bana gönderemişti :26:
ay o zaman erken yemekle iyi yapmışsın emoşum
iveeet mezuniyetime az kaldıııı
evet 34 beden ama kalça şekli çok güzeeel, bel ince ve kalça hatları geniiş
eline sağlık kaptancım
mesaj alındı kaptan, ben gereken açıklamayı yaparım. hatta bu mesajını alıntılarım tekrar

boş olanı yayınlamamışsın kaptancım, bekliyorum
bilinçlisin bu güzzel

canım salatan için 1 yk yağ çook fazla. sen onu 1 tatlı kaşığı yap, limon ve sirkeyle tatlandır.
1 gram protein 4,
1 gr karbonhidrat 7,
1 GRAM YAĞ 9 KALORİİ
emoş da söylemiş, çaykurun küçük yeşil teneke kutuda, bergamot aromalı yeşil çayı var. tadı çok güzel, severek içiyorum ve işe de yarıyor gayet. wc ye çıkarıyor beni. şişkinlik yapmıyor, aksine ödem atıyor bence. bulabilirsen mutlaka stokla. ya da türkiyeye geldiğinde bir kaç kutu al götür yanında

bu arada hangi ülkedesin canım? aramızda ne kadar saat farkı var? :26:
çook geçmiş olsun canım yaa. kızlar açıklamış ebrunun durumunu da
ay ay aaay pek sevindim tebrikleer
aman dikkat et kol çalıştım kolum inceleceğine kas oldu, sertleştiyse bırak derhal. çok pişman olursun benim gibi
emoş bilgisi dahilinde cevaplamış, diyetsiyenlerin ölçüm yapan aletleri harici bir yöntem bilmiyorum canım maalesef ben :26:
ay ben deli gibi her an susuyorum emoooş

demek bundanmııış

yehuuuuuuuu
venüs ve emoş sağ olsun çok güzel anlatmış kaptiş
denemedim canım, deneyebilirsin bence. selülit için olduğunu söylemişsin sonradan. belki işe yarayabilir. benim selülitim çok azaldı ama yine de azcık var. ben de dukandan sonra deneyebilirim hatta

bu arada ben dukan diyeti yapıyorum 2,5 aydır. söylemiş miydim bilmiyorum
aslan zeliiiş

hep böyle ol, aferin sanaaaaa
bayıldımm, menü düzelmiş

afiyet olsun burcucum çok güzeel
canım benim bildiğim greyfurt ve portakal hatta limon, yani dış kabuğu selülit gibi pütürlü olan meyveler selülite iyi geliyor. portakal yağı alıp sürüp masaj yapabilirsin, çok iyi geliyor.
ne güzel ne güzeeel

biz çok mutlu oluyoruz böyle paylaşım bol oluncaa, devam et nurcuum
günlük canım, venüs ve emoş anlatmış sana güzelce
zeliş güzel olmuuuş

afiyet olsun fıstığııım, bu zamana kadaar sende gördüğüm en iyi menü ama bunda da spor göremedim
hayırlı olsun ayşeciim
çikolata olmamış canıım, spor göremiyorum bir dee

onun harici güzel bence, 3 dilim ekmek 2 olmalıymış, bir anda 3 dilim fazla, yağ depolatır :26:
çok güzel ayşecim, afiyet olsun. doğum günün olduğu için pastayı es geçiyorum bu kez