, ama acma borek filan onları seviyorum malesef, neyseki onlar herzaman olmuyor sofrada.. ama gun boyu hicbir ogunde ekmek yemeden geciriyorum cogu zaman..

aslında dun ben okula 2 tane elma getirdim, aksama kadar onların dısında birsey yemicektim, ama okulda yemekhaneye gitttim nerden estiyse,cunku eve gitmem gec saati bulcaktı, aksam yemegine de o saatte gun boyu hiçbirsey yememiş olarak oturmak istemedim, dedimki oglen yiyeyim aksam hafif gecistiririm.. oyuzden okulda yedim, borek ve kazandibi vardı:( ama azını yedim işte, kurtarmaya calsıtım.. tabi daha dikkatli olmalıyım..:17:

arkadaslar derse geliyorum kutuphaneye, aklım sizde kalıyor, kalkıp buaraya giriyorum ve lak lak yapıyorum yaa:52::52:
simdide ders baslicak, artık dersten sonra gelirim yine:16:

canım pirinç yememeye çalış çok yüksek değerleri bende çok severdim pilavı ama diyete başlayınca bıraktım 1 kere yedim kaptanımız yememem gerektiğini söyledi glisemik indeksi yüksekmiş tatlıları da azar azar bırak ya da benim gibi bir anda kes çok faydasını göreceksin bak ;)

benim esim 98 kiloydu ve gozlerimin onunde 2 ayda 85 e dustu. Suan 13 kilo vermiş olarak aylardır da koruyor kilosunu..
Ve spor yaptımı? Yapmadı, diyet yaptımı ? Yapmadı
onun tek yaptıgı sey, oglen yemegini cıkarıp , 2 ogune indirdi yemegini ve normal yediginin yarısını yedi artık.. Miktarı azalttı yani, boyle boyle midesi de kuculdu, artık eski yediği miktarı yese midesi rahatsız olur duruma geldi.. Abur cuburu kesti..ben de onun gibi yaparak miktarı azaltarak zayıflamak istiyorum.. Belki biraz daha dikkat etmem lazım tabi, ben tatlıya cok duskkunum, en basta bunu duzeltmem lazım:):52:

canım öncelikle şöyle bişey var erkeklerin bünyesi bizden çok farklı. Daha hızlı çalışıyo
ya tabiki yediklerini kısarak zayıflayabilirsin ama ben tatlı hamurişi yiyerek zayılayan birini hiç duymadım. Sen normal yemeklerden kısarak zayıflayabilirsin. Bende mesela herşeyden yiyorum ama cıslar hariç. Nedir ?hamur işleri, pilav makarna, sütlü şerbetli tatlılar ve abur cubur bunları hiç tüketmiyorum diğer yemeklerden azar azar yiyorum. Bizim anlatmak istediğimiz bu. Bende ilk zamanlar herşeyden yiyodum azar azar ama bu sadece kilomu korumama yetti. Ben geçen sene nisan ayından beri 59 dum ve hep diyetteydim ama bu anlattığım gibi. Ama buraya başlayınca ve kızlardan uyarıları alınca yanlış yaptığımın farkına vardım. Ben hep yerimde saymışım. şimdi ise 56 ya düştüm. Belki çok değil ama düştüm ve her geçen gün bi yanlışımı daha farkadip vazgeçiyorum yemekten. Mesela siyah çayı bıraktım tek şekerli içiyodum ama olsun yinede şeker var.
Sen normal yemeklerden azalt. A yasaklara hiç dokunma tavsiyem. Bide spor çok önemli.
Hiç bişey yapamıyosan evde netten plates yap, ip atla mekik çek yada çık temiz havada dolaş.
Biraz uzun oldu ama seni kendime benzettiğim için yazmak istedim yanlış anlama sakın canım :34:

zayıf arkadaşlardan olabildiğince uzak duruyoruz fotoğraflarda :9: bol kıyafetlerle kapatıyoruz göbeği gerekirse kendinden daha kilolu kişilerin yanında duruyoruz :9: aaah ahhh bitsin artık bu işkence bye bye kilolar :3:

ve tabi zayıf arkadaşlarımızın yanında tek kilolu bizsek berbat hissediyoruz :ssz: ama buna son artık :kkk:

buse ya eskiden öyleydim dolaplarım yetmezdi kıyafete şimdi sırf ev eşyasına döndüm :D bi de takım takıntısı var bende herşey takım olcak :) esad buraya geldiğinde annesi kırık kırtık eşya getirmiş hepsini kaldırdım takım yaptım :D yandım diyo esad sen ne eşyalar alıcan beni batırıcan :D

batırın batırın evlendikten sonra batıramazsınız bak :27:

Hahaha delirmek güzeellldşr :)))

Ayyy sormaaa zaten simdi okulda tek konu ben ve kilolarım kim görse ecem naptın sen ecem nasıl oldu ecem bu sen misin herkes bu modda :))
Sayemde 2 kişi diyete basladı :))

Ama gecenlerde bir sınıf arkadasım hicbisey yememis 2 gün ama ben kimseye yemedigimi söylemedim normal diyet yaptıgımı snıyorlar bu kendi kendine ac kalmıs sınıfta fenalastı tepkisiz kaldı sol kolunu oynatamadı kafasını kaldıramadı hemen hemsireyi cagırdık tekerlekli sandalyeyle revire götürdüler neymis zayıflayacakmıs kendimi kötü hissettim kızlar fena kıskanıyorlar bizim bölümdede kızlar genelde tombişşşşş

aa üzüldüm şimdi o kız için :26: çok mu kilolu, acayip kompleks yapmış ve şuan bayılarak kendini rezil etti resmeen :50: umarım dersini almıştır :31:

sen de nazarlık tak ben takıyorum, işe yarıyor mu bilmiyorum ama benim yıldızım çok düşük, biri bi yerimi beğenir hemen oram şişer, düşerim, elbisem yırtılır, çorabım kaçar. muhakkak bir şey olur :50:

