Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah -öğle 12.00
dukan peynirli omlet
1 bardak süt
2 çeri domates

ara 16.00 (dışardaydım)
100 gr light yoğurt

akşam 18.00
tavuk
yoğurt

1 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok

sebze günümdü ama bana uygun sebze yemeği yoktu evde. yarın sebze günü yapacağım :31:

canım tavuk ve balıktan da protein al bence. sadece yumurtayla bırakma :31:

kahvaltı yok bu iyi olmamış ve makarna da 4-5 çatal olsada olmamış canım. yağlı ve soslu muydu makarna? eğer öyleyse hiiç olmamış bence. :50: onun haricinde beğendim. sporun da güzel, tebrikler nurcum :31:

baligi cok seviyorum tüketirim, tavuguda severim izgarasini. ben onu tost makinesine koyarak yapiyorum ama olsun:9:

nurcum hep sorcam unutuyorum siyah ekmek dediğin kepekli ekmek mi :) makarna az yemişsin ama olmasa çok daha iyi olurmuş canım afiyet olsun :)

serçecik canım baş dönmen tamamen menülerinden kaynaklı miktar az ama proteinden yoksun.bu sana kg kaybettirir ancak halsizlik ve sıkıntıda verir kendini iyi hissetmemen normal.kahvaltı 1 yumurta ve öğlen yada akşam yemeklerinin yanında mutlaka protein türü bişey olsun.
ıspanak kıymalı olsaydı 2 kaşık yerine 1 kase yoğurt olsaydı çok güzel olurdu.:16:

evet kepekli ekmek. her seferinde unutuyorum google translatordan bakip yaziyorum, bu sefer tembelligime gelmis siyah ekmek yazdim :9:

sabah yumurta kullanacagim ozaman. yogurtta kalorisi cok oldugu icin 2 kasikla yetiniyorum, icine su ve saltalik koyup cogaltiyorum.
aslinda bugün evde pirzolada vardi ama yemedim aksam agir kacar diye.

bu arada daha sonra 5-6 findik yedim ve misafirlikte meyve yedim 1kivi + 1/3 muz + 2 dilim elma + 3dilim portakal:56:
yazarken fark ettim sanki fazla olmus findik ve meyve :50:

bende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir :9:

buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis :20::51::9::9::9::9:
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim :9: :9:

hayirli geceler kizlar :12:
öpüldünüz :54:

tühh aslında çook zevkli bir şey, tavsiye ederim alırsan öğrenirsen bırakamazsın hatta, bisikletten bile zevkliii :16:

peki tatlım barıştım öyleysee:54:

bayılıyorum menülerineeeeee :nazar:

ayy inşallah canıım beniiim :16:

an geliyor beni tarçın falan kesmiyor :50: yine de bulundurmanda fayda var bence. tatlandırıcılar şekerin kendisinden çok daha zararsız bence :31:

zelişcim notumu aldım :34: iyi geceler kızlaar :3:

busimmm benim ya seni ve hepinizi seviyorummmmm :8::54:

$164606_10151541179946259_78744645_n.webp

ahahahahahha :D ama biz öle olmıcazzzzzzzzzzzz :kkk::kkk::kkk:

baligi cok seviyorum tüketirim, tavuguda severim izgarasini. ben onu tost makinesine koyarak yapiyorum ama olsun:9:

evet kepekli ekmek. her seferinde unutuyorum google translatordan bakip yaziyorum, bu sefer tembelligime gelmis siyah ekmek yazdim :9:

sabah yumurta kullanacagim ozaman. yogurtta kalorisi cok oldugu icin 2 kasikla yetiniyorum, icine su ve saltalik koyup cogaltiyorum.
aslinda bugün evde pirzolada vardi ama yemedim aksam agir kacar diye.

bu arada daha sonra 5-6 findik yedim ve misafirlikte meyve yedim 1kivi + 1/3 muz + 2 dilim elma + 3dilim portakal:56:
yazarken fark ettim sanki fazla olmus findik ve meyve :50:

neyi tost makinesine koyarak yapıyorsun canım, hangisini yani? :26:

bir de evet akşamki meyveler de fındıklar da hiç olmamış. fındık yine bir derece ama meyvenin içindeki şeker yağ olarak depolanmıştır maalesef :50: öğleden sonra meyve tüketmiyoruz canım, dikkat et bu konuya, çok faydasını görürsün :31: fındık yine bir derece 5-6 tane yemişsin. :31: ben işte bu yemek olayı yüzünden misafirlerde akşam kalmaktan elimden geldiğince kaçınıyorum, mümkünse gitmiyorum. 2 gün önce arkadaşımda kaldım mesela, akşam yemeğimi yanıma almıştım. sabah da dukana uygun kahvaltı ettim, yumurta azcık peynirle omlet yaptım. öğleden sonra çıktım ordan ki akşam evimde yemeğimi yiyeyim :27: bu arada yulaf kepeğim de yanımdaydı. sabah omletle tükettim onu :27:

yulaf kepeği dukan diyetinde olmazsa olmaz hergün almam zorunlu olan bir besin de ondan dedim, şimdi bu kız ne diyor deme diye açıklıyorum nurcum :9:

kız sen türksün ne translate i, iyi öğren dilini :27:

bende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir :9:

buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis :20::51::9::9::9::9:
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim :9: :9:

hayirli geceler kizlar :12:
öpüldünüz :54:

bayıldım bu mesajına yaaa çok hoş olmuş nuuurr :9:

busimmm benim ya seni ve hepinizi seviyorummmmm :8::54:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrrrrrrrrr :54:

fıstığıım ben de hepinizi çok seviyorum :16:

günaydııınnnnnnnnnn :8:

ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn :52:

kilom bu sabah itibari ile 50.8
:21::32::21:

2 günde 300 gr. daha gitmiş :8:

oha artık bu kadar kiloyu nasıl verdim şaşırmaya başlıyorum. :53:

kendi kendime nazar edicem şimdi amaaannn :52:

:nazar::nazar::nazar:

bravo busiiiiiiiiiiiiiiiiii harikasınnn ya darısı hepimizin başınaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

amin kuzum amiiiin :16: acil sıkı şekilde kol ve basenlerimi çalışmam lazım benim :18: ceren şu spor hocasına bir sorar inşallah unutmaz da benim kol için ne yapabileceğimi bi öğrenir :ssz: yoksa yazın kiloma göre kalın kollu bir hatun olarak salınmak çok acı olacak :50: bir de basenlerim mini minnacık ama onları yok etmem gerek. biraz daha gitmeli yani, sıkılaştırmalıyım o bölgeyi :23:

amin kuzum amiiiin :16: acil sıkı şekilde kol ve basenlerimi çalışmam lazım benim :18: ceren şu spor hocasına bir sorar inşallah unutmaz da benim kol için ne yapabileceğimi bi öğrenir :ssz: yoksa yazın kiloma göre kalın kollu bir hatun olarak salınmak çok acı olacak :50: bir de basenlerim mini minnacık ama onları yok etmem gerek. biraz daha gitmeli yani, sıkılaştırmalıyım o bölgeyi :23:

baktın 50 ye az kaldı 47 ye geri döndün dimi :8: gider gider merak etme gayet iyisin bnce bana göre :52:

burcummm tatlı diline daldık, kahvaltıyı unuttuk :9:

ben gideyim hemen yiyeyim mamamı, gelcem sonra :10:

Back
X