Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne demek canım ama üzerine az bişi de spor koy bide bnce çarşamba perşembe yapmak daha mantıklı çnkü cuma taze taze kilo bildirimi yaparız ben bi evde kaldıımda bu dönemlerde yapcam :8:

tatlım haklısın ama çalışırken zor olabilir.. ben bi haftasonu deniyim, baktım yapabiliyorum, 2 hafta sonra da ööle yaparım, nasılsa verilecek kilo çok bende :52::52::52::52::52:

Kaptancım, ben diğer üyelerden ynt bekliyorsun sandım... ben azimliyim, diyeti bırakmam, elimden geldiğince paylaşım yapıyorum, iş o kadar yoğun ki, fırsat buldukça giriyorum walla, sırf yazılanları okuyabilmek cvp verebilmek için bu hafta akşam eve bilgisayar taşıdım.. şimdi işteyim, bir sorun çıktı, gece kontrol için kalıcam, bakalım kaça kadar.. ben paylaşım yaparım yani, şimdiye kadar yaptığımdan az olmaz ;)

bu arada 65 olmadan bebiş de istemiyorum, yani en az 12 kilo vermem lazım :) alın bizi ekibeeeeeee :)

olabildiğince burda ol canım menülerin düzene girer ve kilo vermede sıkıntı yaşamazsın benim 3 hafta oldu ve çok iyi gidiyorum siz de böyle devam ederseniz süper bir takım olacağız zaten süperiz de daha süper olcaz :)

Ay kızlar ikiniz de böyle söyleyince bi garip oldum, çok mu yiyorum ki yaa, ama diyetisyenim bana 4 köfte kadar diyordu ve köfteler avuçiçinin yarısı kadar diyordu.. bunlar 1 parmak kalınlığında ve daha kısaaaaa...
yani 8tanesi 4 köfte ya eder ya etmez... korkutmayııınn beniiiiii... ciddi misiniz ya, çok mu ki? Kaptanım demiş, Ceren yesin demiş :p
şaka bi yana, 70 kilo için çok değil yaaa, 50 kilo diilim ki ben, ben de 50 olursam az yerim :52:

senin köfteler parmak köfte sanırım dimi? diyetisyenin dediği miktarda ye şimdilik mesela ben diyetisyene gitmeden başlamıştım diyete menümü de götürdüm normalde vermesi gerekenden az verdi vücudun alışmış artık diye zamanla azalıcak zaten sana da fazla gelmeye başlıcak zaman sadece :)
Sabah(07:30)

yarım kepekli sandviç ekmeği kıvırcık maydanoz biber peynir domates zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(11:00)

kivi+galeta

öğle(13:00)

1 kase mercimek çorbası

1 tabak nohut

1 tane salatalık turşusu

ara(15:00)

kivi+galeta

akşam(18:00)

1 kase yogurtlu çorba

salata

sabah 25 dk tempolu yürüyüş

biraz önce 30 mekik

şu ana kadar 2 lt su

öğle 1 tane soda

kızlar bugün çok yorgunum o nedenle sporum bu kadar bu yüzden akşamı hafif tuttum :42:

turşu dışında çok güzel canım. turşudan uzak dur. turşu vücutta su tutuyo ve çok tuzlu biliyosun. dediğim gibi turşu dışında güzel bi menü olmuş :)

21.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:00 - 13:30)
6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:00 - 13:30)
6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

venüscüğüm menülerine çok bağlısın bayılıyorum senin istikrarına :) bence diyetisyenin yavaş yavaş azaltmaya başlar menülerini :)
daha çok kilo verirsin bu sayede :)

Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık

akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal

ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)

tatlım öğün eksikliğinin sebebini sonradan yazmışsın zaten ama ben yine de yorumumu yapayım :) akşam yemeğinde doyamıyosan yoğurt ye yada ayran iç ekmek yememeye çalış. 1 hafta akşam ekmeği kes farkı görürsün :) bi de akşam meyve yemiyoruz meyvenin şekeri akşam için fazla. gerçi yarın sınavın var o yüzden bugünlük sıkıntı yok :)

merhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek

menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk

öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası

12:30 bir türk kahvesi

ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık

17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)

bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)

sucuk çok yağlı değilmi. sucuk yerine salam yada jambon daha ideal canım :) su göremedim 1 lt yeşilçay içmişsin ama en azından artı 1,5 lt su içmelisin.