Albüm yaptım bi bakın bakalım siz ne diceksinizz

Yaaa demekki tüm tombişlerin taktikleri bunlarms hadi emosss biz kurtulduk sıra :)sendeee

Ay sorma cok kötü oldummm suclu hissettim kendimi ama benimle alakası yok sonucta kendi tercihi

Emossss albüm yaptım sende bak bakalımm hangi masayı seciceksinnn koltugumuda ekledimm

baktım ve yorumladım ecemciiim :16:

canım ellerine sağlı liste çok güzel fakat ben bitek ben bozuyorum bu hafta bu listeyi. Size söz veriyorum arkadaşlar bu hafta bu listeyi bozdum ama haftaya çok güzel bi şekilde düzelticem. Bu hafta verememkle hakkınızı yedim sizlerinde belki yine birinci olabilirdik. Ama haftaya önce kendime sonra size söz veriyorum telafi edicem. Bi adetim gelsin gitsin hele :25:

canım sende benim gibi olmuşsun haftaya düzelicek inş.

evet canım bu hafta daha dikkatli olucaz. Ama ben ayran detoksunu adetim bitince yapmayı düşünüyorum yani öbür haftaya. Hem eşimde 4-12 vardiyasında akşamları evde değil. çünkü diyet yapmamı istemiyo. Içirmez bana ayranı. O yokken daha rahat yaparım.

sema çok geçmiş olsun canım umarım iyidir eşin.

tamam ebrucum ben bu hafta yapcam tabi benimki nasıl bir şey olacak bilmiyorum :27: dukana uyarlayıp yapcam bir şekilde :31:

biliyorum maalesef :( ama inanıyorum kendine ben

tabiki inanacaksın, başaracaksın canım. hiç şüphe etme kendinden kararlı ol. zayıf ve gıcık olduğun insanları düşün, kendini gaza getir. onlara inat zayıfla, aynen benim gibi gazla kendini :kkk:

Dünkü menüm

sabah (07:30)

2 adet hurma

öğle (12:00)

yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek tam buğday
yoğurt

akşam (19:00)

ızgara tavuk 2 parça derisiz
karışık salata
yoğurt

11 bardak su
3 kupa yeşil çay (artık hep yeşil çay içicem )
1 kupa bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

200 adet ip atlama
50 mekik

sabahını daha doyurucu geçir bence ebrum. onun harici güzel menüü :46:

Şimdi biraz yürüyüş yapıp ders çalışıcam sonra görüşürüz iki günde ısındım hepinize 13.takım herzaman böyle ya seviyorum bu takımı :)

tamam tatlım, öpüldün :54:

benim esim 98 kiloydu ve gozlerimin onunde 2 ayda 85 e dustu. suan 13 kilo vermiş olarak aylardır da koruyor kilosunu..
onun tek yaptıgı sey, oglen yemegini cıkarıp , 2 ogune indirdi yemegini ve normal yediginin yarısını yedi artık.. miktarı azalttı yani, boyle boyle midesi de kuculdu, artık eski yediği miktarı yese midesi rahatsız olur duruma geldi.. abur cuburu kesti..ben de onun gibi yaparak miktarı azaltarak zayıflamak istiyorum.. belki biraz daha dikkat etmem lazım tabi, ben tatlıya cok duskkunum, en basta bunu duzeltmem lazım:):52:

tubacım erkekler malesef kadınlara açıyla çok hızlı kilo verir, metabolizmaları da bizden iyi çalışır. sen de işe yarar mı durum, yoksa ters mi teper bilinmez, senin vücudunun bu stili algılayışına bağlı. dene ve gör o zaman. ama artıda çıkarsan bozuşuruz haberin olsun. :31:

kızlar yaa, telefonumdan benim menume yapılan yorumları alıntılamıstım, ama simdi kutuphanede pc den girdim , o alıntılara geri donemedim artık, direk boyle yazayım bu seferlik:26:

haklısınız kazandibi hic olmadı:17:
pilavdan da aksam sadece 2 kasık yemiştim amaa:17:

benim bir avantajım ekmek sevmiyor olmam, kahvaltıda bile ekmek yemeyebiliyorum, cok canım cekerse 2-3 lokma alırım, ama acma borek filan onları seviyorum malesef, neyseki onlar herzaman olmuyor sofrada.. ama gun boyu hicbir ogunde ekmek yemeden geciriyorum cogu zaman..

aslında dun ben okula 2 tane elma getirdim, aksama kadar onların dısında birsey yemicektim, ama okulda yemekhaneye gitttim nerden estiyse,cunku eve gitmem gec saati bulcaktı, aksam yemegine de o saatte gun boyu hiçbirsey yememiş olarak oturmak istemedim, dedimki oglen yiyeyim aksam hafif gecistiririm.. oyuzden okulda yedim, borek ve kazandibi vardı:( ama azını yedim işte, kurtarmaya calsıtım.. tabi daha dikkatli olmalıyım..:17:

arkadaslar derse geliyorum kutuphaneye, aklım sizde kalıyor, kalkıp buaraya giriyorum ve lak lak yapıyorum yaa:52::52:
simdide ders baslicak, artık dersten sonra gelirim yine:16:

burda çok büyük bir yanlış var.

senin bu düşünce yapın diyet anlayışına çok ters, kilo vermek istiyorsan bu tarz cümleler kurmayı geç, aklından dahi geçirmeyeceksin bunları. senin işin irade. sofrada olsa dahi yemeyeceksin tubacım. :31: kilo versen dahi kendine hakim olmayı öğrenemezsen sonrasında geri alacağın bir gerçek malesef. kendini bunlara alıştırmanı öneririm :55:

günaydın arkadaşlar herkese
malesef üzülerek bildiriyorumki +400 gr çıktım bu sabah. :14: çünkü hala adet olamadım günüm geçti diyetenmi bilmiyorum hiç şaşmazdı. sanırım o yüzden artıdayım çünkü bu hafta güzel geçmişti.
şimdiden kilo veren arkadaşlardan özür diliyorum. umarım fazla etkilemez listeyi. :14:

geçen hafta 55,6
bu hafta 56
fark +0,40

yüzde -0,71

Canın sağ olsun Ebru'cum, dediğin gibi regl olamamandan kaynaklıdır, haftaya toplu verirsin, birden iner inşallah..

