Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru ve tubiş, hepinizi öpüyorum. ben kaçıyorum ama gelcem veeeeeeeeee ben 50 de durcam sanırım. iyiyim böyle beeen :32:

bu hafta mezun olabilirim :17:

busecim doğru aslında gözle görülür derece de incelme mevcut ama tartılmamam en iyisi hergün

canım meyve de meyve suyu da yasak.makarnanın her türlüsü yasak,pirinç yasak.kısır yiyebilirsin ama abartma canım

güldencimmmmm hoşgeldin canımmmm inş. onu da vereceksn tatlım.

hava yağmurlu nasıl yürüyüş yapıcam ben

kızlar karatay düşünüyorsanız kitabını alın mutlaka daha iyi anlayabilmeniz için

hmm anladım canım, :31:

sana da merhaba canım, hoş geldin. adın azra mı? kendini detaylı tanıtırsan sevinirim. kaç kilosun, kaça düşmek istiyorsun, boyun? yaşın, vs? :31:

kitabı okuyun :34:

hemen tanıtıyorum kendicağızımı :54:

İsmim gülden 27 yaşındayım bir kızım var 8 yaşında :55:

Senelerce kilo denilen illetin en üst sınırlarında dolaşmış biriyim 8.takımın yıllarca kaptanlığını yaptım ayşem de saolsun yardımcımdı oradan tanırım kendisini ve çooook da severim:38:

8.takım kaptanlığım sırasında 115-120 aralarındaydım hep vermesemde almıyordum en azından sonra takımı bıraktım ve aldıkça aldım sonu olmayan ve dönüşü olmayan bir yola girdim :ssz:

Artık bitti derken obezite cerrahisiyle tanıştım Öncelikle hocam Prof Dr Koray Tekin :69: hocama ulaştım ve hayatımı onun ellerine emanet ederek ağustos 2011 de tüp mide ameliyatı oldum:39:

sonrasın da mucize gerçekleşti ve tam 9 ayda 55 kilo verdim. :21: Hep olmak istediğim gibiydim oldum:nazar:

ameliyatımın üstünden 20 ay geçti hem kilomu sabitlemek hemde ah işte insanoğlunun gözü doymuyor şu 5 6 kiloyuda versem de ne güzel olur derdimdeyim:51:

Ayşem sayesinde tekrardan sizlerleyim :16:

Hepinize çooook kolay gelsin başarılar diliyorum :kkk:

Obezite kaderiniz değildir :8:

"İmkansız diye bir şey yoktur. Mucizeler zaman alır":34:

Gülden abla hoşgeldin ameliyatların ise yaşayacağına inanmam ama ne güzel sende işe yaramış ben zeliş 16 yaşındayım

Tünaydın kızlaaaar!!! Şimdi diyetisyenimden geldim, bir meyve salatası ve 4-5 yk nesfit yedim. Dinleniyordum hemen size de bildireyim dedim. Geçen tartılışımdan bu yana (8-9 gün) 2,5 kilo vermişim. Toplamda tam 10 kilo vermiş oldum çok mutluyuuumm:16::16::16::16::8:
Ben çorbayı çok seviyodum tüh :(((
Aşkım aslında fazla tüketme derken her günde bir kase içmen yeterli olacaktır. Bol karbonhidratlı çorbaların yanında 1/2 dilim ekmek yiyebilirsin vs. değişimleri zaten biliyorsun aşkım:8:

her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +:14:yok cuma dışında tartılmak yok artık
Canım sürekli tartıldan büyük hata zaten, ilginç bir diyet yapıyorsun. Büyük ihtimalle kilon sürekli dalgalanıyordur. Diyetini sekteye getirecek şeylerden kaçın..:31:
:8::8::8::8:
ebru ve tubiş, hepinizi öpüyorum. ben kaçıyorum ama gelcem veeeeeeeeee ben 50 de durcam sanırım. iyiyim böyle beeen :32:

Busiş ya gitmeni hiç istemem ama... Her derim ya zaten kolum kadarsın aşkım be ya:14::9:

Senelerce kilo denilen illetin en üst sınırlarında dolaşmış biriyim 8.takımın yıllarca kaptanlığını yaptım ayşem de saolsun yardımcımdı oradan tanırım kendisini ve çooook da severim:38:

8.takım kaptanlığım sırasında 115-120 aralarındaydım hep vermesemde almıyordum en azından sonra takımı bıraktım ve aldıkça aldım sonu olmayan ve dönüşü olmayan bir yola girdim :ssz:

Artık bitti derken obezite cerrahisiyle tanıştım Öncelikle hocam Prof Dr Koray Tekin :69: hocama ulaştım ve hayatımı onun ellerine emanet ederek ağustos 2011 de tüp mide ameliyatı oldum:39:

sonrasın da mucize gerçekleşti ve tam 9 ayda 55 kilo verdim. :21: Hep olmak istediğim gibiydim oldum:nazar:

ameliyatımın üstünden 20 ay geçti hem kilomu sabitlemek hemde ah işte insanoğlunun gözü doymuyor şu 5 6 kiloyuda versem de ne güzel olur derdimdeyim:51:

Canım sen hayatını göze alıp, o ameliyat masasına yatmışsın. Mükafatını da almışsın çok sevindim adına:12:

arkadaşlar günaydın merhaba
kısmette tekrardan buraya yazmakda varmış :)
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii

Gülden'di sanırım değil mi? öncelikle tebrik ediyorum seni, inanılmaz kilo vermişsin... 50 kilo ne demek!! bir 5-10 kilo varmış, sen eminim havada karada verirsin bu kiloyu.. bir sarsılıp, kendine gelmen yeterli :)

ben ceren bu arada, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, çalışıyorum , evliyim, çocuğumuz yok :) kilo vermeye çalışıyoruuuumm :)

yersin tatlım ama hazırları yeme, kendin yap arada.. daha saplıklı olur.. un-krema falan kullanmazsın sorun olmaz yani bence arada..

her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +:14:yok cuma dışında tartılmak yok artık

tartılma cnm yaa, ben de 10 gündür deli spor yapıyorum, tartıda aynıyım, moralim bozuluyor...

şımarttın beni ceren :54:

canım kasların şişti, sen merak etme gidiyor yağlar, aynen devam :34:

hakediyorsun Buse'cim sen !! ay inşallah yani, spor akşamları bi şey yemiyorum, o kadar yoruluyorum, ama tartıda aynıyım.. umarım birden iner yoksa benim yüreğime inecek...

kızlaar bu arada dün tartıda 50.5 çıktım ama bugün 50.6 :52:

wauwww, işte Buse, bi de şımartıyorsun beni diosun, ben bi şey yapmıyorum ki, sen yapıyorsun :51::51::51:

gitmeeeeeee..:43::43::43::43::43:

harikasın, eminim kalan kiloyu da hızlıca vereceksin... bu arada robert pattinson'ı (aslında edward halini) ben de çokk severim ;)

Gülden abla hoşgeldin ameliyatların ise yaşayacağına inanmam ama ne güzel sende işe yaramış ben zeliş 16 yaşındayım
merhaba canım hoşbulduk en küçüğümüz olsan gerek ne güzel dilerim sende verirsin inşallah
ameliyatlar çok işe yarıyor ama ciddi bi karar sonrası da önem ve özen istiyor.
Tünaydın kızlaaaar!!! Şimdi diyetisyenimden geldim, bir meyve salatası ve 4-5 yk nesfit yedim. Dinleniyordum hemen size de bildireyim dedim. Geçen tartılışımdan bu yana (8-9 gün) 2,5 kilo vermişim. Toplamda tam 10 kilo vermiş oldum çok mutluyuuumm:16::16::16::16::8:

Aşkım aslında fazla tüketme derken her günde bir kase içmen yeterli olacaktır. Bol karbonhidratlı çorbaların yanında 1/2 dilim ekmek yiyebilirsin vs. değişimleri zaten biliyorsun aşkım:8:

Canım sürekli tartıldan büyük hata zaten, ilginç bir diyet yapıyorsun. Büyük ihtimalle kilon sürekli dalgalanıyordur. Diyetini sekteye getirecek şeylerden kaçın..:31:

:8::8::8::8:

Busiş ya gitmeni hiç istemem ama... Her derim ya zaten kolum kadarsın aşkım be ya:14::9:

Canım sen hayatını göze alıp, o ameliyat masasına yatmışsın. Mükafatını da almışsın çok sevindim adına:12:

teşekkürler :16:

Gülden'di sanırım değil mi? öncelikle tebrik ediyorum seni, inanılmaz kilo vermişsin... 50 kilo ne demek!! bir 5-10 kilo varmış, sen eminim havada karada verirsin bu kiloyu.. bir sarsılıp, kendine gelmen yeterli :)

ben ceren bu arada, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, çalışıyorum , evliyim, çocuğumuz yok :) kilo vermeye çalışıyoruuuumm :)

yersin tatlım ama hazırları yeme, kendin yap arada.. daha saplıklı olur.. un-krema falan kullanmazsın sorun olmaz yani bence arada..

