Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaar 45 dk sürmüş geçmişi okuyup cevap yazmam :52:

hey maşallah ağzınıza sağlık :9:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
1 adet çeri domates
1 çay bardağı süt

ara 12.00
dukan puding

öğle 14.00
brokoli
yoğurt

akşam 18.30
kereviz yemeği
yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 lt su
15 dk egzersiz

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
hindi füme
1 çay bardağı süt

saat 18.00 e kadar 2 saat arayla cacık içtim

akşam 19.45
3 yk zeytinyağlı fasulye yemeği
1 bardak ayran
mevsim salatası

akşam misafirlikteydik ve tüm gün cacıkla geçtiğinden açtım. dukana uygun yemeklerden yedim ama z.yağı fazlaydı fasulyenin suyunu süzdüm bende ve az yedim, salatayı bol yedim. bugün tartıda 51.200 çıkmıştım, umarım yarın daha yüksek bir rakam görmem :ssz:

3 kupa yeşil çay
3,5 lt su
15 dk egzersiz

Son düzenleme:
bugün liste işimi yine halledemedim, yarın bildirim günü yoğun olacağım ve saat 13.00 de komşuya davetliyiz. çok fena bi gün olacak yarın benim açımdan :27:

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
hindi füme
1 çay bardağı süt

saat 18.00 e kadar 2 saat arayla cacık içtim

akşam 19.45
3 yk zeytinyağlı fasulye yemeği
1 bardak ayran
mevsim salatası

akşam misafirlikteydik ve tüm gün cacıkla geçtiğinden açtım. dukana uygun yemeklerden yedim ama z.yağı fazlaydı fasulyenin suyunu süzdüm bende ve az yedim, salatayı bol yedim. bugün tartıda 51.200 çıkmıştım, umarım yarın daha yüksek bir rakam görmem :ssz:

3 kupa yeşil çay
3,5 lt su
15 dk egzersiz

güzel olmuş busecim. hergün tartılmamak lazım işte yarın ben de çok merak ediyorum ne olacak bakalım :52:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
1 adet çeri domates
1 çay bardağı süt

ara 12.00
dukan puding

öğle 14.00
brokoli
yoğurt

akşam 18.30
kereviz yemeği
yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 lt su
15 dk egzersiz

buseeeeeeee inadına mı yapıyosun yaa brokoliyi özledim beeeennnn :5: afiyet olsun tatlım :16:

herkes uyudu sanırım ama umarım yarın herkes 11.30 a kadar bildirimini yapar. yarın ekstra yoğun bir gün olacak bizim takım için çünkü genel listeyi de bu hafta bizim takım hazırlayacak. şu işten alnımızın akıyla sıyrılırım da kaptanımızı mahçup etmem inşallah :ssz: bugün telefonda gözün arkada kalmasın kaptan sen rahat ol dedim :31:

ben de yatıyorum kızlar, yarın mesaj sayılarınızı da yayınlayacağım. ne olmuş ne bitmiş göreceğiz tabloyu. :51:

iyi geceleeer :3:

güzel olmuş busecim. hergün tartılmamak lazım işte yarın ben de çok merak ediyorum ne olacak bakalım :52:

buseeeeeeee inadına mı yapıyosun yaa brokoliyi özledim beeeennnn :5: afiyet olsun tatlım :16:

ay burda mıydınız siz :27: ben de herkes uyudu sandım :32:

ayşecim ben de çok merak ediyorum :26: fasulyeyi az yedim ama yağlı olduğu için hiç içime sinmedi, fakat açtım resmen, cacık hiç tok tutmadı bu kez beni, geçen sefer daha iyiydim. ama onda evdeydim ve brokolim vardı hem de limonlu :27: ö yüzden onu yemiştim ve 300 gr eksilmiştim. bu kez evde olmadığımdan yemek zorunda kaldım fasulyeyi, umarım tartıya yansımaz bu durum :50:

emoooş valla senin inadına değil ama yarın da menümde brokoli var :27:

ay burda mıydınız siz :27: ben de herkes uyudu sandım :32:

ayşecim ben de çok merak ediyorum :26: fasulyeyi az yedim ama yağlı olduğu için hiç içime sinmedi, fakat açtım resmen, cacık hiç tok tutmadı bu kez beni, geçen sefer daha iyiydim. ama onda evdeydim ve brokolim vardı hem de limonlu :27: ö yüzden onu yemiştim ve 300 gr eksilmiştim. bu kez evde olmadığımdan yemek zorunda kaldım fasulyeyi, umarım tartıya yansımaz bu durum :50:

emoooş valla senin inadına değil ama yarın da menümde brokoli var :27:

esada söyliyimde migrostan alıp gelsin bari burnumda tütüyo yaa:53:

busecim bence hiç yapma bu cacık işini.- çıksandan yağdan kaybettirmez sana ve daha çok acıkıyorsun,kendine işkence etme normal dukanına devam et.diğer arkadaşlarınki doyurucu bakliyat var içinde

esada söyliyimde migrostan alıp gelsin bari burnumda tütüyo yaa:53:

kursum da bitti canım yarın tüm gün boşum yani ne yapacağımı söyle yeter :)

ay aldır tabi ne duruyorsun emooşş :52:

tamam tatlım yarın burda olacağına sevindim, aslında pek yapılacak bir şey yok ama yine de kontrol edersin yaptıklarımı, belki ikilende kalacağım bir işlem olabilir genel işlem esnasında, onları falan danışım sana ve ayşeye :31:

busecim bence hiç yapma bu cacık işini.- çıksandan yağdan kaybettirmez sana ve daha çok acıkıyorsun,kendine işkence etme normal dukanına devam et.diğer arkadaşlarınki doyurucu bakliyat var içinde

haklısın ayşecim, ben de bu kez böyle düşündüm. 1 gün yapıyorum ben zaten ama yok yani, fasulye içime oturdu vallahi :ssz: az yedim ama yine de yağlı bir yemekti, bir yandan da düşündüm ben 2 haftadır falan z.yağı bile kullanmadım, aklıma gelmiyor. hep haşlama ya da ızgara yediğim için :26: helva yaparken kullanıyorum sadece, onu da işte bayaadır yapmıyorum, belki bu açıdan z.yağı almam iyi bile olmuş olabilir diye düşünüyorum:31:

yarın tartıda + falan çıkmamayım da o bana yeter :ssz: geçen haftaya göre + çıkmam ama işte yine de daha da ekside çıkmak istiyorum yarın, kilom az olduğundan benim yüzdem çok etkiliyor çünkü listeyi :ssz:

kuzularım ben yatıyorum artık, yarın işim çok :9:

öpüyorum hepiniziii :16:

iyi geceleeer :3:

ay aldır tabi ne duruyorsun emooşş :52:

tamam tatlım yarın burda olacağına sevindim, aslında pek yapılacak bir şey yok ama yine de kontrol edersin yaptıklarımı, belki ikilende kalacağım bir işlem olabilir genel işlem esnasında, onları falan danışım sana ve ayşeye :31:

haklısın ayşecim, ben de bu kez böyle düşündüm. 1 gün yapıyorum ben zaten ama yok yani, fasulye içime oturdu vallahi :ssz: az yedim ama yine de yağlı bir yemekti, bir yandan da düşündüm ben 2 haftadır falan z.yağı bile kullanmadım, aklıma gelmiyor. hep haşlama ya da ızgara yediğim için :26: helva yaparken kullanıyorum sadece, onu da işte bayaadır yapmıyorum, belki bu açıdan z.yağı almam iyi bile olmuş olabilir diye düşünüyorum:31:

yarın tartıda + falan çıkmamayım da o bana yeter :ssz: geçen haftaya göre + çıkmam ama işte yine de daha da ekside çıkmak istiyorum yarın, kilom az olduğundan benim yüzdem çok etkiliyor çünkü listeyi :ssz:

bugünkünden de a çıkarsın canım akşam yediğin çok fazla değil en azından:)
kızlar benim alerji ilacım bağırsakları deli gibi çalıştırıyo bugün 3 kere çıktım tuvalete karnım dümdüz oldu :52: bugün kıyafetle tartılmıştım yarın çıplak tartılcam :52::37:

Burcu çilek sorunlu bi meyve değil demişti ayşe abla venüsde 15 tane yemişti ya ordan gelen bi cesaret oldu ama pogaçadan hala rahatsızım ya busi 2 günün mesaj sayılarını göndermedim sana yarın akşam sayabilirim ancak okuldan gelince saat 18 olmadan söylesem olurmu

Kızlar ben yarın öğlen için kendime hazır köfte hazırladım ama hazır olunca diyette sakıncalı olurmu diye düşünüyorum

Busim iyi geceler eğer okulda olmasam bildiğim kadarıyla yardım ederdim ama sabah bildirim yapıp çıkıcam sen uyu dinlen işin çok :9:

Back
X