kilo bildirimim:

Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60

6 lı rakamları görmeye başladımmmm yuppi :D nasıl mutluyum bundan sonrası da gelecek elbet 5lileri göreceğim :)

Süpper Emoş :) tebrikler...

tüüh yaaa 15 dk önce burdaydım :ssz: nasılsın ecemcim özlettin kendinii :16:

börek, kazandibi, pilav olmamış canım. hiç beğenmedim ben bu menüyü. o bahsettiğin merdiveni hızlı çıkmak da kendini kandırmak, hiiç geçmez spor yerine. spor bekliyorum mutlaka senden :19: bu kaçamakları da düzelt bir an önce, böyle kilo verilmez :50:

sorma ben de 200 gr verdim bu hafta :5:

olsun canım, ayran mayran karıştırma :9: tebrik ederiim :46:

tebrik ederim venüscüm, iyi kilo vermişsin yine :46:

günaydın canııım :16: başlangıç derken geçen hafta mı? yoksa daha öncesi mi? tebrik ederim seni dee :32:

çok iyisin maşallah :nazar: tebrik ederim cadııııı :35:

tam olarak olmamış canım, en alttaki yanyana duran boşluklara boyunu girmelisin. metric celcius seçmelisin bmi index inin de çıkmadı için. :31:

bence diyetten ebruuş çünkü bu haftanın ortasında aslında düzelttin menüleri tam olarak, onun öncesi kendimizi kandırmacaydı biraz :27: sağlık olsun, canın sağ olsun gülüüm :16: haftaya daha bi bomba gibi oluruz elbet :32:

tebrik ederim emooş, seni yerim böyle devam et emoooş :16: 1 kg sonra benim başlangıç kilomdasın :27:

ben zaten ptesi başladım cnm diyete, 5 günde verdim yani.. :) ama ilk hafta bööle olur ya ondan yani :) haftasonu da ayran detoksunu denicem bakalım..

kilo bildirimi:

geçen hafta: 53 kg

bu hafta: 52.8 kg :50:

fark: 0,2

yüzde: 0,38

tebrikler cnm ;)

Sema'cım çok geçmiş olsun canım. Okudum mesajını ama listeyi hazırlarken aklımdan çıkmış. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Sen burayı takma kafana. İzindesin sonuçta ama dikkat et yediklerine. Kızlar bu arada Sema'nın eşi hafif bir trafik kazası atlatmış. O nedenle bir hafta daha giremeyecek listeye. Anladığım kadarıyla ufak bir kaza. Yeniden geçmiş olsun canım. :16:

Sema'cım geçmiş olsun..

burda çok büyük bir yanlış var.

senin bu düşünce yapın diyet anlayışına çok ters, kilo vermek istiyorsan bu tarz cümleler kurmayı geç, aklından dahi geçirmeyeceksin bunları. senin işin irade. sofrada olsa dahi yemeyeceksin tubacım. :31: kilo versen dahi kendine hakim olmayı öğrenemezsen sonrasında geri alacağın bir gerçek malesef. kendini bunlara alıştırmanı öneririm :55:

$IMG_2048[2].webp $IMG_2050[1].webp

Kızlar, öğlenki sağlıklı menüm :)

köftecide 6 köfte ama normal kofteyle 3 yapar, yanında yoğurtlu semizotu -haşlanmış brokoli ve karnıbahar :)

kızlar acil çıkıom cenaze evine gidioz yine. geç gelcem yardım etcm. görüşürüz

ve tabi zayıf arkadaşlarımızın yanında tek kilolu bizsek berbat hissediyoruz :ssz: Ama buna son artık :kkk:

Batırın batırın evlendikten sonra batıramazsınız bak :27:

Aa üzüldüm şimdi o kız için :26: çok mu kilolu, acayip kompleks yapmış ve şuan bayılarak kendini rezil etti resmeen :50: Umarım dersini almıştır :31:

Sen de nazarlık tak ben takıyorum, işe yarıyor mu bilmiyorum ama benim yıldızım çok düşük, biri bi yerimi beğenir hemen oram şişer, düşerim, elbisem yırtılır, çorabım kaçar. Muhakkak bir şey olur :50:

Baktım ve yorumladım ecemciiim :16:

Tamam ebrucum ben bu hafta yapcam tabi benimki nasıl bir şey olacak bilmiyorum :27: Dukana uyarlayıp yapcam bir şekilde :31:

Tabiki inanacaksın, başaracaksın canım. Hiç şüphe etme kendinden kararlı ol. Zayıf ve gıcık olduğun insanları düşün, kendini gaza getir. Onlara inat zayıfla, aynen benim gibi gazla kendini :kkk:

Sabahını daha doyurucu geçir bence ebrum. Onun harici güzel menüü :46:

Tamam tatlım, öpüldün :54:

Tubacım erkekler malesef kadınlara açıyla çok hızlı kilo verir, metabolizmaları da bizden iyi çalışır. Sen de işe yarar mı durum, yoksa ters mi teper bilinmez, senin vücudunun bu stili algılayışına bağlı. Dene ve gör o zaman. Ama artıda çıkarsan bozuşuruz haberin olsun. :31:

tamam canım sen bi yap anlatırsın sonucunu bize
sabah annemlerden geldim işe orda kahvaltı edemiyorum simite poğaçaya yarım da olsa son verdiğim ve form bisküvileride bıraktığım için iş yerinde hurma vardı attım ağzıma iki adet yetti oda oyüzden öyle oldu yani yoksa yapmaya çalışıyorum kahvaltı...

canın sağ olsun ebru'cum, dediğin gibi regl olamamandan kaynaklıdır, haftaya toplu verirsin, birden iner inşallah..

