Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın, bu arada benim kaçmam lazım, toplantım var ama öncesinde size bir yazayım dedim :)
ayran detoksunda ilk gün başarılı :)
bu sabah tartıldım 76,2 . yani düne göre 500gr, önceki güne göre 300gr eksik.. arada +200 olmuştu ya...
neyse, yrn asıl son durumu bildiricemmm, öpüyorum zuzuzlarrr ;)

sabah (09:20)

2 tane haşlanmış yumurta (ama en küçüklerden small boy o yüzden 2)

4 tane zeytin

1 kk peynir

3 bardak şekersiz çay

2 dilim tam bugday

ara (12:00)

1 kepekli galeta bi soda

öğle(14:30)

6 7 yemek kaşığı nohut

salata

ara yok

akşam(18:15)

yarım kase tarhana

6 yemek kaşığı türlü(patates ve suyunu yemedim)

2 yemek kaşığı yogurt

2.5 litre su

45 dk walk at home

100 mekik :42: :42::42::42::42:
Afiyet olsun canım, sporun da çok iyi olmuş.
BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:30)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 salatalık
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:00)

2 kuru kayısı

öğle:(12:30)

150 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğurt

ara:(15:30)

1 activia sade

akşam:(18:30)

4 yk kabak sote
1 kase yoğurtlu brokoli salatası
1 kase salata

3 lt su,2 fincan yeşil çay, 2 fincan sade nescafe

20 dk yürüyüş, 40 dk egzersiz

:42:
Afiyet olsun emoooş :) Menün her zamanki gibi süpeer
Menüm

sabah
1 muz
1 portakal

öğlen
2 dilim kepekli ekmekten tost
şekersiz çay

akşam
1 dilim kepekli ekmek
1 tavuk butu ve fırında patates
cacık

su hiç içmedim yeni farkettim şimdi içicem

45 dk yürüyüş
Afiyet olsun Zelişcim :) Kahvaltılardaki cıss durumunu düzeltmişsin süper
MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
hindi füme

ara 12.00
2 yk yoğurt

öğle 13.30
tavuk
yoğurt

akşam 17.30
tavuk
yoğurt

ara 20.15
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
2 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk
Afiyet olsun busiş
Derslerden daha dunku menumu yazmamisim yaa simid farkettim

Sabah 9:15
1 yumurta
Peynir
Kahvaltilik sos
Zeytin

Aksam 19:00
Mantali pilav 4-5 kasik
Nohut suyunu almadim 2-3 kasik
2 kasik kereviz yemegi

Su 2 lt
Öğleyi atladığın için herhalde akşam biraz çok olmuş canım. Afiyet olsun :)
Günaydın uykucular uyanın :9:
Günaydın bibişko
Gunaydinlar kizlaarr:) haftaya vizelerim var bu donem mesajlarim azalabilir, firsat buldukca yine gelmeye calisicam, bana dua edin kizlar su vizeleri bi atlatayim:)
Benim de vizelerim başladı çok yazamıyorum kusura bakmayın aşkımlar
Kızlar günaydın, bu arada benim kaçmam lazım, toplantım var ama öncesinde size bir yazayım dedim :)
bu sabah tartıldım 76,2 . yani düne göre 500gr, önceki güne göre 300gr eksik.. arada +200 olmuştu ya...
Süpersi canım. Maşallah

alttakine cevap yazmayı unutmuşum :9: Benim sıkıntım karın bölgesi çok şişkin duruyo hamile sananlar bile oluyo bazen. Her zmanki gibi önce bacaklarımdan verdim kilomu ama 1 haftadır karnım da düzgünleşmeye başladı :) bacaklarımı gören sen iyisin kilon normal diyo ama üst kısmı görünce şok :9: Yürüyüşümü azalttım biraz şimdilik. Daha yoğun mekik ve bel için çalışmaya başladım :) inşallah daha çok faydası olacak :)

canım bence yürüyüşünü azaltma çünkü yürüyüş bütün vücudu hareket ettiriyo. Sadece yürüyüş ve diyetle göbeğinden kurtulan bi arkadaşı duymuştum bu sitede. Sen yinede yürüyüşe devam et.:34:

