Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız burcuu :52: şaka bir yana sen daha 18 yaşında değil misin ne sözü yahu çok erkencisiin :9: nişanın seneye yaza olması iyi olmuş bu durumda :27:

kötü bişi dedin demedim venüzcüm zaten :9: walk at home nası gidio :8:
Ay bilemedim canım, öyle deme ya falan yazınca yanlış anladın sandım. Hiç spor yapmıyorum ya :( Sanırım vizelerden sonraya sarkacak.
tamam menülerini takipdeyim venüsüm :54:

yok yavrularım böyle düşünmeyin. dukandan değil sabahla öğleni birleştirmiş burcu ilk yemeğini 12 de yemiş. ben bile geç kalkıom ama en geç 10.30 da yiyom yahu. ondan uyardım yani, yedikleri güzel yoksa. bunu da dedim zaten :34:
Şu diyetisyenime gideyim de menülerim değişsin ozaman süper olacak Buseciğim :) Evet haklısın Burcu'nun menü yorumunda, ben de bugün akşam yemeğimi atlamak zorunda kaldığım için ses etmedim hihihi :D
ben geldiiiim :) geçmişi okuyup geliyorum :)
Hoşgeldin brokoliiiimmm :)

yine çıkarmışsın cadı diliniiiiiii :27:

geçen gün bi ablam kaynanalar için, hiçbiri iyi değil, hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum dedi :52:

aaaa deme öle kız kimisi iyi oluyor banada iyisi denk geldi nasip kısmettttt birazda şans :33:

Ay bilemedim canım, öyle deme ya falan yazınca yanlış anladın sandım. Hiç spor yapmıyorum ya :( Sanırım vizelerden sonraya sarkacak.

Şu diyetisyenime gideyim de menülerim değişsin ozaman süper olacak Buseciğim :) Evet haklısın Burcu'nun menü yorumunda, ben de bugün akşam yemeğimi atlamak zorunda kaldığım için ses etmedim hihihi :D

benimde başlıyor ya ama aksatmam herhalde ya araya sıkıştırırım gbime gelio zaten sıkılıorum ders çalışırken :21:

benimde başlıyor ya ama aksatmam herhalde ya araya sıkıştırırım gbime gelio zaten sıkılıorum ders çalışırken :21:

Canım ben şimdi çalışıyorum ya. Okula falan hiç uğramıyorum. Son bir hafta ders notu yetiştirmekten hiçbir şeye zamanım olmaz benim herhalde. Ama sen devam edecek gibi duruyorsun helal olsun :)

Canım ben şimdi çalışıyorum ya. Okula falan hiç uğramıyorum. Son bir hafta ders notu yetiştirmekten hiçbir şeye zamanım olmaz benim herhalde. Ama sen devam edecek gibi duruyorsun helal olsun :)

edicem herhalde ya kısmet artık yetiştirmem gereken ödev var ama yarın yapcam bugun hiç cnm istemio :9:

benim düzgün terziden başlamam lazım direkt :27: iyice bir araştırıp soruşturmam lazım. yengeme sorcam onun terzisi varsa ona götürcem :27:

cumartesi sendromu canım :27:

heh işte bu yüzden boş kalıyor :9:

hoş geldin canııım :3: araba bazen çok lazım oluyor gerçekten yaa :31:

ben de perşembe ayran detoksu yapacağım, hem sebze günüme denk geliyor şansa :8:

haftada bigün dışarı çıkıyom kızım olsun o kadar ayrıca canım sıkıldı bugün kimse yok diye :31:

evet, elmalı turta, ben de merak ediyorum , yaz bize...

ilaç kullanıyorum cnm ama henüz düzenlenmedi, nisanda tekrar kontrole gidicem, bakalım artık düzenlenmiştir sanırım.. ama doktorum dedi ki kilo vermeni hızlandırması (ya da normal hale getirmesi için) en az 6 ay geçmesi lazım.. bakalım, ama şimdilik fena diilim yani :)

harikasın tatlım, ne mutlu sana.. aynen böyle devam;)

ya kızlar evet, bugün anca girebildim ben.. sabah erkenden evden çıkmak zorunda kaldık, eşimin bi işi çıktı, aradılar, bana da araba lazımdı,mecburen onu bıraktım falan... bu arada ayran detoksuna da başlayamadım tabii, neyse, çarş-perş denicem ;) hem böylece cuma'ya da etkisi daha net olur..