Süpper emoş :) tebrikler...

Ben zaten ptesi başladım cnm diyete, 5 günde verdim yani.. :) ama ilk hafta bööle olur ya ondan yani :) haftasonu da ayran detoksunu denicem bakalım..

Tebrikler cnm ;)

sema'cım geçmiş olsun..

inş. Canım yaaaa

Eki Görüntüle 665330 Eki Görüntüle 665331

kızlar, öğlenki sağlıklı menüm :)

köftecide 6 köfte ama normal kofteyle 3 yapar, yanında yoğurtlu semizotu -haşlanmış brokoli ve karnıbahar :)

canım yaaaa bilemedimki şimdi ne yorum yapsam çok güzel gözüküyolar ama yinede köftelerin 5 tanesini falan yesen hepsini yemesen daha iyi sanki bana biraz fazla geldi....şahsen ben o iki tabağın hepsini yiyemem 3-4 köfte anca yerim sebze tabağını belkiiiii :26:

şu ayran detoksunu sabah kahvaltımı normal yapıp ondan sonrasında sırf ayran içerek dukana uygun şekilde denemeyi düşünüyorum sebze günümde :31: içine salatalık atılıyorsa ona da iznim var :8:pis değil :kkk: cici kaptan :9: daha dikkatli olcam tatlı konusunda ama beni de anlayın :ssz: ne bir meyve ne bir sütlü tatlı ne bal ne reçel ne bir şey, hiçbir şeye iznim yok. ve 0 kaçamakla devam ediyorum. krize girdim sonunda sanırım ebrucum:18:
kaptancım her sabah 1 yumurtadan omlet yiyorum yağsız, kızgın tavaya coss diye. haşlanmış halini pek sevmiyorum :31:
kaptancım mesaj sayıları nedir bu arkadaşların? ben yorum yapacağım ama katılımlarını pek bilmiyorum. :31: menülerini düzelteceklersen ve katılım da bol olacaksa buyursunlar bence. ama yarışıyoruz bunun bilincinde olsunlar. takım ve yarışma bilinciyle hareket etmezlerse, böyle birkaç hafta geçerirlerse burda, eski takımımda da olduğu gibi lafımı esirgemem, uyarımı yaparım biline yani :27: sonra kimse buse çıldırdı demesin :35:
Ayran detoksunu sana göre düzenleyelim. İnşallah ters tepmez. Dukandan sonra böyle olması normal canım çünkü çok katı bir diyet. Ayrıca her zaman aynı şekilde yeme canım. Değiştir şekilleri. Bigün haşlanmış ye diğer gün pişmiş. Mesaj sayıları ve adaptasyonları iyi olduğu için önerdim zaten. Merak etme istediğin gibi konuşmaya hakkın var. Bu hak herkes için geçerli. Çünkü takım hepimizin takımı.:34:
Bende atarım simdi numaramı sana özelden. Gezenti o ev tasısada gezer :)) ayy canım benim cok tesekkürler ama daha sık gelecegim artık cünkü bugün son ders günüm simdide okuldayım bende fırsat bulmusken bakayım dedim derse giricem birazdan burayıda özledim gercekten bunu yürekten söylüyorum
Ah inşallah zaman dedigin cabuk geciyorda böyle bekleyince gecmezz hayırlısıylaaaa sansıyla uguruyla bereketiyle gelsin Gülce Su yumuz ablasıda alışacak insallah cok iyi bir abla olacak :) eh artık son günler zorlanıyorsundur 1 hafta önceden izne cıkman daha iyi oldu güzel hamişimizzz
Bende kilo almadım ama 56.8 im su aralar, dikkat ediyorum er yada gec 55 olucam 8 nisana kadar zamanım var :)

:)
Maşşallailon çok iyi Ecem'cim. Tebrikler. Gzel dileklerin içinde teşekkürler. Betü içinde Betül bu naparsın:9: Umarım kilo almamıştır dicem ama kesin almıştır:9:

Teşekkür ederim canımcım :) Maalesef blackberry'den geçmişi okuyamıyorum.
Bu hafta en azından 900 gr verebildiğim için çok mutluyum. Hiç veremeyeceğim sanıyordum. :)
Bugün diyetisyenime de gidemedim, Pazartesi'ye kaldı.
Böyle olumsuz düşünürsen olmaz Venüs'cüm. Böyle sözler duymak istemiyorum artık. Ben diyet yaptığım altı ay boyunca hiç sabit kalmadım. Duraklamadı 100 gr bile olsa hep verdim. Böyle düşün ve iyi sonucunu gör. Olumsuz düşünmek yok.

Aaaa görmedin mi tamam eve gidince koyucam ama öyle cok resmim yok boydan öncesinde ya yüzüm ya zayıf cıktıgım resimler yada hafif fotoşoplular hahaha ay ben neler yapmısım simdi herkes resmimi ceksin diye ugrasıyorum :)
İnsan kiloluyken resim çektirmeyi çok sevmiyor ama allahtan benim çok :9:

Kilo veren herkesi tebrik ederimmm :) inşallah bende bi an önce vermeye başlıycam herkes çok azimli
Hadi bakalım inşallah Zeliş'cim.:16:

Hahaha delirmek güzeellldşr :)))

Ayyy sormaaa zaten simdi okulda tek konu ben ve kilolarım kim görse ecem naptın sen ecem nasıl oldu ecem bu sen misin herkes bu modda :))
Sayemde 2 kişi diyete basladı :))

Ama gecenlerde bir sınıf arkadasım hicbisey yememis 2 gün ama ben kimseye yemedigimi söylemedim normal diyet yaptıgımı snıyorlar bu kendi kendine ac kalmıs sınıfta fenalastı tepkisiz kaldı sol kolunu oynatamadı kafasını kaldıramadı hemen hemsireyi cagırdık tekerlekli sandalyeyle revire götürdüler neymis zayıflayacakmıs kendimi kötü hissettim kızlar fena kıskanıyorlar bizim bölümdede kızlar genelde tombişşşşş
Dua oku bol bol Ecem nazar değmesinler dikkat et.:34:
:nazar:
Dünkü menüm

2 adet hurma

yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek tam buğday
yoğurt

karışık salata
yoğurt

11 bardak su
1 kupa bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

200 adet ip atlama
50 mekik
Afiyet olsun canım. Kahvaltıyı açıklamışsın zaten. Ayrıca yeşil çayı çok içmişsin. Bişey olmadı dimi?

