Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:22:

kendine gel burcu, hoşlanmıyorum ciddi ciddi bu yaptıklarından. tadını kaçırdın :20:

ay ne güzel yaaaaaa çok imrendiiim ben de istiyoruum :5: emoşum seneler olmuştur bisiklete binmeyeli. bisiklet mi alsam ne yapsam yaa :26: çok iyi gelmiştir açık hava. ben de dün pazardaydım kısa kazakla piştim. pazardan bi üst aldım hemen gittim kabinde değiştim onu giydim ehehe :27: sonra da arkadaşlarımla görüştüm, nargile içtik, çay muhabbeet :8: ordan da onlarda kaldıım, çok güzel geçti benim de dün günüüm :32:

süt konusunda da evet yaa unuttum bi an :9: öyleyse normal çay ya da türk kahvesi tercih edeceksin zorunlu olarak, ya da maden suyu :31:

tamam özür dilerim :43:

bugün yine 200 mail adresi kaydetmek zorundayım şirket kontak listemize :ssz: yandım ki ne yandım :18: bu işim her gün aylarca sürecek kızlar :14: neyse artık aileme katkıda bulunmam gerek, bana bu konuda ihtiyaçları var yoksa sırf bu iş için eleman parası ödeyecekler :ssz:

venüscüm ne listesi diye sormuşsun, ithalatlarımız için gereken yurt dışı şirketlerin mail listelerini buluyorum, kendi bünyemize kaydediyorum. konsoloslukların yönlendirmesiyle belirli sitelerdeki şirketlerin mail adreslerine ulaşıyorum. göz yorucu işler yani, çok vakit alıyor :5:

busiii benim de yaklaşık 200 kadar okulun bilgilerini girmem lazım 3 güne kadar hoca süreyi kısalttı yandım ki ne yandım :27::35:

:22:

kendine gel burcu, hoşlanmıyorum ciddi ciddi bu yaptıklarından. tadını kaçırdın :20:

ay ne güzel yaaaaaa çok imrendiiim ben de istiyoruum :5: emoşum seneler olmuştur bisiklete binmeyeli. bisiklet mi alsam ne yapsam yaa
:26: çok iyi gelmiştir açık hava. ben de dün pazardaydım kısa kazakla piştim. pazardan bi üst aldım hemen gittim kabinde değiştim onu giydim ehehe :27: sonra da arkadaşlarımla görüştüm, nargile içtik, çay muhabbeet :8: ordan da onlarda kaldıım, çok güzel geçti benim de dün günüüm :32:

süt konusunda da evet yaa unuttum bi an :9: öyleyse normal çay ya da türk kahvesi tercih edeceksin zorunlu olarak, ya da maden suyu
:31:

haklısın busiii ya yemesem olcaktı :31:
eğirdiri o yüzden seviyorum ya 1 saatliğine 10 liraya kiralıyoruz göl çevresinde turlamakla geçiyo çok da eğlenceli oluyo :):) benim bisikletim de denizlide getirebilsem getircem bende yaz olunca çok güzel oluyo bisiklet :)

busii bu arada plates fikrine katılıyorum süper olur haydi kızlar pilatese :9:

eğirdiri o yüzden seviyorum ya 1 saatliğine 10 liraya kiralıyoruz göl çevresinde turlamakla geçiyo çok da eğlenceli oluyo :):) benim bisikletim de denizlide getirebilsem getircem bende yaz olunca çok güzel oluyo bisiklet :)

emoş ben su attığın linkte olanı yapıyorum bütün kaslarım yanıo ama sıkılaştığımı farkediorum adet olcam ama bi şişkinliğim var ama kilo verdim hissediorum :9:

busiii benim de yaklaşık 200 kadar okulun bilgilerini girmem lazım 3 güne kadar hoca süreyi kısalttı yandım ki ne yandım :27::35:

ay bu kadar mı tesadüf oluur :52: ben bugün yapamayacağım takatim kalmadı valla :50: bugününkini de yarın yapacağım. yarın toplam 350 tane en az mail girmem gerek. yarın ben iptal durumda olucam bir süre:ssz:

benim patenlerim var rollar blade marka. 450 liraya almıştım. 40,5 no :27: benim ayağım 37-38, patenimin 39 olması gerekiyordu benim ayak numarama göre ama o kadar çok beğendim ki 1,5 no büyük pateni almıştım. biraz bol oluyor ama sürüyorum yani. toplasan gerçi 5 kez falan sürdüm, eski evin asfaltı müsait değildi. bu yaz duruma bakacağım olmadı onları da satacağım sanırım :9: yerine bisiklet alırım :8:

işte benim patenler :17:

Skate presentation - Fusion X3 LE - YouTube

ay bu kadar mı tesadüf oluur :52: ben bugün yapamayacağım takatim kalmadı valla :50: bugününkini de yarın yapacağım. yarın toplam 350 tane en az mail girmem gerek. yarın ben iptal durumda olucam bir süre:ssz:

benim patenlerim var rollar blade marka. 450 liraya almıştım. 40,5 no :27: benim ayağım 37-38, patenimin 39 olması gerekiyordu benim ayak numarama göre ama o kadar çok beğendim ki 1,5 no büyük pateni almıştım. biraz bol oluyor ama sürüyorum yani. toplasan gerçi 5 kez falan sürdüm, eski evin asfaltı müsait değildi. bu yaz duruma bakacağım olmadı onları da satacağım sanırım :9: yerine bisiklet alırım :8:

işte benim patenler :17:

