Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buse benden bilgilerimi istemişsin ama mobildeyim uzun süre böyle katilicam benim yerime sen bulsan olurmu :)

Ay o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.

Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !

Zeliş de Ayşe de gelsiiiiin!

Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. Çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. Öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)
Bir de beni hep listenin sonuna yazıyorsunuz yoksa beni sevmiyonuz mu :( :)

venüüüüüüüüüüüs seviyoruz seniiiiii alfabetik olunca öyle oluyo :):)

başladım şimdiii :32:

Afiyet olsun öyleyse ayşecim :31:

Ollleey dilerim öyle oluuur :32:

Canım seni takıma almanın zelişe büyük haksızlık olacağını düşünüyorum. Bilmiyorum bu konuda sen ne düşünüyorsun? Ebrunun sana verdiği cevapların da farkındayım, paylaşım bol olursa alabiliriz seni demişti ama bence skor falan değil de, istikrarlı her hafta ilk 3 olmak daha mühim. Yani strateji o kadar dert değil. Biz zaten hemen hemen her hafta ilk 3 yapan bir takımız. Ve bu hafta özellikle 1. Lik istiyorum kaptanımız ve gülce su için :16:

takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. Siz ne diyorsunuz kızlar?

canım bence alabiliriz listeye hatta zelişide alabiliriz çünkü paylaşımları çok güzel. Bence listede olmak daha çok motive edici oluyo pişman olucamızı sanmıyorum :34:

ay o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.

Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !

Zeliş de ayşe de gelsiiiiin!

Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)
bir de beni hep listenin sonuna yazıyorsunuz yoksa beni sevmiyonuz mu :( :)

ayy kıyamam ben sana yaaa sende yokmu onlardan dur ben sana yollayım bi kaç dane :32::21::24::16::16:
:54::54::54::54::54::54:

buseeeee ben yeşilçay komasına gircemmm :D erkek arkadaşım çaykurun yeşilçayını almış bi hoşuma gitti sabahtan berin 3 oldu :D

gir gir 5 e kadar yolu var emooş :32: dediğim kadar varmış yani beğenmişsinn :21: ben şuan 2. yi içiyorum :9:

Buse benden bilgilerimi istemişsin ama mobildeyim uzun süre böyle katilicam benim yerime sen bulsan
olurmu :)

olur diyecektim ki emoş sağ olsun bulmuş zelişcim :9:

ay evet ben de onu diyecektim aklımdan gitmiş, venüscüğe cevap verdiğin iyi olmuş sevilmediğini sanacak yoksa hatun :27:

canım bence alabiliriz listeye hatta zelişide alabiliriz çünkü paylaşımları çok güzel. Bence listede olmak daha çok motive edici oluyo pişman olucamızı sanmıyorum :34:

ayy kıyamam ben sana yaaa sende yokmu onlardan dur ben sana yollayım bi kaç dane :32::21::24::16::16:

bence de canım listede olmak daha çok motive ediyor insanı :32: kaptanla konuşacağım ikisinin durumunu da. umarım ortalamamız onların katılımıyla çok düşmez de ilk 3 oluruz, doğum hediyemizi vermiş oluruz kaptanaa :21:

düzeltiyorum bu ilk ayrılışıymış
266. etap
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.

eline sağlık. not alıyorum bunu. yarın hepsini hesaplayacağım emoşum :16:

venüsüm smileların mesaj sayısıyla alakası yok canım. yukarıda forum ayarlarım var ordan forumu seç en altlarda çeşitli seçenekler var mesaj editörü falan gelişmiş olanı işaretle :)
Ay ben de ne zamandır bekliyorum benimde ikonlarım olsun diye yeaaaa:53:
Hihihi tımam aldın gönlümü:21:
Hihihihi benim de olduuuuu:16:
Bu arada kızlar bence kimseyi dışarda bırakmamalıyız. Kimsenin motivasyonunu etkilemeyelim yani yaa
:44:

kızlar hala dünün mesaj sayılarını bana göndermeyenler var. lütfen onlar da göndersin :31:

düzeltiyorum bu ilk ayrılışıymış
266. etap
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.

şimdi bu ayrıldığım günlere mi bölünüyor ben bilmiyorum kiiii :( ama kızlar ablalar önümüzdeki hafta annem hastaneden geliyor misafirler çok olacak o yüzden paylaşımım düşebilir ama bu kaçamak yapacağım anlamına gelmiyor listeye almayı düşünüyorsunuz ya bu sorun olurmu acaba

Bu arada kızlar bence kimseyi dışarda bırakmamalıyız. Kimsenin motivasyonunu etkilemeyelim yani yaa

ay sen bunu bekliyodun venüsüm :):):)
son söylediğine katılıyorum bizim ilk haftada girmemiz mesela benim üzerimde çok etkili oldu daha çok gaza gelmiştim :):)

venüüüüüz senin bi arkadaşın da gelecekti noldu ya

kilo alıp gelenleri takıma alırken burdakilerin de motivasyonunu düşünmek zorundayız. ebru zelişi dışarıda bıraktı, bir bildiği de vardı venüscüm :34: bu konularda kaptanımız en doğru kararları alır, yarın da konuşacağım kendisiyle kızların durumunu. benim de gönlümden geçen ayşenin ve zelişin takıma girmesi açıkcası.:31:

şimdi bu ayrıldığım günlere mi bölünüyor ben bilmiyorum kiiii :( ama kızlar ablalar önümüzdeki hafta annem hastaneden geliyor misafirler çok olacak o yüzden paylaşımım düşebilir ama bu kaçamak yapacağım anlamına gelmiyor listeye almayı düşünüyorsunuz ya bu sorun olurmu acaba

zeliş senin iiçin sorun olmayacağını defalarca söyledin zaten. öyleyse seni haftaya listeye alalım canım. ebruyla da bu şekilde konuşacağım. :31:

ay sen bunu bekliyodun venüsüm :):):)
son söylediğine katılıyorum bizim ilk haftada girmemiz mesela benim üzerimde çok etkili oldu daha çok gaza gelmiştim :):)

venüüüüüz senin bi arkadaşın da gelecekti noldu ya
,

evet ne oldu o arkadaş :26:

yok canım olmaz senin durumunda gayet normal. annenin yanında olman lazım.

kızlar kaptanımızla konuştum internetindeki sorun çözülmüş, eşi modem ayarını akşam yapacakmış. akşama burada olacak. zeliş ve ayşenin durumu hakkında kararını bildirecekmiş :31: sesi çok iyi geliyordu :8:

doğum yarın değilmiş bu arada, listeyi kaptanımız yapacak yarın bi aksilik çıkmazsa :8: doğumda değişiklik yok 4. nisan hala :32:

ben acilen hazırlanıp çıkıyorum kızlar annem bekliyor, akşama burdayım ama biraz geç geleceğim. dua vs. neyseki duanın da bugün son günüü :32:

öptüm hepiniziiii :54:

Back
X