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)

çok sevindim geçmiş olsun tatlım. sınavında başarılar canım umarım dilediğin gibi sonuç alırsın :)

Bugünkü Menüm Kızlar:

Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)

Ara(11:30)
Meyve sepetinden tırtıklama (yarım portakal+yarım kivi+1 çilek+1dilim ananas)

Öğle (12:30)
4 köfte () + haşlanmış brokoli/karnıbahar + yoğurtlu semizotu salatası

Ara(14:30)
250ml light Sütlü Neskafe

Akşam (18:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + light Sütlü Neskafe
(2 çorba kaşığı kadar da kısır yedim :( üzgünüm ama measideyim, çok acıktıımmm)

1 kupa yeşil çay, 1lt su - spor yok :(
1 kupa yeşil çay da az sonra içeceğim..

canım sandviçlerin içine ne koyuyosun onları da yaz. ayrıca suyunu da artırmaya çalış canım. herkese su iç dedim bugün :) ben sadece kahvaltı öncesi ve sonrası 1 ltreye yakın içiyorum sanırım ondan bu kadar çok takıyorum suya :)
Selam kızlar.:16: Öncelikle müjdeli haberi vereyim. Bu haftada 2. olduk.:nazar: İnşallah haftaya yine ilk üçte olacağız. Bunun için hepinizi tebrik ediyorum. Aslında şuan çok yorgunum ama bugün cuma olduğu için paylaşım alanına bakmam gerekiyor. Bu nedenle uğradım. Aşağıya paylaşım alanının linkini veriyorum. Ve takımdaki herkesten arada bir yeni mesaj gördükçe paylaşım alanına bakmasını istiyorum. Bizim takımla ilgili görüşlerde yazılabilir. Bu nedenle lütfen herkes arada bir oraya baksın. Şimdilik çıkıyorum. :3:İnşallah ilerleyen saatlerde gelebilirim ama gelemezsem bile yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Link aşağıda unutmayın ve lütfen bakın. :34: Özellikle Buse ve Emine sizlerin ilgilenmesi gereken konular olabilir ben yokken. Çünkü kurallara göre eğer bir takım paylaşım alanında kendisine yöneltilen bir soruna açıklama getirmez ise takım ceza puanı alıyor. Ve bu ceza puanı ilerde tüm takım üyelerinin karne almasını engelliyor. Konu bu nedenle çok önemli. :53:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

kaptancım senin mesajına bakmadan önce bakmıştım içime doğdu ne :) sık kullanılanlara ekledim :)

Kızlar, bu arada yrn ayran detoksuna başlayacağım :)

şöyleydi değil mi:

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği+1 haşlanmış yumurta+az beyaz peynir+bol domates-salatalık-yeşillik
2 lt ayranın içine- 2 salatalık 4er kaşık haşlanmış bulgur-nohut-yeşil mercimek

ayranı normal yoğurttan yapsam olur mu sizce? light yogurt sevmiyorum hiç yaa...

yarım yağlı ya da az yağlı kullanabilirsin. benim annemde kilosunu korumaya çalışıyo ayranı mikserle çırpıp üzerinde biriken yağı topluyo o şekilde de yapabilirsin tadında değişme pek olmuyo :)

Kızlar bu arada, şirkette measideyim dedim yaa.. Pizza siparişi verdiler, etrafta 30-40büyük pizza var, yanında 20-25 tane sufle... tadına bakmadım, koklamıyorum bile, yeşil çayı içiyorum nefes almadan ki yemeyeyim.. destek lazım bana, alkış alkış...yok yemicem :)

yeme yeme pizza ne ya ıyk yağlı yağlı öğğğğ :D yeme yeme sana çok çok alkışşşşşşşşşşşşşş yeşil çayla hayat daha hafifi :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: onlar şişman sen zayıf olcaksın unutma :D

