Harikasın aşkıııım :):)bu sabah tartıda 77.3 KG ÇIKTIM canımlaaarrr!!!![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın aşkıııım :):)bu sabah tartıda 77.3 KG ÇIKTIM canımlaaarrr!!!![]()
emooş hangi sınav bilmiyorum ama alacağına eminiiimhadi madem sınav var burcunun da dediği gibi yat kuzum seen
![]()
ayyy baktım google daaaanvallahi yds
yat emoş yat, napıyon kız burda çıldırdın mı, iyice al uykunu, yarın zinde bir şekilde ver şu sınavı da kurtul bebeğimm
ekstra ekstra başarılar diliyoruuuummmmmm![]()
DÜNKÜ MENÜM
sabah 10.30
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir
çeri domates
öğlen 14.00
ızgara tavuk
yoğurt
akşam 18.30
ızgara tavuk
yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
15 dk egzersiz
böyle hatırlıyorum kızlaar![]()
olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuunyarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam
![]()
emoş hala gitmedin mi sen, alttasın halaa![]()
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
ben geldiiiiiim hala günaydın diyebilirm mmmmmuahgünaydınn
![]()
bu sabah tartıda 77.3 KG ÇIKTIM canımlaaarrr!!!![]()
Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm![]()
Napıyosunuz nasılsınızzzz :)
Canııımın içii Allah yardımcın olsun ben güveniyorum sana..
yorum yapma hakkını bile bulamıyorum kendmde nerdeyse :) maşallah maşallahhhh
süpersin busem
anam yerim seni
eevvvvet evvet evveeeeeeeeeeeeeeeeetttt buluşalım lüffennn :26:
günaydın bebeğiiiiim
canım çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kardeşin?
Seninle tanışamamıştık sanırım. Ben 2 hafta kadar bi izne ayrılmıştım, 3 aydır bu takımdayım. İsmim tuğba 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite son sınıf öğrencisiyim, okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. Sen neler yapıyorsun bakalım?![]()
pazar sabahı temizliiiikkktatlım kolay gelsin..
ben geldiiiimmmm :) sınavıma girdim yaptım çıktım :)
Canııııım geldim geldim buralardayım hihihiİyiyim sen nasılsın bakalıııım? Sınavlarım bitti rahatım
![]()
ben geldiiiimmmm :) sınavıma girdim yaptım çıktım :)
Şu an iyi yavrum :)
Bana karamel diyolar venüsün arkadaşıyım onun sayesinde geldim aranıza iyki vesile olmuş :)))))
Ben lise son öğrencisiyim tanıştığıma memnun oldum :)))
Günaydın kızlar Emoşum ya dün uğrayamadim sınavın varmış bitmiş bile dua ederdim senin için ama sen zekisin zaten yapmışsındir venüs tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun karamel çok geçmiş olsun canım tubiş ben sana tubiş diyorum sorun olmaz demibusi işleri bu gün bitirde dön :)
Kızlar sabah sabah moralinizi bozmiyim dedim günaydın demek istedim annemin dikisleri açıldı tekrar hastanede yatacak büyük ihtimalle annemsiz kalmak zorundayım yine dua edin kızlar çok zor bizim durumumuzdaki bir aile için hele çok daha zor
Kızlar sabah sabah moralinizi bozmiyim dedim günaydın demek istedim annemin dikisleri açıldı tekrar hastanede yatacak büyük ihtimalle annemsiz kalmak zorundayım yine dua edin kızlar çok zor bizim durumumuzdaki bir aile için hele çok daha zor
geçmiş olsun canım iyiyz sen nasılsın
günaydınnnnnn
baktım herkes yapıo bnde gaza geldim yapıyım dedim
venüs harikasınnnnnnn
emoşşş nasıldı canım sınavın![]()
Günaydın kızlar Emoşum ya dün uğrayamadim sınavın varmış bitmiş bile dua ederdim senin için ama sen zekisin zaten yapmışsındir venüs tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun karamel çok geçmiş olsun canım tubiş ben sana tubiş diyorum sorun olmaz demibusi işleri bu gün bitirde dön :)
Ben de iyiyim şükürler olsunSınavlarının bitmesine sevindim büyük bi yük cidden.. Umarım iyi geçmiştir bebeğim hepsi?
Ooooofff sen harikasınEmine ve seninle ayrı bi gurur duyuyorum ben..
Nasıl geçti bebeğim :109: ?
Ben de çok memnun oldum canım :)
Taabbi ki sorun olmaz bebeğimİstediğin gibi hitab edebilirsin..
Kızlar, dayım bizi almaya geliyor. Beraber anneannemlere gideceğiz, diğer teyzemler falan da geliyorlarmış.. Annemler 7 kardeş benimAkşam geç de gelsem uğrar menümü yazarım muhakkak.. Ama muhtemelen gece yarısını geçer evde olmam. Merak etmeyin e mi? Allah'a emanet olun canlarım..
Kızlar, dayım bizi almaya geliyor. Beraber anneannemlere gideceğiz, diğer teyzemler falan da geliyorlarmış.. Annemler 7 kardeş benimAkşam geç de gelsem uğrar menümü yazarım muhakkak.. Ama muhtemelen gece yarısını geçer evde olmam. Merak etmeyin e mi? Allah'a emanet olun canlarım..
kızlar ösym kendini aşmış kalemler silgi ayrı bi kaliteli bi de kalemlerin üzerine "emeğiniz emanetimiz" yazmışlarşekerler bile ösym etiketliydi
bu arada şekerlerden 1 tanesi yedim kafamı toparlayamadım bi ara sonradan pişman oldum
![]()
pişman olma emoş sen bugün süttensinbi şekerden bişi olmaz zihnin açılmıştır
![]()
kzımmm tadını unutmuşum ya ilk defa yiyomuşum gibi oldum![]()