dikkat et mamalardan yemeYarın bissürü misafir geliyooyarın menümu iyi tutup paylaşıcam sizinle ama yine geç katılırım aranıza :)
zaten yanlışlarını biliyorsun yarın düzeltirsinama bu gün çok düzensiz oldu :) kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen yemedim
akşam
1 yuvarlak ekmek
çorba
yoğurtlu patlıcan
su ölçmedim
berbat bi menü kızmakta haklı olursunuz ama mecburdum gerçekten
çok geçmiş olsun canım acil şifalar annene sen belli etme annenin moralini yüksek tutYa kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
karatay çok güzel olmuş olmuş ayseciğim12 gibi
2 yumurtadan omlet
2zeytin
peynir,ceviz
salatalık
akşam 6.30
tavuk
salata
yogurt
3,5 lt su
maşallah güzel kilo vermişsinEvet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)
geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3
hoşgeldin merve inşallah hedefine biran önce ulaşırsınKızlarrr :) Yazmam gereken bilgiler varmış galiba hemen yazıyorum :))
Şu anki kilom :100
Hedef:57
Boyum 1.68
Yaşım :17
çok tatlısın tubiş bende seni çok özledim gelde kız iki lafın belini kıralımkızlaaaarrrr sizi çok özledimBugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun.....
![]()
sabah (07:30)
3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle(12:45)
tarhana çorba
3 tane köfte
salata
ara(15:00)
sade kahve
akşam(18:30)