menüm

sabah
1 muz
1 portakal

öğlen
2 dilim kepekli ekmekten tost
şekersiz çay

akşam
1 dilim kepekli ekmek
1 tavuk butu ve fırında patates
cacık

su hiç içmedim yeni farkettim şimdi içicem

45 dk yürüyüş

canım muzun kalorisi 100 yani çok yüksek. Sabah yemişsin ama bence siyet boyunca tüketmemeye çalış. Birde ekmek ve patates aynı öğünde olmamış. Ve yine su su su içmezsen zayıflayamazsın canım :20:

doğru karar verdin canım, kanına girmişsem ne alaa :9: Kendini tut, yap ama yeme. Sonra yersin nasılsa :34:

Biraz öyle. Bir şeyi yemeden önce o yemek hakkında düşünüyorum artık, sonra yiyorum :9:

1 ayda 10 kg süper vermişsin bence. :32: Eski kilonunda altındasın artık sen de benim gibi, bu harika bir duygu :16: Hadi şu 3 ü de ver de kurtul, aynı şekilde ben de tabi :31: Ben de bu verdiklerimi alacağımı sanmam 7 aydır diyetteyim ben de :31:

Evet ya sizin bu nickler bizi baştan çıkaracak valla emoş :27:

Canım gördüm, çok fark etmiş. Harikasın tebrik ederim :46:

Sonuçları çok merak ediyorum. Yarın ben de dukana uygun şekliyle 1 gün yapcam. Cacık içcem gün boyu :9:

çok iyi görünüyorsun canım ya, senin vücudun da benim anneminki gibi. Sanırım elma tip oluyor dimi bu? Annem göğüs ve göbekten alıyor kiloyu mesela. Bacaklarını görseniz kilosuna göre incecik :26:

Adım buse, 23 yaşındayım, bekarım, gümrük işletmeciliği mezunuyum, şuan çalışmıyorum. 68 le başladım şimdi 52 kg ım. Dukan diyeti yapıyorum 2,5 aydır. Onun öncesinde kiloları kendi çabamla dikkat ederek verdim. 1.58 boyundayım :31:

Tekrar memnun oldum ayşecim :54:

Yürü bakalım zeliş, aferin :46:

Canım saatlerini de yazarsan iyi olur. Bir de 4-5 saat ara yap, 2 öğün yapma bence çünkü akşam yemeğinden taa ertesi gün 12 ye kadar midene hiçbir şey almıyorsun, sakıncalı olabilir :31:

Yaa evet ecemcim yaa :50: Niye hemen kaldırıyorsun ki sen fotoğraflarını? Albümü arkadaşlarına özel yap, bi iki gün kalsın. Listende olmayan kimse de göremez hem. :31:

Afiyet olsun burcucum, güzel menü :31:

Hoşbuldum zelişcim, sağ ol. :ssz:

evet canım girdin kanıma. Akşam annemlere yapmadım tatlı bende onların kanına girdim ne gerek var şimdi yemek yedik falan dedim caydırdım onları :52::52::52:
Veeeeee yupiiiiiiiiiiiiii tatlı yapmadıkta yemedikte :52::52::52::52::52::52::52:

derslerden daha dunku menumu yazmamisim yaa simid farkettim

sabah 9:15
1 yumurta
peynir
kahvaltilik sos
zeytin

aksam 19:00
mantali pilav 4-5 kasik
nohut suyunu almadim 2-3 kasik
2 kasik kereviz yemegi

su 2 lt

canım pilav olmamış. Pilav diyet boyunca yasak hem bak mis gibi kereviz yemeği varmış ben çok severim ben olsam sadece onu yer kalkardım yanınada yoğurt alırdım belki 1 dilimde ekmek diyet tabi ok? :34:
günaydın uykucular uyanın :9:
sanada günaydın canıııımmmmm :16::16::16:

gunaydinlar kizlaarr:) haftaya vizelerim var bu donem mesajlarim azalabilir, firsat buldukca yine gelmeye calisicam, bana dua edin kizlar su vizeleri bi atlatayim:)
günaydın canım inş. Güzel bi şekilde atlatırsın