Hımmm anladım canım. İyi bakalım diyetisyenlerimizle ve takımımızla hayallerimize kavuşacağımızı umuyorum. Aksi taktirde kendime camdan atıcam artık ya da bulduğum her şeyi yiyip obez olacağım. :D
Şiişşşştt kızcam artık sana Venüs'cüm böyle düşünme:47:

Şuan sana uzun uzun yazamıyorum ama seni şuan çok kararsız ne yapacağını ve hedefini bilemeyen biri olarak görüyorum canım. Müsait bir anımdabu konuyu konuşalım seninle. Bazı düşüncelerin yanlış Öncelikle sağlıklı beslenmek bizim amacımız. Onu tam olarak öğrenmek ve uygulamak içinde zaman lazım. Kızlar yazmış zaen biçoğunu ama daha söylenecek çok şey var.
tamam canım sen bi yap anlatırsın sonucunu bize
sabah annemlerden geldim işe orda kahvaltı edemiyorum simite poğaçaya yarım da olsa son verdiğim ve form bisküvileride bıraktığım için iş yerinde hurma vardı attım ağzıma iki adet yetti oda oyüzden öyle oldu yani yoksa yapmaya çalışıyorum kahvaltı...

inş. Canım yaaaa

canım yaaaa bilemedimki şimdi ne yorum yapsam çok güzel gözüküyolar ama yinede köftelerin 5 tanesini falan yesen hepsini yemesen daha iyi sanki bana biraz fazla geldi....şahsen ben o iki tabağın hepsini yiyemem 3-4 köfte anca yerim sebze tabağını belkiiiii :26:
Ebru'cum o tabak sana göre çok ama Ceren'e göre normal. Kendinize göre yorumlamayın menüleri Karşıdakinin boyuna ve kilosuna göre yapın yorumları. O tabağı sen yesen gün boyu bi daha bişey yiyemezsin. Anladın dimi?

Tuba ve Ceren hala sizden beklediğim cevap gelmedi kızlar. Liste için sizin sözleri bekliyorum. OOkumadınız mı geçmişi?

erken yazmıştım ondan canım su az 11 bardak oldu=)ayy gecikmesin valla patlicam yoksaaa
Baya şişkinlik yapmıştır, vücudun su toplamıştır canım. Tartıda biraz sorun çıkarabilir ama regl olunca geçer :)
BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(10:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara:(12:00)

2 kuru kayısı

öğle:(14:00)

4 ızgara köfte
1 kase salata
küçük bi tabak haydari

ara:(15:45)

1 ayran

akşam:(18:30)

2 kepçe domates çorbası
5 közlenmiş mantar
1 kase salata

ara:(21:00)

yarım paket activia çilekli

++++
2,5 lt su, 4 fincan yeşil çay
+++
45 dk yürüyüş+30 dk mekik+pilates
:42:
Afiyet olsun canım süper gidiyorsun :)
MENÜM

sabah 10.40
omlet
üçgen peynir
2 dilim piliç füme

ara 13.00
dukan helva (helva yerken tatlının duraklama yapabileceği aklıma geldi, artık çok geçti kaptan :27:, yarın yemiycem)

öğle 14.15
balık (çupra)
marul
domates

ara 16.00
dukan puding (dünden yapmıştım, yarın yemiycem kaptan)

ara 18.00
ayran (taziyedeydik)

akşam 19.30 (anca eve geldik, hemen yedim sonra da doğum gününe gittik)
balık (levrek)

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
spor yok ama öğleden sonram hareketliydi. hiç mecalim de yok zaten:ssz:

yarın eksi çıkacağım inşallah balıklar sayesinde kızlar :26:
Afiyet olsun Buseceğim. :)
Selam kılzar
Ders calısmaya kalkım saat gecenın dordu:) aksam 8,30 dayatınca buraya da gelemedim hiç
Simdi hemen dunku menumu yazayım, gecmıse sabah bakicam artık

Sabah 6:30

1 haslanmıs yumurta
1 lokma ekmek
Azıcık tulum peyniri
4 yesil zeytin

Ara 10:30
1 elma

Oglen 13:00
Yarım tabak yesil mercimek
Yarım kase domates corbası
1 tane sebzeli borek
Yarım porsiyon kazandıbı:((

Ara 15.00
1 elma

Aksam 18:30
2 kasık kapuska
2 kasık kuru fasulye
2 kasık pilav

Su
2 lt

Spor
Okulda metroda merdıvenleri tempoyla cıktım
Ayriyetten spora vaktim olmadı

Börek, kazandibi ve pilav aynı menüde çok cıs olmuş Tubacığım :)
Eveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)

Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Ayran detoksu sagolsun:))
Süpppeeer :) Demekki cısların olmasa 3 kilo verecektin :D
herkese günaydın kızlaaarrrr :)

henüz listeye katılamasam da bildiriyorum :)

