bilinçli bilinçli yedin yani ve bunun farkındasın. bundan sonra daha dikkatli olmanı bekliyorum senden burcu. madem pişmanım demişsin bugün kendini toparla, yarın eksi kiloda görmek istiyorum seni

özellikle listeni inceleyeceğim. şu 2 kaşıkcık şundan 2
de şundan olayını da bırak artık. hep kaçamak bunlar
sevindim canım öyleyse, süper yani. takibindeyim, afiyetler olsun
çok faydalı paylaşım olmuş ama plates setim yok, alasım geldi şuan emoş
ay çok güldürdün beni zeliş yaa, ilahi zeliiiş
canım ne güzel bir şey dimi yaa, insana çok güzel moral oluyor, motivasyon arttırıyor böyle şeyler

4 kilo 1 beden incelmek demektir genelde. fark etmesi çok normaaal, süpersiin
kahvaltılık soslar çok kalorili, şu mantarlı pilavı da hiiç beğenmedim. akşam menünün komple olmamış bence canım. kereviz yemeğini 1 tabak yapacaktın, yanında yoğurt tüketecektn ya da salata bence
su olayın çok iyi, ben de öyleyim biraz sabah çok tüketiyorum
sağ ol ecişim

venüscüm görüşmüş aldım haberleri, kaptanımız yarın büyük ihtimal doğumda olacak
canım bilgilendirdiğin için teşekkürler tubacım

sen gereken özveriyi göster, burada bir sorun çıkmaz, rahat olabilirsin
tamam tatlım notumu aldım
yok yarın gidecekmiş

ayneeen en güzel anne bizim kaptaaan
canım çook sevindim senin adınaaa

bizi de bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler, takipteyim. bugün ben de dukan a uygunun yapacağım

sana sorularım vardı ama gitmişsin
oley oley oleeeeeeeeyyyyy
canım çok geçmiş olsuun, sanki kus kus olmamış mı ne :26: bak aslında olmadığını bildiğimiz yemeklere bir bakın hep 2 kaşık 2 kaşık. bu 2 kaşıklar yüzünden kilo veremiyoruz
pilaaavvvvv hem de bi tabaaak

omaygaddddddd

olmamış canım, toparlan, senden beklemiyorum böyle listeler, aman diyeyim :26:
bana da acıkılır gibi geliyor, yöntemin de güzel olmuş. benim light yoğurdum yok, kullanmıyorum ben light. yarım yağlı yoğurdumla yapacağım
canım ben 3 aydır yemiyorum

yememem gerek çünkü ve normalde pilava bayılırım yani, ama bir daha yapma lütfen. hadi 1 kaşık olsa yine bi derece ama kendini durduramamışsın resmen silip süpürmüşsün, işte ben de bi baksam tadına senin gibi yapabilirim :18: bir süre pilavı unutmak en iyisii
canım çook teşekkür ederim bu bilgi için, bugün de ses gelmezse ben de arayacaktım, sen benden önce davranmışsın.

ebruşun iyi olmasına sevindim, ay çok heyecanlııı yarın gülce su geliyooorr