Skate presentation - Fusion X3 LE - YouTube

busiii çok güzelmiş yaaa ben daha önce çok isteyip almıştım ama beceremedim bikaç kez düşünce attım bi kenara duruyolar şimdi de küçük geliyo zaten :14:

iyi geceler kızlarrrrrr sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız:8: busiiiii gerçekten çok özür dilerim bi daha olmıcak :97::70::70::70:

:56:BUGÜNKÜ MENÜM:56:

sabah:(07:30)

1 yumurtayla yağsız omlet
1 dilim kepekli ekmek

ara:(10:30)

1 elma

öğle:(12:30)

1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

akşam:(18:00)

150 gr. haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata

:7:
3 lt su,4 fincan yeşil çay,2 bardak şekersiz çay

:8:
30 dk açık hava da yürüyüş (10 dksı koşu), 45 dk walk at home, 30 dk pilates

:42:

Emoşş bende size onu haber verecektim 89 net bi eşit ağırlıkçi için gayet iyi bi net seneye üniversiteliyim inşallah :)

iyi geceler kızlarrrrrr sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız:8: busiiiii gerçekten çok özür dilerim bi daha olmıcak :97::70::70::70:

Iyi geceler burcu ben yeni gelmiştim ama :( :D sende iyi ki varsın :16:

1 dilim kepekli ekmek

1 elma

1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

1 kase salata

afiyet olsun spor çok güzel emoş :)

Busi tatlandırıci önermişsin ama tarçın daha sağlıklı bence pekmezden sonra aklıma geldi :9:

Kızlar ben uyuyorum artık yarın okulum sınavım var uyuyup büyümem lazım :D Mesaj sayım 7 busim not alsan :16:

Emoşş bende size onu haber verecektim 89 net bi eşit ağırlıkçi için gayet iyi bi net seneye üniversiteliyim inşallah :)
tebrik ederim zelişcim aferin sana:46:

bugünki menüm

kahvalti

13:30

yarim dilim siyah ekmek
1 tabak ezogelin corbasi

ara
4-5 catal makarna

aksam 20:00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt, 1 salatalik ile cacik

su toplam 1,5litre ictim.
yatana kadar 0.5-1 litre daha icerim.

leslie ile yürümek 30dk.

yine misafirlige gidiyoruz :9:
ama kendimi tutucammm:10::10::10:

serçecik canım baş dönmen tamamen menülerinden kaynaklı miktar az ama proteinden yoksun.bu sana kg kaybettirir ancak halsizlik ve sıkıntıda verir kendini iyi hissetmemen normal.kahvaltı 1 yumurta ve öğlen yada akşam yemeklerinin yanında mutlaka protein türü bişey olsun.
ıspanak kıymalı olsaydı 2 kaşık yerine 1 kase yoğurt olsaydı çok güzel olurdu.:16:

bugünkü menüm

sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne

ara (10:30)
light süte neskafe+ 2 kayısı+ 2 ceviz
öğlen(12:00)
yoğurt-ızgara tavuk-salata

ara(15:30)
1 elma
2 kayısı + 2 ceviz

akşam (20:00) :50::50::50::50::50:
1 tabak nohut + 2 dilim çavdar ekmeği (tabak da fazlaydı)

1lt su + 1 yeşil çay
spor yok :50::50::50::50:

noooldu bana, niye saldım, sarsın beni, toparlanayım, yrn personal training başlıcak bakalım :51:
aslında güzel başlamışsın ama akşam yemeğin geçe kalmış ve nohutun yanında ekmek olmamış.normal bir tabak sadece nohut + salata+ yoğurt olsaydı çok güzel olurdu menün.porsiyon fazlalağı ve ekmek menünü batırmış canım.

busiii çok güzelmiş yaaa ben daha önce çok isteyip almıştım ama beceremedim bikaç kez düşünce attım bi kenara duruyolar şimdi de küçük geliyo zaten :14:

tühh aslında çook zevkli bir şey, tavsiye ederim alırsan öğrenirsen bırakamazsın hatta, bisikletten bile zevkliii :16:

peki tatlım barıştım öyleysee:54:

1 dilim kepekli ekmek

1 elma

1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

1 kase salata

bayılıyorum menülerineeeeee :nazar:

ayy inşallah canıım beniiim :16:

Busi tatlandırıci önermişsin ama tarçın daha sağlıklı bence pekmezden sonra aklıma geldi :9:

an geliyor beni tarçın falan kesmiyor :50: yine de bulundurmanda fayda var bence. tatlandırıcılar şekerin kendisinden çok daha zararsız bence :31:

Kızlar ben uyuyorum artık yarın okulum sınavım var uyuyup büyümem lazım :D Mesaj sayım 7 busim not alsan :16:

iyi geceler kızlar:16:

kızlar bende yatıyorum artık ödeve dalıp saati unutmuşum sabah erken kalkmak dileğiyle hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar:16:

zelişcim notumu aldım :34: iyi geceler kızlaar :3:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme

ara 12.00
1 kase yoğurt

öğle 14.00
tavuk
yoğurt

ara 16.00
100 gr light yoğurt

akşam 19.30
tavuk yoğurt

ara 00.30 (arkadaşın evindeydim, sabahladık, acıktım)
2 yk yoğurt

1 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok

Back
X