Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahahahah busi alemsin ya :D

aynen böyle oldu emoooş :9: hiç abartmıyoruum hiiç :9: hatta eksiği var fazlası yok :32: bir de bir erkek gözüyle dediki, çok orantılı vermişsin, yüzün yerinde omuzların küçük değil, her şey süper dedi :32::21::32:

vallahi burcu bu sabah akşam üzerine kadar durmadan çalıştım, göz falan kalmadı pc ye bakmaktan. pc de olmama rağmen buraya bile bakamadım :50: hatta öğlen yemeği yiyemedim işten, yoğurtla geçiştirdim. işim bitince akşamla bir yedim :ssz: böyle yapmasam bu güzel havada eve tıkılmak zorunda kalcaktım, çünkü yarın öğlen olmadan teslim etmem gerek her pazar bu listeyii :9:

yaa varya inşallah hepiniz yaza taş gibi hatunlar olursunuz kızlaaar :16: böyle güzel tepkiler aldıkça hep aklıma siz geliyorsunuz, canımsınız iyi ki varsınız cidden yaa :16:

vallahi burcu bu sabah akşam üzerine kadar durmadan çalıştım, göz falan kalmadı pc ye bakmaktan. pc de olmama rağmen buraya bile bakamadım :50: hatta öğlen yemeği yiyemedim işten, yoğurtla geçiştirdim. işim bitince akşamla bir yedim :ssz: böyle yapmasam bu güzel havada eve tıkılmak zorunda kalcaktım, çünkü yarın öğlen olmadan teslim etmem gerek her pazar bu listeyii :9:

yaa varya inşallah hepiniz yaza taş gibi hatunlar olursunuz kızlaaar :16: böyle güzel tepkiler aldıkça hep aklıma siz geliyorsunuz, canımsınız iyi ki varsınız cidden yaa :16:

cnm bnde yatıyorum yarın erken kalkıp ödev bitirmem lazım çok öptüm seni taş hatunum bnm :27::27:

geçmiş olsun canım diş çok önemli onun acısını ben bilirim :9: 10 yıl dişçiye uğramayıp 1 yıl çıkamamıştım :9:

kuzum yapma zaten. bendede varis var sanıyodum ben neyse ki yokmuş :)

afiyet olsun bebeğim süpersin :16:

afiyet olsun tatlım:16: yine kuş kadar yemişsin :9:

emoscummm tesekkurler sekerrr

uçuşa derken kuzucuum? :10:

hoşgeldin meleğimmm beniiiiiiiim :16:

alıntılarımı tamamlayıp hemen okuyacağım bitanem :16: seni tebrik ediyorum ve de yeniden.. :46:

Geçmiş olsun şekerim :16: o rahatlamanın nası bişey olduğunu çok iyi bilirim daha dün yaşadım :)

Yerim seni :) yine de minnaksın işte :29: annen için yeniden çok geçmiş olsun kuzum

Ah benim buuuseem kolay gelsin canım ya :( ama gündüz 800 tane demiştin şimdi 300 kalmış baya yapmışsın.

Ouwww süpersin :46:

Olsun kuzum ev işleri de bize öyle gelmese de kalori harcamamızı sağlıyor. Ayakta kalmak bile kalori yaktırıyor insana sonuçta..

Maşallah :nazar:

Doktor gidip gelmelerini de hiç sevmem ya :) Gerçekten yoğun bi günmüş.. Dilerim her sağlık problemini çözersin bi an önce..

Menü de spor da harika :nazar:

ecemin menülerine alışın kızlar. bu onun çok yemiş ve suyu abartmış hali :9: Bebeğim beniim harikasın :16:

Hoşbuldum bebeğimm :16:

yaaa tubisimmmmmm cok özledimmmm ya ben seniiiiiiiii hadi bi dahaki haftaa bulusalımmmm yaaa uzak kaldık birbirimizzzzdeeeeeennnnnn :((((
nasılda biliyosun beniiiiii :) valla cok yediiimmm hele o cacık hahahahah :)) ama ne zamandır normal yiyordum yeniden basladım daha hızlı kilo veriyorum simdiiii ;) :)))

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm :(

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

tuğbaaa dua et benim için yarın yds var :52:

Canııımın içii Allah yardımcın olsun ben güveniyorum sana.. :16:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:00)

• 1 yumurtadan yağsız omlet
  • 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
ara:(11:30)

• 1 kutu activia sade
öğle:(13:30)

• 1 kase tarhana çorbası
  • 4 yk pırasa yemeği
  • 1 kase limonlu brokoli salatası (sonundaaa :D)
ara:(15:40)

• 1 orta boy elma
akşam:(18:45)

• 1 fırında tavuk
  • 1 bardak ayran
  • salata

3 lt su, 5 fincan yeşilçay, 3 bardak şekersiz çay

45 dk yürüyüş(30 dk normal tempo+15 dk koşu), 1 saat pilates, 8+8 karın bölgesi

yorum yapma hakkını bile bulamıyorum kendmde nerdeyse :) maşallah maşallahhhh :nazar:

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir

ara 12.30
yoğurt

öğle ve akşam 16.30
ızgara hamsi

ara 22.30
yarım kase yoğurt

1 kupa yeşil çay
3 lt su
45 dk yürüyüş
10 dk egzersiz

:21::32::21:

süpersin busem
kızlaaaar :52:

bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa

"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii
:52:

