Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet tatlım o arkadaş emoş işte, limonlubrokoli nin adı emine :31:

ben de sk ne diyordum çk yani çay kaşığına şeker diyormuşsun çok tatlısın :9:

bence çikolata hiçbir şekilde olmaz ama hafta da bir olsun bari ne diyeyim :26: bence haftada bir olmasın, 3 haftada bir kendine istediğin tatlıyı ve çikolatayı ödül olarak sun. bu daha güzel bence. çünkü haftada 1 alacağın çikolatanın içindeki şeker ve işleniş doymuş yağ, diyetine sen farkına varmasan da etki edecek canım :31: maalesef yediklerimizin etkisi hemen o gün bitmiyor çünkü, sonraki günlerde de devam edebiliyor :31:

ne ck mi :27: ben seker kasigi sandim, cay kasigi cok kücüüüük :53:
ozaman söyle yapacagim bidahaki salata yedigimde 1 seker kasigi yag koyacagim.
bir sonraki salata yedigimde 1 cay kasigi yag koyacgim, bu sekilde kendimi cok kasmamis olurum :27::52:

dogru oda güzel fikir.
zaten regl döneminde insan cok tatli istiyor.
o halde bunu 3 haftadan 3,5-4 haftaya cikariyorum. ve her ay birazcik 1 cikolata veya küück dilim cikolatali pasta yiyecegim :32::32::32:

menümüde yazıyım kızlar bugün hep dışardaydım banada iyi oldu stres attım kardeşimi de aradım sesi çok iyi şükürler olsun
kızımla basket oynadım oğlumla kayak kaydım peşlerinde deli gibi koşturdum bilgisayar kursunada gittim
menüm
sabah
1 kase nesfit süt
akşam
bol sebzeli salata
yoğurt
yeşil çay
2.5 lt su
az sanmayın sabah geç yedim salatada pek fazlaydı peynirli ve sebzeli yanında 5 tanede siyah zeytin yedim

yarın kursta sınav var pazarteside komşular gelecek temizlik ve mamalar hazırlamam lazım
şimdilik çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar

menümüde yazıyım kızlar bugün hep dışardaydım banada iyi oldu stres attım kardeşimi de aradım sesi çok iyi şükürler olsun
kızımla basket oynadım oğlumla kayak kaydım peşlerinde deli gibi koşturdum bilgisayar kursunada gittim
menüm
sabah
1 kase nesfit süt
akşam
bol sebzeli salata
yoğurt
yeşil çay
2.5 lt su
az sanmayın sabah geç yedim salatada pek fazlaydı peynirli ve sebzeli yanında 5 tanede siyah zeytin yedim

masallah baya hareket etmisin.
yalniz cok az geldi bana yediklerin, ama salatayi bol tutmussun, zeytininde tok tutma özelligi var demekki ac kalmadin.
afiyet olsun

yarın kursta sınav var pazarteside komşular gelecek temizlik ve mamalar hazırlamam lazım

Kolay gelsin,
iyi aksamlar. :54:

Kizlar 1 tarcin cubugunu 1L suya atip icenler varmis,
simdi aklima geldi yazayim dedim.

Hem su sevmeyenler icin tadi hos oldugu icin daha cok severek iciyormuslar, hemde tok tutma özelligi varmis.
Denemedim, ama denemeyi düsünüyorum.
Aranizda bunu yapan var mi?
Tarcin tozu veya cubugu kilo aldirir mi?

Hem su sevmeyenler icin tadi hos oldugu icin daha cok severek iciyormuslar, hemde tok tutma özelligi varmis.

Bebeğim benim halam yapıyo ama o şeker hastaları için önerilir sekerin normal düzeydeyse sakın deneme kuzenim denedi soluğu hastanede aldık

superisi33'den alintidir

Alkaline Su Zayiflatirmi-Alkali Suyun ( ph en az 7.4) Faydaları ve Sağlığa Yararları

Suyun zayıflama ve kilo vermeye katkısı zaten bilinen bir gerçek. Sudan daha iyi zayıflatan bir sıvı var ise o da olsa olsa alkaline su (alkali su) olurdu. Bunun nedeni ise normal suyun yapamadığı bir şeyi yani vücuttaki zararlı toksinleri alkali suyun PH olarak nötr yapma yeteneğinin bulunmasıdır. Şimdi alkaline su zayıflatırmı sorusunu cevaplayıp alkali suyun faydaları nelerdir bir göz atalım.
Sularda bulunan mikropların ve bakterilerin yok edilmesi için kullanılan klor vb dezenfektanlar, sulara karışan her türlü yabancı madde ve serbest radikaller hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olur. Su iyonizerleri ise filtreleri yardımıyla bu yabancı maddeleri arındırarak suyu çok daha yumuşak, kaliteli, sağlıklı ve fonksiyonel hale getirir. İyonize ve pH’ı yükseltilmiş su, vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.