tartılma cnm yaa, ben de 10 gündür deli spor yapıyorum, tartıda aynıyım, moralim bozuluyor...

hakediyorsun Buse'cim sen !! ay inşallah yani, spor akşamları bi şey yemiyorum, o kadar yoruluyorum, ama tartıda aynıyım.. umarım birden iner yoksa benim yüreğime inecek...

wauwww, işte Buse, bi de şımartıyorsun beni diosun, ben bi şey yapmıyorum ki, sen yapıyorsun :51::51::51:

harikasın, eminim kalan kiloyu da hızlıca vereceksin... bu arada robert pattinson'ı (aslında edward halini) ben de çokk severim ;)

bnmde direk nickin dikkatimi çekti bnde tam bir "edward" hastasıyım
senin nick de son kitabın adı

tebrikler venüüüssss, süpersin, 10 kilo.. 10 kilo et düşün, 10 kilo yağ onun 3-4 katı eder.. süpersin... dur ben resimli karşılaştırma bulayım sana da daha da moral olsun.. :52::52::52::52:

kızlar dün gece anneannemlerden baya bi geç dödnük.. Saat 01:00'i geçmişti kalktığımızda. Eve gelir gelmez vurdum kafayı yattım :53:
Sabah da arkadaşlarımla buluşcaktık okulda sunumumuzu hazırlamak için, ona geç kaldım uyandım 10 dk içinde evden çıktım apar topar:30: Hala ödev yapıyoruz. Kızlardan müsade istedim bilişim merkezine geldim okulun, ordan yazıyorum. Yarım saat kullanabiliyoruz burda 1 bilgisayarı gün içinde. Yarım saatte geçmişi okuyabildğm kadar okuyacağım. Akşama da sporum var spordan sonra 19:30 gibi evde olurum, yazarım o zaman :16:

kızlar ben geldiimmm:52: naparsınız canlarum :16:

hemen dünkü menümü yazıp geçmişe uçuyorum :10: 1 saate evden çıkacağım okulda toplantı var o zamna kadar azcık takılayım buralarda :9:

Dünkü Menüm:

sabah:(07:30)

• 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
  • kk peynir
  • 2 çeri domates

ara:

• 1 şeker(sınavdaydım:))

öğle:(13:30)

• 1 porsiyon et şiş
  • salata
  • 1 bardak ayran

ara(15:30)

• 1 orta boy elma

akşam:(18:00)

• 4 yk kabak yemeğ
  • 2 yk yoğurt
  • salata

3 lt su,4 fincan yeşil çay

30 dk walk at home, 20 dk pilates, 16 dk karın bölgesi egzersizleri
2 saat de çarşıda gezdim :)

tebrikler venüüüssss, süpersin, 10 kilo.. 10 kilo et düşün, 10 kilo yağ onun 3-4 katı eder.. süpersin... dur ben resimli karşılaştırma bulayım sana da daha da moral olsun.. :52::52::52::52:
Çok teşekkür ederim canım ben de çok mutlu oldum. Kalan kilolarımı da büyük oranda yağ olarak, yakın zamanda veririm:52::52::52::52:
kızlar dün gece anneannemlerden baya bi geç dödnük.. Saat 01:00'i geçmişti kalktığımızda. Eve gelir gelmez vurdum kafayı yattım :53:
Sabah da arkadaşlarımla buluşcaktık okulda sunumumuzu hazırlamak için, ona geç kaldım uyandım 10 dk içinde evden çıktım apar topar:30: Hala ödev yapıyoruz. Kızlardan müsade istedim bilişim merkezine geldim okulun, ordan yazıyorum. Yarım saat kullanabiliyoruz burda 1 bilgisayarı gün içinde. Yarım saatte geçmişi okuyabildğm kadar okuyacağım. Akşama da sporum var spordan sonra 19:30 gibi evde olurum, yazarım o zaman :16:
Kolay gelsin canım benim, akşam konuşuruz rahat rahat o halde diyeceğim ama ben de oda müziği festivaline gideceğim. Artık yarın sohbet ederiz, yarın da izinliyim nasılsa:21:
Dünkü Menüm:

• 1 haşlanmış yumurta
  • kk peynir
  • 2 çeri domates

ara:

• 1 porsiyon et şiş
  • salata
  • 1 bardak ayran

ara(15:30)

• 1 orta boy elma

akşam:(18:00)

