Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

22.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:00 - 13:30)
6-8 yemek kaşığı yaprak döner yemeği
1 porsiyon mevsim salatası (lahana, havuç)
1 kase mercimek çorbası
1 kutu ayran

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 bardak süt (%0,15 yağlı)

Akşam (20:00 - 20:30)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 kase k-flex (tepeleme)

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

bence çok güzel menün canım tebrikler

merhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek

menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk

öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası

12:30 bir türk kahvesi

ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık

17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)

bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)

canım şimdi kaptan sana dicek ki sucuk olmamış makarna olmamış dicek :50:

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)

Haklısın, mantıklı bir fikir tabiki ama onu reddettim bunu yesem mi diye düşünmemeliyiz diye dedim canım. Benim sürecim de uzun boşver, daha buralardayız :)

yok demem canım sıfır kaçamak bi diyet olacak bu defa :) ilk menünün verdiği bi acemilik var sadece :)

Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık

akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal

ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)

cnm sadece 2 öğün mü yaptın? o şekilde yapmamalısın bence. ana ve ara öğünleri atlatma.. azaltırsın ekmeği de , bakalım ilk haftaki tepkileri nasıl olacak vücudunun?

canım şimdi kaptan sana dicek ki sucuk olmamış makarna olmamış dicek :50:
dicekte valla, akşama kadar 2 kat yukarda kayınvalidem var, bir aşağı bir yukarı perdelerini yıkadım bugün , sırayla çıkanları astım falan, akşamda çabucak makarna yaptım

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)

hadi gözün aydın canım, sınavındada başarılar ..

Bugünkü Menüm Kızlar:

Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)

Ara(11:30)
Meyve sepetinden tırtıklama (yarım portakal+yarım kivi+1 çilek+1dilim ananas)

Öğle (12:30)
4 köfte () + haşlanmış brokoli/karnıbahar + yoğurtlu semizotu salatası

Ara(14:30)
250ml light Sütlü Neskafe

Akşam (18:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + light Sütlü Neskafe
(2 çorba kaşığı kadar da kısır yedim :( üzgünüm ama measideyim, çok acıktıımmm)

1 kupa yeşil çay, 1lt su - spor yok :(
1 kupa yeşil çay da az sonra içeceğim..

Selam kızlar.:16: Öncelikle müjdeli haberi vereyim. Bu haftada 2. olduk.:nazar: İnşallah haftaya yine ilk üçte olacağız. Bunun için hepinizi tebrik ediyorum. Aslında şuan çok yorgunum ama bugün cuma olduğu için paylaşım alanına bakmam gerekiyor. Bu nedenle uğradım. Aşağıya paylaşım alanının linkini veriyorum. Ve takımdaki herkesten arada bir yeni mesaj gördükçe paylaşım alanına bakmasını istiyorum. Bizim takımla ilgili görüşlerde yazılabilir. Bu nedenle lütfen herkes arada bir oraya baksın. Şimdilik çıkıyorum. :3:İnşallah ilerleyen saatlerde gelebilirim ama gelemezsem bile yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Link aşağıda unutmayın ve lütfen bakın. :34: Özellikle Buse ve Emine sizlerin ilgilenmesi gereken konular olabilir ben yokken. Çünkü kurallara göre eğer bir takım paylaşım alanında kendisine yöneltilen bir soruna açıklama getirmez ise takım ceza puanı alıyor. Ve bu ceza puanı ilerde tüm takım üyelerinin karne almasını engelliyor. Konu bu nedenle çok önemli. :53:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Kızlar, bu arada yrn ayran detoksuna başlayacağım :)

şöyleydi değil mi:

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği+1 haşlanmış yumurta+az beyaz peynir+bol domates-salatalık-yeşillik
2 lt ayranın içine- 2 salatalık 4er kaşık haşlanmış bulgur-nohut-yeşil mercimek

ayranı normal yoğurttan yapsam olur mu sizce? light yogurt sevmiyorum hiç yaa...