(Kilo Bildirimi)
Başlangıç: 78.6 kg
Bugün: 77 kg
Skor: -1.600 kg
Hedef: 60 kg

bende yapıyım kilo bildirimi

başlangıç 76

geçen hafta 73

bu hafta 72 :D
Ay maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz. Nazar değmesin canlarımmm
günaydın arkadaşlar herkese
malesef üzülerek bildiriyorumki +400 gr çıktım bu sabah. :14: çünkü hala adet olamadım günüm geçti diyetenmi bilmiyorum hiç şaşmazdı. sanırım o yüzden artıdayım çünkü bu hafta güzel geçmişti.
şimdiden kilo veren arkadaşlardan özür diliyorum. umarım fazla etkilemez listeyi. :14:

geçen hafta 55,6
bu hafta 56
fark +0,40

yüzde -0,71
Canım adetten sonra - 1 kg olur en az. Bu durum çok normal sakın moralini bozma
venüsüm tebrik ederim canım :)
Teşekkür ederim brokolimmm
kilo bildirimim:

Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60
Ayh bi ben az vermişim resmen :D
olsun canım yaaa 1 kiloda çok iyi bence haftada ben gram gram eksildiğim için :9::9:
Sen gram gram versen de sabırla ve azimle devam etmeyi biliyorsun. Ben de bu daha yeni yeni oluştuğu için imreniyorum sana canım.
Teşekkür ederim Buseciğim :)
Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.

Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş. :46::nazar:
Yok kaptişkom sonra kızma diye öyle dedim. Sayı düşünerek mesaj atmıyorum ben sadece gün sonu bir düşünüyorum kaç mesaj attım diye :) Teşekkür ederim ayrıca, bende çok sevindim.
kilo bildirimi:

geçen hafta: 53 kg

bu hafta: 52.8 kg :50:

fark: 0,2

yüzde: 0,38
Okadar zayıfsın ki artık bünyen zayıflamak istemiyor Buseeeğğğ
Kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle Tuba ve Ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi.
Benim için hiç bir sorun yok kaptancığım. Buralar boş kalmasın da :)
Bu arada hemen Tuğba'nın bildirimini yapıyorum kızlar.

Geçen hafta : 104.6

Bu hafta : 103.7

Fark : 900 gr:nazar:

%0,95

Bana çektiği mesaj aynen bu şekilde. Senide yürekten tebrik ediyorum Tuğba'cım. Burdan uzakta olmana rağmen yine süper bir sonuç. İnşallah biran önce dönersin aramıza. :16:
Maşallah Tuğbacım, yerim yaaa unutmamış bildirimini :)
***13. TAKIM 301. ETAP ***

buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32

Kızlar listemiz bu şekilde olacak. Kontrol edebilirseniz sevinirim. Ayrıca saat 11:30 olmadan herkes bildirimini yaptığı içinde teşekkürler. Süper bir takımız. Dediğim gibi Tuba ve Ceren hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinden de söz istiyorum. Şimdilik çıkmam lazım kızımı okula göndereceğim. Gelirim yine :16:
Herzamanki gibi en süper takım bizim takım! Nihihihahaha

merhaba kızlar,
kaptancım geçen hafta 80,6 ydım
bu hafta 80,9 şişkinliğim çok fazla, 4 gün geçti adetim
eğer hamile falan değilsem, haftaya yoğun bir şekilde diyet ve spora devam

oğluşum acıkmış , doyurmaya gidiyorum
görüşürüz
bu arada kilo verenleri tebrik ederim :)
Ah şu regl yok muuuu? Hiç üzülme Emelciğim zaten regl olunca normale dönersin :)
aaaaaa öyle deme :20: bak burda işsiz işsiz oturuyorum iş bulmuş bir de konuşuyor çalış çalıııııışşşş :9:
Hayır ben bir tane de değil iki ayrı işte çalışıyorum busiş :D
Venüscüm sıkma canını sekerim böyle olması cok normal 900 gr azımsanmayacak kadar iyi masallah :)
Evet canım hiç üzülmüyorum zaten hiç gitmeyecek sanıyordum 900 gitti süper :)
Dünkü menüm

2 adet hurma

yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek tam buğday
yoğurt

karışık salata
yoğurt

11 bardak su
1 kupa bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

200 adet ip atlama
50 mekik
Menün süper canım, hurma yerine normal kahvaltı yapsaymışsın daha iyiymiş tabisi ama :)
Ay ben öyle hiç dayanamazdım, illa bir düzen olacak. :) Bence de kesinlikle tatlı sorunu büyük problem benim için de.. Üstüne düşmek lazım.
Eki Görüntüle 665330 Eki Görüntüle 665331

Kızlar, öğlenki sağlıklı menüm :)

Ay bu köfteler benim 10 köftem kadar eder. Ben mi az yiyorum acaba :)
Böyle olumsuz düşünürsen olmaz Venüs'cüm. Böyle sözler duymak istemiyorum artık. Ben diyet yaptığım altı ay boyunca hiç sabit kalmadım. Duraklamadı 100 gr bile olsa hep verdim. Böyle düşün ve iyi sonucunu gör. Olumsuz düşünmek yok.

Şiişşşştt kızcam artık sana Venüs'cüm böyle düşünme:47:

Tımam kaptişko kızma yahu :( :D Moralim yerinde merak etme :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuba ve Ceren hala sizden beklediğim cevap gelmedi kızlar. Liste için sizin sözleri bekliyorum. OOkumadınız mı geçmişi?

