LAURA HİKAYESİ
Ben her zaman olmuştu iken nispeten (140 pound civarı, 5'5 ", 29 yaşında) önce sığdırmak, gerçekten kendimi benim ilk gebelik (2009) ile gidelim. Ben, yorgun bitkin ve ezici acıkmıştı ... çalışır ! Ben çalışan ne de yapıcı bir şey yapıyor gibi hissediyorum vermedi. Önce biliyordum, ben 70 kilo almıştım ve 215 olarak ölçekler devrilme oldu! Oops!
Bu evde yeni bir bebek sahibi olmak için kesinlikle eğlenceli, ama çok değil oldukça eğlenceli tüm bu ekstra ağırlık taşıyan ve ben HALA üç ay sonra hamile pantolon giymişti. 2009 yılı Ekim ayında, ben bir şey yapmaya karar verdim. Bir kapris üzerinde Ben Netflix bir WAH videosu kiraladı - Bir Mile Her Sabah.
Daha önce Leslie Sansone duydum, ama evde yürüme Şahaneymiş bileti gibiydi asla. Benim bebek uyurken egzersiz almak için ne daha iyi bir yolu? Zaten yürümeyi seviyorum! Bu kolay, hızlı ve verimli!
Ben ilk kez DVD attı ve ilk ısınma sırasında, ben düşündüm, "Uh oh ... bu benim büyükannem yapacağını şey gibi görünüyor." Ama onunla sıkışmış. Ilk kilometre sonra, homurdanıp ve küfretmeye başladı, "Bunun için çok yaşlıyım!" It was amazing! Bırakanlar kadar kolay ve eğlenceli, tüm çalışma dışarı gibi hissetmez ve henüz size akrobasi yapmak yapmak bu "diğer" videoları olduğu gibi sadece kadar ter kaplı ediyoruz! Hemen ben bağımlısı oldu.
Ben hemen benim Netflix kopya döndürülür benim kendi satın aldı ve bunu eğlenmek için sadece birkaç daha fazla aldım.
Ben bunun bir rutin yapılmış. Kızımın naptime yaşındayken, bana Grev için zaman vardı. O uyurken ben bir kaç kilometre olsun istiyorum, ve bazen ona rocker veya taşıyıcı oturmak ve sadece izlemek için sadece mutlu oldu.
Bir DVD var en kısa sürede "eski," Ben başka bir satın ve başka olur. Yedekte her zaman kızı!
Sürekli evde yürüyen yaklaşık bir yıl sonra, kızım konuşmaya başladı - ilginç şeyler almak için o zaman başladı.
Benim küçüğüm bu noktada naps vermişti ve ben Leslie ile benim yürüyüşleri var ne zaman biraz daha yaratıcı olmak zorunda. Genellikle oyuncakları bir grup ile oturma odasının köşesinde plop kızım olur ve yola çıkmaya. Bu WAH hakkında başka büyük şey ... sadece, eğlenceli, kolay, yapılabilir ve verimli iş bırakmalar, ancak aynı zamanda aynı anda bakıcılık yapabilir! Kim tv bütün zaman bakmak lazım diyor? Sadece kulaklar kullanın! Sana şunu söyleyeyim, ben odayı terk edebilirsiniz tecrübelerimizden biliyoruz, bir şişe hazırlamak bazı oyuncaklar kapmak, pratikte HALA adım kalırken bir bebek bezi değiştirmek dışında her şeyi yapacağız! Diğer egzersiz BUNU yapmanızı sağlar ne, ha? (Bu arada, 3 millik videoyu yaparken keresinde. Onu tüm oda temizliği sana aynı anda işleri yapmak mümkün olanak sağlayan dünyanın herhangi bir diğer video serisi veya egzersiz düşünemiyorum! Sadece adım kalmak O alır hepsi bu!)
Kızım sadece "Anne" ve, gibi şeyler söyleyerek, eski bir yıl üzereyken "Dada," Ben her zamanki gibi bir DVD koymak ve o ekranda Leslie yüzünü görür görmez, kızım yürümek, yürümek ", dedi yürümek! " Tanrım! O kadar çok, Leslie aslında söylemek nasıl onu öğretti kızım önünden yürüyor-out olmuştu, "yürü!"
Özellikle güneşli veya hoş gün, ben onu gezginci şehir etrafında bir yürüyüş için kızımı alırdım. Bazen hızı bu değişikliği ihtiyacım var. Daha fazla değil, biz herhangi bir yeni sürümleri kontrol etmek mağaza boyunca WAH videoları ve kızım hala etiketleri yapıyor evde konum (ben henüz almadığımızı veya daha büyük olanları!)
Kızım artık üç yaşında ve ben hamilelik kilo TÜM kaybettim. Ne daha iyidir o şimdi ne oluyor ve WAH Birlikte yapabileceğimiz başka bir eğlenceli bir şey olduğunu gerçekten farkında olmasıdır. O bana her zaman söyler, (bu onları çağırır ne var!) O geleni boyunca izler, çoğunlukla yerde yürüyen veya yapıyor yan adımlar "Anne, bir 'adım filmi!' Yapalım". O kadar benim yaptığım gibi yapıyor seviyor!
WAH değilse, o istediğinde, "adlı alışveriş merkezinde yürüyüş gidelim!" ", Kasaba dolaşmak gidelim" veya Yürüyüş onun için önemli bir rekreasyon olmuştur - Birlikte yapabileceğimiz ve o doğduğundan beri birlikte neredeyse yapmış şey. O bile stretchie bantları ve el ağırlıkları nasıl kullanılacağını bilir!
Bu kilo vermek ilk iki yılımı aldı, ama sorun değil. Yavaş ve istikrarlı en iyisi! Sen yoksun hissetmiyorum ya da benzeri kendinizi egzersiz öldürüyorsun! Ağırlığı sadece doğal, onun kadar kolay tutarlı kalmak için kapalı geliyor!
Kızım büyüdükçe Ve benimle greve orada yolu neredeyse her adım. Hep birlikte yürümek için bir ortağı var! Şüphesiz o kaybedecek hiçbir ağırlığı yok, ama o tam olarak (ve eğlenceli!) Spor gerçekten ne kadar önemli olduğunu bilerek büyüyor bilmek için çok mutluyum. Gerçekten ben onun için bir rol modeli olmuştur alçalttı ediyorum
Ekli resim önce / sonra. Önce Leslie ile yürüyüş başladı ediyorum gibi, Halloween '09 oldu. Sonra The 70 paund hafif Ekim '11 (O 2, beni 31) 'dir. Ben hala sürekli yürüyüş ve doğru beslenme, şimdi bir yıl boyunca kayıp muhafaza ettik. Ben düzenli ölçekli zaman zaman gidip görmek, ama yürür iyi bir dizi her zaman yolda beni geri alır!
Birisi bana soruyor her zaman benim "gizli" ne, ben her zaman onları WAH söyle! Gizli çıktı!
Aşk bir sürü! Ve çok teşekkür ederim! Yürü, yürü, yürü!
- Laura ve Valerie Buchanan

ilgi çekici kızlar bnce