Son düzenleme:
olabildiğince burda ol canım menülerin düzene girer ve kilo vermede sıkıntı yaşamazsın benim 3 hafta oldu ve çok iyi gidiyorum siz de böyle devam ederseniz süper bir takım olacağız zaten süperiz de daha süper olcaz :)

senin köfteler parmak köfte sanırım dimi? diyetisyenin dediği miktarda ye şimdilik mesela ben diyetisyene gitmeden başlamıştım diyete menümü de götürdüm normalde vermesi gerekenden az verdi vücudun alışmış artık diye zamanla azalıcak zaten sana da fazla gelmeye başlıcak zaman sadece :)

turşu dışında çok güzel canım. turşudan uzak dur. turşu vücutta su tutuyo ve çok tuzlu biliyosun. dediğim gibi turşu dışında güzel bi menü olmuş :)

venüscüğüm menülerine çok bağlısın bayılıyorum senin istikrarına :) bence diyetisyenin yavaş yavaş azaltmaya başlar menülerini :)
daha çok kilo verirsin bu sayede :)

tatlım öğün eksikliğinin sebebini sonradan yazmışsın zaten ama ben yine de yorumumu yapayım :) akşam yemeğinde doyamıyosan yoğurt ye yada ayran iç ekmek yememeye çalış. 1 hafta akşam ekmeği kes farkı görürsün :) bi de akşam meyve yemiyoruz meyvenin şekeri akşam için fazla. gerçi yarın sınavın var o yüzden bugünlük sıkıntı yok :)

sucuk çok yağlı değilmi. sucuk yerine salam yada jambon daha ideal canım :) su göremedim 1 lt yeşilçay içmişsin ama en azından artı 1,5 lt su içmelisin.

çok sevindim geçmiş olsun tatlım. sınavında başarılar canım umarım dilediğin gibi sonuç alırsın :)

canım sandviçlerin içine ne koyuyosun onları da yaz. ayrıca suyunu da artırmaya çalış canım. herkese su iç dedim bugün :) ben sadece kahvaltı öncesi ve sonrası 1 ltreye yakın içiyorum sanırım ondan bu kadar çok takıyorum suya :)

kaptancım senin mesajına bakmadan önce bakmıştım içime doğdu ne :) sık kullanılanlara ekledim :)

yarım yağlı ya da az yağlı kullanabilirsin. benim annemde kilosunu korumaya çalışıyo ayranı mikserle çırpıp üzerinde biriken yağı topluyo o şekilde de yapabilirsin tadında değişme pek olmuyo :)

canım biliyorum da dayanamadım beaaaaaa 1 dilimcik salatalık yedim :D öğlen menüde pilav tatlı filan vardı yüzüne bakmadım zaten kkızlar yedi haklarımı :D yedikten sonrada siz kilo verin ben zayıf olayım yanınızda dedim alındılar bi görmen lazım :D

Kızlar bu arada, şirkette measideyim dedim yaa.. Pizza siparişi verdiler, etrafta 30-40büyük pizza var, yanında 20-25 tane sufle... tadına bakmadım, koklamıyorum bile, yeşil çayı içiyorum nefes almadan ki yemeyeyim.. destek lazım bana, alkış alkış...yok yemicem :)

en büyük alkış sanaaa :46::46::46::46::46:
o kilolar gidicek pizza sufle yiyenlere inat :)

gerçekten alkışı haketmişsin, ben olsam dayanamazdım kesin

m yağlı ya da az yağlı kullanabilirsin. benim annemde kilosunu korumaya çalışıyo ayranı mikserle çırpıp üzerinde biriken yağı topluyo o şekilde de yapabilirsin tadında değişme pek olmuyo :)
canım ben suyu çok içiyorum, şeker hastasımı çıkçam acaba, 3-4 litre oluyor, susayarak içiyorum
o yüzden hiç yazmıyorum, su bol yani :)
bakalım yarın içtikçe sayıcam akşama kadar kaç litre olucak

canım ben suyu çok içiyorum, şeker hastasımı çıkçam acaba, 3-4 litre oluyor, susayarak içiyorum

gece kaç kere tuvalete kalkıosun cnm bide doymama problemn var mı yada ellernde ayak altlarında filan karıncalanma ateşlenme

Kızlar, hani ilk başta yememek zordu da, şimdi yeşil çayı içtikçe inanın canım istemez oldu... artık kokusu bile kötü geliyo.. zaten bitirdiler, teklike geçti :)

bu arada ben kaçıyorum, son kontrolleri yapıp, eve gidicem muhtemeleni artık geç olur, açamam sanırım.. yrn görüşürüz...