kızlar günaydın, bu arada benim kaçmam lazım, toplantım var ama öncesinde size bir yazayım dedim :)
bu sabah tartıldım 76,2 . Yani düne göre 500gr, önceki güne göre 300gr eksik.. Arada +200 olmuştu ya...
Neyse, yrn asıl son durumu bildiricemmm, öpüyorum zuzuzlarrr ;)

canım takibindeyim......
Yarını merakla bekliyorum....
Ya bide nasıl kolay oldumu acıktırdımı bahsedermisin.:18:

Günaydın kızlar hepinize
ben çok hasta oldum. Sağolsun burdaki arkadaşlar banada bulaştırdılar.....
Bide diyetteyim ya galiba savunmasız kaldım. Neyse akşam korktuğum gibi cıs durumlar olmadı menümü paylaşayım.

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

1 tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek

ara (16:00)

2 adet mısır patlağı

akşam(08:00)

2 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık kuskus
yoğurt
yeşil salata

su 12 bardak
yeşil çay 2 kupa
bitki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik

Günaydın kızlar hepinize
Bide diyetteyim ya galiba savunmasız kaldım. Neyse akşam korktuğum gibi cıs durumlar olmadı menümü paylaşayım.

1 kase k-fleks

1 tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek

2 adet mısır patlağı

2 kaşık kuskus
yoğurt
yeşil salata

su 12 bardak
yeşil çay 2 kupa
bitki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik
Afiyet olsun canııımmm. Ayrıca geçmiş olsun

27.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
5 yemek kaşığı k-flex

Ara (10:00 - 10:30)
3 kuru kayısı
3 fındık

Öğle (13:00 - 13:30)
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon pilav
4 köfte
1 porsiyon mevsim salatası

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
3 fındık
1 kutu süt (%0,1 yağlı)

Akşam (19:00 - 19:30)
1 kase hazır tarhana çorbası
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)

* 8 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Afiyet olsun canııımmm. Ayrıca geçmiş olsun

SAĞOL CANIM BİRAZ GRİP OLDUM :ssz:

27.3.13

1 kutu süt (%0,1 yağlı)
5 yemek kaşığı k-flex

3 kuru kayısı
3 fındık

1 kase yayla çorbası
1 porsiyon pilav
4 köfte

3 kuru kayısı
3 fındık
1 kutu süt (%0,1 yağlı)

* 8 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

CANIM YAAA SENİN MENÜLERİN HEP ÇOK GÜZEL OLURDU AMA PİLAV HİÇ OLMAMIŞ SEN DİYETİSYENE GİDİYOSUN OMU VERDİ YOKSA SEN KENDİNMİ YEDİN?

canım takibindeyim......

yani arada açıktım biraz ama dayanılmaz değil.. tuzsuz olduğu için tadı kötü ama... akşam midem bulandı şöyle yaptım, o karışımın üstüne light yoğurt koydum,kırmızı biber-kimyon ekledim, onu yedim, öncesinde ve sonrasında su içtim bol bol (ayran olmuştur midemde :52::52::52:).. öğlen ise, karışımdan bi kaşık alıp, ayrandan içiyordum.. :)
bence yapılabilir tatlım, dediğim gibi dyanılmaz değil, hatta sabah 8de kahvaltı yaptım bügun daha acıkmadım desem yeridir, yavaş yavaş hissetmeye başladım...
bakalım eğer yrnki sonuç kayda değer olursa, ayda 1-2 kez yapabilirim :54:

SAĞOL CANIM BİRAZ GRİP OLDUM :ssz:

CANIM YAAA SENİN MENÜLERİN HEP ÇOK GÜZEL OLURDU AMA PİLAV HİÇ OLMAMIŞ SEN DİYETİSYENE GİDİYOSUN OMU VERDİ YOKSA SEN KENDİNMİ YEDİN?
Ben de grip olacağım galiba :/ 2 Mart'tan beri pilav yememiştim sanırım, dün yedim bir tek küçük kaseyi ters çevirmişlerdi kaç kaşık olduğunu bilemiyorum :(