• 4 yk kabak yemeğ
  • 2 yk yoğurt
  • salata

3 lt su,4 fincan yeşil çay

30 dk walk at home, 20 dk pilates, 16 dk karın bölgesi egzersizleri
2 saat de çarşıda gezdim :)

Afiyet olsun canım, her zamanki gibi harika menü ve spor:21::21::21:

günaydın kızlarrrr akşama kadar yokum fazla kaynatmayın :D dersim var akşama kadar :43: bide nası uykum var öptüm hepiniziiiiiiiii :54::54::54::54::54::54::54:

kolay gelsin bebeğim bende birazdan gideceğim okula pazartesi günlerini ayrı bi seviyorum 4 e kadar evdeyim :52:
Günaydın uykucular hadi uyanın kaldırın totoları :9: sütumu içip yürüyüşümü yapıp okula geldim siz hala uyuyorsunuz :)
zelişşş süpersin :) ben geç kalktım bugün sabaha kadar uyuyamadım ya bi gözüm açıktı hep :25:
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii

hoş geldin aramıza :) ben emine emoş derler :) bilgisayar mühendisliği okuyorum 23 yaşındayım bekarım :) çok memnun oldum :)

canım yiyebilirsin çorba günlük 1 kase iyidir :)
gunaydıınnn kızlarrr
cok ozledim soyle doya doya rahat rahat yazmayı buralara:) sınavlarım bitti , simdi kutuphaneye internete girmek icin geldim, malum telefonum bozuldu telefondan giremiyorum artık.. o tamir olana kadar kutuphaneden kutphaneye yazabilicem..

arkadaslar bugun karataya basladım.. yanıma cevizlerimi aldım, bu arada taze sıkılmıs portakal suyu icebiliyormuyuz karatayda?

bakalım aksamım nasıl ggecicek, pilava veda etmek zorundayım:14:

simdi biraz gecmise bakayım:35:

hoş geldin tatlım :) aahhh herkes sınavlarını atlattı benimkiler daha cumartesi başlıyooo :53:
aa beni de unutmayııın :52:

canım çok geçmiş olsun :50:

o senin süperliğin tubişiiim :16:

oleeeyyyyyy :32:

canım peki sınav istediğin gibi iyi geçti mi :31:

dönücem yakındaaaaaa canım çıkıyooor :52:

yaaaaaaaa :5:

şımarttın beni ceren :54:

canım kasların şişti, sen merak etme gidiyor yağlar, aynen devam :34:

tatlı telaş bunlar ama Allah kolaylık versin valla zor iş :26:

ay çok sevindim bunaa :16: ama diyetini boşlamana sinirlendim zeliş, kaçamak olabilir ama tüm gün diyeti bırakmayacaksın :20:

ay ben de çok merak ediyorum şuaaan :52:

hepinize günaydııın :16:

karataya başlayacaksanız kitabı okumadan başlamayın, ben de dukana kitabı okuyup başladım :34:

sana da merhaba canım, hoş geldin. adın azra mı? kendini detaylı tanıtırsan sevinirim. kaç kilosun, kaça düşmek istiyorsun, boyun? yaşın, vs? :31:

kitabı okuyun :34:

canım tartılma böyle takıyorsan durumu, ben de tartılıyorum ama hiç takmıyorum. 7 aydır bu şekildeyim, artık umursamıyorum :27: ama kasın şiştiği için eksi çıkmıyorsun, yoksa yağ yakıyorsun. bunu bil ve üzülme :54:

busemmm dün gözüm sen aradı vallahi :) sınavım iyi gibiydi ama çok zordu beklediğimden düşük gelebilir ama çok yüksek beklentim yoktu zaten inşallah bir sonraki sınavda yüksek alacağım :16:

tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ameliyat olmak gerçekten cesaret işi :) ben akupunktura bile cesaret edemedim :52:

cereeeeen sen bilgisayar mühendisi misin ben niye bilmiyorum bunu aaaaa benim gibi izinden gelen biri var :52: meslektaş olcaz ya biz :16: nerde çalışıyosun napıyosun benim bu aralar kafam karışık ne üzerine çalışacağımı bilmiyorum:31:

iyiydi tuğbam inşallah bi sonraki çok daha iyi olacak :16:

İnşallah bebeğiiim :16: Allah çalışanın emeğini zayi etmez..

tuğbacım menünde göze batan hiç bie şey yok ,kaçamak yok vs. ama protein açısından zayıf bir menü olmuş

Öğlen dışarda piknik yapmıştık, evde olsaydım tavuk yicektim ama dışarda olduğumuz için yiyemedim :31:

Bebeğim spor yapamıyorum bide kendimi zorlaya zorlaya anca 1.5 litre su içebiliyorum :((

