bende öyle yapıcam artık canım bir litre için zorluyorum kendimi ama bi ara bende alışmıştım 4 litre içtiğimi bile hatırlıyorum :)
içersin içersin elnde gezdir suyu ben en iyi otobüste içiyorum alıyorum elime 750 ml filan içiorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle yapıcam artık canım bir litre için zorluyorum kendimi ama bi ara bende alışmıştım 4 litre içtiğimi bile hatırlıyorum :)
Kızlar ben vizelere çalışıyorum. Öpüyorum hepinizi iyi geceleeer![]()
canım ben zaten artık öğle ve akşam aramıyorum ekmek ama sabah kahvaltıyı okulda yaptığım için sandviç mecbur oluyor. ama onuda bırakcam yavaş yavaş başka çözümler bulcam
aslında ortamım rahat olursa hastaneye zeytin peynir domates filan götürüorum bazen okulada ama işte tuhaf oluyor![]()
kızlar bende kaçar az ders çalışıyım yatıyım bende öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bende çok ekmek bağımlısıyım ya okula sandivic götürmek zorundaym akşamda 1 dilim yemeden doymuyorum![]()
iyi geceler tatlımmmm :) sabah bildirim yapmayı unutma :) öpüldünnn![]()
aşk konusunuda çok kafanda büyütme derim yaşımız küçük önümüzde uzun bi yol var herşeyi akışına bırakmak gerekir karamel :) herşeyi yap ama bir erkek için üzme kendini bence
zelişciğim akşam ekmek yerine bikaç gün yoğurt, salata yada çorba yemeyi dene tok tutuyo :)
Üzülme demekle olmuyo ki canısı ama artık daha az acı çekiyorum alıştım galiba![]()
daha yolunuz uzun ilerde güleceksiniz bu zamanlara :) ben şimdi baktığımda 17 yaşındaki hallerime gülüyorum sadece :) çünkü şu anda mükemmel bi ilişkim çok güzel ve mutlu bi hayatım var :)
her hangi birini dene canım bi zaman sonra aramıyosun ekmeği o yüzzden diyorum :) elin ekmeği aradığında bi kaşık yoğurt al yavaş yavaş olcak canım hemen olmasını bekleme :)yemeklerimi kendim yapamıyorum ki yoğurt iyi fikir ama onu denerim :)
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ay ay aaay kimleri görüyorum alttaaa
semooş nasılsın tatlıım, hoş geldiin![]()
canım not al istersen ama bikaç kere yapınca alışıyosun :)emoşşş yüzdeyi nasıl hesaplıyoruzzz
daha yolunuz uzun ilerde güleceksiniz bu zamanlara :) ben şimdi baktığımda 17 yaşındaki hallerime gülüyorum sadece :) çünkü şu anda mükemmel bi ilişkim çok güzel ve mutlu bi hayatım var :)
canım not al istersen ama bikaç kere yapınca alışıyosun :)
yüzde hesaplama:
kilo farkını,
Geçen haftaki kilona bölüp, 100 ile çarpıyorsun.
Ben seni yeriiim canım arkadaşım benim. Umarım burası bana olduğu kadar sana da faydalı olur. Zamanla tedirginlik yerini rahatlamaya bırakıyor
Oyh benim aşkummmaaaaa
O değilde dünyanın en tatlı venüsüne sahibim onun sayesinde aranıza katıldım aşkooom yaaaasonsuz teseekür edeyrum ponçikimm :))
Saol busecim giremedim kac gundur misafir yogunlugu kayinvaldemler vardi ebru gittimi doguma kimseden haberim yok esim kaza yapti buse cok sukur kendinde birsey yok amaciddi bir kazaydi araci farketmeseydim benim oldugum kapidan girerdi ve kotu olurdu diyor pc de bozuk giremedim teldende yogunlyktan giremedim gecmis olsuna gelen
Giden musait olamadim usulumede gelmedi oyle iste kuzucum allah korudu pc bozuk detayli okuyamiyirum telden yaziyorum yarin goturcek kazanin oldugu gun pc bagajdaydi tamire gitcekti guya ama araci cekici goturunce eve geldi bunlar hikayeesim sag salim yanumda cok sukur zaten bu ara uzerimizde bisey var surekli bisey oluyor nazar var sanirimbu gunumuze sukur
geçen hafta ve bu hafta canım yani 1 haftalık verdiğin kilo oluyo:)anladım canım not aldım hadi öpüldün iyi gecelerkilo farkı geçen hafta bu hafta mı yoksa başlangıç mı?