Selam kızlar.:16: Öncelikle müjdeli haberi vereyim. Bu haftada 2. olduk.:nazar: İnşallah haftaya yine ilk üçte olacağız. Bunun için hepinizi tebrik ediyorum. Aslında şuan çok yorgunum ama bugün cuma olduğu için paylaşım alanına bakmam gerekiyor. Bu nedenle uğradım. Aşağıya paylaşım alanının linkini veriyorum. Ve takımdaki herkesten arada bir yeni mesaj gördükçe paylaşım alanına bakmasını istiyorum. Bizim takımla ilgili görüşlerde yazılabilir. Bu nedenle lütfen herkes arada bir oraya baksın. Şimdilik çıkıyorum. :3:İnşallah ilerleyen saatlerde gelebilirim ama gelemezsem bile yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Link aşağıda unutmayın ve lütfen bakın. :34: Özellikle Buse ve Emine sizlerin ilgilenmesi gereken konular olabilir ben yokken. Çünkü kurallara göre eğer bir takım paylaşım alanında kendisine yöneltilen bir soruna açıklama getirmez ise takım ceza puanı alıyor. Ve bu ceza puanı ilerde tüm takım üyelerinin karne almasını engelliyor. Konu bu nedenle çok önemli. :53:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

harikayız,süperiz,muhteşemiz :nazar:
yeşil çaylar olsun bunlar, şerefinize kızlar :7::7::7:

ay o zaman lightla yapıyım yahu, zaten zor bi şey, hakkını verelim de değsin bari :) saol Burcu'cum.

ne demek canım ama üzerine az bişi de spor koy bide bnce çarşamba perşembe yapmak daha mantıklı çnkü cuma taze taze kilo bildirimi yaparız ben bi evde kaldıımda bu dönemlerde yapcam :8:

merhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek

menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk

öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası

12:30 bir türk kahvesi

ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık

17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)

bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)
Canım öğle yemeğini geçiştirip akşam yemeğinde makarna yemen olmamış açıkcası. Akşam öğünlerini olabildiğince az tutmak lazım bence
bence çok güzel menün canım tebrikler
Teşekkür ederim canımmmm
Çok mutlu oldum senin adına canım bir de ygsde başarılar :)
yok demem canım sıfır kaçamak bi diyet olacak bu defa :) ilk menünün verdiği bi acemilik var sadece :)
Azıcık ucundan kaçamaklı olsun bebişim yeterki abartmayalım değil mi :)
Bugünkü Menüm Kızlar:

Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)

Ara(11:30)
Meyve sepetinden tırtıklama (yarım portakal+yarım kivi+1 çilek+1dilim ananas)

Öğle (12:30)
4 köfte () + haşlanmış brokoli/karnıbahar + yoğurtlu semizotu salatası

Ara(14:30)
250ml light Sütlü Neskafe

Akşam (18:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + light Sütlü Neskafe
(2 çorba kaşığı kadar da kısır yedim :( üzgünüm ama measideyim, çok acıktıımmm)

1 kupa yeşil çay, 1lt su - spor yok :(
1 kupa yeşil çay da az sonra içeceğim..
Akşamı tostla geçiştirmişsin, ben de k-flex ile yaptım. Aslında yanlış, sebze ve protein yememiz gerekirken karbonhidrat tüketiyoruz akşam akşam

Herzamanki gibi süperiz yahuuu :D Peki kaptancığım bundan sonra her gün bir kere bakarım bende :)
ben geldiiiim :):):)
Sen geldin ben gidiyorummm :) Uyku zamanı artık :)
tebrikler arkadaşlar,
inşallah haftaya benimde bir katkım olur dereceye :)

Hepbirlikte gelecek hafta tekrar başarılı olacağııız :)

Kızlar bu arada, şirkette measideyim dedim yaa.. Pizza siparişi verdiler, etrafta 30-40büyük pizza var, yanında 20-25 tane sufle... tadına bakmadım, koklamıyorum bile, yeşil çayı içiyorum nefes almadan ki yemeyeyim.. destek lazım bana, alkış alkış...yok yemicem :)

Back
X