Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emooş hangi sınav bilmiyorum ama alacağına eminiiim :9: hadi madem sınav var burcunun da dediği gibi yat kuzum seen :31:

yds bebeğim girdim bitti sonuçları beklicez artık :)
ayyy baktım google daaaan :52: vallahi yds :53: yat emoş yat, napıyon kız burda çıldırdın mı, iyice al uykunu, yarın zinde bir şekilde ver şu sınavı da kurtul bebeğimm :16:

ekstra ekstra başarılar diliyoruuuummmmmm :29:

ayyy çok teşekkür ederim bebeğim :16:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir
çeri domates

öğlen 14.00
ızgara tavuk
yoğurt

akşam 18.30
ızgara tavuk
yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
15 dk egzersiz

böyle hatırlıyorum kızlaar :31:

yine mükemmel :nazar: afiyet olsun bebeğim :16:
olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuun :32: yarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam :32:

yaaa bende gezicektim bugün eğirdire gidecektik ne güzel ama fırtına çıktı :5:
emoş hala gitmedin mi sen, alttasın halaa :20:

oooohooo buse o saatte ben çoktan uyumuştum :9:bazen açık kalabiliyo ondan online görünmüşümdür :9:
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16:

günaydıınnnn canuummmm :16:
ben geldiiiiiim hala günaydın diyebilirm mmmmmuah :16: günaydınn :42:

günaydın tuğbammm :) başarı dileklerin için teşekkür ederim :16: gerekeni yaptım beyin bedava :52::9:
bu sabah tartıda 77.3 KG ÇIKTIM canımlaaarrr!!!:16::52::52::52::52::8::10::12:

venüüüsssssssssss süpersin bu hafta da sen birincisin en büyük 13. takım tutmayın bizi :kkk:

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm :(

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

geçmiş olsun canım iyiyz sen nasılsın :D

Canııımın içii Allah yardımcın olsun ben güveniyorum sana.. :16:

yorum yapma hakkını bile bulamıyorum kendmde nerdeyse :) maşallah maşallahhhh :nazar:

süpersin busem

anam yerim seni :29:

eevvvvet evvet evveeeeeeeeeeeeeeeeetttt buluşalım lüffennn :26:

günaydın bebeğiiiiim :16:

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kardeşin?
Seninle tanışamamıştık sanırım. Ben 2 hafta kadar bi izne ayrılmıştım, 3 aydır bu takımdayım. İsmim tuğba 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite son sınıf öğrencisiyim, okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. Sen neler yapıyorsun bakalım? :34:

günaydınnnnnn :D

pazar sabahı temizliiiikkk :53: tatlım kolay gelsin..

baktım herkes yapıo bnde gaza geldim yapıyım dedim :D

venüs harikasınnnnnnn :21::21::21:

ben geldiiiimmmm :) sınavıma girdim yaptım çıktım :)

emoşşş nasıldı canım sınavın :16::16:

Günaydın kızlar Emoşum ya dün uğrayamadim sınavın varmış bitmiş bile dua ederdim senin için ama sen zekisin zaten yapmışsındir venüs tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun karamel çok geçmiş olsun canım tubiş ben sana tubiş diyorum sorun olmaz demi :9: busi işleri bu gün bitirde dön :)

Tek mesajda herkese cevap yazınca karışık oluyor ama telden bu kadar oluyor napim :ssz:

Kızlar sabah sabah moralinizi bozmiyim dedim günaydın demek istedim annemin dikisleri açıldı tekrar hastanede yatacak büyük ihtimalle annemsiz kalmak zorundayım yine dua edin kızlar çok zor bizim durumumuzdaki bir aile için hele çok daha zor

Canııııım geldim geldim buralardayım hihihi:16: İyiyim sen nasılsın bakalıııım? Sınavlarım bitti rahatım :12:

Ben de iyiyim şükürler olsun :16: Sınavlarının bitmesine sevindim büyük bi yük cidden.. Umarım iyi geçmiştir bebeğim hepsi?

Ooooofff sen harikasın :nazar: Emine ve seninle ayrı bi gurur duyuyorum ben..

ben geldiiiimmmm :) sınavıma girdim yaptım çıktım :)

Nasıl geçti bebeğim :109: ?