en mantıklısı da çarşamba perşembe yapman cumaya etkisi süper olur canım :)

hee söylemeyi unuttum. annemin karnı ağrıyor, reflüsü var sanırım o tuttu. gitmedik duaya. ben yemeğimi yedim, biraz aile saadeti babamlarla falan oturduk bir de yukarı komşunun 6 yaşındaki kızı durmadan bize gelmeye başladı çocukla ilgilenmek zorunda kaldım. ona da bi çare bulcaz. annem 51 yaşında uğraşamaz çocukla falan, ben de hergün onla mı uğraşcam, yanına oturup çizgi film mi izliycem :9:

bu anneler de bazen çok düşüncesiz oluyor yani, niye yolluyorsun ki kızını evden bize durmadan yahu, gündüzü geç bir de akşam da geliyor :47: çocuğun da her istediği yapılmamalı her zaman bence :19:

geçmiş olsun canım.. komşu çocuklarını ben oldum olası sevmemişimdiir. annemde bizi öyle göndermezdi tek başımıza ben de gelmelerini istemem :) bi büşra var yan komşumuzun kızı. onu alırım sadece. o da dünyalar tatlısı maşallah :16: özledim bee

kızlaarrrr ay ne gezdik bugün valla bildiğin ankarayı yürüdüm bi baştan bi başa bide bu yürüyüş tempolu erkek arkadaşımla kilo verdik daha doğrusu sözlümle :9: beyaz eşyalarımızı küçük ev aletlerimizi aldık ayyyyy ama ne gezdik :D ona alışveriş yaptık :D neyse menümü yazıım ben :8:

SABAH+ÖĞLE(12:00)

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA

TERE ROKA MAYDANOZ

DOMATES SALATALIK

4 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

2 DİLİM ÇAVDAR

ARA(14:30)

1 SADE KAHVE 1 KEPEKLİ GALETA

AKŞAM(17:30)

3 PARÇA IZGARA ET

SALATA

1 DİLİM ÇAVDAR

2 LT SU 1 BARDAK YEŞİL ÇAY 1 SODA

SPOR TÜM GÜN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ :23:

hayırlı olsun canım şimdiden almak için biraz erken değilmi?

neyse menü yorumumu da yapayım :) bebeeeem geç yediğin zamanlarda bile 3 ana öğünü atlamamaya çalış 2-3 saat ara olsun ama yine de ye öğün geçirince hiç etkisi olmuyo onun dışında yediklerin suyun sporun güzel :)

nişan seneye yaza busiiiii ya inşallah :D kızzzzzz çok eğlendim bide bugün herşey istediğim gibi oldu filan ya kaynanam hiç karışmadı filan :D saat olarak öğle ve sabahın birleşmesi sıkıntı ama benmkini uyandırmak çok zor oldu sonra poposunu yerinden kaldırana kadar saat 12 oldu kız zaten 2 haftada bi görüşüok o çalışıo bn okuom filan olsun o kadar :9:

ayyy ne zor senin durumunda yaa. benimki Allahtan her gün geliyo yanıma da görüşüyoruz :) zaten 5 dk evlerimizin arası :9: gelmezse kavga sebebi :47: kaynana olayını pek sevdim :) benim kaynana adayım da benim kusurumu bulmaya çalışıyo daha yüzyüze tanışmadık bile büyük kaynanamsa (yani kaynanamın kaynanası :9:) dünyalar tatlısı çok seviyorum onu :) kaynana da ne garip bi kelime bu kadar çok yazınca farkettim :9:

karışmayan kaynana baş tacı ya :9: bide çeyizime şal örmüş Allah razı olsun :8: o her zaman olmuo busiiii biliosun :32:

ohh ne güzel kaynanaya bak sen :) ben esadın yeğenin atkı bere takımı ördüm bide süsledim bi güzel ona bile kusur buldu ayyy resmen içimi döktüm burdaaa :1:

ooh emoşum geldi :8: hoş geldin emooş :3:

boşbulduk bebeğimmmm :):)