Günaydın kızlar hepinize

1 kase k-fleks

1 tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek

2 adet mısır patlağı

2 kaşık kuskus
yoğurt
yeşil salata

su 12 bardak
yeşil çay 2 kupa
bitki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik

çok geçmiş olsun, karbonhidrata fazla yüklenmişsin gibi geldi bana.. çorba falan hep karbonhidrat sayılıyor ya.. ama hastalanacaksın madem, enerji olmuştur.. yine de protein ve sebze yersen daha da güçlenir sanki vücudun.. hareketler iyi walla bi de kırıklık varken bravo.. :52:

Kızlaaar!
Az önce kaptancığımız ile telefonla konuştum. Internete giremiyormuş, merak ederiz diye haber vermek istemiş. şuan iyi, doğum daha gerçekleşmemiş. Yarın olma ihtimali varmış. Duyanlar duymayanlara iletsin.
Kaptancığımıza buradan koskocaman sevgiler!

yani arada açıktım biraz ama dayanılmaz değil.. Tuzsuz olduğu için tadı kötü ama... Akşam midem bulandı şöyle yaptım, o karışımın üstüne light yoğurt koydum,kırmızı biber-kimyon ekledim, onu yedim, öncesinde ve sonrasında su içtim bol bol (ayran olmuştur midemde :52::52::52:).. öğlen ise, karışımdan bi kaşık alıp, ayrandan içiyordum.. :)
bence yapılabilir tatlım, dediğim gibi dyanılmaz değil, hatta sabah 8de kahvaltı yaptım bügun daha acıkmadım desem yeridir, yavaş yavaş hissetmeye başladım...
Bakalım eğer yrnki sonuç kayda değer olursa, ayda 1-2 kez yapabilirim :54:

anladım canım bende baharatlarla tatlandırmayı düşünüyorum çok severim ben baharatı her yemeğime dökerim mutlaka. :56: Bakalım senin sonucun güzel olursa ki ben 1 kiloyada razıyım haftaya yapıcam inş.

ben de grip olacağım galiba :/ 2 mart'tan beri pilav yememiştim sanırım, dün yedim bir tek küçük kaseyi ters çevirmişlerdi kaç kaşık olduğunu bilemiyorum :(

o zaman cıs cıs cıs sana :22::22:

çok geçmiş olsun, karbonhidrata fazla yüklenmişsin gibi geldi bana.. çorba falan hep karbonhidrat sayılıyor ya.. Ama hastalanacaksın madem, enerji olmuştur.. Yine de protein ve sebze yersen daha da güçlenir sanki vücudun.. Hareketler iyi walla bi de kırıklık varken bravo.. :52:

sağol canım evet malesef öyle oldu. Iş yerinde makarna ve çorba vardı. Makarna yemedim çorba yedim. Akşam annemlerdede o yemekler vardı öyle oldu yani. Harketlere gelirsek alışkanlık oldu artık bende sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatmadan yapıyorum hep. Ama 4 gün annemlerdeyim ip atlayamıcam apartmanda oturuyolar. :9:
Ama mekiğe devam ee bide oğlum her akşam kucağımda özlüyo inmiyo kuzum bence ondan iyi spor yok :8::8:

kızlaaar!
Az önce kaptancığımız ile telefonla konuştum. ınternete giremiyormuş, merak ederiz diye haber vermek istemiş. şuan iyi, doğum daha gerçekleşmemiş. Yarın olma ihtimali varmış. Duyanlar duymayanlara iletsin.

sağol canım haber verdiğin için.....
Allah hayırlısıyla kurtarsın inş.

günaydın kızlaaar :3: ben geldiim :6:

ayran detoksu yapacağım bugün, yapanlara sorularım olacak :27: geçmişe bakıp geliyorum :10:

selam bebekler ben geldimmm :) hepinize kocaman günaydın :)

bendede var sanırım set ya ama nerelerde teyzem vermşti al kullanırsın belki diye onu bulup yaparm :D

o zaman ne duruyosun canım hemen başla :)
Günaydın uykucular uyanın :9:

günaydın zelişcim :)

benim 1,66 tatlım, demek ki sen biraz daha zayıf durursun benden..tam gaz devam ;)

