Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ekmeksiz yediğin sürece döneri rahatlıkla tüketebilirsin için rahat olsun.ayrıca ne peynir ne yoğurt vb. bunlatın ligt olanını yada yağı azaltılmış olanını tüketmeyin.bunların vucuda faydalı olan kısmı yağlarıdır zaten ve bilininenin aksine kg vermene engel değildir.ligt ürünler işlem görmüş tüm faydalı kısmı alınmış boş yiyeceklerdir.
hiç bir zaman ligt peynir,yogurt vb tüketmedim ve çokta güzel kg verdim.

döner konusunda içim rahat ayşe abla ya sonuçta ekmeğide yiyebilirdim yani o potansiyelim var ama gerçekten irademe hayran kalıorum regl olcam cnm gram tatlı çekmio nazar değmesin :nazar: sağlıklı beslenmek güzel bişi şimdiye kadar vücuduma eziyet ediomuşum spor filan o kadra harekete geçirio ki gece uykularım düzeldi deliksiz uyuyorum :16:

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

zelişcim afiyet olsun menünde göze batan hiç birşey yok ancak proteinde yok tatlım,en azında bir yumurta olsa iyi olurdu.vucudun zayıf düşebilir bu şekilde

zelişcim afiyet olsun menünde göze batan hiç birşey yok ancak proteinde yok tatlım,en azında bir yumurta olsa iyi olurdu.vucudun zayıf düşebilir bu şekilde
aslında iki öğün ayran var menüde gözünden mi kaçtı diyeceğim bence onlar protein yerine geçer :44:

hoşgeldin venüscüm
Hoşgeldim beşgittim daha gidemedim ama bu sefer gidiyorum hihih
:9:
ayyyyy kıyamam bn sana ya bnde öeleyim de allahtan her gün 1 sınavım var neyse hepitopu bi hafta sürüo dayan :16:
Benim 2 haftaya yayıldı canımcım. Dayanıyorum valla yoksa alttan ders bırakırım amaaan
:8:
Hoşgeldin venüs güle güle ebru :3:
Bir gözüküp kaçıyorum şimdi bebeğim
:10:
Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım, menülerinde harika bir gelişme var!
:16:
Kızlar ben artık uyuyayım, yoksa bayılıcam. Çok öpüyorum sizleri bir iki saat sonra gelirim.:29::7::16:

Beni gören olmadı sanırım :9:Ben kaçıyorum şimdilik. Henüz doğum olmadı. İnşallah planlanan gibi 4 ünde olacak. Ama ben artık kendimi kötü hissediyorum. O yüzden duramıyorum burda uzun süre. Öpüyorum hepinizi :16:

Beni gören olmadı sanırım :9:Ben kaçıyorum şimdilik. Henüz doğum olmadı. İnşallah planlanan gibi 4 ünde olacak. Ama ben artık kendimi kötü hissediyorum. O yüzden duramıyorum burda uzun süre. Öpüyorum hepinizi :16:

hoşgeldin diyemeden güle güle ebrucum.
son günler çok zor geçiyor Allah kolaylık versin,sağlıklı bir şekilde alırsın inş.kucağına canım

Kızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebru’m naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülce’mizi kucağına alsın inşallah.

Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.

Hepiniz Allah’a emanet olun….

neyi tost makinesine koyarak yapıyorsun canım, hangisini yani? :26:

bir de evet akşamki meyveler de fındıklar da hiç olmamış. fındık yine bir derece ama meyvenin içindeki şeker yağ olarak depolanmıştır maalesef :50: öğleden sonra meyve tüketmiyoruz canım, dikkat et bu konuya, çok faydasını görürsün :31: fındık yine bir derece 5-6 tane yemişsin. :31: ben işte bu yemek olayı yüzünden misafirlerde akşam kalmaktan elimden geldiğince kaçınıyorum, mümkünse gitmiyorum. 2 gün önce arkadaşımda kaldım mesela, akşam yemeğimi yanıma almıştım. sabah da dukana uygun kahvaltı ettim, yumurta azcık peynirle omlet yaptım. öğleden sonra çıktım ordan ki akşam evimde yemeğimi yiyeyim :27: bu arada yulaf kepeğim de yanımdaydı. sabah omletle tükettim onu :27:

yulaf kepeği dukan diyetinde olmazsa olmaz hergün almam zorunlu olan bir besin de ondan dedim, şimdi bu kız ne diyor deme diye açıklıyorum nurcum :9:

kız sen türksün ne translate i, iyi öğren dilini :27:

bayıldım bu mesajına yaaa çok hoş olmuş nuuurr :9:

Tavug'u tost makinesine koyarak izgara yapiyorum :56:

Demekki o yüzden dünden bugüne tek 200gr azaldi :26: Pöfff bende gitmek istemiyorum, ama sende gel yalniz kalma evde diyorlar uyup gidiyorum. Birdaha meyve yemeyecegim ögle'den sonra! :kkk:

Evet Türk'üm, aslinda Türkcem bir coguna göre gayet iyi, ama kepek aklimda hem cavdar diye kaliyor unutuyorum, yanlis yazmamak icin cevirerek yaziyorum :34: Bu arada sonucta ekmek siyah :27::9::9::9:

O mesaji yazarken yarim uyku halindeydim, konunun anasi gibi en son ben kapatip yatiyorum, üstlerini örtmeden gecmiyim dedim :9::9:

ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)

:9::9: çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum :16:düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı :52:

Aynen evde olsam meyve yemezdim :1:
Daha bircok sey vardi israr edilen ama bende "ayip olmasin" diye yedim :27: Saka bir yana cok leziz görünüyordu meyve tabagi, herkes dalinca bende bir tarafindan tuttum meyvelerin :17::9:

Hakikaten mi, cok sasirdim :53: Ben neymisim be abi :52::9::9:
Ben insanin yatisini nette yazma seklinden anlarim :51::51::51::9::9::9:

Menüm

12:00

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
2 yemek kasigi 1,5% yagli süt
1 tatli kasigi yag

19:30
1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt
en fazla 0,5 lt daha tüketirim

Son düzenleme:
Kızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebru’m naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülce’mizi kucağına alsın inşallah.

Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.

Hepiniz Allah’a emanet olun….

Öncelikle kolay gelsin.
Bizimkilerde en son hac dönemi Allahin izniyle haci oldular.
Geleceklerine güne 1gün kala yemekleri hazir etmistim,
cünkü havalaninda akrabalarimizla karsilayip bize geleceklerini tahmin etmistim.
Onun haricinde kac ay oldu halen haci ziyaretine gelen var :27:
Hatta gecenlerde 1 ziyaret benim sinav haftama denk geldi,
birde beklemedigim kadar kalabalik oldular. Msifiri severim ama sinav haftamda degil :50:
Zorlugunu biliyorum, Allah yardimcin olsun :29:

Back
X