Şu an iyi yavrum :)
Bana karamel diyolar venüsün arkadaşıyım onun sayesinde geldim aranıza iyki vesile olmuş :)))))
Ben lise son öğrencisiyim tanıştığıma memnun oldum :)))

Ben de çok memnun oldum canım :)

Günaydın kızlar Emoşum ya dün uğrayamadim sınavın varmış bitmiş bile dua ederdim senin için ama sen zekisin zaten yapmışsındir venüs tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun karamel çok geçmiş olsun canım tubiş ben sana tubiş diyorum sorun olmaz demi :9: busi işleri bu gün bitirde dön :)

Taabbi ki sorun olmaz bebeğim :34: İstediğin gibi hitab edebilirsin..

Kızlar sabah sabah moralinizi bozmiyim dedim günaydın demek istedim annemin dikisleri açıldı tekrar hastanede yatacak büyük ihtimalle annemsiz kalmak zorundayım yine dua edin kızlar çok zor bizim durumumuzdaki bir aile için hele çok daha zor

dualrımız seninle annenle canım umarım bir an önce kurtulur bu durumdan iyileşir hep seninle olur :70:

:( Bebeğim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle..

Son düzenleme:
Kızlar, dayım bizi almaya geliyor. Beraber anneannemlere gideceğiz, diğer teyzemler falan da geliyorlarmış.. Annemler 7 kardeş benim :27: Akşam geç de gelsem uğrar menümü yazarım muhakkak.. Ama muhtemelen gece yarısını geçer evde olmam. Merak etmeyin e mi? Allah'a emanet olun canlarım..

geçmiş olsun canım iyiyz sen nasılsın :D

günaydınnnnnn :D

baktım herkes yapıo bnde gaza geldim yapıyım dedim :D

venüs harikasınnnnnnn :21::21::21:

emoşşş nasıldı canım sınavın :16::16:

iyiydi canım bu sınavdan 55 gibi almayı düşünüyodum olacak inşallah bi sonraki sınavda 70i hedefliyorum ilk girişte çok yüksek alınmıyo zaten ama rahatladım yaaa :52:

canımsın yaaa :16:

tatlım üzme kendini de lütfen. bugünler de geçicek inşallah :31:
Ben de iyiyim şükürler olsun :16: Sınavlarının bitmesine sevindim büyük bi yük cidden.. Umarım iyi geçmiştir bebeğim hepsi?

Ooooofff sen harikasın :nazar: Emine ve seninle ayrı bi gurur duyuyorum ben..

Nasıl geçti bebeğim :109: ?

Ben de çok memnun oldum canım :)

Taabbi ki sorun olmaz bebeğim :34: İstediğin gibi hitab edebilirsin..

iyiydi tuğbam inşallah bi sonraki çok daha iyi olacak :16:

Kızlar, dayım bizi almaya geliyor. Beraber anneannemlere gideceğiz, diğer teyzemler falan da geliyorlarmış.. Annemler 7 kardeş benim :27: Akşam geç de gelsem uğrar menümü yazarım muhakkak.. Ama muhtemelen gece yarısını geçer evde olmam. Merak etmeyin e mi? Allah'a emanet olun canlarım..

oooooo aile toplantısı ohh misss :16: bende özledim kalabalık aile ortamını:29: görüşürüz canım :16::16:

iyi gezmeler canım :27::27::27::27:

kızlar ösym kendini aşmış kalemler silgi ayrı bi kaliteli bi de kalemlerin üzerine "emeğiniz emanetimiz" yazmışlar :9: şekerler bile ösym etiketliydi :9: bu arada şekerlerden 1 tanesi yedim kafamı toparlayamadım bi ara sonradan pişman oldum :25:

kızlar ösym kendini aşmış kalemler silgi ayrı bi kaliteli bi de kalemlerin üzerine "emeğiniz emanetimiz" yazmışlar :9: şekerler bile ösym etiketliydi :9: bu arada şekerlerden 1 tanesi yedim kafamı toparlayamadım bi ara sonradan pişman oldum :25:

pişman olma emoş sen bugün süttensin :D bi şekerden bişi olmaz zihnin açılmıştır :54::54:

kzımmm tadını unutmuşum ya ilk defa yiyomuşum gibi oldum :52:

bende 3 yıl önce şekeri bıraktığımda çayda geçen sene arkadaşımın elinden çay almıştım meğersem 5 şekerliymiş ağzım acımıştı bütün ders boyunca bi tuhaf olmuştum bilirim o duyguyu :8::8:

Back
X