Alkali iyonize suyun faydaları:

* Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.

* Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur.

* Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme (hidratasyon) sağlar.

* Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.

* İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan “serbest radikal”leri temizler.

* Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.

* İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır

Kızlar aklıma caner geldikçe acıkıyorum yiyesim geliyo buzdolabının önüne geçip yemiycemmmmm diye zırlıyorum yardım edin çıldırıcamm :'((((

Ya o kadar alıntı yaptım gitti hepsi bilgisayarın interneti gitti düzelmiyor çok sinirim bozuldu çıkıyorum ben şimdi herkese iyi geceler bebekler :) Menümu beğenmenize sevindim busi Emoş ve ayşe ablam :16:

Bebeğim benim halam yapıyo ama o şeker hastaları için önerilir sekerin normal düzeydeyse sakın deneme kuzenim denedi soluğu hastanede aldık

sekeri cikariyor mu, düsürüyor mu?
Benim sekerim en son baktirdigimda sinirdaydi.
Ailede seker hastaligi da var, babaannemi bundan kaybettik :43:

Kızlar aklıma caner geldikçe acıkıyorum yiyesim geliyo buzdolabının önüne geçip yemiycemmmmm diye zırlıyorum yardım edin çıldırıcamm :'((((

caner kim
buraya ver kendini canim.
buzdolabinin yanina gitme.
ben eskisi kadar mutfaga girmiyorum.
hele buzdolabini azami sekilde aciyorum.
pbuzdolabinin önünde durmanin yeme potansiyeli var.
ben bilmem esim bilir'i izliyorlar iceride bizimkiler, git izle gülerken unutursun :52:
bol su ic bu arada, miden dolsun.

birde benim uyguladigim taktik.
kendine bak ve bir anlik yemek zevkimmi önemli, yada istedigim bedene kavusmak mi önemli de,
bak gör elini bile sürmeye korkacaksin :18:

Tesekkür ederim.
Evet diger arkadasta öyle söyledi. yarin salata yaparsam zeytinyagi dökecegim yalnizca 1 seker kasigi :34:

Cok wc'ye gitmekten korkuyorum, su sinavlarimi atlatayim ilk isim yesil cay almak olacak :7:
Almanyadayim.
Saat farki, burasi Tr'den 1 saat geride.

O halde saglikli beslenip, yagdan gittigini umacagiz :9:
Arkadas susamak yag yakmaya isarettir dedi bu arada :34:

bu konuda diger arkadaslarin farkli fikirleri vardi, zayifladigimda halen selülitim olursa denemeyi düsünüyorum unutmazsam.

sanirim asil etki masajdan oluyor.

bende bu cene varken, zaman oldukca yaziyorum, bir yandan derslerimle bogusuyorum :27:

bu ekmek konusuna dikkat edecegim! :29:
ufacik cikolatammma pompali tüfek gibi davranmayin o kuru sIkI :1::1::1:
ben cikolatayi cok seviyorum, dikkat edecegim ama haftada bir kez 9gramcikda olsa yesem olur mu :17:

nurcuğum ben 5 aydır pilates yapıyorum onun çok etkisi var selülitlerin azalmasına. kas yapmasın diye 20-30 dk falan yapıyorum inanılmaz faydası var evde videolar eşliğinde kendinde yapabilirsin. sadece kilo vermeyle gitmiyo tabiki. bi de ben vazelin kullanıyorum hem çatlaklara iyi geliyo hemde masaj yaptığın için selülitlere hemde zararlı değil ayrıca yumuşacık oluyo tenin :)

işte olayı kafada bitirmek diye buna deniiir :34: işte aynen benim de canım hiçbir şey çekmiyor. bugün masada komşuların yediklerini görmeliydiniz :53: hiiçbirini canım cekmedi, azıcık ucundan bile alasım gelmedi :27: tabi herkes yine beni irademden dolayı takdir etti, pohpohladı :17: önce ye ye diyorlar, bakıyorlar ki yok, yemiyorum, bu kez de takdir ediyorlar :9: bu kadınlar bi alem oluyor bazen vallaa :27:

ayyy busiiii ben nasıl yiyomuşum onu yağlı yağlı midem kalktı yaaa :9: bi de ben yağ koymuyorum kıymanın yağıyla düşün yani pişerken mutfakta duramadım yaa. o teyzeleri benim aklım hiç almıyo zaten beni gördüklerinde kilo almışsın diyolardı sonra da neden yemiyosun bi alemler :9:
menüm
sabah
1 kase nesfit süt
akşam
bol sebzeli salata
yoğurt
yeşil çay
2.5 lt su