Benim de vize ödevim var. Derslerin isimlerini bile doğru düzgün bilmiyorum yemin ederim ya. Hayırlısı hakkımızda kardiş :D

aslında ödev hazırda şimdi acaba benm aldığım hastayı alan var mı onu merak ediyorum biraz yalan atıcam ödevede ondan :D kimseyede ulaşamadım :D

venüsüm :16: sen bi de spor yapmaya başlayınca gör kiloların gidişini :) taş olcan taşşşş :8:

Benim de vize ödevim var. Derslerin isimlerini bile doğru düzgün bilmiyorum yemin ederim ya. Hayırlısı hakkımızda kardiş :D

ayy herkeste aynı dert benim de var ama ben rahatım vizeler nisan 8 de başlıyo :23:

Son düzenleme:
aslında ödev hazırda şimdi acaba benm aldığım hastayı alan var mı onu merak ediyorum biraz yalan atıcam ödevede ondan :D kimseyede ulaşamadım :D

Piyasa araştırması yap bebişim, ben de aynı yöntemle ders notu toplamaya çalışıyorum. En sonunda milleti gasp falan edeceğim, kimse notunu vermiyor. :D

venüsüm :16: sen bi de spor yapmaya başlayınca kiloların gidişini :) taş olcan taşşşş :8:

ayy herkeste aynı dert benim de var ama ben rahatım vizeler nisan 8 de başlıyo :23:

Ay Cerenciğim ne güzel diyorsun da ben bir türlü totomu kaldırıp spor yapamıyorum :(
Benim vizelerim 1 Nisan'da başlıyor, nalet olsun :( Ama arkadaşlarımla iyice kampa gireceğiz bu hafta, umarım halledebilirim.

18 mi ahahahahha busi ya :9: ben 21 yaşındayım canım :52:

kocaman kızmışsın sen :9:

seni hınzır venüüs :27:

aaaa deme öle kız kimisi iyi oluyor banada iyisi denk geldi nasip kısmettttt birazda şans :33:

aynen canım kısmeeettt :9:

haftada bigün dışarı çıkıyom kızım olsun o kadar ayrıca canım sıkıldı bugün kimse yok diye :31:

en mantıklısı da çarşamba perşembe yapman cumaya etkisi süper olur canım :)

geçmiş olsun canım.. komşu çocuklarını ben oldum olası sevmemişimdiir. annemde bizi öyle göndermezdi tek başımıza ben de gelmelerini istemem :) bi büşra var yan komşumuzun kızı. onu alırım sadece. o da dünyalar tatlısı maşallah :16: özledim bee

hayırlı olsun canım şimdiden almak için biraz erken değilmi?

neyse menü yorumumu da yapayım :) bebeeeem geç yediğin zamanlarda bile 3 ana öğünü atlamamaya çalış 2-3 saat ara olsun ama yine de ye öğün geçirince hiç etkisi olmuyo onun dışında yediklerin suyun sporun güzel :)

ayyy ne zor senin durumunda yaa. benimki Allahtan her gün geliyo yanıma da görüşüyoruz :) zaten 5 dk evlerimizin arası :9: gelmezse kavga sebebi :47: kaynana olayını pek sevdim :) benim kaynana adayım da benim kusurumu bulmaya çalışıyo daha yüzyüze tanışmadık bile büyük kaynanamsa (yani kaynanamın kaynanası :9:) dünyalar tatlısı çok seviyorum onu :) kaynana da ne garip bi kelime bu kadar çok yazınca farkettim :9:

ohh ne güzel kaynanaya bak sen :) ben esadın yeğenin atkı bere takımı ördüm bide süsledim bi güzel ona bile kusur buldu ayyy resmen içimi döktüm burdaaa :1:

boşbulduk bebeğimmmm :):)

olsun tabi kızım o kadar, olsun :35:

senin kaynana cadaloz bence emoş benden söylemesi çekeceğin var :52:

Back
X