Kaptancım, ben diğer üyelerden ynt bekliyorsun sandım... ben azimliyim, diyeti bırakmam, elimden geldiğince paylaşım yapıyorum, iş o kadar yoğun ki, fırsat buldukça giriyorum walla, sırf yazılanları okuyabilmek cvp verebilmek için bu hafta akşam eve bilgisayar taşıdım.. şimdi işteyim, bir sorun çıktı, gece kontrol için kalıcam, bakalım kaça kadar.. ben paylaşım yaparım yani, şimdiye kadar yaptığımdan az olmaz ;)

bu arada 65 olmadan bebiş de istemiyorum, yani en az 12 kilo vermem lazım :) alın bizi ekibeeeeeee :)

Ay kızlar ikiniz de böyle söyleyince bi garip oldum, çok mu yiyorum ki yaa, ama diyetisyenim bana 4 köfte kadar diyordu ve köfteler avuçiçinin yarısı kadar diyordu.. bunlar 1 parmak kalınlığında ve daha kısaaaaa...
yani 8tanesi 4 köfte ya eder ya etmez... korkutmayııınn beniiiiii... ciddi misiniz ya, çok mu ki? Kaptanım demiş, Ceren yesin demiş :p
şaka bi yana, 70 kilo için çok değil yaaa, 50 kilo diilim ki ben, ben de 50 olursam az yerim :52:

eceeem nasıl kaçırdık seni yaaa

siz de dayanın süpriz olunca verdiğin kilo süper oluyo :)

tebrik ederim canım ama yüzdeleri de yazıyoruz bi sonraki mesajımda açıklamayı yazarım yeni arkadaşlar iiçin

venüsüm tebrik ederim canım :)

canım bravo çok güzel çok beğendim :)

burcuuu 1 kilomu :23: tebrik ederim :)

ebrucum sıkma canını ilk 3e girme şansımız var yine de :)

çok sağol canım :D darısı nice nice kilolara :D

6 lı rakamları görmeye başladımmmm yuppi :D nasıl mutluyum bundan sonrası da gelecek elbet 5lileri göreceğim :)

gelecek bu azimle çok yakında görcez o sayıları :D

tüüh yaaa 15 dk önce burdaydım :ssz: nasılsın ecemcim özlettin kendinii :16:

börek, kazandibi, pilav olmamış canım. hiç beğenmedim ben bu menüyü. o bahsettiğin merdiveni hızlı çıkmak da kendini kandırmak, hiiç geçmez spor yerine. spor bekliyorum mutlaka senden :19: bu kaçamakları da düzelt bir an önce, böyle kilo verilmez :50:

sorma ben de 200 gr verdim bu hafta :5:

olsun canım, ayran mayran karıştırma :9: tebrik ederiim :46:

günaydın canııım :16: başlangıç derken geçen hafta mı? yoksa daha öncesi mi? tebrik ederim seni dee :32:

çok iyisin maşallah :nazar: tebrik ederim cadııııı :35:

tam olarak olmamış canım, en alttaki yanyana duran boşluklara boyunu girmelisin. metric celcius seçmelisin bmi index inin de çıkmadı için. :31:

bence diyetten ebruuş çünkü bu haftanın ortasında aslında düzelttin menüleri tam olarak, onun öncesi kendimizi kandırmacaydı biraz :27: sağlık olsun, canın sağ olsun gülüüm :16: haftaya daha bi bomba gibi oluruz elbet :32:

tebrik ederim emooş, seni yerim böyle devam et emoooş :16: 1 kg sonra benim başlangıç kilomdasın :27:

cadı mı çok ayıp :9:

Allah yardımcınız olsun Zeliş'cim. İnşallah çok güzel geçer ameliyatı.

Olmuş canım olmuş ellerine sağlık, seviyorum ben böyle azimli kızları :16:

Kola olmamış hiç. Bu arada tilki otu ne? Meraklıyım bende yaaaaa ayrıca cuma öncesi bulgur yeme canım. Tartıyı etkiler. :34:

Kaçmıyor dimi Burcu benden de hiç bişey :9: Bunları söz olarak kabul edip hayırlısıyla listeye dahil ediyorum seni. :16:

Demek kki tatlı iyi bişey olsa yiyecektin öylemi :9: Yinede aferin yememen çok güzel olmuş. O zaman kepekli hamburger ekmeği diye belirt olur mu :34:
Hamilemisin yoksa diyecektim ki bu sabah olmuşun. :9:
Güzel bi tarife benziyor. Denemek lazım. Teşekkürler canım tarif için. :16:
Hihihi sen hala hamile olabilirsin :9:

Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.

Kahvaltı saatinin geç olması, öğlenki haydari ve akşam yediğin activia nın saati olmamış canım. Onun haricinde spor süper. Diğerleri süper. Afiyet olsun Emine'cim. Maşallah maşallah :nazar::16:
Şortları çıkarttın dimi hasta olma sakın şortlarla felan :9:Sen bize lazımsın. :16:

Ben bişey söylemeden zaten yapmışsın bütün açıklamalarını. Yaaa ne pis bir kaptanım ben böyle. Dukana bile yapacak yorum buluyorum yaaaaa :52::60::60::60:

Tuba'cım ben bu menüyü hiç görmedim. Sende böyle bir menü hiç yazmadın. Hem börek ye, hem kazandibi, akşama kurufasülye pilav, Hiç ama hiç olmamış canım. Hele ki cumadan önce. Hadi bakalım artık menüleri iyice düzeltme zamanı geldi. Böyle menüler istemiyorum bir daha. Bu arada mesajın altına mesaj sayını yazmışsın ama gece 12 den sonra gün yenileniyor. 21 inin mesajını ayrıca sayman gerekecek. 12 den sonra yazdığın mesajlar bugüne ait oluyor. Mesela bu mesaj gibi. Ayrıca mesaj sayını lüften son mesajında ayrı olarak yaz. Arada kaynamasın.

200 gr 200 gr dır canım. Bu menülere göre süpersin. Tebrik ederim seni. Yap bakalım sende şu ayran detoksunu ne kadar gidecek haftaya.

Tebrik ediyorum Tuba'cım. İnşallah hep böyle güzel gider kilolar. Az kaldı 6 lı rakamları görürsün. :46::nazar:

Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş. :46::nazar:

Not aldım canım. Bundan sonra yine en son mesajında yazarsan mesaj sayım şu kadar diye. Not alırım.