iyi geceler kızlar hepinizi çok seviyorum ben yarın yokm akşama kadar erkek arkadaşımla birlikte olcam eşya filan bakcaz çok öptüm hepiniziiiii :54::54::54::54::54::54::54:

sen bundan sonra yaz canım :) menü yorumlarına su da dahil oluyo çünkü :)

gece kaç kere tuvalete kalkıosun cnm bide doymama problemn var mı yada ellernde ayak altlarında filan karıncalanma ateşlenme

gece 1 kere kalkıyorum canım, oda saati kurup çocuğu tuvalete kaldırınca gidiyorum
ellerimde uyuşma var ama bileklerimde sinir sıkışması var ondan olduğunu düşünüyorum hamilelikten yadigar
ayaklarımda çok üşür benim, çorapsız yatamam hiç, belki ağustosta falan giymem o derece
doymama bazen oluyor, titriyorum sanki böyle aç gibi ama biliyorumki baya yedim

:42::56:BUGÜNKÜ MENÜM:56::42:

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:30)

1 activia çilekli

öğle:(13:30)

3 yemek kaşığı dolusu haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara:(15:00)

1 küçük boy elma

akşam:(18:30)

4 yk türlü (yağı süzdürülmüş)
birer tane közlenmiş biber+patlıcan

ara:(20:00)

1 ayran

+++
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan nescafe
:8::8::8:
30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz (birazdan 15-20 dk daha çalışıcam)
:42:

gece 1 kere kalkıyorum canım, oda saati kurup çocuğu tuvalete kaldırınca gidiyorum
ellerimde uyuşma var ama bileklerimde sinir sıkışması var ondan olduğunu düşünüyorum hamilelikten yadigar
ayaklarımda çok üşür benim, çorapsız yatamam hiç, belki ağustosta falan giymem o derece
doymama bazen oluyor, titriyorum sanki böyle aç gibi ama biliyorumki baya yedim

doktora gidip bi test yaptır canım. bi ara bende de oluyodu tırstım şeker mi var acaba diye de böbreklerimdenmiş sıkıntım ilaç tedavisiyle geçti Allahtan :) çok su içme alışkanlığım ordan kalma benimde :)

:42::56:BUGÜNKÜ MENÜM:56::42:

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:30)

1 activia çilekli

öğle:(13:30)

3 yemek kaşığı dolusu haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara:(15:00)

1 küçük boy elma

akşam:(18:30)

4 yk türlü (yağı süzdürülmüş)
birer tane közlenmiş biber+patlıcan

ara:(20:00)

1 ayran

+++
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan nescafe
:8::8::8:
30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz (birazdan 15-20 dk daha çalışıcam)
:42:
bravo denir bu menüye başkada bişey denmez :)

doktora gidip bi test yaptır canım. bi ara bende de oluyodu tırstım şeker mi var acaba diye de böbreklerimdenmiş sıkıntım ilaç tedavisiyle geçti Allahtan :) çok su içme alışkanlığım ordan kalma benimde :)
gitçem canım sağol, bir fırsat bulamadım
benim babannemde şekerden vefat ettide , bende ondan tırsıyorum doktora gitmeye

teşekkür ederim tatlım sizin menüleriniz de zamanla ideal menü olacak inşallah :):)
benim iradem zayıf canım dayanamıyorum :(
pazar günü misafirlerim var, boşnak böreği, süpangle, üzümlü kek, kısır yapıcam
ve dayanmaya çalışıcam bakalım :)

canım istediğin kiloya ulaşınca kendini saldım sanırım. peki ne kadar zamanda kiloları geri aldın, kaç kiloydun kaça çıktın, bahseder misin biraz. korumaya geçmiş insanların hikayeleri çok ilgimi çekiyor. ben de kiloyu verdikten sonra ya koruyamazsam diye düşünceliyim herkes gibi biraz :31:

sen toplamda kaç kg verdin :31:

canım kusura bakma sık sık giremiyorum internete fırsat olmuyor ondan geç cevap yazıyorum.. Ben ilk diyet olayıma basladıgımda 86 kiloydum. sonra 60 kiloya kadar düştüm. Dediğin gibi istediğim kiloya ulaşınca saldım tekrar 2 ay içinde 68 kiloya çıktım sonra tekrar diyete başladım

şimdi 59 kiloyum ama bu sefer çok zor verdim sürekli kilo al ver vücut metabolizması bozuldu tabi. İlk diyete başladığımda 26 kiloyu 3 ayda hiç kasmadan verdim ama sonra tekrar kilo alınca 9 kiloyu 3 ayda zor verdim o da deli gibi egzersizle verdim. yani en iyisi hiç salmamak :))

Back
X