vaay vaay vaaaayyy
aşka bak diyorum o zamaaaaaaannnnn
Allah mutluluğunuzu daim etsin, tamamına erdirsin canım![]()
amin cnm benm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaay vaay vaaaayyy
aşka bak diyorum o zamaaaaaaannnnn
Allah mutluluğunuzu daim etsin, tamamına erdirsin canım![]()
ahahahah busi alemsin ya![]()
çıtırlar iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
vallahi burcu bu sabah akşam üzerine kadar durmadan çalıştım, göz falan kalmadı pc ye bakmaktan. pc de olmama rağmen buraya bile bakamadımhatta öğlen yemeği yiyemedim işten, yoğurtla geçiştirdim. işim bitince akşamla bir yedim
böyle yapmasam bu güzel havada eve tıkılmak zorunda kalcaktım, çünkü yarın öğlen olmadan teslim etmem gerek her pazar bu listeyii
yaa varya inşallah hepiniz yaza taş gibi hatunlar olursunuz kızlaaarböyle güzel tepkiler aldıkça hep aklıma siz geliyorsunuz, canımsınız iyi ki varsınız cidden yaa
![]()
cnm bnde yatıyorum yarın erken kalkıp ödev bitirmem lazım çok öptüm seni taş hatunum bnm![]()
geçmiş olsun canım diş çok önemli onun acısını ben bilirim10 yıl dişçiye uğramayıp 1 yıl çıkamamıştım
kuzum yapma zaten. bendede varis var sanıyodum ben neyse ki yokmuş :)
afiyet olsun bebeğim süpersin
afiyet olsun tatlımyine kuş kadar yemişsin
![]()
uçuşa derken kuzucuum?
hoşgeldin meleğimmm beniiiiiiiim
alıntılarımı tamamlayıp hemen okuyacağım bitanemseni tebrik ediyorum ve de yeniden..
Geçmiş olsun şekerimo rahatlamanın nası bişey olduğunu çok iyi bilirim daha dün yaşadım :)
Yerim seni :) yine de minnaksın işteannen için yeniden çok geçmiş olsun kuzum
Ah benim buuuseem kolay gelsin canım yaama gündüz 800 tane demiştin şimdi 300 kalmış baya yapmışsın.
Ouwww süpersin
Olsun kuzum ev işleri de bize öyle gelmese de kalori harcamamızı sağlıyor. Ayakta kalmak bile kalori yaktırıyor insana sonuçta..
Maşallah
Doktor gidip gelmelerini de hiç sevmem ya :) Gerçekten yoğun bi günmüş.. Dilerim her sağlık problemini çözersin bi an önce..
Menü de spor da harika
ecemin menülerine alışın kızlar. bu onun çok yemiş ve suyu abartmış haliBebeğim beniim harikasın
Hoşbuldum bebeğimm![]()
tuğbaaa dua et benim için yarın yds var![]()
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
ara
- 1 yumurtadan yağsız omlet
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
11:30)
öğle
- 1 kutu activia sade
13:30)
ara
- 1 kase tarhana çorbası
- 4 yk pırasa yemeği
- 1 kase limonlu brokoli salatası (sonundaaa
)
15:40)
akşam
- 1 orta boy elma
18:45)
- 1 fırında tavuk
- 1 bardak ayran
- salata
3 lt su, 5 fincan yeşilçay, 3 bardak şekersiz çay
45 dk yürüyüş(30 dk normal tempo+15 dk koşu), 1 saat pilates, 8+8 karın bölgesi
MENÜM
sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir
ara 12.30
yoğurt
öğle ve akşam 16.30
ızgara hamsi
ara 22.30
yarım kase yoğurt
1 kupa yeşil çay
3 lt su
45 dk yürüyüş
10 dk egzersiz
kızlaaaar
bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa
"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii![]()
"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii
ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaamtabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları
yaaa tubisimmmmmm cok özledimmmm ya ben seniiiiiiiii hadi bi dahaki haftaa bulusalımmmm yaaa uzak kaldık birbirimizzzzdeeeeeennnnnn(((
nasılda biliyosun beniiiiii :) valla cok yediiimmm hele o cacık hahahahah :)) ama ne zamandır normal yiyordum yeniden basladım daha hızlı kilo veriyorum simdiiii:)))
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm![]()
Napıyosunuz nasılsınızzzz :)
Kızlarrr ben bi ev temziliği yapıp geliyorum![]()
CANIM BUGÜN TARTILDIM 77.3 KG ÇIKTIIIIM! BAKALIM YARIN DİYETİSYENDE NASIL OLACAK!!!venüscüğüm süpersin 7li rakamları görmeye başladın :124::124:
Süpersin canım sende yahuuuuukilo bildirimim:
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 65,4
Fark: 2,4
Yüzde:%3,54
:124::124::124::124::119::118:
Çok teşekkür ederim Busişiiiimmmvenüüss harikasın canım, tebrik ederim![]()
Süpersin canım, bu kilo için büyük bir ilerlemekilo bildirimim:
geçen hafta: 51.6
bu hafta: 51.1
fark: -500
0,97
buna da şükür![]()
Tebrik ederim canııııımm! Hep böyle devam eder umarııımmmben geldimmmm emoşşşş süpersin maşallahhh
geçen hafta
70,7
bugün
69,9
giden 800 gr
regl dönemindeyken diyet yaptığım zamanlarda 1 yada 1,5 kg + çıkan biri olarak bu sonuçtan mutluyum.
Teşekkür ederim Ayşeciğiiiimmmmcanım çok güzel vermişsin tebrikler
Süper bence onun içinde...tuba'yı arayıp öğrendim kızlar, bugün önemli bir sınavı varmış o yüzden tartılmayı unutmuş ama dün tartılmış onu bildirdi.
tuba'nın kilo bildirimi:
geçen hafta: 103,2
bu hafta: 102,5
fark: -700
katılım yapamadığı ve sürekli misafir ağırladıkları halde sonucu çok iyi benceeeee![]()
Yine birinci olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzz***13. TAKIM 303. ETAP ***
buseb (51,6/51,1/0,5/%0,97)
burcugncy (72/70,7/1,3/%1,81)
dontpanic (103,2/102,5/0,7/%0,68)
limonlubrokoli (67,8/65,4/2,4/%3,54)
mavera87 (70,5/70,4/0,1/%0,14)
mid_night_sun (76/75,9/0,1/%0,13)
prensesss016 (55,7/55,2/0,5/%0,90)
UcukMavi (70,7/69,9/0,8/%1,13)
venuskadini ( 81,2/79,5/1,7/%2,10)
13.TAKIM ORTALAMASI: %1,27
edit: kızlar telefonun hesap makinesi sapıtmış ondan az önce yanlış çıkmış ortalama, şimdi düzelttim.![]()
Çok Teşekkür ederim bebişkomGEÇEN HAFTADAN SONRA ÇOK GÜZEL Bİ RAKAM BU VENÜSÜM TEBRİK EDERİM SENİDE![]()
Çok teşekkür ederim canım beniiimmmmmsüpersin venüüüssss![]()
kızlar venüs nerde bu arada :44rofiline baktım, vizeleri varmış sanırım son mesajlarında bahsetmiş. O yüzden pek giremiyor sanırım. Merak ettim de.. Allah yardımcısı olsun bütün sınavları güzel geçer inşallah
![]()
Canııııım geldim geldim buralardayım hihihivenüs'ümm nasılsın bebeğim
Canııımın içii Allah yardımcın olsun ben güveniyorum sana..
yorum yapma hakkını bile bulamıyorum kendmde nerdeyse :) maşallah maşallahhhh
süpersin busem
anam yerim seni
eevvvvet evvet evveeeeeeeeeeeeeeeeetttt buluşalım lüffennn :26:
günaydın bebeğiiiiim
canım çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kardeşin?
Seninle tanışamamıştık sanırım. Ben 2 hafta kadar bi izne ayrılmıştım, 3 aydır bu takımdayım. İsmim tuğba 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite son sınıf öğrencisiyim, okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. Sen neler yapıyorsun bakalım?![]()