çok sade bi menü olmuş canım süt varmış en azından ben böyle yesem yüzümün rengi atar ya :D

kolay gelsin canım ayy annem de bilgisayar kursuna gidiyo her kurstan çıktığında beni arıyo bugün bunu öğrendim şunu nasıl yapcam diye :9: iyice öğrensin buraya kaydettircem :9:

sade suya hiç denemedim ama tarçın kilo verme de iyi diye biliyorum
elmalı tarçınlı çay yapıyorum ben burda ecem diye bi arkadaşımız var ondan öğrenmiştim çok da güzel oluyo :)

nurcuğum ben 5 aydır pilates yapıyorum onun çok etkisi var selülitlerin azalmasına. kas yapmasın diye 20-30 dk falan yapıyorum inanılmaz faydası var evde videolar eşliğinde kendinde yapabilirsin. sadece kilo vermeyle gitmiyo tabiki. bi de ben vazelin kullanıyorum hem çatlaklara iyi geliyo hemde masaj yaptığın için selülitlere hemde zararlı değil ayrıca yumuşacık oluyo tenin :)

sade suya hiç denemedim ama tarçın kilo verme de iyi diye biliyorum
elmalı tarçınlı çay yapıyorum ben burda ecem diye bi arkadaşımız var ondan öğrenmiştim çok da güzel oluyo :)

Kas yapmasini neden istemiyorsun, ne güzel benim kollarim ve göbüsümde toplansa az :44:
Hangi Video link paylasabilirmisin?

Elmali tarcinli cayin tarifini alabilirmiyim, canim cikolata cektiginde onu icerim tatli ihtiyacimi gideririm :52:

caner aklına geldiğinde su iç canım miden dolsun ya da yeşil çay kahve eline ne geçerse ama yemek olmasın her yediğin lokma ona gideceğin günden kayıp dmek bunu sakın aklından çıkarma hazirana kadar böyle düşün karşısına çok güzel bir genç kız edasıyla çık ve aklını başından al :)

Ya o kadar alıntı yaptım gitti hepsi bilgisayarın interneti gitti düzelmiyor çok sinirim bozuldu çıkıyorum ben şimdi herkese iyi geceler bebekler :) Menümu beğenmenize sevindim busi Emoş ve ayşe ablam :16:

iyi geceelr bebeğim :)

caner aklına geldiğinde su iç canım miden dolsun ya da yeşil çay kahve eline ne geçerse ama yemek olmasın her yediğin lokma ona gideceğin günden kayıp dmek bunu sakın aklından çıkarma hazirana kadar böyle düşün karşısına çok güzel bir genç kız edasıyla çık ve aklını başından al :)

iyi geceelr bebeğim :)

Yememek için kıvranıyorum ve su içemiyorum çok fazla aklıma gelmiyo günde 1 litre su içsem şükrediyoruz o derece diyorum zorlasam 1 litreyi zor buluyorum :((

tuvalet konusu çok normal bende de aynı durum var canım :)

süpersin zelişciğimmmm aynen devam :46::46:

gayet güzel bi gün olmuş canım afiyet olsun :)

selülit konusunu hiç kafana takma canım önce kilo ver pilates yap sıkılaşmaya selülitleri azaltmaya genel olarak çok etkili. benim mesela azalmaya başladı :)

phı ne için soruyosun canım?

sor caım sor biz neden takımız hepimiz bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz :)

bak ben anlatayım sana canım
yukarıda nickinin yazdığı yeri tıklıyosun karşına gelen sayfada etkinliklerimin altında hepsi yazar onun yanında nikinin olduğu yere tıkla kendi yazdığın mesajlar çıkıyo tarihe göre sayısıyosun. hergünün mesaj sayısını göndermen gerek canım. şimdilik buseye gönderiyoruz özel mesaj olarak. anlamadığın yer olursa tekrar sorabilirsin canım :34:

saol cnm bnm :D

bana gönderemişti :26:

ay o zaman erken yemekle iyi yapmışsın emoşum :54:

iveeet mezuniyetime az kaldıııı :52:

evet 34 beden ama kalça şekli çok güzeeel, bel ince ve kalça hatları geniiş :53:

eline sağlık kaptancım :54:

mesaj alındı kaptan, ben gereken açıklamayı yaparım. hatta bu mesajını alıntılarım tekrar :27: boş olanı yayınlamamışsın kaptancım, bekliyorum :31:

bilinçlisin bu güzzel :8: canım salatan için 1 yk yağ çook fazla. sen onu 1 tatlı kaşığı yap, limon ve sirkeyle tatlandır.

