Allah yardımcınız olsun Zeliş'cim. İnşallah çok güzel geçer ameliyatı.
Olmuş canım olmuş ellerine sağlık, seviyorum ben böyle azimli kızları
Kola olmamış hiç. Bu arada tilki otu ne? Meraklıyım bende yaaaaa ayrıca cuma öncesi bulgur yeme canım. Tartıyı etkiler.
Kaçmıyor dimi Burcu benden de hiç bişey

Bunları söz olarak kabul edip hayırlısıyla listeye dahil ediyorum seni.
Demek kki tatlı iyi bişey olsa yiyecektin öylemi

Yinede aferin yememen çok güzel olmuş. O zaman kepekli hamburger ekmeği diye belirt olur mu

Hamilemisin yoksa diyecektim ki bu sabah olmuşun.

Güzel bi tarife benziyor. Denemek lazım. Teşekkürler canım tarif için.

Hihihi sen hala hamile olabilirsin
Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.
Kahvaltı saatinin geç olması, öğlenki haydari ve akşam yediğin activia nın saati olmamış canım. Onun haricinde spor süper. Diğerleri süper. Afiyet olsun Emine'cim. Maşallah maşallah

Şortları çıkarttın dimi hasta olma sakın şortlarla felan

Sen bize lazımsın.
Ben bişey söylemeden zaten yapmışsın bütün açıklamalarını. Yaaa ne pis bir kaptanım ben böyle. Dukana bile yapacak yorum buluyorum yaaaaa

Tuba'cım ben bu menüyü hiç görmedim. Sende böyle bir menü hiç yazmadın. Hem börek ye, hem kazandibi, akşama kurufasülye pilav, Hiç ama hiç olmamış canım. Hele ki cumadan önce. Hadi bakalım artık menüleri iyice düzeltme zamanı geldi. Böyle menüler istemiyorum bir daha. Bu arada mesajın altına mesaj sayını yazmışsın ama gece 12 den sonra gün yenileniyor. 21 inin mesajını ayrıca sayman gerekecek. 12 den sonra yazdığın mesajlar bugüne ait oluyor. Mesela bu mesaj gibi. Ayrıca mesaj sayını lüften son mesajında ayrı olarak yaz. Arada kaynamasın.
200 gr 200 gr dır canım. Bu menülere göre süpersin. Tebrik ederim seni. Yap bakalım sende şu ayran detoksunu ne kadar gidecek haftaya.
Tebrik ediyorum Tuba'cım. İnşallah hep böyle güzel gider kilolar. Az kaldı 6 lı rakamları görürsün.

Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş.

Not aldım canım. Bundan sonra yine en son mesajında yazarsan mesaj sayım şu kadar diye. Not alırım.
Senide tebrik ediyorum Ceren'cim. Harika bir başlangıç.

Ooooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhh tebrikler canım. Bende ki başlangıç kilon 74 ve bir haftada iki kilo süpersin canım.

Ebru'cum diye diye diye + çıkardın ya kendini. Kaç defa dedik öyle düşünme diye.

Senin kilon az olduğu için aldığın ve verdiğin gramlar takımı yüzde olarak çok etkiliyor. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Çünkü biliyorsun ki ortalama alındığında takım çok etkileniyor.
Maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhh süpersin Emine'cim.

6 lı rakamları gördün. Hadi bakalım sıra 5 li rakamlarda. İnşallah böyle gidersen en kısa zamanda göreceğine eminim.