çok fark yokmuş benim kızkardeşim 1.66 54 kilo ben 55-57 gibiyken aynı bedendeydik :) sen de farklı olmazsın canım :)

cnm, benim dünkü(27mart) mesaj sayım: 6

henüz özelden atamadığım için bu şekilde bildiriyordum Ebru'ya da...

cereeeeenn 100 mesajı geçmişsin artık özelden atabilirsin :34:

canım bence yürüyüşünü azaltma çünkü yürüyüş bütün vücudu hareket ettiriyo. Sadece yürüyüş ve diyetle göbeğinden kurtulan bi arkadaşı duymuştum bu sitede. Sen yinede yürüyüşe devam et.:34:

canım muzun kalorisi 100 yani çok yüksek. Sabah yemişsin ama bence siyet boyunca tüketmemeye çalış. Birde ekmek ve patates aynı öğünde olmamış. Ve yine su su su içmezsen zayıflayamazsın canım :20:

evet canım girdin kanıma. Akşam annemlere yapmadım tatlı bende onların kanına girdim ne gerek var şimdi yemek yedik falan dedim caydırdım onları :52::52::52:
Veeeeee yupiiiiiiiiiiiiii tatlı yapmadıkta yemedikte :52::52::52::52::52::52::52:

canım pilav olmamış. Pilav diyet boyunca yasak hem bak mis gibi kereviz yemeği varmış ben çok severim ben olsam sadece onu yer kalkardım yanınada yoğurt alırdım belki 1 dilimde ekmek diyet tabi ok? :34:

canım takibindeyim......

havalar düzelince devam edicem canım yürüyüşe. bi ara çok fark oldu bacak ve bel arasında o yüzden azalttım şimdi iyi olmaya başladı :)

Kızlaaar!
Az önce kaptancığımız ile telefonla konuştum. Internete giremiyormuş, merak ederiz diye haber vermek istemiş. şuan iyi, doğum daha gerçekleşmemiş. Yarın olma ihtimali varmış. Duyanlar duymayanlara iletsin.

bebek geliyo yuppppiiiiii :emir_bebek::nazar::16: en datlu kaptan bizim kaptan :24:
Ebruuuu seni çok seviyooruuuzzz :16: sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp bize geri dööööönnnnn :)
(biraz bencilce oldu bu :P)

selammm kızlar:16:
ebrunun iyi olmasına sevindim
bugün arkadasa gideceğim yanım incir götüreceğim mamalar yemek yok
yarın cuma:52:

ya bende mekik çekiyorum ama ne bilim ya anlamadım :43: zaten kilom sabit bu hafta almadığıma dua ediyorum ökz gbi yedim bu hafta sporda çok ypmadım :43: pişmanım :43:

bilinçli bilinçli yedin yani ve bunun farkındasın. bundan sonra daha dikkatli olmanı bekliyorum senden burcu. madem pişmanım demişsin bugün kendini toparla, yarın eksi kiloda görmek istiyorum seni :20: özellikle listeni inceleyeceğim. şu 2 kaşıkcık şundan 2
de şundan olayını da bırak artık. hep kaçamak bunlar :47:

afiyet olsun canım güzel olmuş.geçmiş olsun canım...tekrar memnun oldum tanıştığıma.canım akşam yemeğimi 6.30 7 gibi yiyorum.herşey bilinçli ve kuralına uygun canım kafama göre değil saatlerimde

afiyet olsun canım güzel olmuş.

afiyet olsun canım güzel olmuş..

ahh canım neden su içmiyorsun.susuz diyet olmaz.

sevindim canım öyleyse, süper yani. takibindeyim, afiyetler olsun :16:

Ebru Şallı göbek eritme hareketleri video indir dvd-pilates egzersizleri karın inceltme - YouTube
burcu bak genelde bunu yapıyorum ama alıştım artık bazen hiç bakmıyorum videoya :) belim çok çalışıyo yandığını hissediyorum