1 gram protein 4,
1 gr karbonhidrat 7,
1 GRAM YAĞ 9 KALORİİ :52:

emoş da söylemiş, çaykurun küçük yeşil teneke kutuda, bergamot aromalı yeşil çayı var. tadı çok güzel, severek içiyorum ve işe de yarıyor gayet. wc ye çıkarıyor beni. şişkinlik yapmıyor, aksine ödem atıyor bence. bulabilirsen mutlaka stokla. ya da türkiyeye geldiğinde bir kaç kutu al götür yanında :31: bu arada hangi ülkedesin canım? aramızda ne kadar saat farkı var? :26:

çook geçmiş olsun canım yaa. kızlar açıklamış ebrunun durumunu da :31:

ay ay aaay pek sevindim tebrikleer :16:

aman dikkat et kol çalıştım kolum inceleceğine kas oldu, sertleştiyse bırak derhal. çok pişman olursun benim gibi :50:

emoş bilgisi dahilinde cevaplamış, diyetsiyenlerin ölçüm yapan aletleri harici bir yöntem bilmiyorum canım maalesef ben :26:

ay ben deli gibi her an susuyorum emoooş :52: demek bundanmııış :53: yehuuuuuuuu :21:

venüs ve emoş sağ olsun çok güzel anlatmış kaptiş :9:

denemedim canım, deneyebilirsin bence. selülit için olduğunu söylemişsin sonradan. belki işe yarayabilir. benim selülitim çok azaldı ama yine de azcık var. ben de dukandan sonra deneyebilirim hatta :27: bu arada ben dukan diyeti yapıyorum 2,5 aydır. söylemiş miydim bilmiyorum :31:

aslan zeliiiş :46: hep böyle ol, aferin sanaaaaa :16:

bayıldımm, menü düzelmiş :46: afiyet olsun burcucum çok güzeel :nazar:

canım benim bildiğim greyfurt ve portakal hatta limon, yani dış kabuğu selülit gibi pütürlü olan meyveler selülite iyi geliyor. portakal yağı alıp sürüp masaj yapabilirsin, çok iyi geliyor. :31:

ne güzel ne güzeeel :52: biz çok mutlu oluyoruz böyle paylaşım bol oluncaa, devam et nurcuum :32:

günlük canım, venüs ve emoş anlatmış sana güzelce :31:

zeliş güzel olmuuuş :54: afiyet olsun fıstığııım, bu zamana kadaar sende gördüğüm en iyi menü ama bunda da spor göremedim :27:

hayırlı olsun ayşeciim :55:

çikolata olmamış canıım, spor göremiyorum bir dee :50: onun harici güzel bence, 3 dilim ekmek 2 olmalıymış, bir anda 3 dilim fazla, yağ depolatır :26:

çok güzel ayşecim, afiyet olsun. doğum günün olduğu için pastayı es geçiyorum bu kez :9:

saol busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :33::33::33:

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar

saolasın canım

çok güzel olmuş menün afiyet olsun

hoşgeldin canım aramıza kalori sayarak diyet yapan yok canım ama senin bu yolda destekçiniz

saol tatlım

saolasın canım

maşallah busecim tebrikler

senide kutlarım canım

doğum günün kutlu olsun aysecim nice mutlu yıllara

hoşgeldin canım doğru yoldasın maşallah diyeyim 5 i bi yerde değilde aktardan yada çaykurun yeşil çayı var onu önerirriz ama bulamazsan sallamada yoktan iyidir limonlusu güzel oluyor

afiyet olsun menü ve spor süper olmuş

sanki akşamki karnıyarık olmamış gerisi güzel afiyet olsun canım

herkesinde dediği gibi çikolata hariç güzel azda olsak yememek lazım bir şeyi 40 gün tatmazsan tadını unuturmuşsun derler canım afiyet olsun

çok güzel olmuş ayseciğim 1 dilim pastada yürüyüşle erimiştir afiyet olsun

spor ve menü süper afiyet olsun canım

saol cnm :52:

Kas yapmasini neden istemiyorsun, ne güzel benim kollarim ve göbüsümde toplansa az :44:
Hangi Video link paylasabilirmisin?

Elmali tarcinli cayin tarifini alabilirmiyim, canim cikolata cektiginde onu icerim tatli ihtiyacimi gideririm :52:

bu kalınlıkta kas yapmak mantıklı değil çünkü canım yağlar kasa dönüşmeden yakmamız lazım 60ın altına düşünce yani ideal kiloma ulaşınca kas yapmalıyım yoksa hep böyle kalın kalır kollarım ve bacaklarım :)

elmalı tarçınlı çayın tam tarifini bulayım yazayım canım bilgisayarım karışık şu anda :52:

Back
X