"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii :52:

ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaam :52: tabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları :9:

anam yerim seni :29:

yaaa tubisimmmmmm cok özledimmmm ya ben seniiiiiiiii hadi bi dahaki haftaa bulusalımmmm yaaa uzak kaldık birbirimizzzzdeeeeeennnnnn :((((
nasılda biliyosun beniiiiii :) valla cok yediiimmm hele o cacık hahahahah :)) ama ne zamandır normal yiyordum yeniden basladım daha hızlı kilo veriyorum simdiiii ;) :)))

eevvvvet evvet evveeeeeeeeeeeeeeeeetttt buluşalım lüffennn :26:

Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16:

günaydın bebeğiiiiim :16:

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm :(

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kardeşin?
Seninle tanışamamıştık sanırım. Ben 2 hafta kadar bi izne ayrılmıştım, 3 aydır bu takımdayım. İsmim tuğba 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite son sınıf öğrencisiyim, okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. Sen neler yapıyorsun bakalım? :34:

venüscüğüm süpersin 7li rakamları görmeye başladın :124::124:
CANIM BUGÜN TARTILDIM 77.3 KG ÇIKTIIIIM! BAKALIM YARIN DİYETİSYENDE NASIL OLACAK!!!
kilo bildirimim:
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 65,4
Fark: 2,4
Yüzde:%3,54
:66::64::62::124::124::124::124::119::118:
Süpersin canım sende yahuuuuu:52:
venüüss harikasın canım, tebrik ederim :nazar:
Çok teşekkür ederim Busişiiiimmm:24:
kilo bildirimim:

geçen hafta: 51.6
bu hafta: 51.1
fark: -500
0,97

buna da şükür :ssz:
Süpersin canım, bu kilo için büyük bir ilerleme:51:
ben geldimmmm emoşşşş süpersin maşallahhh

geçen hafta
70,7
bugün
69,9

giden 800 gr

regl dönemindeyken diyet yaptığım zamanlarda 1 yada 1,5 kg + çıkan biri olarak bu sonuçtan mutluyum.
Tebrik ederim canııııımm! Hep böyle devam eder umarııımmm
canım çok güzel vermişsin tebrikler
Teşekkür ederim Ayşeciğiiiimmmm
tuba'yı arayıp öğrendim kızlar, bugün önemli bir sınavı varmış o yüzden tartılmayı unutmuş ama dün tartılmış onu bildirdi.

tuba'nın kilo bildirimi:

geçen hafta: 103,2
bu hafta: 102,5
fark: -700

katılım yapamadığı ve sürekli misafir ağırladıkları halde sonucu çok iyi benceeeee :46::32:
Süper bence onun içinde...:12:
***13. TAKIM 303. ETAP ***

buseb (51,6/51,1/0,5/%0,97)
burcugncy (72/70,7/1,3/%1,81)
dontpanic (103,2/102,5/0,7/%0,68)
limonlubrokoli (67,8/65,4/2,4/%3,54)
mavera87 (70,5/70,4/0,1/%0,14)
mid_night_sun (76/75,9/0,1/%0,13)
prensesss016 (55,7/55,2/0,5/%0,90)
UcukMavi (70,7/69,9/0,8/%1,13)
venuskadini ( 81,2/79,5/1,7/%2,10)

13.TAKIM ORTALAMASI: %1,27 :21:

edit: kızlar telefonun hesap makinesi sapıtmış ondan az önce yanlış çıkmış ortalama, şimdi düzelttim. :32:
Yine birinci olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzz:52:
GEÇEN HAFTADAN SONRA ÇOK GÜZEL Bİ RAKAM BU VENÜSÜM TEBRİK EDERİM SENİDE :46::46:
Çok Teşekkür ederim bebişkom
süpersin venüüüssss:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim canım beniiimmmmm:8:
kızlar venüs nerde bu arada :44:profiline baktım, vizeleri varmış sanırım son mesajlarında bahsetmiş. O yüzden pek giremiyor sanırım. Merak ettim de.. Allah yardımcısı olsun bütün sınavları güzel geçer inşallah :16:

venüs'ümm nasılsın bebeğim
Canııııım geldim geldim buralardayım hihihi:16: İyiyim sen nasılsın bakalıııım? Sınavlarım bitti rahatım :12:

Canııımın içii Allah yardımcın olsun ben güveniyorum sana.. :16:

yorum yapma hakkını bile bulamıyorum kendmde nerdeyse :) maşallah maşallahhhh :nazar:

süpersin busem

anam yerim seni :29:

eevvvvet evvet evveeeeeeeeeeeeeeeeetttt buluşalım lüffennn :26:

günaydın bebeğiiiiim :16:

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kardeşin?
Seninle tanışamamıştık sanırım. Ben 2 hafta kadar bi izne ayrılmıştım, 3 aydır bu takımdayım. İsmim tuğba 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite son sınıf öğrencisiyim, okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. Sen neler yapıyorsun bakalım? :34:

Şu an iyi yavrum :)
Bana karamel diyolar venüsün arkadaşıyım onun sayesinde geldim aranıza iyki vesile olmuş :)))))
Ben lise son öğrencisiyim tanıştığıma memnun oldum :)))

Back
X