Tatlım suyu ben de hiç sevmiyordum. Hala da sevmiyorum ama bize ne kadar lazım olduğu da bi gerçek bu süreçte.. Biz suyu sevmeyenler olarak :23: Genelde bi anda yarım litre yani bi ufak pet şişe suyu bitirmeye çalışıyoruz.. Ama aslında öyle değil. Kendimizi alıştırsak, her yarım saatte bir bir bardak su içmeye, o zaman bi saatte yarım litre su içmiş oluyoruz. Farkında olmadan 4-5 saat içinde de 2 lt yi tamamlamış oluyoruz. Bunu bi dene bakalım :34:

Kızlaaarr daha yeni fırsat bulup yazabildim bugün eve alısveris yaptık yaa bu mutfagın eksikleri bir türlü bitmiyor al al al yine eksik var yine eksik alısverise gittik eve geldik hepsini koliledik büyük bir kısmını hafiflettik ama yine alınacak cok sey var offf
Yarında gelinlik provam var o kadar yogunum ki bugün hem nisanlımın hem benim canımız cıktıı vallahi
Gecmisi okuyamadımmm yarın okurum artıkkk cokkkk yorgunumm

Bitmez benm aşkımın alışverişi bitmeeeeeezzzz :9:
Kızlar ben geldim :3: annemi hastaneye yatırmadilar çoook mutluyum bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :16: diyet açısından başladığımdan beri en kötü gündü üzüntüden ne yediğimin farkına varamadım şimdi çok pişmanım yarın eskisi gibi toparlanmış olucam söz özür dilerim kızlar ne deseniz haklısınız :(

Annenin evde kalmasına çok sevindim zelişcim :16: Diyetini bozmuşsun ama takma, arada olur böyle. Toparlanmak çok daha önemli :34:

Hosgelldinnn canim yeni gelmissinn sen ondan gozumden kacmis kusura bakma canim benim sinavlarim vardi bi iki hafta ihmal ettim burayi yoksa yeni gelen herkese kendimi tanittim seni es gecmezdim tekrar kusura bakma olur mu :)
Ben Ecem yasim 23 ogrenciyim nisanliyim dugunume az zaman kaldi istanbuldayim :) bu takima ekimde geldim su an itibariyle 20 kilo vermis durumdayim basladigimda 76ydim simdi 56 yim asil hedefim 57diydi o yuzden 57 ile bu takimdan mezun oldum ama su an tekrardan gundemimde olan 55 kiloya gitmeye karar verdim :) 1 aylik mezunum ama bu takimi birakmadim birakmamda hemde tubise(dontpanic) sozum var o gidene kadar bende burdayim :) bu arada boyumda 172 iste boyle simdi ister yeni de bana ister eski :)) hee bu arada ben mezun oldugum icin listede yokum 6 ayda listeye girmeye hakkim yok birazcik kidemden torpillyim ondan girip yorum yapiyorum menumu yaziyorum hahahahah :) saka bir yana ben kilolari attim cok huzurlyummmmm darisi basinaaaa canim :)

Ya ben seni yerim! :16: Ben burdayken hiçbi yere gidemezsin... :4:

Aşağıda kilo verme serüveninizi okudum son mesajlarda.. Takdir ettim. Bizim için çok güzel bi örneksiniz.. Umarım hayatınız boyunca bu sağlıklı halinizi güzel bi şekilde korursunuz :34:

Hergün tartılmak gerçekten çok kötü. Tuvalete girip çıktıktan sonraki ağırlığımızın bile hemen farkettiğini düşünürsek, yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek.. Boş yere motivasyonumuzu bozuyoruz yani :31: Cuma dışında tartılmamak eeen en iyisi balım :28:

tünaydın kızlar, dün sabahın köründe çıktım evden gece girdim ve zıbardım, deli gibi gezdim ve dondum. hava kötüydü iyi olur sanmıştım bir gün önce güneşi gördüğümden, ince giyip çıkmıştım. neyseki hasta olmadan kurtardım günü :27:

şimdi komşuya geçiyoruz kahve yapcakmışım beni bekliyorlar :9:

aman yavrum sen gezmenden eksik kalma :9: mmmmmmmmuah :16:

Mezun olsan da bi yere gitmemek şartıyla olabilir :19:

Ne diyim ya ne diyimmm harikasın venüsümm :46:

Dünkü Menüm:

• 1 haşlanmış yumurta
  • kk peynir
  • 2 çeri domates

ara:

• 1 porsiyon et şiş
  • salata