çok faydalı paylaşım olmuş ama plates setim yok, alasım geldi şuan emoş :27:
Zelihanın suyla imtihanı :9: içmeye çalışıyorum artık ya alıştırıcam kendimi :kkk:

ay çok güldürdün beni zeliş yaa, ilahi zeliiiş :9:

Bu arada kizlar haftasonu misafirim vardi, onlarla 1,5 aydir gorusmemistim hic, bu hafta beni gorunce ikisi de cok zayiflamissin , baya zayiflamissin dediler:) cok sevindiimmmm 4,5 kilo baya farketmis demekki yanii:)

canım ne güzel bir şey dimi yaa, insana çok güzel moral oluyor, motivasyon arttırıyor böyle şeyler :16: 4 kilo 1 beden incelmek demektir genelde. fark etmesi çok normaaal, süpersiin :46:

Derslerden daha dunku menumu yazmamisim yaa simid farkettim

Sabah 9:15
1 yumurta
Peynir
Kahvaltilik sos
Zeytin

Aksam 19:00
Mantali pilav 4-5 kasik
Nohut suyunu almadim 2-3 kasik
2 kasik kereviz yemegi

Su 2 lt

kahvaltılık soslar çok kalorili, şu mantarlı pilavı da hiiç beğenmedim. akşam menünün komple olmamış bence canım. kereviz yemeğini 1 tabak yapacaktın, yanında yoğurt tüketecektn ya da salata bence :31:

yap canım ama halka falan varsa onunlaa yap bende tam set var rahat oluyo :) bi de kol hareketlerini yapma kas yapıyo o şimdilik yapmıyorum ben :)

iç canım iç su iyidir :) sen 1 litre içtim diyosun ben uyanıyorum kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan sonra 1 litrelik şişem bitmiş oluyo :) hem yaktığın yağlar idrarla atılıyo ne kadar çok su içip idrara çıkarsan kilo verme o kadar iyi oluyo :)

su olayın çok iyi, ben de öyleyim biraz sabah çok tüketiyorum :31:

Busecim eger yarında Ebru dan ses seda cıkmazsa arar yada mesaj atarım durumu bildirirm sizee

Yokk ben cok yazdım kmse cevap vermedi :)) memnun oldum Tubacım heh böyle daha samimi oldu :)) masallaaah adım adım hedefe gidiyorsun hadi bakalım sabırlaaa gelsin 62 :)

sağ ol ecişim :16: venüscüm görüşmüş aldım haberleri, kaptanımız yarın büyük ihtimal doğumda olacak :31:

Gunaydinlar kizlaarr:) haftaya vizelerim var bu donem mesajlarim azalabilir, firsat buldukca yine gelmeye calisicam, bana dua edin kizlar su vizeleri bi atlatayim:)

canım bilgilendirdiğin için teşekkürler tubacım :31:sen gereken özveriyi göster, burada bir sorun çıkmaz, rahat olabilirsin :54:

cnm, benim dünkü(27mart) mesaj sayım: 6

henüz özelden atamadığım için bu şekilde bildiriyordum Ebru'ya da...

tamam tatlım notumu aldım :34:

ay bu arada, doğurdu mu gerçekten yaa :) Ebruuuu, kaptanımmm, fiziken olmasak da ruhen yanındayız ;) en güzel anne kaptan bizim kaptan..

yok yarın gidecekmiş :31: ayneeen en güzel anne bizim kaptaaan :21:

canım çook sevindim senin adınaaa :16: bizi de bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler, takipteyim. bugün ben de dukan a uygunun yapacağım :31: sana sorularım vardı ama gitmişsin :9:

canım takibindeyim......

oley oley oleeeeeeeeyyyyy :52:

Günaydın kızlar hepinize

1 kase k-fleks

1 tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek

2 adet mısır patlağı

2 kaşık kuskus
yoğurt
yeşil salata

su 12 bardak
yeşil çay 2 kupa
bitki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik

canım çok geçmiş olsuun, sanki kus kus olmamış mı ne :26: bak aslında olmadığını bildiğimiz yemeklere bir bakın hep 2 kaşık 2 kaşık. bu 2 kaşıklar yüzünden kilo veremiyoruz :50:

27.3.13

1 kutu süt (%0,1 yağlı)
5 yemek kaşığı k-flex

3 kuru kayısı
3 fındık

1 kase yayla çorbası
1 porsiyon pilav
4 köfte

3 kuru kayısı
3 fındık
1 kutu süt (%0,1 yağlı)

* 8 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

pilaaavvvvv hem de bi tabaaak :52: omaygaddddddd :53: olmamış canım, toparlan, senden beklemiyorum böyle listeler, aman diyeyim :26:

yani arada açıktım biraz ama dayanılmaz değil.. tuzsuz olduğu için tadı kötü ama... akşam midem bulandı şöyle yaptım, o karışımın üstüne light yoğurt koydum,kırmızı biber-kimyon ekledim, onu yedim, öncesinde ve sonrasında su içtim bol bol (ayran olmuştur midemde :52::52::52:).. öğlen ise, karışımdan bi kaşık alıp, ayrandan içiyordum.. :)
bakalım eğer yrnki sonuç kayda değer olursa, ayda 1-2 kez yapabilirim :54:

bana da acıkılır gibi geliyor, yöntemin de güzel olmuş. benim light yoğurdum yok, kullanmıyorum ben light. yarım yağlı yoğurdumla yapacağım :31:

Ben de grip olacağım galiba :/ 2 Mart'tan beri pilav yememiştim sanırım, dün yedim bir tek küçük kaseyi ters çevirmişlerdi kaç kaşık olduğunu bilemiyorum :(

canım ben 3 aydır yemiyorum :50: yememem gerek çünkü ve normalde pilava bayılırım yani, ama bir daha yapma lütfen. hadi 1 kaşık olsa yine bi derece ama kendini durduramamışsın resmen silip süpürmüşsün, işte ben de bi baksam tadına senin gibi yapabilirim :18: bir süre pilavı unutmak en iyisii :31:

Kızlaaar!

canım çook teşekkür ederim bu bilgi için, bugün de ses gelmezse ben de arayacaktım, sen benden önce davranmışsın. :31: ebruşun iyi olmasına sevindim, ay çok heyecanlııı yarın gülce su geliyooorr :21::21::21:

Kızlaaar!

yarın mı süper inşallah sağlıklı bi doğum olur ebru abla döner biran önce aramıza :16:

günaydın canım hoşgeldin :16::16:
Hadi yap bakalım sizin sonucunuza göre bende haftaya yapıcam inş.

günaydın ebruum :16: benimki pek ayran detoksu olmayacak :26: dukan yaptığım için ayran detoksunu cacık yiyerek yapabiliyorum anca :27: başarabilirsem cacık detoksu olacak benimki :9: çünkü asıl tok tutan şeyler içindeki bakliyatlar ama benim iznim yok malesef :31:

selam bebekler ben geldimmm :) hepinize kocaman günaydın :)

o zaman ne duruyosun canım hemen başla :)

günaydın zelişcim :)

çok fark yokmuş benim kızkardeşim 1.66 54 kilo ben 55-57 gibiyken aynı bedendeydik :) sen de farklı olmazsın canım :)

cereeeeenn 100 mesajı geçmişsin artık özelden atabilirsin :34:

havalar düzelince devam edicem canım yürüyüşe. bi ara çok fark oldu bacak ve bel arasında o yüzden azalttım şimdi iyi olmaya başladı :)

bebek geliyo yuppppiiiiii :emir_bebek::nazar::16: en datlu kaptan bizim kaptan :24:
Ebruuuu seni çok seviyooruuuzzz :16: sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp bize geri dööööönnnnn :)
(biraz bencilce oldu bu :P)

hoş geldin emoooş :54: bu bencilce arzuna katılıyorum :27:

selammm kızlar:16:
ebrunun iyi olmasına sevindim
bugün arkadasa gideceğim yanım incir götüreceğim mamalar yemek yok
yarın cuma:52:

incir de abartırsan olmaz haberin olsun ayşecim, çok kalorili diye biliyorum :26:

Back
X