Senide tebrik ediyorum Ceren'cim. Harika bir başlangıç. :46::nazar:

Ooooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhh tebrikler canım. Bende ki başlangıç kilon 74 ve bir haftada iki kilo süpersin canım. :nazar::46:

Ebru'cum diye diye diye + çıkardın ya kendini. Kaç defa dedik öyle düşünme diye. :47:Senin kilon az olduğu için aldığın ve verdiğin gramlar takımı yüzde olarak çok etkiliyor. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Çünkü biliyorsun ki ortalama alındığında takım çok etkileniyor. :34:

Maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhh süpersin Emine'cim. :46::nazar::nazar: 6 lı rakamları gördün. Hadi bakalım sıra 5 li rakamlarda. İnşallah böyle gidersen en kısa zamanda göreceğine eminim. :16:

hiç kaçmıyor kaptan liste için çok mesudum ama ben geçen hafta 73 tüm yani bi kilo verdim arada bildirimde yapmıştım :8:

Sen zaten listedesin canım. :9:

Emel'cim sende inşallah bu hafta düzeltirsen paylaşımları ve menüleri. Haftaya cumaya listeye girebilirsin. Ama biraz daha dikkat etmen lazım. :34:

mutluyum:16:

sen şimdi o doğum dününe gittin ve pasta yemedimmi diyosuuuuuuuuuunnnnnnnnn.....:35::35::35:

canım menün hiç olmamış börek kazandibi pilav.:20: bu şekilde kilo veremezsin sporda yapmıyosun bence daha dikkatli olmalısın dünde söylemiştik sana bilmiyorum okudunmu menün benim ilk zamanlardaki menüme benziyo ben sonuç alamadım verdim aldım hep. kaçamak yapmazsan sürekli verir almazsın sana az gibi gözükebilir yediklerin ama bi böreğin kalorisi 300-400 pilavınki 360 tatlıda eminim o civarlardadır. bu benim sana tavsiyem uzak dur diyet boyunca bu tür yiyeceklerden.... böyle beslenerek kilo verme sürecini uzatırsın

darısı başıma canım

bu menülere vermene çok şaşırdım yinede tebrik ederim canım....:46:

senide tebrik ederim canım :46:

çok iyi canım süpersin :46::46:

senide tebrik ederim canım :46::46:

teşekkürler :D

Baya şişkinlik yapmıştır, vücudun su toplamıştır canım. Tartıda biraz sorun çıkarabilir ama regl olunca geçer :)

Afiyet olsun canım süper gidiyorsun :)

Afiyet olsun Buseceğim. :)

Börek, kazandibi ve pilav aynı menüde çok cıs olmuş Tubacığım :)

Süpppeeer :) Demekki cısların olmasa 3 kilo verecektin :D

Ay maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz. Nazar değmesin canlarımmm

Canım adetten sonra - 1 kg olur en az. Bu durum çok normal sakın moralini bozma

Teşekkür ederim brokolimmm

Ayh bi ben az vermişim resmen :D

Sen gram gram versen de sabırla ve azimle devam etmeyi biliyorsun. Ben de bu daha yeni yeni oluştuğu için imreniyorum sana canım.

Teşekkür ederim Buseciğim :)

Yok kaptişkom sonra kızma diye öyle dedim. Sayı düşünerek mesaj atmıyorum ben sadece gün sonu bir düşünüyorum kaç mesaj attım diye :) Teşekkür ederim ayrıca, bende çok sevindim.

Okadar zayıfsın ki artık bünyen zayıflamak istemiyor Buseeeğğğ

Benim için hiç bir sorun yok kaptancığım. Buralar boş kalmasın da :)

Maşallah Tuğbacım, yerim yaaa unutmamış bildirimini :)

Herzamanki gibi en süper takım bizim takım! Nihihihahaha

Ah şu regl yok muuuu? Hiç üzülme Emelciğim zaten regl olunca normale dönersin :)

Hayır ben bir tane de değil iki ayrı işte çalışıyorum busiş :D

Evet canım hiç üzülmüyorum zaten hiç gitmeyecek sanıyordum 900 gitti süper :)

Menün süper canım, hurma yerine normal kahvaltı yapsaymışsın daha iyiymiş tabisi ama :)

Ay ben öyle hiç dayanamazdım, illa bir düzen olacak. :) Bence de kesinlikle tatlı sorunu büyük problem benim için de.. Üstüne düşmek lazım.

Tımam kaptişko kızma yahu :( :D Moralim yerinde merak etme :)

sende muhteşemsin canım :8:

Ay kızlar ikiniz de böyle söyleyince bi garip oldum, çok mu yiyorum ki yaa, ama diyetisyenim bana 4 köfte kadar diyordu ve köfteler avuçiçinin yarısı kadar diyordu.. bunlar 1 parmak kalınlığında ve daha kısaaaaa...
yani 8tanesi 4 köfte ya eder ya etmez... korkutmayııınn beniiiiii... ciddi misiniz ya, çok mu ki? Kaptanım demiş, Ceren yesin demiş :p
şaka bi yana, 70 kilo için çok değil yaaa, 50 kilo diilim ki ben, ben de 50 olursam az yerim :52:
Canım ben de 82 kiloyum aslında ama bana çok geldi bilmiyorum. Benim diyetisyenim de 90 gram kadar köfte diyor, buradan bakınca onlar 150 gramı geçermiş gibi geldi. Bana yanlış geliyor olabilir canımcım.
ç

sende muhteşemsin canım :8:

Teşekkür ederim canişko (Ne abuk subuk sevgi sözcükleri buluyorum değil mi?)

Sabah(07:30)

yarım kepekli sandviç ekmeği kıvırcık maydanoz biber peynir domates zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(11:00)

kivi+galeta

öğle(13:00)

1 kase mercimek çorbası

1 tabak nohut

1 tane salatalık turşusu

ara(15:00)

kivi+galeta

akşam(18:00)

1 kase yogurtlu çorba

salata

sabah 25 dk tempolu yürüyüş

biraz önce 30 mekik

şu ana kadar 2 lt su

öğle 1 tane soda

kızlar bugün çok yorgunum o nedenle sporum bu kadar bu yüzden akşamı hafif tuttum :42:

Back
X